Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c00per
tag
Automata valto tema:
5HP19 tiptronic passat 1.9 tdi avf
par honapja olajat csereltem havernak szurovel,mert elerte az idejet kb. 6 liter ment bele nem gyari, de gyari spec olajjal es olcso szurovel.Ment az auto majd 200km utan veszmodba kapcsolt.Dobott is hibakodot olajnyomas problemara. Jo mar telefonalgatott megbiztattak felujitott valto kell vagy atalakitas manualra 300-400 perec.En mondtam neki adjunk egy eselyt.Kapott megint egy olcso szurot + gyari spec olajat, de mas markat(ami volt olcson a bardiba) cyclon atf passzhirtelen piros olajat.Beleontottem es azota is megy az auto.Ami lejott mind a ketszer szep fekete olaj volt....Gondolom igy sikerult "atmosnom" a rendszert.A ket olajcsere cirka 30pezetaba kerult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest