Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
válasz VR6-Fan #17188 üzenetére
mikor milyen(pont most néztem vissza a szombati partyfotókat,nemrossz, de azért 7-8vodkaredbull megtett a a hatását ) holnap állatkert de remélem leszakad az ég mert felajánlottam, hogy filmezhetünk nálam ha esik francnak van kedve annyit sétálni.
Látom bekerült Neked is az aláírásodba tomcsi mondata, már párszor én is ellőttem csak kép helyet "látványod".AMD Power: próbáltam előhozni azokat a dolgokat a boardcomputerből amiket irtál multkor, de nekem egész más más polohoz nincs?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
rob210
nagyúr
Beteszem ide is mert volt róla szó.
Na a mai napom végre az alkotásról és rozsadátlanításról szólt .
Sikerült végre rászánni magam és bemásztam a kocsi alá, drótkefe noverox, minden frankó.
Az autószerelő akinek az aknájában voltam az is azt mondta, egész szépen egyben van 14 éves létére.
Amikor befejeztem és feljöttem az aknából, akkor meg közölte mi ez az izé amit használtam?
Mondom neki noverox rozsdaátalakító.
Azonnal jelezte ilyen neki is kell.
Mire feljöttem ugyanis már nyoma sem volt a rozsdának csak a szép fekete oxidrétegnek amit csinált a rozsdából.
Holnap meg nekiesek és lekenem a rücsis alvázvédővel, addigra teljesen megköt a rozsdaátalakító.
Július végén meg vizsga.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #17183 üzenetére
A katalizátor is vissza kerül?
Mert akkor biztos, hogy gyengébb lesz valóban.Renault power
-
FoBCRaistlin
őstag
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #17181 üzenetére
Lehet hogy visszaesik a menetteljesítmény, de én azon se csodálkoznék, ha jobb lenne.
Ha valami mókány csinálta tényleg akkor, lehet a gyárival jobb lesz.Renault power
-
Balupapa
senior tag
válasz tomcsi23 #17168 üzenetére
az sajnos nincs, pedig sztem elbirná
épp az elöbb poliroztuk fel a motorháztetőmet meg az ajtókat a kilincs kürül és mögött mert az előző gazdija egy nő volt és a műköröm + gyűrűk megtették a hatását, de most szép lett
ezentúl csak a jobb1 lesz karcossztem ne sajnáld azt a 10est, vidd el egy normális helyre
_-=*WheelWhores*=-_
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #17177 üzenetére
Hagy a fenébe, lehet, hogy a gyári progi visszatöltése se menne neki gond nélkül.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz zoo8800 #17174 üzenetére
Most megírtam neki, hogy adja meg a tetves "önkéntes programozója" elérhetőségét, mert vissza akarom rakatni a gyári progit. erre felhív, hogy beszélt a gyerekkel, köv héten megcsináltatja... Mondom nem kell, adja meg a számot, majd én elviszem hozzá.
Nem, nem adja meg, mert haverja, és nem akarja, hogy gondja legyen... inkább leraktam a telefont, mert már öntött el az ideg...
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #17173 üzenetére
Ja, elég érdekes egy figura lehet.
Akkor hagyni kell tényleg....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zoo8800
veterán
válasz FoBCRaistlin #17173 üzenetére
Azért ez aranyos. Szétgányolta a kocsit és nem hajlandó segíteni.
rip and tear, until it is done
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #17172 üzenetére
Sajnos korábban amikor más miatt kerestem meg, szintén kifogásoltam pár dolgot, akkor sem ijedt meg. Inkább elment egy ügyvédhez, aki pénzért megnyugtatta... olyan szinten egy tirpák gyökér, hogy az már fáj. Nem lehet vele beszélni.
A katalizátor miatt is leüvöltöttem a fejét telefonba. Annyi volt a reakció, hogy ő ki szokta szedni...
Már magamtól félek, azért nem látogatom meg személyesen.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #17171 üzenetére
Esetleg elejthetsz nála ilyen szavakat, hogy rendőrség, bíróság, stb.
Lehet, hogy valami havercsákó babrálgatta a notiján keresztül, nulla tapasztalattal....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #17170 üzenetére
Hétvégén megnézte haverom a kocsit. Ő beszélt a Szabival, és tudta mi a tényállás.
Az alapján mondta a dolgokat. Az a gyökér előző tulaj meg nem hajlandó megmondani hol iratta a chipet. De most már kiverem belőle komolyan mondom.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #17169 üzenetére
Hm, s ezt távbeszélés alapján mondta
Vagy az is elég a szomorú tényhez, amit mondtál?
Amúgy a legtöbb helyen ingyen visszateszik a gyárit, nem viszed vissza oda? Meg akkor már rákérdezhetnél, hogy milyen csipsz ez. Bár lehet, jobb, ha messze elkerülik Luigit....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
Nos gyerekek, beszélgettem Kollár kollégával egy kicsit, tájékoztatott a szomorú tényekről, hogy valami förtelmes fos program van írva szerencsétlen Luigire. Szal sos cserélni kell.
Lé most nagyon nincs rá, szal szerintem megy rá vissza a gyári program 10K-ért.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Balupapa
senior tag
válasz AMD Power #17165 üzenetére
Én pont szombaton nyoamttam az első hoszabb távot. Ami feltünt, rövid az 5. sebesség, 110nél pörög 2500at, 130nál mar 3000-et itt már a fogyasztás is megugrik.
Az elején 130as tempomat volt, persze pont akkor mentem 150el amikor trafipaxoztak, a korlátozás elött, ughy hogy a trafi kint volt az út közepén! aztán beált a korlátos 80-as , majd autó útak 90-el. és amia legdurvább h a klíma is ment félúton 2 személyel mire odaértem 4.0-l mutatot a fedélzeti hazafele meg átléptem a 166.666. km-ert isNem fognak lefényképzeni, csak a dfogyasztásod nem lesz kevés kérdés h miért nem elég a 130
_-=*WheelWhores*=-_
-
AMD Power
titán
Holnap irány a Balaton...
Az első autópályás élményem lesz a kis drágával. 3-an ülünk majd a kocsiba + a csomagok, hűtőtáska. Előtte még kell majd tankolnom. Kíváncsi leszek ,hogy most mennyire fog kijönni az átlag fogyasztásom. Autópályán 140km/h nem fényképeznek le ugye?
-
AMD Power
titán
válasz Balupapa #17163 üzenetére
Tényleg nagyon durva volt! Pedig csak 36km/h volt a különbség!
De a mesterséges villámcsapást viszont nagyon bírja az V Golf!
-
rob210
nagyúr
válasz londonbonto #17161 üzenetére
Alapjárati motor lambdaszonda de az ennyire durva értékeket nem produkál.
Valamint az is lehet, hogy a számítógép offon van.
Minden képen szervízkábel kompjuter abból okosabbak lesztek.
Ki kell olvasni mi van azzal a motorral.Renault power
-
londonbonto
újonc
sziasztok. valaki tudna tanacsot adni? abf motoros ibiza gti (2.0 16v) nincs alapjarat hidegen es melegen sem. azonnal elejti. a gazzal megtartva is ingadozik kb 200-at. otletek? esetleg emailben: londonbonto@freemail.hu elore is koszi.
-
AMD Power
titán
Crash test 100km-h VW Golf 2008
Mi a különbség ha nem 64km/h hanem 100km/h ütközünk vele....
-
AMD Power
titán
Hova fejlődik már ez a világ?
-
FoBCRaistlin
őstag
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #17150 üzenetére
Ha rám hallgatsz, nem kötelező.
Akkor bemész a tecsóba és 790.- darabáron veszel a kocsira ablaktörlőt a lágy gerincűt.
Azaz amelyikben nincs fém test csak maga a gumi speciálisan kiképezve.
Nekem nagyon bevált és ugyan úgy töröl mint a haver mondeóján a 4990.- bosch
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #17154 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de azért én lehet, hogy még egyszer megmutatnám luigit az előző tulajnak.
Miközben a kipufogóvég közelében lenne a feje.Elég sok mindent nem mondott el neked erről a kisautóról az a lókupec.
Renault power
-
FoBCRaistlin
őstag
Nos helyzetjelentés.
Tegnap késő este havercsótány megnézte Luigi buksiját. Semmi jót nem mondott, konkrétan aki írta a chippet az egy nagy b@lf@sz. Elvileg az utóbefecskendezésem vagy mi is kaka, a gázpedál reakcióm is nagyon lassú, illetve a kis berakott pár ezres nyomásmérőm is tökéletesen mér. Vagyis sajnos frankón túltölt a turbóm Azt mondta SOS új chipet kell bele íratni.
Annyiból viszont megnyugtatott, hogy a mocim jelenleg teljesen egészséges, lenne benne még bőven erő, PD elemeknek semmi baja, turbó sem károsodott még.
Haver elvileg a Kollár Szabival dolgozik együtt. Én eddig sok jót olvastam a kollarchip-ről.
Van esetleg valakinek infóra róla, vagy esetleg tapasztalata?Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz AMD Power #17150 üzenetére
Lapátokat nem tudom, de mi lenne, ha megmérnéd, ami rajta van? Egy picivel kisebb a gumi, mint a tényleges méret. Arra viszont figyelj, hogy az utasoldali nem minden esetben egyenes, olykor csak a hajlított (ha az a gyári) fér el rendesen.
Másik megoldás, hogy bótba megnézed az ablaktörlöket, melyik való a típushoz, néhol van katalógus is, abból is kinézheted....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Templomegere
senior tag
válasz #00809728 #17149 üzenetére
komplett üzemanyag rendszert tisztítani ? pont azért tankoltam bele hogy kipucolja az üzemanyag rendszert , nem használhatom ezt mindig , max nyáron mivel az állófűtés nem tudom mennyire komálná , így legkésőbb ősztől sima benya megy bele ismét . üzemanyag szűrőt meg hamarosan kidobom belőle , még pár száz km .
-
AMD Power
titán
válasz tomcsi23 #17140 üzenetére
Ennyi... 1x szánalmas. De a kedvencem mikor egy ehhez hasonló aszfalt tépő erőművön rajta van ,hogy ilyen meg olyan tuning és a rajtszáma pl 15.
Nem tudod ,hogy hány cm ablaktörlő lapátokat kell vennem nekem?
530mm és 450mm. Vezető és a utasoldali méret?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Templomegere #17143 üzenetére
Nem is fogod észrevenni max 1-2év mulva mikor vagy komplett űzemanyagrendszert fogsz tisztítattni vagy űzemanyagpumpát kell cserélned...
-
Templomegere
senior tag
holnap reggel 12-13 fokhoz mit fog majd szólni .......
-
rob210
nagyúr
válasz Templomegere #17143 üzenetére
Én 45 lier etanolt tankoltam 60 literes a tankom
Bár nekem már így megy egy ideje
Mondhat bárki bármit.Renault power
-
Templomegere
senior tag
uraim
2 napja avagy 3? édes mindegy ...... szóval tankoltam egy kis e85-öst a benzintemetőmbe .
jelenleg 40l e85 , 35l vpower95 egyveleggel karikázok és eddig semmit nem vettem észre , max annyit hogy jobban megy . kicsit dinamikusabb lett . kíváncsi vagyok mi lesz a vége -
tomcsi23
veterán
válasz AMD Power #17138 üzenetére
Jah, pedig egy valag pénz ráköltött. Inkább tette volna hozzá, amikor a kocsit megvette.
Egyrészt ez a lovetta sosem fog neki visszajönni, másrészt meg elég gusztustalan. Ereimet vágnám fel, ha egy ilyet kéne a parkolóban keresnem....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Jáj szegény.
mod: itt egy másik. ez valami jó muri majd a végén sajnálom, hogy kimaradok[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
tömény 230km-s hajtásra vegyes fogyiban 8,26-os fogyim jött ki néhol igen tempoval 3 személlyel is
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
-
Balupapa
senior tag
válasz tomcsi23 #17124 üzenetére
kösz 4 éve vezetek, eddig a nagy C5 kombival összesen nem találkoztam annyi bunkóval mint most a kiskocsimmal.
itt van 1km-re a kondi terem, félve indulok el majd ebéd után oda is komolyan.
ha 3 napig nem leszek online akkor hűsölni vagyokm3tr0: mi is jön be? jah mostmar latom, szép, csak kár h TELJESEN fapad. hiaba a csilli villi kerék, meg sokat fogyaszt,
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
m3tr0
őstag
Amikor ilyeneket találok mindig megdobban a szívem.
Annyira jól néz ki..nagyon bejövős.Jók ezek a Polok? Elég vegyes dolgokat olvastam népítéleten, bár tudom,hogy azokat nem lehet "készpénznek" venni.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz AMD Power #17122 üzenetére
na majd megnézem én is hátha jó 9nhez
aki nem pesti és mostanában itt kocsikázik fent vgyázzon mindenki, megvan bolondulva az összes örült dolgok mennek itt mostmár olyan ideget rámhoztak ezek a bunkók
dudál, rámhuzza a kormányt, index sehol, pofátlan ge*ik._-=*WheelWhores*=-_
-
AMD Power
titán
Ezt ma megnézem én is....
Továbbhaladtam a dologgal, és rájöttem, hogyan lehet az intervallumhoz tartozó km-t megnézni, hogy mennyi van még hátra, illetve állítani is lehet, vagyis az olajcsere visszaszámlálása alapesetben 15000km ha kinullázod az ismert módszerrel, de csökkentheted ezt 500-as lépésekkel ha akarod. Gyújtáson egyszerre kell megnyomni a nullázó illetve az óra állító gombot. Ekkor megjelenik az alábbiak közül valamelyik: "OEL1,5" "OEL2,5" "IN01,5" vagy "IN02,5" Az OEL 1,5-nél megnyomod az óra állító alsó gombját, és máris kijelzi, hogy mennyi van még hátra, illetve ha újra megnyomod az óra alsót, akkor 500-as lépésekkel csökkentheted a számot. Próbáld ki, hogyha leviszed 0-ra, akkor gyújtásra tételnél máris kijelzi, hogy olajcsere szükséges. Azt sajnos még nem tudom, hogy a többi mire való, de az OEL2,5 és az IN01,5-nél az állítható számot 1-12-ig lehet egyesével állítani. Az IN02,5-nél meg 5000-es lépésekkel lehet lefele állítani az értéket 300 000-től.
Van még olyan trükk, hogy különböző értékeket lehet kiíratni a kijelzőre, mint pl. az aktuális fordulatszám.
Ezt úgy kell csinálni, hogy gyújtáson lenyomod, illetve nyomva tartod a nullázó gombot, aztán gyújtás ki-be, ezután felvillant egy 1-est a kijelző, és kiír utána egy számot (nem tudom mire vonatkozik) a nullázó gombot nyomogatva léptetheted 1-8-ig az opciókat. Mindegyikhez tartozik valami, és a 7-es a fordulatszám, vagyis léptesd el 7-esig, és indítsd be az autót. A kijelző mutatni fogja az aktuális fordulatot. Azt hiszem az 5-ös a kijelző teszt, amelyiknél a 2 kijelző összes szegmense felgyullad.Ezelőtt pont az beszélgettük ,hogy a szervizesedékesség kijelző visszaállítás menete ,hogy történik.
-
rob210
nagyúr
Na mi van urak mindenki nyaral én szedek csak béres cseppet?
Renault power
-
rob210
nagyúr
-
AMD Power
titán
Volkswagen kell az európaiaknak
Szép számok!
Jól visszaesett a Dacia és a Toyota.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés