Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
hello !
Audi A6 2.8 30V 1997 (1998-2002) ACK motorkód .
ehhez keresek jobb oldali hengerfejet , és 1 db hajtókart . Valaki segítsen
-
Templomegere
senior tag
audi a6 1998 2.8 30v quattro triptronic van itt valakinek ilyen kisautója?
-
-
Templomegere
senior tag
válasz tomcsi23 #13360 üzenetére
tavaj decemberben vettem sélrülten , március április körül készültem el vele . azóta használom és finomíthatom. Voltak vele gondok minden téren ,de kezd nagyon szépen összeállni . És amit megcsináltam az jó is maradt ez pozitív az atóra tekintettel ..... nem minden tipus hozza ezt .
1730 kg üresen, fullra tankolva (70l) van benne egy webasto álló fütés ami még + , más nem nagyon .
-
Templomegere
senior tag
Tényleg .....van egy passat b5 kormányom légzsákkal meg az anyós légzsák , és ennyi , kellhet ez valakinek így kicsi pénzért?
-
Templomegere
senior tag
lófa...t veszek . kell a fenének még egy vw...
de ezeket szívesen oda adom kicsipénzért akárkinek
-
Templomegere
senior tag
van itt valakinek audi a6 , 97-04 2.8 30v 193le trip/quattro autókája?
-
Templomegere
senior tag
válasz saguaro #13875 üzenetére
jónak jó , csak az passat és kicsit más lehetnek a tömegadatok , szerintem az én autóm túl sokat eszik és szeretném összehasonlítani . tegnap m,entem egy régebbi a8-assal 2.8-as és még az is kevesebbet evett mint az én a6-om . elég volt figyelni a pillanatnyi fogyasztást , na meg az átlagot .A8-as a városban mutatott 12,6 l átlagot , ilyet az én a6-om max országúton tud produkálni . Városban az enyém 24,2 mutat átlagban ............. igaz ezt nem economy modban produkálja . tegnap mentem távolságit 100km-t 10.2l átlagott kaptam . 80-120km/h tempóval .
-
Templomegere
senior tag
válasz tomcsi23 #13880 üzenetére
teli tank elfogyasztása sikerült neki cirka 400km alatt . szóval hidd el sokat eszik , a kocsit mindig teli tankolom , város 40 km után 10-11l tudok rátankolni . motor minden alkatrésze a kezemben volt , mondhatom hogy hibátlan állapotban van minden porcikája . egyébként óra szerint 136e km van benne .
-
Templomegere
senior tag
válasz saguaro #13895 üzenetére
tudom hogy rengeteg . azt is tudom hogy nem egy kisfogyasztású autó , de ez tényleg sok . Aláírom hogy városban télen pár km-es használatokkal megugrik a fogyi , mivel hidegüzem , de ne ennyivel . 16-18 l azt mondanám oké . az a 250kg azért nem kevés............
amit még nem értek az az hogy gurulok a városban 30-40-el fordulatszám 1000-1500 között és 15l alá nem megy a pillanatnyi .
-
Templomegere
senior tag
viszont ha elérem az 50-60-at fordulatszám marad ua , a váltó egyel feljebb van ennyi a különbség pill fogyi meg lemegy 8-9 l-re .
-
Templomegere
senior tag
válasz dragonfx #13897 üzenetére
bmw-t ? kell a hátam közepére , volt már 2 . tőlem lehet benne 500e is , lambda szondák fél évesek , én vettem bele , original audi . légtömegmérő meg ellenőrzés alapján jónak kell mondani .
én folyamatosan a pillangó szelepre és annak elektronikájára gondolok , hihetetlen számomra hogy tized mm mozdulatra pill fogyi tud ugrani akár 30l is .
-
Templomegere
senior tag
BUEK mindenkinek, főleg a 24l/100km felettieknek
-
Templomegere
senior tag
válasz chicken #13921 üzenetére
melóban vagyok , kicsit bejégereztem ........ én is imádom tolni neki , hogy rohadjon szét a lelke így végül is nem csoda a 24l /100km , de akkor is ....... 2.8-as motor ne egyen már ennyit , régi 500SEL mercim nem evett ennyit és keresztbe lenyelte volna ezt az audit. pedig jó 10 évvel öregebb vas volt.
-
Templomegere
senior tag
ezek szerint ti nem tudtok hajtani városban ? Város az város , és folyamatos gáz fék gáz fék , és a gáz az padló gáz szabályzásig azaz váltásig kickdown -al . és akkor ennyi a fogyi , hiszen a pillanatnyi fogyimérő is egyfolytában 40-50 liter körüli számokat ír ki .
Ez az amikor az ember élvezetből vezet , jó ritmusban (jó zenére ) pörgősen , persze nem életveszélyesen .
-
Templomegere
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest