Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Golf III 185/70 R14 gumik valók ugye?
-
törölt tag
válasz Balupapa #16186 üzenetére
Bárditól okvetlenül kérdezd meg,hogy van garancia a fék termékeire.
PLd egy tuti jót ajánlanak és még is kb 2000km után űt akkor mit tesznek?
Ugyanis én anno tuti brembot vettem 5500km után kuka még az esztergályos sem tudta egyenesbe hozni.
Majd amikor bementem a bárdihoz azt mondták...Biztosan nagyot fékeztem vele és attól elment a tárcsa....Nos NOS COMMMMENT!
-
Balupapa
senior tag
-
Balupapa
senior tag
Féktárcsákat hol lehet jó áron kapni polokhoz?
miben másabb a simátol a fúrt/mart?_-=*WheelWhores*=-_
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
INMOTEP
őstag
válasz Kickass #16160 üzenetére
Ebben részben ellent kell mondjak a kollégának,mivel tudok szolgálni pár alkatrész infóval. Pl a lengőkar készlet A8 asnál 94-2002 ig csereszavatos a VW Passat B5-B5,5 ,Audi A4-A6 al is.Ebböl adódóan Németh gyártmányú lengőkar készletet kompletten 55 körül kapsz.Ami nem egy nagy összeg,Fékbetét kopásjelzős előre 8 db megy az kb 8-10 ezerből megvan a szett.Hátra 4 megy az kb 4-5 ezer Ft. Ami meg a meghibásodott elektronikus alkatrészeket illeti az sem drága ,tehát ha valami megadja magát nem kell rögtön 80-100 ezerbe gondolkozni mert A8 asrol van szó De persze ahogy írod az Autó jelenlegi állapota az ellöző tulaj pénztárcájától is függ ......
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz INMOTEP #16164 üzenetére
értem, köszi szépen a segítséget, átadom neki
pont ilyen ügyeskedésekre, szériahibákra, jó tanácsokra gondoltam
évjáratot esetleg tudsz ajánlani? teszem azt egyik évjáratban meggyilkolhatatlan motor van, két évvel későbbi évjáratnak meg minden baja van a motornak, elektronikának, stbstbGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
VR6-Fan
veterán
tegnap csináltuk Barátnőmmel:[link]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
INMOTEP
őstag
Ebben azthiszem én tudok segíteni legalább is pár tanácsot tudok adni,bár rég volt a tulajdonomban és már nem emlékszem mindenre Viszont az évjáratra figyeljetek oda mivel 97 es Évjárattól már 5 sebességes az automata váltó,a régebbi szériákban csak 4 sebességes...Először is vigyetek magatokkal egy szakít ! akinek van Notebook és a hozzá való szoftver,és olvassátok ki majd hibatárolót.Ez azért fontos mert általában a fedélzeti számítógépben lépkedve szokott lenni 1-2 vörös jobb esetben sárga hibajelzés ( Ez nem minden esetben valós jelzés,nálam sem volt valós .... ) és hogy ezek ne látszódjanak elszokták vágni a motorhoz vezető kommunikációs kábelkötegnek 1 részét ! hogy maga a hibakód ne legyen észlelhető a műszerfalon.Ezt jó páran már eljátszották ( Főleg a kereskedőkre gondolok ) erre úgy derülhet fény hogy a hibakódolvasás során nem tudod a motorvezérlőböl a teljes hibatárolót kiolvasni ( esetleg 1 részét ) .Úgy emlékszem 3 helyről lehet a hibatárolót megnézni,maga a motorvezérlőből a műszerfalból és a váltó vezérlőből .... A kommunikációs csatlakozót a hamutartóban találjátok meg.Arra figyeljetek még oda hogy gyújtás ráadásánál felvillannak e a műszerfalon a megfelelő visszajelzők.Pl légzsák és katalizátor,olajnyomás stb .....mert van sok ügyes kereskedő hogy még az izzót is kiveszik hogy ne lehessen látni amit nem kellene Szóval zajlik az élet ezen a téren is Ha megtaláltad a megfelelőt akkor irány váltó olaj csere ! esetleg gyertya és olajcsere.A többi már csak a szerencsén múlik meddig lesz hibamentes és használható.Alkatrész áraktól nem kell félni gondolok itt fékbetétek,féktárcsa ,lengőkar készlet .Nem annyira vészesek mint ahogy gondolná az ember ! Nekünk nagy szerviz vezérlés csere kb 70 ezerből megvolt ....
-
k.
őstag
Akkor tényleg belenyúltál a szarba
Legalább alapvetően nem olvastam rossz dolgokat a swiftekről, ez meg elég gánynak hangzik. Barátoméknak wagon van, abban egy kurva cucc nem nyikorog(illetve hát mostmár egy picit hála a városnak ), szóval nem ez a megszokott "suzuki" minőség. -
-
Kickass
őstag
barátod önmegvalósít éppen? ha nem én nem vennék A8 pláne nem 4,2-t, tegyük fel hogy a motor patent, a tiptronic is jó, és megveszi, 1M körül csak a jobb 95 körüliek vannak, 2M körül a jobb 97körüliek, ha megveszi a vételár összege mégegyszer legyen a zsebében, ehhez a futómű és egyéb alkatrészek nem Suzuki árban vannak (márpedig költeni fog rá, egy általában sokszázezret futott hajó soha nem költségmentes, aki ezt mondja hazudik) és nem is fogja tudni feltétlenül Józsi bácsi szerelni a sarki sufni műhelyben 1/3 árért
ja meg az ilyeneknél meg kell nézni kitől veszi az ember, mert ha a maffiafőnök hiányolni fogja a luxuslimóját bizony előfordulhat hogy visszalopatja
szakértés /OFF
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Elhiszem. Biztos nagyon állat lehet!
A VW oldalán összeraktam magamnak két autót.
Az egyik a nyugis családi gép:
Phaeton 4.2 V8 4Motion tiptronic 37017000 Ft
A futkosós pedig vagy egy Scirocco lenne, de mivel abból nincs 2.0 GTI így lehet ,hogy maradna egy Golf 12milla körül.
-
Tigi
őstag
válasz joshua7 #16144 üzenetére
2009-es Swift Prima Limitált.
Nagyrészt apróságok voltak vele, de nagyon zavartak, pl. a belső műanyagok nem voltak rendesen összepattintva, jobb első ajtóba cicerget valami, stb, de voltak nagyobb gondok is pl. a váltó szinte minden fokozatba kicsit reccsent, 1-es be sokszor úgy kellett bele erőltetni, hogy el tudjak indulni, a rüki is szarakodott, 5-ből 1 szer nem indult elsőre és végül mint utólag kiderült a kormánymű is hibás volt.A családban még van egy 2005-ös és egy 2006-os Swift is, de azoknak az ég világon semmi bajuk nincs.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
törölt tag
Hy!
Minap políroztam egy ilyen vasat.hasonlót
Nagyon szép,tágas,kulturált,garázsos 2 tulaj.1tulaj egy német volt 80000km körül adta el vett újjat.
A tulaj szerint alapvető dolgokat csináltatott rajta mást nem..De a fogyija hosszu távon 110-120km/h pld Bp-EGER 8,5-9litykó
Ha pörköli pld 150km/h 10l felett
Városban nem meri használni mert 16-19l is volt -
törölt tag
Én a napokban meg a calibrával csapattam.Be ill. kiszállást már nem 40év körülieknek tervezték.Hangja brutál.Annyira le van űltetve gyárilag,hogy olyan gokartos fillingem volt.
Minden gyári rajta kb van hozzá egy lexikon amiben le van minden dokumentálva mit miért cseréltek ki az IRMSCHERÉK
200.000km van benne és egy elektromos kis figyelő romlott eddig el ami 7700ft került.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tomcsi23 #16152 üzenetére
és ezek pl évjárat szerint jönnek elő, vagy mindegy mikori a kocsi, ígyis-úgyis szar az elektronika? vagy ilyen vagy kifogod, vagy nem?
ha törik, bontóból szerintem pótolható az kasztni, nem?amúgy van Audi topik ezen kívül?
Boxi... hát nem tudom, én is inkább egy bömbire beszélném ráfele, 5/7, hát nem tudom, majd még elválik...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomcsi23
veterán
Azt azért kalkulálja be, ha valami beszarik rajta, netán törik, keményen zsebbenyúlós a történet.
Nincs különösebb tapasztalatom A8-cal, egy ismerősnek van - már a 2. Az elsővel sok elektronikai hiba volt, mindig szerviz volt miatta, el is adta. A másodikkal kevesebb gond volt, azt már többet használja....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
pohár
félisten
üdv mindenkinek
egy barátom tervez venni egy A8-ast nemsoká, és megérdeklődném hogy használt autóknál mire figyeljen az ember? valami típushiba, szériahiba, tralalalala...
4,2-es lesz ha minden igaz
olyan 1-2 millió közt ha nem tévedekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
marsu
veterán
válasz AMD Power #16127 üzenetére
Azt hiszem a MV6-os Omega most mindet übereli ...
Érzem az erőt!
Most jártam meg Esztergom - Dobogókő - Pomáz - Szentendre - M0 - Megyeri híd - Maglód - Mende - Tóalmás útvonalat oda - vissza ...
... hatalmas élmény ezzel a vassal autózni!
Bocs az OFF -ért, de a 211 LE nem semmi!
Ettől függetlenül még VW - Skoda szervizben dolgozom ...
... csak hogy legyen még oka hogy itt is ON vagyok!
Press any key to continue ...
-
Tigi
őstag
válasz Kickass #16133 üzenetére
Köszi nektek a jókívánságokat.
Én is TSI-t terveztem csak hát az plusz 1 milla vagy több.
Csak hát annyira csalódtam a Suzuki-ban, hogy minél hamarabb szabadulni akartam tőle.
Jobban mondva nem magában a márkában csalódtam, hanem kifogtam egy gyári selejtet amit valszeg a félkómás éjszakai műszak rakott össze a selejtes polcon lévő alkatrészekből.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Kickass
őstag
válasz tomcsi23 #16128 üzenetére
16 lesz az, az 1,6 nyoc szelep az a 75 lovas or wtf?
jah ma nyiregyre menet megettem egy Megane-t (bocs rob ), siettem is kicsit, 2x2 sávos részen megelőztem de láttam rajta a kályhacsövet, visszasoroltam és mivel az enyémen is sportkipuff van gondolom ez felvillanyozta kijött mellé de vizsgára menet nem tűröm az ilyesmit, kapott egy padlót 120nál elvette én azért toltam ugy kilo50ig demonstráció gyanánt majd vissza 110 és szépen beállt mögém
Tigi: szép autó, én is 1,4et vennék ebből, csak TSI-t , sok-sok balasetmentest
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz tomcsi23 #16131 üzenetére
Hali
Kb, 1.500Km-ig nem nyomom neki annyira, de mivel világ életemben nyugdíjas tempóban autóztam ezért nekem és kis családomnak tökéletes.
A gyári 2 év garancián felül az importőr még +2 évet ad.
Tehát a gyári 2 év gari km korlátozás nélkül van, a kiterjesztett garinál meg 4 év vagy 200.000Km a gari időszak.Szokni kell még a kocsi méretét a Swift után.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Kiszálltam a Suzuki bizniszből és beszálltam a Skoda bizniszbe.
EZTET vettem.
Hát, mit mondjak van különbség.
-
AMD Power
titán
válasz tomcsi23 #16112 üzenetére
Ez a tolótetős pl már 16v? Gondolok itt a 101Le?
rob210: Lesz nyugodj meg. A türelem rózsát terem és autó mentes nyarat.
Kéne még vagy egy +100-120e Ft a zsebembe. A nyaralás miatt ezt nyár végéig, ősz elejéig nem tudom beletömni a zsebembe, kivéve ha valami csoda nem történik.
marsu: Melyike szeretted legjobban ezek közül?
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
Megpróbálom sorba tenni eddigi autóimat:
1991-1994 Skoda 120L 1983-as évjárat (ebben az évben lett meg a jogsim)
1998-1999 Opel Ascona 1,6 1986-os évjárat
1999-2000 Opel Astra F 1,6i 1997-es évjárat
2000-2001 Opel Corsa 1,4Si 1993-as évjárat
2001-2002 Opel Omega 2.0 1997-es évjárat
2002-2003 Opel Ascona 1,6 1987-es évjárat
2003-2004 Opel Astra G 1,4i 1999-es évjárat
2004-2006 VW Passat 1,6i 1998-as évjárat
2006-2007 Land Rover Freelander 1999-es évjárat
2007-2009 VW Golf V 1,4i 2007-es évjárat (új autóként vettem 0 km-rel)
2009-2010 Honda Civic 1995-ös évjárat
2011- Opel Omega 3.0 MV6 1995-ös évjáratEddig ennyi autóm volt és idén már 20 éves a jogsim ...
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz Kickass #16115 üzenetére
Ez a gép nagyon jó állapotban van, nagyon sok minden meg lett rajta korábban már csinálva, de azért nekem maradt pár apróság ...
A karosszéria rendben van, semmi rozsdafolt nincs rajta. Teljesen új kipufogó rendszer van alatta, (a gyári sport)
-
marsu
veterán
válasz tomcsi23 #16109 üzenetére
automata váltó sport fokozattal, 4x elektromos ablak, elektromos napfénytető, elektromos ülés, fűthető ülés, elektromos napfényroló, klíma, CD-s rádió, és még egy csomó minden, de főleg a hatalmas hely és a nagy csomagtartó ...
.. óra szerint 230 000 km van benne, de nem kereskedésből van. Ismerem a régi tulajt, tényleg egy idősebb úr járt vele
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest