Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
Mágus2 #158132 üzenetére
1500km-t tettem bele, úgy hogy max 2ezerig forgattam a motort, mivel bejáratós.(Hosszú táv, rövid táv is volt benne).
Nem mesélted, de szerintem pontosan úgy mint ahogy fentebb írtam.Csak 10x annyi km-t ment vele.Igen, erre én is gondoltam, ezt nem kérdeztem anno.
(Mondjuk milyen szerelő az, akitől kérdezni kell, nem igaz?)Szerinted a vákuumcsövek nem lehetnek hibásak?
Már nem akarom "kikormolni" tanultam az esetből. Lehet hogy a porlasztó hibája volt anno, de szerintem túltöltött a turbó, átégett a hf tömítés, aztán kapott mindent, és a termosztát sem volt szerintem a helyzet magaslatán.Anno volt hogy nem volt fűtés, és nem érte el a 90fokot sem, vagy ha igen, akkor pár perc múlva lejjebb is ment egy picivel a mutató.
Elviszem majd a szerelőhöz, bízom a vákumcsövek cseréjében.
Bár megcsinálnám én is otthon, csak nem tudom honnan szerezzek csöveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest