Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TaaT
nagyúr
-
HaZse
őstag
Egy kis segítség kellene. Szóval 2 napja a jobb hátsó ajtót nem nyitja a központi zár. De sajnos belülről a karral sem tudom kinyitni. (Gyerekzár nincs bekapcsolva).
Szerintetek ilyenkor ezt hogyan lehet kinyitni? Természetesen mindezt rombolás nélkül kellene megoldani. Esetleg tudtok-e olyan embert, aki ezt a problémát megoldaná?
A dolog sürgős lenne.
Az autó egy 2003-as Fabia Sedan.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
válasz HaZse #100805 üzenetére
Csomagtartózárba berakod a kulcsot, zárásra fordítod, és ott tartod 15 sec-ig. Nyitás felé fordítod ismét ennyi ideig ott tartod. Ha erre nem nyílik akkor jó eséllyel fizikai jellegű a hiba és ott bontani kell a belső kárpitot.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
7600 GS
addikt
A6 2,5 V6 TDI pont most fosta el magát előttünk, mocskosul traktor hangja volt és füstölt. Szegény bácsi holnap indult volna épp Olaszországba vele.
-
14adam
addikt
válasz 7600 GS #100818 üzenetére
a karosszéria még egész jó állapotba volt. Az kellett egy ismerősnek.Papíron kislámpás és úgyis cserés a hátfal így kap majd egy kislámpás hátfalat meg ki lesz pofozva még ahol kell. Motor az megy a tajgetoszra az biztos,a többi tervet még ők se tudják.
Tegnapelőtt meg a jóember 30-ért vett egy másik hasonló g1-et... basszameg -
-
HaZse
őstag
válasz rihi1 #100822 üzenetére
Ha lennél olyan szíves és ezt részletesen leírnád, hogy ezt hogyan vitelezzem ki egy ZÁRT ajtón egy Skoda Fabia Sedan autónál?
Köszi.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
K Norbi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz K Norbi #100806 üzenetére
Trollkodni első vagy a sorban, de egy átgondolt tanácsot adni, ahhoz már kevés.
HaZse A beszorult ajtó előtti ajtót kinyitod, és megkeresed a hátsó ajtó átvezető kébelét az oszlop és az ajtó között. Egy fekete gumi harmónikában van a kábel. Kipattitntod az oszlopból és az ajtóból is a harmonikát és megnézed a kébelt. Általában a sárga vagy a barna kábel szokott lenni letörve a csatlakozóból tőben. Ha szerencséd van csak ennyi a baja. Kábelt megjavítva megint nyílani fog. Jelenleg SAFE módban ragadt, se belülről, se kívülről nem nyitható. Ha a kábel rendben és mégsem nyílik, lehet ütögetni kívülről az ajtót a zár mellett, nyitni-zárni, hátha csak beszorult. Ha ez sem segít, hátsó üléssor ki, ajtókárpit letép, hidegvágóval a zár szétüt. Kelleni fog egy teljes zár, egy ajtókárpit a javításhoz. De ezt inkább már bízd rá egy márkaszervizre.
-
-
-
HaZse
őstag
válasz Mágus2 #100834 üzenetére
Köszi.
Sajnos semelyik megoldás sem jó, mert a kábelek nem szakadtak (voltam autó villamosságinál), az ütögetés kb. 1 óráig csináltuk, miközben próbáltuk a kp. zárral nyitogatni, hogy hátha feljön a zár (de nem jött...)
Úgy néz ki, hogy véglegesen SAFE módban ragadt. Akkor ezek szerint a hátsó ülést ki kell venni, majd a kárpitot lefejteni valahogyan. (gondolom, hogy roncsolás nélkül nem megy), majd valahogyan a kárpit alatt lévő fém lemez egyik lyukán kersztül a zárszerkezetet kell szétverni egy hidegvágóval. Majd kinyitni az ajtót és a darabokat kivenni az ajtóból, majd új zárszerkezet és egy másik kárpit felszerelése után minden frankó lesz.
Ha mindent jól írtam le, akkor úgy értelmezem, hogy az ablakemelő mechanika nem fog sérülni.
-
-
HaZse
őstag
-
-
HaZse
őstag
válasz bitpork #100843 üzenetére
Ő Szegedi vagy környékbeli?
Köszi a felajánlást, de szerencsére a gyerek már nem olyan pici (8.5 év), így be tud szállni a bal oldalon is.
De azért köszi a felajánlást.
-
-
Morris
veterán
válasz Kalandor #100846 üzenetére
Igen, jó, hogy elfelejtetted az Agip-ot. Hiába olcsóbb ha nem megy annyira vele a vas.
Nálam ez határozottan észrevehető volt.Én egy darabig MOL Maxxmotion-t nyomtam bele. Nem volt rossz, de a Shell sztem jobb. Természetesen V-power Nitro+ Diesel.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer valami tönkremegy benne aminek köze van az üzemanyaghoz, akkor ne az legyen az indok, hogy "mer szar nyálat tankoltál". Ergo csak Shell prémium gázolaj.
Az üzemanyagszűrő-cserét érdemes minden második olajcserénél megejteni.De nem muszáj megvenni belőle a drága gyárit. Mann szűrők nagyon elfogadottak és ajánlottak.
-
válasz Kalandor #100846 üzenetére
Igen megéri. Mondjuk nekem CR dízel, de a drágább nyállal többet megyek. Kb pont annyival amennyi a plusz költség.
Jut eszembe nekem van kagylós kártyám. felváltva nyomom most a fuelsave és nitro nyálat. Ami pontot kapok a felíratom. Amikor van 5k pontom, (most 3,5k van) akkormeg literenként 15 pont és literenként 15 ft kedvezmény.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest