- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor #100846 üzenetére
Igen megéri. Mondjuk nekem CR dízel, de a drágább nyállal többet megyek. Kb pont annyival amennyi a plusz költség.
Jut eszembe nekem van kagylós kártyám. felváltva nyomom most a fuelsave és nitro nyálat. Ami pontot kapok a felíratom. Amikor van 5k pontom, (most 3,5k van) akkormeg literenként 15 pont és literenként 15 ft kedvezmény. -
Morris
veterán
válasz
Kalandor #100846 üzenetére
Igen, jó, hogy elfelejtetted az Agip-ot. Hiába olcsóbb ha nem megy annyira vele a vas.
Nálam ez határozottan észrevehető volt.Én egy darabig MOL Maxxmotion-t nyomtam bele. Nem volt rossz, de a Shell sztem jobb. Természetesen V-power Nitro+ Diesel.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer valami tönkremegy benne aminek köze van az üzemanyaghoz, akkor ne az legyen az indok, hogy "mer szar nyálat tankoltál". Ergo csak Shell prémium gázolaj.
Az üzemanyagszűrő-cserét érdemes minden második olajcserénél megejteni.De nem muszáj megvenni belőle a drága gyárit. Mann szűrők nagyon elfogadottak és ajánlottak.
-
-
-
-
HaZse
őstag
válasz
Mágus2 #100834 üzenetére
Köszi.
Sajnos semelyik megoldás sem jó, mert a kábelek nem szakadtak (voltam autó villamosságinál), az ütögetés kb. 1 óráig csináltuk, miközben próbáltuk a kp. zárral nyitogatni, hogy hátha feljön a zár (de nem jött...)
Úgy néz ki, hogy véglegesen SAFE módban ragadt. Akkor ezek szerint a hátsó ülést ki kell venni, majd a kárpitot lefejteni valahogyan. (gondolom, hogy roncsolás nélkül nem megy), majd valahogyan a kárpit alatt lévő fém lemez egyik lyukán kersztül a zárszerkezetet kell szétverni egy hidegvágóval. Majd kinyitni az ajtót és a darabokat kivenni az ajtóból, majd új zárszerkezet és egy másik kárpit felszerelése után minden frankó lesz.
Ha mindent jól írtam le, akkor úgy értelmezem, hogy az ablakemelő mechanika nem fog sérülni.
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
norrberth #100806 üzenetére
Trollkodni első vagy a sorban, de egy átgondolt tanácsot adni, ahhoz már kevés.
HaZse A beszorult ajtó előtti ajtót kinyitod, és megkeresed a hátsó ajtó átvezető kébelét az oszlop és az ajtó között. Egy fekete gumi harmónikában van a kábel. Kipattitntod az oszlopból és az ajtóból is a harmonikát és megnézed a kébelt. Általában a sárga vagy a barna kábel szokott lenni letörve a csatlakozóból tőben. Ha szerencséd van csak ennyi a baja. Kábelt megjavítva megint nyílani fog. Jelenleg SAFE módban ragadt, se belülről, se kívülről nem nyitható. Ha a kábel rendben és mégsem nyílik, lehet ütögetni kívülről az ajtót a zár mellett, nyitni-zárni, hátha csak beszorult. Ha ez sem segít, hátsó üléssor ki, ajtókárpit letép, hidegvágóval a zár szétüt. Kelleni fog egy teljes zár, egy ajtókárpit a javításhoz. De ezt inkább már bízd rá egy márkaszervizre.
-
-
-
Ace owner
addikt
-
norrberth
addikt
-
14adam
addikt
válasz
7600 GS #100818 üzenetére
a karosszéria még egész jó állapotba volt. Az kellett egy ismerősnek.Papíron kislámpás és úgyis cserés a hátfal így kap majd egy kislámpás hátfalat meg ki lesz pofozva még ahol kell. Motor az megy a tajgetoszra az biztos,a többi tervet még ők se tudják.
Tegnapelőtt meg a jóember 30-ért vett egy másik hasonló g1-et... basszameg -
7600 GS
addikt
A6 2,5 V6 TDI pont most fosta el magát előttünk, mocskosul traktor hangja volt és füstölt.
Szegény bácsi holnap indult volna épp Olaszországba vele.
-
-
HaZse
őstag
Egy kis segítség kellene. Szóval 2 napja a jobb hátsó ajtót nem nyitja a központi zár. De sajnos belülről a karral sem tudom kinyitni. (Gyerekzár nincs bekapcsolva).
Szerintetek ilyenkor ezt hogyan lehet kinyitni? Természetesen mindezt rombolás nélkül kellene megoldani. Esetleg tudtok-e olyan embert, aki ezt a problémát megoldaná?
A dolog sürgős lenne.
Az autó egy 2003-as Fabia Sedan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Óra topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest