Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52703) Jegesmaci81


Jegesmaci81
aktív tag

blakey: Köszi a gyors választ.

Néhány gondolat a 3 napnyi használat után a Sony 55" A8 BAEP-ról!
Az első üzemórában jelen lévő hibajelenség egyáltalán nincs jelen. Nem foglalkozom vele, bízom benne hogy ha újra elő jön akkor 5 éven belül teszi.

Képminőség: Nem akarom agyon dicsérni. A fényerőtől féltem a legjobban (világos a lakás) de mivel jobb mint a leváltott Pana G30 plazmánál (némi sötétítés kellett) így mondhatom, hogy elégedett vagyok vele. Az UHD és HD tartalmak gyönyörűek. Az egyetlen általam kifogásolt minőség az SD tartalomnál van! Borzasztó!!!! A jó öreg palzma simán veri. :D Szerencse, hogy alig fogyasztunk ilyen tartalmat.

Hangminőség: Nem értem, hogy egy ilyen drága Tv-be minek hangszóró. Van olyan ember aki kifizet több százezer forintot egy TV-ért és nem vesz hozzá minimum egy 30ezer forintos soundbart? Brrrr rettenetes! Hozzáteszem nincs összehasonlítási alapom. Nem tudom hogy van-e olyan TV ami hoz egy minimum elvárható színvonalat. Nyilván a Mónikashow-hoz ez is megteszi de azért na!

Okos funkciók: Mivel egy Apple-tv is van (Pana nem volt valami okos :) ) és nagyon megszerettem így nem tartottam fontosnak. Meglepetésemre meglepően használható ez az android rendszer. A beépített Netflix pedig piros pont!

Játék: Xbox van itthon és ez okozta a legnagyobb meglepetést. Ki merem jelenteni hogy tökéletes választás játszani egy Oled! Nyilván mértékkel de ez nálunk nem probléma.

55": 42-ről váltottunk és hazahozva azt éreztem kicsit túl toltam. Nagy a nappali de kb 2,5 méterről mozizunk. Pillanatok alatt hozzá szokik az ember így már azt gondolom akár jöhetne 65"-is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.