Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53051) Abanga


Abanga
csendes tag

Sziasztok! Van egy kis problémám. Adott egy Lg Cx és a csodálatos T-home :W Na mármost hogy tudom megoldani hogy legyen tv csatorna listám? Ha megnyomom a giude-ot semmi. Sehogy se tudom behozni... Ja és még egy apróság. A kijelzőt hol tudom kikapcsolni?

(#53052) Crus válasza icemad (#53045) üzenetére


Crus
őstag

Last of Us Part II, tegnap jött meg, ma van időm kipróbálni, de játék helyett inkább csak folyamatosan szembesülök a rossz döntésemmel.

Van a menüjében is kép beállítás, sokat nem számít. A rossz és nagyon rossz, meg a kevésbé rossz közül választhatok.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53053) Bandee86


Bandee86
újonc

Sziasztok! Az utóbbi időben elkezdtem érdeklődni az OLED tv-k iránt , viszont eléggé ijesztő amiket itt is és külföldi fórumokon olvasgattam. (tinting, vertical banding stb) Legtöbbször az erre való tesztvideokból láttam képeket illetve videokat, műsor közbenit nem igazán. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek műsor közben is zavaróak, vagy ott kb fel sem tűnnek? Mert láttam olyan véleményt is, hogy nem szabad ezeket a videokat nézni, hanem csak kapcsold be amit akarsz, dőlj hátra és élvezd a látottakat.
Másik kérdésem, jelenleg 55 colos LG LED 4K tv van, modellváltás esetén nagyon gondolkozom egy 65-ös méretben, de kb mindenki megpróbál lebeszélni, hogy túl nagy lenne. Elfér, azzal nincs gond, de mindenki azt mondja, hogy szerintük az 55 bőven elég. Én is szeretem az 55-öt, de szeretnék még nagyobbat :) Nézési távolság kb 3 és fél méter. (3.2 - 3.4) , amiket nézünk ha TV adás akkor nagy százalékban HD-t, ezenkívül Youtube, Netflix és Plex. Nektek mi a véleményetek, van itt közületek olyan aki kb ilyen távolságból 65-ös tv-t néz? Samsungnál pl azt mondják egy 65-ösre, hogy az ajánlott nézési távolság 2.3 méter, amit azért kicsit túlzásnak tartok :)

(#53054) ImACeltic válasza Crus (#53052) üzenetére


ImACeltic
őstag

HDMI kábeled megfelelő? Én B8-PS4 Pro kombóval játszottam a Part 2-vel és gyönyörű volt. Persze sötét tónusú a játék, nem egy Uncharted 4, de a színek amikor kellettek, szépek voltak és nem volt semmi sem fakó. Leírásod alapján olyan lehet a kép, mint amikor egy HDR filmet akarnék lejátszani egy nem HDR-es megjelenítőn.

TV-t jól beállítottad? Itt van hozzá segítség: [link]

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#53055) stilo18 válasza Crus (#53048) üzenetére


stilo18
addikt

Max annyit tudsz tenni tényleg, hogy a színtelítettséget felemeled magasabbra. Ugye 50 az alap játék módban, élénk módban ez jóval magasabb...
Plussz egy utolsó trükk : tv menüjében lehet állítani színteret. Az ne hagyd automatikuson hanem használd a szélest, vagy bővítettet.

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#53056) Jorgi Kormi válasza Bandee86 (#53053) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Nyugodtan mehet a 65"-ös oled tv .

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#53057) birorichard válasza Crus (#53029) üzenetére


birorichard
őstag

Allitsd be igy:

Alapjaban veve van par elbaszott jatek, amiben egyszeruen szar a hdr, ez van. Ha nem tetszik, nem tudod beallitani a jatekon belul, akkor kikapcsold, nem tudsz mit csinalni. Pl Destiny2, RDR2.
A TLOU2-t spec meg nem raktam meg fel, de nem nezem ki belole, hogy itt szar volna. Eleinte nekem is furanak tunt kb 1-2 napig, hogy nyilvan sotetebb a kep, mert megszoktam, hogy az lcd backlight tolja a fenyt, de azota imadom, hogy a fekete fekete, hatalmas a kontraszt, gyonyoru szinek. Ha nalad fako, netalan "szintelen", akkor ott szerintem el van tekerve valami a konzol es/vagy tv beallitasokban.

Ha igy sem tetszik, rakd at pc-re a bemenet tipusat es testre tudsz szabni mindent.

[ Szerkesztve ]

(#53058) Crus válasza ImACeltic (#53054) üzenetére


Crus
őstag

Eddig jó volt a QLED-del. Van a játék elején a beállítások rész, amikor a kép beállításokat állítgatod. Ott bármit csinálok fakó. Kivéve, ha élénkre teszem a tv-t, akkor megjönnek a színek, de akkor meg az input lag lesz horribilis.

Pontosan!!! Olyan mintha egy HDR tartalmat akarnék egy nem HDR-es kijelzőn lejátszani, miközben minden kiírja, hogy megy a HDR.

Rtings-et ismertem igen.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53059) birorichard válasza Bandee86 (#53053) üzenetére


birorichard
őstag

En ugyanigy voltam mint te, vegul vettem egy bx-et, egy KU6400 samsung utan azert nagy ugras volt.
Alza-bol sajat futaruk hozta ki, a doboz serulsmentes, tiszta, mondtak, hogy kifejezetten odafigyeltek, h allva szallitsak, es megvartak, mig belenezek, hogy nincs e serules rajta.
A panel gyonyoru, en legalabbis semmi hibat nem fedeztem fel rajta.
Nekem 55-os van, ez meg epp befert, nem is nezem messzirol, 1.5-2m, nekem ez tokeletes, de erre a tavra, ha belefer, szerintem valaszd a 65-ost.

#53058Crus: szerintem a fekete szint van nem jol beallitva, de sztem zongorazd vegig, amit kuldtem vagy legalabbis ellenorizd le.

[ Szerkesztve ]

(#53060) Crus válasza stilo18 (#53055) üzenetére


Crus
őstag

A színteret (színskála amúgy) a CX55-ön game módban nekem nem engedi állítani! Szürke, inaktív! Ez lehet baj? Más módban, pl. szakértő, vagy élénk mód engedi állítani :-(

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53061) Crus válasza birorichard (#53057) üzenetére


Crus
őstag

Köszi szépen a linket, átnézem!

PC-n van a bemenet típusa a YT videók alapján, de NAGYON sok minden szürke, nem lehet állítani!

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53062) birorichard válasza Crus (#53061) üzenetére


birorichard
őstag

Kicsit legyel vele turelemmel, biztos meg lehet oldani. Par napig en is folyamatosan tekergettem meg forumokat olvastam, mire sikerult egy olyan, ami tetszik. Nem egy 10 perces kaland (legalabbis nekem).

[ Szerkesztve ]

(#53063) ImACeltic válasza Crus (#53058) üzenetére


ImACeltic
őstag

Pontosan!!! Olyan mintha egy HDR tartalmat akarnék egy nem HDR-es kijelzőn lejátszani, miközben minden kiírja, hogy megy a HDR.

Más játéknál vagy tartalomnál ez nem fordult elő? Érdekes jelenség. telepítsd újra a játékot, talán segít.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#53064) Crus válasza Calogero (#53050) üzenetére


Crus
őstag

Köszi neked is!

Lekérdezve HDR 4:2:2-n van a kép. Akkor ez okozhatja a fakóságot. Most ezt hol is tudom átállítani 4:2:0-ra?

[ Szerkesztve ]

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53065) krx21 válasza Crus (#53037) üzenetére


krx21
nagyúr

Nem lehet hogy valami el van állítva a GAME módban nálad?
Állíts egy gyári visszaállítát a GAME módon belül... Aztán nézzük meg milyen...

(#53066) demeterf2 válasza Crus (#53058) üzenetére


demeterf2
tag

Szia!

Lehetséges, hogy az okozza a problémát, hogy élénk üzemmódban használod mindenhez a tv-t. Abban a módban mindent túlszínez a tv, nem is ajánlják ha jól tudom.

Én az eredetit használom mindenhol, ahhoz szokott hozzá a szemem és ha jól néztem a játék mód is arra van kalibrálva.

Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ

(#53067) Palesztin994


Palesztin994
aktív tag

Sziasztok!
Sony Ah8-on mi az istenert nem lehet levenni a fényerőt? Kikapcsoltam a fenyerzekelot, de akkor se. Amugy valaki tudja itt hogy lehet a service menube lepni? Display+5+volume +power nem jott be. lehet itt rosszul irtam a sorrendet, de jo helyrol neztem mikor probaltam es jol csinaltam.
Kép 1

(#53068) Mankó


Mankó
veterán

65-ös Pana FZ800-em van és megfordult a fejem, hogy egy 55-ös LG-re cserélnék. 2.8 - 3 m-ről a közeli gyors mozgásoknál, sokszor látok artifactokat, bekockásodást, vagy alakok körüli szellemképet. Főleg HDR-nél jelentkezik ez a dolog, távoli mozgásoknál semmi rángás, gyönyörű sima mozgások, a képe meg fenomenálisan jó. Lehet a forrás is bejátszik a problémába, Netflixen többször látom, mint pl HboGo-n, külső NAS filmeknél is ritkábban.
Sok állítgatás után arra jutottam, hogy nagy a tv erre a távolságra és lehet egy 55-össel javulna az összehatás.
LG CX-nél olvastam, hogy sokat javult a mozgás. Szerintetek érdemes lenne kisebbre váltani, vagy már javult annyit az LG mozgása, hogy bevállalhatom a 65-öst is?
Távirányító egyéb kényelmi funkciók nem érdekelnek, HM és Nvidia Shield van.
Mit tanácsoltok, ti milyen messziről néztek mekkora tv-t?
Köszi

(#53069) blakey válasza Crus (#53041) üzenetére


blakey
titán

Szerintem nem érted a Full RGB és Limited RGB lényegét. 99%-ban azt nem szoktuk módosítani. A TV-t hagyd alapbeállításon, a HDR-hez kell a teljes dinamikatartomány, minden más maradjon. Lejátszót állítsd alaphelyzetbe és állítsd be úgy ahogy kell, nem úgy ahogy szerinted jó, egy rossz beállítás és máris minden "szétesik". Ha ennyire sz@r ahogy állítod akkor valamit nagyon rosszul állítottál be.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#53070) alaves válasza Mankó (#53068) üzenetére


alaves
addikt

Kiindulási alap, de nem kötelezően:

Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]

(#53071) Crus válasza blakey (#53069) üzenetére


Crus
őstag

Az egyik leírásban FULL-on van, a másiknál meg Limited-en. Abszolút értem a lényegét... akarom-e látni sötétebb helyeken a részleteket, vagy sem. Számomra ez kb. erről szól. De miért ne akarnám egy játékban?

Minden beállítást netről néztem, sose tartottam magam okosabbnak azoknál, akik ebbe hónapokat, éveket beletesznek. Az eredmény mégis... hát hogy is fogalmazzak finoman: szar.

#53066 demeterf2 fogalmazta meg talán a legjobban... az a helyzet, hogy mióta megvan az OLED, PC monitorként használom és filmeket, videóklippeket nézek rajta, a képminőség ilyenkor PAZAR. A színek a helyükön, elver mindent ami eddig itt nálam járt.

De most játszani merészeltem PS4 Pro-val és ez a game mode... hát ez... és még azt hittem a QLED game módja gyenge. Tévedni emberi dolog. Nagy és drága tanulság, hogy gamingre ezek a kijelzők nem alkalmasak. Bár a QLED HDR játékok alatt pl. Spidy elképesztően odatette magát, szavam nem volt.

Nyilván azt is elfogadom, hogy más emberek színérzékelése és igényei lejjebb vannak. Nekem ez baromi kevés... főleg ezen OLED tv "élénk" módja után.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53072) Crus válasza alaves (#53070) üzenetére


Crus
őstag

Aranyos. Amikor megvettem az 55"-os tv-t 1 éve, egy 50"-os Sony W8 FHD tv-t váltott. Akkor is kb. 2.5-2.7m-ről néztem, ahogy most. Éppen nagyon benne voltam a gamingben. Gyak. egyik órában 1080p-ben játszottam, a másikban meg 4k-ban... fél napig a szám tátottam a 4k részletessége, tűéles képe miatt. Olyan részletek jöttek elő a játékból, amiket addig gyak. észre se vettem, nem is láttam.

Linus 8k gaming videóját is érdemes megnézni, ő 4k után nézte a Doom Eternalt 8k-ban és nem kicsit belelkesült tőle. Pedig 4k-8k témában már én is azt mondtam volna, hogy biztos elhanyagolható érzésre a difi, de simán elhiszem, hogy tévedtem és a jövő valóban a 8k.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53073) blakey válasza Crus (#53071) üzenetére


blakey
titán

Tehát beállítottad PC-hez, itt gondolom egyértelmű, hogy mit, merre. Egy másik HDMI-n meg PS4 Pro-t használnál játék módban? Mivel nem ismerem a PS4-et ezért kérdezem, az jól van beállítva? Nem lehet sz@r a játék mód, ezt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen félre sikerüljön a TV-n, valami el van állítva valamelyik eszközön. Tudtommal sokan játszanak LG OLED-en és ilyeneket nem írtak, szóval nem hiszem, hogy gond lenne.
Nincs LG OLED-em de nem hiszem, hogy sz@r lenne zen része, tobávvra is valamilyen beállításra gyanakszom.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#53074) Crus válasza krx21 (#53065) üzenetére


Crus
őstag

Megtettem. Mindent kipróbáltam a leírások szerint. Ez ilyen, ennyit tud game módban. Jó lesz David Attenboroughra, gamingre meg veszek majd valami mást.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53075) Mankó válasza alaves (#53070) üzenetére


Mankó
veterán

A táblázat alapján akkor még messze is vagyok? Pff, akkor kár lenne kisebbre váltani, kell ez a méret, ha jól értem.

(#53076) Crus válasza blakey (#53073) üzenetére


Crus
őstag

Igen, beállítottam az egyik bemenetre a PC-t, és egy másikon meg a PS4 zörög és azt meg úgy állítottam be, ahogy fentebb linkelte birorichard, de néztem YT videósokat, úgy is megpróbáltam, elment ezzel a napom. Kábelt is cseréltem már közben, bár annak sok értelmét nem láttam, mert a HDMI kábelen 1-esek és 0-ák rohangálnak, vagy van jel, vagy nincs, vagy zajos, zavaros a kép jól láthatóan, vagy nem. Nem is tudom értelmezni a 30-50.000 Ft-os HDMI kábeleket se. Oltári nagy parasztvakítás.

Jól kell legyen a PS4 beállítva, mert nem magamtól állítottam be azt sem, hanem a fenti linkekről meg YT videókról, amiket sokan felpluszoltak :-)

Nézd én tényleg elhiszem, hogy ez másnak maga a csoda, de nekem ez így nagyon nagyon kevés.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53077) Pelican válasza Crus (#53071) üzenetére


Pelican
őstag

"Nagy és drága tanulság, hogy gamingre ezek a kijelzők nem alkalmasak."
Ez inkább user error, a fél világ (a gazdagabbik fele) OLED-en játszik...

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#53078) Crus válasza Pelican (#53077) üzenetére


Crus
őstag

És az optikusok is jól élnek :B

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53079) blakey válasza Crus (#53076) üzenetére


blakey
titán

Mivel nem látom, hogy milyen hibákat látsz ezért nehéz elhinnem, hogy nem beállítási hiba. Ahogyan leírod a hibát az durva és zavaró, nem lehet olyan. Láttam videókat ahol CX-en játszanak PS-el, XBox-al, hibátlan volt a kép.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#53080) Dreamie válasza blakey (#53079) üzenetére


Dreamie
őstag

Nálam xbox series x-en minden rendben.

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#53081) demeterf2 válasza Crus (#53076) üzenetére


demeterf2
tag

Esetleg ahogy írták fentebb, a gaming módban vidd fentebb a színtelítettséget.

Amúgy én is Ps4 Pro-val használom és számomra nagyon durva a hdr mód. Minden "lemászik" a tv-ről olyan szép.

[ Szerkesztve ]

Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ

(#53082) junior19 válasza Crus (#53076) üzenetére


junior19
senior tag

Nem a netről kell beállításokat bogarászni, be kell állítani a megjelenítőt normálisan.
A problémádat kb. fél óra alatt meg lehetne oldani, ennyi idő alatt kiderülne biztosan, hogy az igényeid nagyobbak-e, vagy pedig a lánc nincs helyesen beállítva.
Erre megvannak a módszerek, hogy mások által linkelt értékeket adsz meg a készülékedre, az még nem jelenti azt, hogy azok nálad is helyes beállítást eredményeznek, legalább alap dolgokat ellenőrizni kellene.
10 perc alatt ki lehet deríteni, hogy a videólánc megfelelően van beállítva, akkor pedig már csak 2 lehetőség maradna, vagy az igényeid nagyobbak, vagy pedig a játék nem az igazi. Esetleg másik játékot kipróbálni, vagy filmet lejátszani a PS-ről, amit már ismersz. Ha akkor minden rendben van a látottakkal, akkor az a játék a rossz.

codec project

(#53083) Crus


Crus
őstag

Köszi mindenkinek a tippeket és a türelmet! Este még megnézem Uncharted 4-el állítólag annál színesebb-szagosabb játék kevés van. Talán tényleg csak a játék, ebben reménykedem... de már a PS4 dash se szimpi. (Kizártnak tartom, hogy a nyomi QLED ennyivel jobb lett volna game módban, mindenhol máshol meg nem.)

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#53084) demeterf2 válasza Crus (#53076) üzenetére


demeterf2
tag

Még az jutott eszembe, hogy a ps képbeállításokban a hdr kalibrálást is megcsináltad? Dinamic tone mapping legyen bekapcsolva és a képeket éppen láthatóra állítsd. Sőt én még egyel tovább pöcköltem amíg eltűnt. (Ezt olvastam valahol és nagyon szép lett így a kép).

Hgig és az off szerintem nem jó képet ad. Hgig csak néhány játéknál jó, asszem tavalyi cod és no man sky.

Oled fényt nem hdr játéknál 80-on használom nálam az a gyári érték ha resetelem a képbeállításokban és az is szép.

[ Szerkesztve ]

Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ

(#53085) kolosszus87 válasza Crus (#53076) üzenetére


kolosszus87
senior tag

Most akkor amit írtak igaz, hogy te kajak élénk módot használsz minden más tartalomra?
Mert ha igen akkor a hiba nálad van, nem a tv-ben...
Élénk módot a tv-knél egyetlen dologra szókták használni, bent a kivilágított üzletben (Media Markt stb.) a hatalmas fényárban ebben a képmódban futnak a tv-k mert ennek a legnagyobb a fényereje és a legtúlszaturáltabbak a színek, ezzel tudják kompenzálni a nagy erejű világítást...
Minden tv-n az élénk képmód áll legmesszebb a refenrecia színtértől, ha ehhez a szar képi világhoz szoktatod a szemed akkor nem csoda h minden más vacaknak tűnik. Nem véletlenül létezik a professzionális kalibrálás, a jó képminőség nem ízlés kérdése, hanem van ennek egy szabványa amihez igazodni kell.

[ Szerkesztve ]

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#53086) dani0113


dani0113
senior tag

Sziasztok. Remelem csatlakozhatok a klubba. :R

iPhone 13 Pro 128GB

(#53087) kolosszus87 válasza Crus (#53083) üzenetére


kolosszus87
senior tag

Ez meg itt pont friss mai videó, annyi, hogy itt a PS5 és LG CX kombó beállításait veszik sorra...de ha ez ilyen faszán néz ki, akkor a PS4 sem lehet szarabb: [link]

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#53088) Dreamie válasza dani0113 (#53086) üzenetére


Dreamie
őstag

Használjátok egészséggel! Nagyon jó cucc!

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#53089) alaves válasza Crus (#53083) üzenetére


alaves
addikt

A CX jelenleg a világ legjobb gaming TV-je. A TV-vel biztosan nincs gond, minden mással lehet...

Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]

(#53090) rothfb válasza Bandee86 (#53053) üzenetére


rothfb
veterán

Egy biztos. Olyan nincs, hogy túl nagy a tv...:D

(#53091) rothfb válasza Mankó (#53075) üzenetére


rothfb
veterán

Kell az a méret.;)

(#53092) jófejsrác válasza Crus (#53074) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Nekem 1 hete van BX-em és én nulla szinten állítottam rajta. Simán rákötöttem az alap ps4-et és játszottam (God of war, COD 2019, GT sport, UC4, Final Fantay 7, Doom 2016). Gyönyörű volt minden. Sima játék módot felismert a tv és abban használom.

(#53093) #gab_ válasza Crus (#53083) üzenetére


#gab_
őstag

Tv-t reseteld. Ps4en minden képi beállítás Auton.
Oled sehogyse lehet fako :DDD . Ha az. Valami nincs jól beállítva .

(#53094) Menotti válasza Partz (#53018) üzenetére


Menotti
aktív tag

Kösz az infot,ezeket nem tudtam...

(#53095) Jegesmaci81 válasza Crus (#53083) üzenetére


Jegesmaci81
aktív tag

Hihetetlen amit itt művelsz! Gondolom majd mindenkit lebeszélsz az OLED-ről mert valamit nagyon elállítottál. Amikor mások azt mondják, hogy nálad van a hiba, közlöd hogy neked magasabbak az elvárásaid mint másoknak. (Persze mellette a QED-et látod szebbnek PS4-vel ami vicc) Azt javaslom, hogy csinálj mind a PS-en mind a TV-n egy gyári beállítások visszaállítást. Ha ezek után is fakó a kép akkor hívj szerelőt és ha az sem orvosolja a problémád akkor egy szemész orvost.

(#53096) Menotti válasza Abanga (#53051) üzenetére


Menotti
aktív tag

A Thomot nem boxon keresztül nézed?(Mert akkor sehogy,illetve a thome boxon belül fogod tudni előhozni)

(#53097) mombulllet


mombulllet
csendes tag

B9-et érdemes venni? Napi szinten 1-2 filmet nézünk feliratosan, nem fog beégni egy idő után?

[ Szerkesztve ]

(#53098) alaves válasza mombulllet (#53097) üzenetére


alaves
addikt

Nem fog beégni, a B9 2019-es kijelző "óriás" vörös alpixelekkel.

Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]

(#53099) Segal válasza dani0113 (#53086) üzenetére


Segal
veterán

Udv koztunk :))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#53100) mombulllet válasza alaves (#53098) üzenetére


mombulllet
csendes tag

Ok, értem! Dolby Vision összes profile van b9-en? Cx-en állítólag ki spórolták belőle? Nem minden DV filmet viszi.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.