Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
zoli62
addikt
válasz donjohnson #104501 üzenetére
Még nem kaptam meg, azért kérdezem előre főleg azoktól, akik már rendeltek ilyet.
-
donjohnson
addikt
válasz zoli62 #104504 üzenetére
persze, ez egy rendes, wifi6-os router. szerintem nem fog kelleni második router mögé.
NX510v adatlap
AX3000 Dual-Band Wi-Fi 6 Speed: 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz)ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Csaba197412
csendes újonc
Sziasztok. Yettel otthonnet előfizetésem van, és van hozzá egy ZTE MC801A routerem. Sajnos a lakásban nagyon gyengén teljesít, letöltés feltöltésben is és a ping is gyenge. Az lenne a kérdésem, hogy külső antennát lehet e ill milyen külső antennát javasolnátok hozzá. Kültéren egyébként általában 200/30 mb a sebesség a ping is jó. Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Szombaton volt módom nagyjából tesztelni a telefont 5G-ileg. Csak azért nagyjából, mert Debrecenben és Nyíregyházán áthaladtam, nem álltam meg így nem volt lehetőség nézni, hogy SA hálózatot lát-e a telefon. A Netmonsterben egyértelműen látszott, hogy csak NSA hálózatokon volt a telefon. De ha minden igaz, ez nem is csoda, mert natúr feltöltőkártyás SIM-el még nem lehet SA hálózatra menni. Az SA mód aktiválása megtörtént, de ugyebár igazán tesztelni mégsem tudom.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
ajapi
tag
Helló,
Xiaomi telefonon bekacsoltam a vowifit, rendeben is van, de egyidejűleg eltünt a beállítások közül a CA carrier aggregation. Ez nem baj, ill melyik a fontosabb?
köszi -
félisten
-
burgatshow
veterán
válasz martonl #104508 üzenetére
Az hogy adott szolgáltatónál adott képesség van-e vagy nincs a telco részéről azt a modemhez tartozó Service Provider verziója befolyásolja (vagy úgy is mondhatnám, hogy firmware-e). Az egy "szerencsés" véletlen, hogy Yettel kapcsán a vowifi kapcsoló az iOS 17-tel szállított újabb verziójú Service Provider hozza.
De közben amúgy kiderült, hogy valóban nem iOS 17-es az érintett készülék.
-
zoli62
addikt
válasz donjohnson #104505 üzenetére
Köszönöm., az adatlapot láttam, mennyi elméleti maximum letöltési sávszélleséget várhatok tőle ha jó lesz a beltéri 5G lefedettség? Persze nyilván a használt eszközök Wifi adaptereitől is függ. Többségében olyan eszközök vannak, amik 802.11 n/ac képesek.
-
trec12
addikt
válasz ajapi #104509 üzenetére
Azt érted alatta, hogy megy is a vowifi? Nekünk aktív egy note7-en kapcsoló bekapcsolva sms visszaigazolás is megvolt mégsem megy egyelőre. Realme gt2 szintén, Telekommal azt írják bekapcsolható. Nekem Yettellel kapcsoló sincs a menüben yeti oldalról pedig bekapcsolva a vowifi.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz burgatshow #104512 üzenetére
Köszönöm. Szabonagyurnak is.
Nem vagyok ájfonos, de szeretek tájékozódni arról is. -
zoli62
addikt
-
4Grider
nagyúr
válasz zoli62 #104517 üzenetére
Akinek nincsenek nagy igényei, annak az N78-as 5G tökéletes lehet. Nálam fontos a feltöltési sebesség és a kis csomagkésés, így otthon egy darabig még nem fogom lecserélni az optikát. (Persze van két szolgáltatótól korlátlan 5G elérésem backupként, de nagyon ritkán van rájuk szükség.)
-
zoli62
addikt
válasz 4Grider #104518 üzenetére
Néha töltök felfelé is pl. képeket. Egyébként ezen a címen elérhető a T FTTH, a másik címemen még van Digis optika. Gondolkodtam azon is, , hogy ott lemondom a Digis netet, és itt Telekom optikát kérek eleve. Viszont három évig ezen a címen, ahová az Otthonnetet kértem, csak mobilnetet használtam, és nagyon nem volt hiányértetem. Megmondom őszintén a gigabites netet se használtam teljesen ki korábban a másik címen. Amíg az a lakás megvan, a Digis optika lenne tartalékban, pedig már nem olyan olcsó, ahogy indult.
-
pjen
félisten
Üdv.Kihoznék egy tv L és 5G otthon net csomagot, 2 éves router bérléssel, havi 1000ft. A Tv re.és a netre nincs hűség csak a routerre. Mi van ha lemondom a tv t és a netet hisz nincs rajtuk hűség. A router után fizetem két évig a havi 1000 ft ot. Tudom használni valamire?
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #104522 üzenetére
Renben de akkor mit kell fizetnem? Tv és net hűség nélkül van. A routerre mennyi lehet a havi kedvezmény amit vissza kell fizetni?
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #104525 üzenetére
Az nem is olyan sok. Ennek utána nézek.
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok! Az létezik, hogy nem lehet kapni a yettelnél egyáltalán iphone 15 prót? Vagyis elméletileg lehet kapni, csak nincs készleten.
-
TeeJay
félisten
Létezik az hogy 5G N78 cella napközben már olyan szép terhelést kap hogy 4CA mellett 400megabitet mértem lent az utcán és van B7 B3 B1 B8 B20 B28 is ugyanazon a tornyon?
Ennyire megnőtt az 5G forgalom csúcsidőben délután?
20+20+10+100MHz-et ír Netmonster most és 670megabitet mértem máskor 1,2gigabit megvolt lazán hajnali kutyasétáltatáskor meg 1,5-1,6gbit is.
Vagy szimplán csak a torony optikai betápja kezd tele lenni a környező tornyokkal együtt?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
pdr755
tag
Volt itt téma a Yettel applikációban található "meglepetés" menüpont. Ha valakinek nem megy nézze meg hogy nem használ e DNS alapú reklámblokkolót (DNS.adguard.com beállítva vagy ilyesmi). Nekem ki kellett kapcsolni hogy működjön ez a meglepetés funkció a Yettel appban.
-
rover45
őstag
Sziasztok!
Elhoztam egy OtthonNetet kipróbálásra egy TP Link NX510v-routerrel. A lefedettségi térkép és a ügyfélszolgálat alapján is rendben van az 5G lefedettségem, gyakorlatilag 600 méterre van torony, szabadon rálátok az ablakból, ahová a routert tettem. Eddig egy szintén korlátlan Yetteles kártyát használtam egy Huawei 5G CPE Pro 2 routerben (a kártya csak 4G előfizetéses flottás kártya). Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy alkalmanként annyira belassul a net, hogy bár csak egyetlen TV-n néztünk tartalmat, de durván visszavette a felbontást. Ilyenkor a jó öreg speedtest, és 10-15-20-as sebességeket szoktam mérni. Ez a csomag havi ~5600Ft, mondom akkor havi 5900-ért az 5G csomag csak megoldja ezt a problémát.A két mérést azonos időben végeztem, beltérben, a routerek egymástól 30cm távolságban, abban az ablakban ami rálát a toronyra.
A Yettel által biztosított yettel.hu/jelerősség oldal a 4G-t stabil és jó kapcsolatnak írja, az 5G-t pirossan, instabilnak és gyengének és az 5G értékeinél mindnhol nullát látokMit csinálok rosszul?
u.i: Többször felmerült itt a kérdés, hogy a TP Link NX510v routerben van-e bridge mód, de hosszas olvasások után nem találtam erre vonatkozó információt.
Szeretném határozottan megerősíteni, hogy nem, nincs erre vonatkozó opció.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
-
bacskait
tag
válasz rover45 #104536 üzenetére
Nálam ugyanilyen routerrel hasonló a helyzet.
Annyi, hogy nem látok rá a toronyra, mert van egy családi ház köztünk.
Egy helyen volt eddig csak az 5G gyenge és instabil, a többi helyen nem is volt.
Az ügyfélszolgálat alapján a szélén vagyok az 5G lefedettségnek.
Egy külső antenna beszerzésén gondolkodom, csak várok még egy itteni tapasztalatra.
A padlástérben vagy a cserép fölé rúdra kirakva tudnám megoldani az antennát. Jelenleg csak 4G van.
Tegnap este pl. a netflix-en is visszavette a felbontást. A router újraindítása után jó lett. -
4Grider
nagyúr
-
rover45
őstag
válasz bacskait #104539 üzenetére
Van itthon egy SMA csatlakozós ilyen antennám itthon, nem tudom van-e értelme rákötni...
4Grider: Ez egy iQpro flottás kártya. Az iQ ügyfélszolgálata szerint csak a 4G engedélyezett rajta és az 5G-s Huawei router alapján sem megy fel, csak a 4G-s hálózatra. De minden ötletet meghallgatok
-
rover45
őstag
válasz 4Grider #104542 üzenetére
Gyári leírás alapján nem
Alapvetően szeretem az iQ-t, korábban lényegesen olcsóbb volt, mint a Telenor, ha bármi gondom volt, 2-3 csörgés után felvették a telefont és segítettek. Direkt rákérdeztem az 5G-re náluk és elmondták, hogy rajtuk keresztül csak 4G elérhető. -
Moonline.
aktív tag
Halló.
Most nézem ezt az otthoni netet, elég jó dealnek tűnik 5G routerrel, tudnám munkába használni.
A tájékoztatóban azt írják, csak lakossági ügyfelek részére érhető el. Viszont, amikor rámegyek a megrendelésre, ott meg lehet adni jogi személyt is a számlázási címhez. Akkor most lehet vagy nem cégesre kötni?
[ Szerkesztve ]
-
rover45
őstag
válasz RoyalAirForc #104545 üzenetére
Erre nem is tudok mit írni
-
rover45
őstag
válasz RoyalAirForc #104547 üzenetére
Ilyenről én csak álmodok.
-
TeeJay
félisten
válasz Avayasoft #104532 üzenetére
Panel telepen ahol van DIGI FTTH meg Telekom Docsis 3.1 sok IQ harcos Yettel otthon netre vált és majd szépen szívják az 5G hálózatot nehogy gyors legyen évekig még Ajj ez így hamarosan tré lesz vagy tényleg 5G CA kell 140MHz-en
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest