- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Miért kellene a gyártónál reklamálnom egy olyan dolog végett, amit nem ő akart bevezetni
Talán, mert ez egy iparági szabvány.
Még örüljünk, hogy támogatják a GSM szabványt.Már alig várom az őszt, hogy mindenütt olvashassam, hogy az Apple találta fel a hajlítható kijelzőt.
-
4Grider
félisten
Téged lehet, hogy nem érdekel, de az átlag apple felhasználót igen, mivel a hívószámok csak kis része van almában, a jelentős többség androidot használ, akikkel csak előzetes egyeztetés után lehet ingyenes üzenetekkel kommunikálni (már akivel). Vicc, hogy már régóta rendelkezésre áll mindenki számára az rcs mint szabvány, és egy apple azt úgy vezeti be, hogy nincs mögötte egy saját kiszolgálója, de a világ összes mobilszolgáltatója azt kiválthatja egy-egy sajáttal. Zalában ezt úgy mondják, hogy más f...ára verni a csalánt.
Nyilván megtehetné az alma, hogy csinál egy imessage appot a google play-nek (szerintem egyébként már megvan, csak nem publikus) és leuralná a piacot. Simán megcsinálhatná a google, hogy az összes szifonnak lehetővé teszi a saját rcs kiszolgálója elérését és leuralhatná a piacot. Csak ugye nehéz piacról beszélni egy ingyenes és reklámmentes szolgáltatásnál, amivel saját maguknak tudnak költséget növelni és a szolgáltatók árbevételét lehet csökkenteni. -
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
a kényszer okozója az apple.
az apple különcködik állandóan.
miért kéne minden szolgáltatónak saját apple-rcs-szerver, ha az magának a szolgáltatónak bevételkiesést okoz?
rekalmálj te az apple-nél ioles-el egyetemben, hogy támogassák normálisan az rcs-t, szolgáltatóktól függetelnül saját apple-szerveren (ahogy a google is teszi android-nál). a cikk meg félremagyaráz. -
4Grider
félisten
Addig miért reklamálnék, amíg a szolgáltatómnál nem kell fizessem az összes havidíjunkban az előfizetők jóval kevesebb, mint felének szóló szolgáltatást?
Vagy azért kellene reklamálnom, mert a hatóság nem kényszerítette ki az almától, hogy a google-hoz hasonlóan csináljon saját rcs kiszolgálót az összes szifonosnak? -
Lacr0ix
tag
-
dredjudge84
őstag
-
Zssom
tag
Valóban, az általános számlabefizető oldaluk megmarad, de az nem egyenértékű a fiókban történő befizetéssel. Nekem pl. 3 előfizetésem van, amit a webes fiókos felületen egyszerre tudok most még befizetni, egy számlát kapok a 3 előfizetéshez, akkor azt hogy a viharba bontom le 3 felé, mert azon a felületen telefonszámhoz kapcsolódóan lehet a számlákat fizetni. Ez a felület egyébként azért van, mert nem bíznak a saját megoldásaikban, ez kvázi tartalék megoldás arra az esetre, ha nem működik az egyéb befizetés. A lényegen azonban ez nem változtat. Hol lehet majd elérni a számlákat és az elektronikus dokumentumokat, szerződéseket? Hát az appban. Az appot lehet számítógépre telepíteni? Hát nem. A dokumentumok kezelhetőek a telefonon? Hát... szerintem nem. Lényeg, hogy azt a nehézkesen működő, állandóan hibás szutyok alkalmazást erőltetik mindenképpen azzal a rabszolgaazonosítóval egybekötve.
-
Lacr0ix
tag
Belépés után feldobja, de itt van a hivatalos tájékoztató oldal:
https://www.yettel.hu/online-ugyintezes-valtozasokA weboldalon viszont maradnak ezek:
Számlabefizetés
Egyenlegfeltöltés
Kártyás adategyeztetés
SIM kártya aktiválás -
szabonagyur
félisten
-
4Grider
félisten
-
juve600
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
SztiviVander
addikt
Szokas, persze
Melyik szolgaltatonal lattal olyat hogy "felbontott, honapokig nyomkodott bemutato telefon" leirassal arulna telefont, olcsobb aron? Nagy aruhazak csinaljak ezt igen, a szolgaltato meg siman eladja full aron uzletben, mert ott ugyis kibontjak megnezni mukodik-e, aztan azt hogy mar el volt szakadva a zaro szalag eszre se veszed, ha meg megis akkor azt mondja valakinek csak kibontottak de az megse vette meg de zsiruj (csak kozbe lehet mar fel evet ment nonstop full fenyeron bemutato modban a pulton). Bevalt gyakorlat igen, akar meg legalis is igen, de korrektnek azert nem neveznem. -
Jim74
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
zoltaneger
tag
-
zoltaneger
tag
Köszi szépen. Érdekes, nekem semmit nem hoz elő, eltűnt.
Egy ideje már feltöltőkártyát használok a Yettelnél, de valahogy itt nem sikerül spórolni a hívás költségekkel még a hangjegy opcióval sem. Pedig sokkal szimpatikusabb a Yettel mint ahol először voltam a Telekom. -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
4Grider
félisten
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
-
donjohnson
addikt
-
Zssom
tag
-
Zssom
tag
Én is így látom, köszönöm. A gond ott volt, hogy a 11 éves fiam riadtan hozta a telefonját, hogy kapta ezt az sms-t és hogy most jajj, mi lesz. Ez a félelemkeltés úgy látszik beleszervül a y üzletpolitikájába is. Hiába, no, edzeni kell már a legkisebbeket is. (Szégyen és gyalázat... Nem nondom ki kitől jön ez az egész, mert az nem ide való)
-
Zssom
tag
-
ledgeri
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
zoli62
addikt
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Rodzser Mór
senior tag
"majd olvad be a járművön elhelyezett kódot"
Hol a járművön?
Én ilyen slendrián, hiányos munkautasítást írtam volna, úgy picsán rúgtak volna, hogy csak zörög.
Szóval ez egy slendrián, hiányos szar. Jól mutatja a "nyomda meg", hogy mennyire vették komolyan a feladatot.Továbbra is fenáll a kérdés, a sofőr miért nincs erre kiokítva, hogy az utasnak megmondja, ott van kint a k*rva kód az ajtó mellett kivül a karosszérián vállmagasságban elhelyezve, azt kell beolvasni (vagy valami ilyesmi).
-
4Grider
félisten
-
qltsar
veterán
-
Dave1984
őstag
-
4Grider
félisten
-
TTom65
tag
-
4Grider
félisten
Két külön adatról írtok. Nem ugyanaz a hálózatra feljelentkezett 5G képes eszközök aránya és az aktuális időintervallumban értékesített 5G képes eszközök aránya. Utóbbi csak lassan pumpálja fel az előbbi értéket így az előbbi majd csak a távoli jövőben fogja megközelíteni/meghaladni az utóbbit...
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
-
sirgeoff
tag
-
snooze
veterán
-
martonl
senior tag
-
nfsu17
veterán
Van, akinek sikerült ezt kevésbé idegesítően megoldani:
+1 legjobb
Mindent elmond egy cégről, hogy csak akkor ad kedvezményt, ha engedélyezed a marketingzaklatást. Eddig ez enélkül is ment.
De legalább már az óriásplakáton is ott van nagy(obb) betűvel, hogy hírlevél feliratkozás szükséges. Hát kenjék a hajukra
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
szabonagyur
félisten
-
donjohnson
addikt
-
törölt tag
-
RoyalAirForc
senior tag
-
pjen
félisten
-
Mindent bele
kezdő
-
AnonymusX
őstag
-
pjen
félisten
-
zzola
titán
-
Stonerice
őstag
-
zzola
titán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ha online rendelte, akkor nem szükséges aktiválni a kártyát.
Amint visszaér az aláírt dokumentum a központba, és feldolgozásra kerül a szerződés, onnantól él a kártya.
A https://www.yettel.hu/aktivalas/lepesek oldal a boltban vásárolt, úgy nevezett Expressz kártyák aktiválására szolgál. -
törölt tag
-
embe
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
-
szabonagyur
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
INGJOKE
veterán
Értem a hibakeresés ezen módját, de szerintem nem elvárható hogy legyen több telefonod és/vagy a családban cserélgess össze vissza simet/telefont.
csaszi:
" mikor vált cellát, milyen frekiket fog össze.. "Szerinted egy átlagjuzer ezt mennyire tudja/érti/érdekli?
Vett egy telefont nagyjából mindegy mennyiért, mert olcsó telefon már csak akkor van, ha értelmezhetetlenül magas havidíjat fizetsz érte.(nyilván ott se olcsó a telefon csak máshol fizeted meg az árát) és utána a csajánál normális a mobilnet sebessége, nála meg fos. Tudjuk, hogy ennek kb 100 oka lehet, de szerinted ez érdekli? Szar a yettel, a T, a voda és a többi csak ennyit fog mondani, ha loser akkor benyeli és szenved, ha nem akkor vált.
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
Mostvid
tag
Szia! Bár lezártam a témát, de neked még válaszolok. Nem az sms-ek miatt megyek át, az csak az utolsó csepp volt a Telekom szemét húzásai sorában. Mint ahogy írtam is, ezek szerint olvastad, minden esetben panaszbejelentés után (pl díjcsomagváltás napjának jogtalan dupla számlázása, hogy csak egyet említsek) nekem adtak igazat és visszatérítették az összeget. Igazából abból lett elegem, hogy rendszerszinten vannak simlis ügyei és sunyiban átvágják a gyanútlan ügyfeleket (nem mindenki jár utána a dolgoknak úgy mint én). Amúgy meg a Yettel jobban teljesít a lakóhelyemen a modernizált 4G-n mint a telekom akár a 4Gn akár a kamu 5G-n. Sajnos rá kellett jönnöm hogy az elkényelmesedett "nagy" Telekom erősen túl van hype-olva, közben a Yettel beelőzött a fiatalos lendületével.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Mostvid
tag
-
gabor9991
addikt
Én találtam meg a cellmapperrel a 7596-tornyot, itt élek a környéken már pár évtizede
eddig itt is csak a 2243-ról volt B20 telekom hálón, hidd el erre felénk nem sok ember yettel ügyfél úgy, hogy eddig itt volt yettel 2G meg telekom 4G
Erre lett fejlesztve B1/3/8/28 ami nem baj csak nem teljesen értem hogy oda és annyi frekvencia miért kerülhetett, nyilván akit elér és yettel ügyfél Ő most boldog és használja.
Ekkora hatalmas lakott részen volt kültéren yettel B1
És ekkorán yettel B3
A többi helyen ugyanúgy a telekom B20-on vagy yettel B8-on volt a telefon.#99684 4Grider Nem tudom hogyan oldják meg optika nélkül de ide még sajnos a telekom koax se ért el,. nemhogy az optika.
#99686 Viktor0610 Mikor szó esik ilyen fejlesztésekről általában az szokott feljönni hogy ez elég drága móka ezért nem világos hogy ha városokban sincs ekkora kapacitás akkor ide hogy került?
(bár lehet itt is olyan dolog a háttérben mint a mezőhegyesi mánesbirtokon az 5G
) Mindegy, nem reklamálni akartam csak érdekesnek találtam a dolgot.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
kgero86
tag
-
Peltár
aktív tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.!
-------------
Coleman! Az ötlet elméletileg jó, megfordult a fejemben, de nem tudtam hogy ilyen kiváltságok járnak mellé.
Megnéztem a linket köszönöm!
Nem, nem Prime csomagom van, hanem XS+, 1 hónapja váltottam lefelé. Yettel S Net+ csomagról 8.900,- ott az 50GB NET helyett "csak" 20GB netet adott a Yettel, amit nem sikerült orvosolniuk, de fizetni az 50GB után kellett. Így lefelé váltottam, de ezt sem használtam ki.
Matek: a legolcsóbb Príme 11.900,- /hó az XS+ 5.500,- /hó ha ehhez hozzáadom a 4,800,-
forintot az 10.300,- a különbség 38.400,- amit rá kéne még a 2 év készülék hűség alatt fizetnem. Tehát ha felfelé váltok, amit lehet szabályosan és bekajálják azt,(elnézőek) hogy a felfelé váltás előtt vásárolt készüléket vissza akarnám adni, illetve átcseréltetni a Prime tarifás készülékárnak megfelelően, akkor annyi előnyöm lenne , hogy normálisabb készülékem lenne, mert rögtön nagyobb a választék. + korlátlan Net, de az meg így is van Voda vezetékes. A szívás akkor van ha felváltok Prime+ csomagra de a készüléket nem engedik átcserélni, mert a váltás a készülék vásárlás(szerződéskötés után történt.
Ami elméletileg jogos is lenne mert így történt, aztán egyik szolgáltató sem Máltai szeretetszolgálat erre 25 év alatt már rájöttem. Na azért még nézegetem az árlistát és számolgatok, mit csinálnék, ha. Mondjuk a baj az, hogy inkább pénzszűkében vagyok
extra nagy tudású telefont nem használnám ki, de akkor már esetleg 180 fokos fordulat és tablet azt viszont gond nélkül ki tudnám használni. -
Landsmann
addikt
Nem fogalmaztak pontosan. Mivel itt új csomagokat vezettek be, arra írták, hogy mindel igénybe vehető az 5G. De előtte is igénybe vehető volt. Én kb a névváltás előtt 2 héttel vettem 5G-s telefont, amibel feltöltős SIM került. Már a Telenor idejében is használható volt kártyásoknak is az 5G. Nem volt korlátozás.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
erzol
őstag
-
INGJOKE
veterán
-
TiMoN
senior tag
-
BossBoss
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Somatom
veterán
-
törölt tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Gubu0101
veterán
-
Somatom
veterán
-
4Grider
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Melyik szolgaltatonal lattal olyat hogy "felbontott, honapokig nyomkodott bemutato telefon" leirassal arulna telefont, olcsobb aron? Nagy aruhazak csinaljak ezt igen, a szolgaltato meg siman eladja full aron uzletben, mert ott ugyis kibontjak megnezni mukodik-e, aztan azt hogy mar el volt szakadva a zaro szalag eszre se veszed, ha meg megis akkor azt mondja valakinek csak kibontottak de az megse vette meg de zsiruj (csak kozbe lehet mar fel evet ment nonstop full fenyeron bemutato modban a pulton). Bevalt gyakorlat igen, akar meg legalis is igen, de korrektnek azert nem neveznem.