- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba197412
csendes tag
A Netfone nem One hálózatot használ, hanem pont a Yettelét! Viszont a Netfon ügyfeleknek a telefonja nem igazán tud 5g-re csatlakozni, inkább 4g+ használ. A másik gond az az, hogy a Netfonosoknak az internet lassúbb lehet mint a Yettel előfizetőké. A Yettel tornyok kapacitása is véges, és ha sokan lógnak rajta, először a Yettel előfizetők kapnak netet, majd a maradék megy a Netfon előfizetőinek.
-
Dave1984
őstag
-
4Grider
félisten
-
pdr755
aktív tag
Megtaláltam h mi lehet a hiba. A telefonszám kiválasztásakor rá kell kattintani (nekem be van már keretezve és azt hittem h az azt jelenti h már ki van választva a telefonszám).
Edit: az istennek se működik továbbra sem. Csak annyi változott h már a www.yettel.hu/app oldalt hozza be és semmi nem utal arra h itt mit kell csinálni (megpróbáltam mobilról is ahol telepítve van az app, ott is ugyanez van)
-
donjohnson
addikt
-
tomp
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
-
yanna
addikt
-
4Grider
félisten
-
tomp
félisten
Főleg, hogy az 1726Mbites mérésem egy olyan telefonnal készült aminek nem volt még hivatalos Telenor 5G támogatása. Azt én raktam bele.
B7+N78 párossal jött össze.Ma már nagyon kicsi az esély, hogy megismételjem mert mára már sokan használnak 5G-t.
Sőt már akkora tömeg(nagy rendezvények)használja, hogy a jelenlegi N78 blokk(100MHz) feltöltésben már a 3G szintjét üti. Azaz lassan kelleni fog az a maradék 40MHz CA-ban. -
Trailbreaker
tag
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
-
mikromanus
veterán
két év hűség volt (csak internet) ami miatt ingyenes volt az 5G router. Épp lejáróban volt. Kb ehhez időzítettem a váltást, hogy ne legyen ráfizetés. Aztán kiderült, hogy csak bérlem (fene se figyelt a részletekre) és le kell adni. No, az már nem tetszett. Húztam is pár hetet. Bele is csúsztam a következő hónapba. A lustaság nem kifizetődő

-
mikromanus
veterán
Ingyenes volt. Ez lenne az első hónap a hűség után de már belengették, hogy ez már innen 2k/hó. No nem ez döntött, inkább az, hogy a vállalt minimumot hozta kb stabilan, de sokkal jobb sebesség ritkán volt. Lehet ki kellett volna húzni a wifi routert az ablakig, meg valami extra antennát kiaggatni. A szembetűnőbb "rossz" inkább az volt, hogy tényleg teljesen véletlenszerűen indult újra. Nem éjszaka, vagy nap elején. Amint rájött a frissülhetnék levágta a neted és frissült/újraindult. Néha munka közben, néha játék közben. Meg voltak néha olyan napok amikor rém sokat szétkapcsolt (de ez lehet mondjuk a céges belső hálózat nyűgje volt amin dolgoztam).
#115173pjen
Erről nem nyilatkoznék, mert csak netem van. Ami lejön annak stabil már a minősége
A streamelt tartalmaknál számíthat a sebesség. Ha lassú a neted, akkor vagy csak gyengébbet tudsz szedni, vagy szaggat néha. Ilyen hiba mondjuk eddig se volt a gigabites yettellel ami kb 100-150 Mbit/sec-et teljesített. Ennyi többnyire elég.#115168Dave1984
Kérdezték megújítanám-e. de már nem kellett mert eddigre váltottam. Sebességmániás vagyok. Aztán most pasztázhattam újra a CPU-t, mert a sok és gyors fájlművelet (töltés, másolás, kicsomagolás) és ettől néha felforrt a "patinás" öreg pasztás procim.
-
thomas77
senior tag
-
SztiviVander
addikt
-
Lala6
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Forrás: Visszatáncolnak a telkócégek az idei díjkorrekciótól
A Yettel a díjkorrekció visszavonását "egyéves kedvezménynek" nevezi, melyet 2025. május 1-jétől 12 hónapon át alkalmaz 3,7%-os mértékben a havidíjakra vonatkozóan.
-
donjohnson
addikt
-
MadMancs
veterán
-
Dave1984
őstag
-
donjohnson
addikt
-
Landsmann
addikt
-
donjohnson
addikt
-
Landsmann
addikt
-
4Grider
félisten
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
MadMancs
veterán
Jól is fog elsülni.
Most azt nem írhatom le hol, kitől és mikor vannak az infók (aki ismer tudja) , azt is tudni mi lesz digivel (amit amúgy se bántanak). A lényeg hogy jelentős fejlesztés kezdődik első sorban mobil, majd vezetékes fronton.Most hogy kié, ez van. Már mi nem az övék? Nekem egy a lényeg, stabil szolgáltatás. Ha ez megvalosul felőlem a római pápa is lehet a tulaj. 🤷
-
zzola
titán
-
csacsi67
addikt
Nálam a Yettinek nincs 5G én is hoztam ki ilyen csomagot 300 volt a le 50 fel 4G 5g ZTE regebbi routerrel simán nézehtő volt a TV meg a netes ment.Vissza vittem .Most korletlan netes csomagom van mind 3 szolgáltatótól 5g routerekbe de még igy is veri a Yetti 4G mind 2 szolgáltatot. Probálj inkább ZTE uj routert kérni. Azt mondják azok jobbak.Én a Xiaomira esküszem abban is van Yetteles adat kártyám.Még annyi hogy 100 méterre van a bázis tölem.
-
Moleman
addikt
Köszi az infót, 40-60 megabit már teljesen jó, most 500/22 ex-UPC netünk van, hatalmas visszalépés volt a korábbi 1000/1000 DIGI után, de megtanultunk türelmesnek lenni.
Az utóbbi időben még a megszokottnál is gyengébb, január 1 óta 100 megabitre korlátozták a P2P letöltést, és gyakorlatilag 0-ra a feltöltést. De ez nyilván nem a munkához kell. 
#113299 SztiviVander
Aránylag lapos családi házas környék lesz, a torony nem tudom hol van a házhoz képest. Ha úgy jelentősen gyorsabb lenne, a tetőre is ki tudok tenni egy külső antennát. -
SztiviVander
addikt
Aki kozel lakik a toronyhoz es effektive zavarmentes helyen annak azert tud az joval tobb is lenni. Nekem lakasban 3-400/25-50, de ha kimegyek 50m-re a korutra ott mar 500-600/120-150. De mutattak itt mar belterbol is ennel jobb sebesseget. Ezt nem lehet igy megjosolni hogy mi hol mennyi lesz.
-
Poccc97
tag
-
Párduc
tag
-
Zsombe
senior tag
Egyes üzletekben lehet kérni, hogy milyet szeretnél. Én pl. NX510v-t visszavittem a gyengébb vétele miatt és ZTE G5B-t kértem. Sebességben és 5G vételi képességben sokkal jobb, mint a TP-Link. Egy Cudy AX3000-es routerrel összekapcsolva pedig tökéletes kombó.

Kb. 3 hete van ez a felállás nálam és még egyszer sem kellett a ZTE-t újraindítanom, ellenben a TP-Linket legalább heti egy alkalommal, mert elment rajta a net. -
zzola
titán
-
trec12
addikt
Kereshetnek. Nem kötelező elfogadni az ajánlatot. Valószínűleg rosszabbat akarnak majd rádsózni.
Én sem fogadtam el. Így fut tovább minden az adott csomag szerinti tartalommal. A 60 napot meg írták.
Amúgy nem gondolnám, hogy egyoldalúan felmondja a Yettel. Eddig tudtommal senkinek sem mondták fel…
-
törölt tag
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
SztiviVander
addikt
-
slice14
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
zzola
titán
-
Landsmann
addikt
Én azt megértem hogy növekszik az adatigény, de legalább 1 csomagot hagyhattak volna kis adatkerettel. Azért abban nem vagyok biztos, hogy azért szüntették meg ezeket, mert nem volt rá igény. Lehet úgy voltak vele, majd rendelik a drágább csomagot, úgyis többet adunk.
Van Vodafone-os kártyám, az egy másik telefonban van ami mindig velem van, az pont jó arra, hogy ha szükséges, valamit megnézzek. Van mellette egy Telekom Maratonos Kártya. Amikor elfogy a Vodafone 100 megája és a Jó dolgokban sem dobálnak adatot, akkor átteszem az adatforgalmat a Telekomos kártyára. Az 5G-s teelfon csak akkor van velem, ha a munkán kívül megyek valahova. Még egy újabb kártyát már nem akarnék üzembe állítani. -
vence
aktív tag
Csak a meglepetés miatt ...
Egyetlenegy közösségi platformot sem használok!
Vállalva ennek minden hátrányát.
Sokakkal ellentétben kicsit utána néztem a barion-nak, amikor a Yettel-nél, először találkoztam a nevével.
És igen, ha tehetném a G-t száműzném először a telómról.Sajnos én nem tudok olyan cinikusan viszonyulni ezekhez a dolgokhoz, mint egyesek.
Amiket írok, azok pedig leginkább kőkemény tények, nem igazán tudja senki cáfolni, ezért jönnek a személyeskedések.
-
vence
aktív tag
Nem értem, hogy, hogy nem sikerül a felvetett konkrét problémákat beazonosítani, ezért párat - csak az utóbbi időből - leírok.
Nem tudom, mit szólnál, ha az ügyfélszolgálaton nem tudnál egy prepaid kártyát közel egy óra alatt sem aktiválni?!
Az ügyintéző pedig állítólag nem látja a hívásazonosítót, aminek közlésére rendelet kötelezi őket és ennek megadására nem is mutat hajlandóságot. Hogy tud ilyen ember problémákat megoldani, ha már a legegyszerűbbet se tudja (vagy akarja = nulla segítőkészség) ??
Miközben online elfogadható időn belül sikerült aktiválni.És mi is lenne itt szerinted, az a téma, amit (mivel is?)
"rombolni" lehet?De itt a lehetőség ...
Mondjál már nekem - légy szíves - pár ajánlható viszonteladót,
akikkel jó áron szerződni lehet - mindenki által hozzáférhető, nyilvános, meghirdetett tarifával!
(Más szolgáltató is lehet, esetleg diszkontos tarifák is jöhetnek.
Netfone kizárva!)És igen rengeteg általános probléma is van ...
és ezeket szóba hozni, szerintem nem politizálás. -
vence
aktív tag
Amikor a T-nél (vagy máshol fizettem)
nem volt bevonva 3. külső, közvetítő (vagy hogy nevezzem) partner, az adatok megadása után az OTP rendszere bonyolította le a tranzakciót.A Barion, mint írtam számomra ismeretlen volt és a neten elérhető kevés információt átolvasva sem értem, h miért egy ilyen alig ismert céget kell bevonni a fizetésbe.
Gondolom nem én vagyok az egyedüli, akinek ez szemet szúrt. -
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Volt pár napja egy kérdésem a szolgáltatás minőségével, milyenségével kapcsolatban, ugyanis az új lakásba költözünk, és oda már nem akarok vezetékelni semmit, így Yettel Otthon Net és TV-ben gondolkodunk. (Mert nincs más) Kaptam is tőletek válaszokat.
MA!! azonban beszélgettem a leendő szomszédommal, akinek kiderült, hogy szintén Yettel Otthon TV és NET van és elég lesújtó véleménnyel volt róla. Azt mondta, hogy 20-30 percenként szétesik a kép a TV-ken (bepixelesedik néhány másodpercre és megáll a kép 2-3mp-ig) , illetve a Net is sokszor szakadozik.
Elképzelhető ilyen jelenség? Ráadásul folyamatosan?
Van ilyen vagy volt ilyen tapasztalata valakinek?
Vagy lehet rossz helyen van neki a Modem/Router?
Esetleg jelerősítő megoldaná ezt?
Eléggé megijesztett. -
kicsiakocsi
csendes tag
Üdv. Én Győr Gyárvárosban lakok. Ez Győr Ipari Park melett van. Yettel 4G: 120Mbit a le seb. a Fel seb: 53 Mbit/s használt band-ek: 4db: B7, B3, B1, B20, ebben a sorrendben!
5G: Le sebesség: 220Mbit/s fel seb: 38Mbit /s Használt band-ek: B3, B7, B8, B1
Örülök hogy másoknak ilyen szuper a net! Mikor elkezdtem ezt ezelőtt kb 2 évvel: Akkor még 5 G-n a max le : 420Mbit volt! És 136 Mbit/s a fel seb.
Tegyük hozzá hogy én nekem van a Yetteltől Nokia eszközöm, és ZTE is. Az összes adat a ZTE boxtól van. (Albérletbe nem engednek kábelt! )
A Nokianak külső antennája van azon 5G-van! Le seb: 260 Mbit/s kb fel seb: 110Mbit/s éjszaka jobb.
-
Katicza
tag
Még mindig stabilan 1000 felett vagyok. Már jóval ritkábban mérek, mert nem érzem szükségét. Anno elmondtam, hogy a voda/upc 500-as koaxos vacakkal rengeteg problémám volt. Esett egy kis eső, már kockásodott a kép. A net meg hol volt, hol nem volt. Telekom méregdrága nálam nem nyerő, más nincs. Szóval akkoriban PC hozta vezetéken az 500-at, igaz inkább lentről súrolva. Nálam ez sporolást is hozott és egy használható stabil netet. A legtöbb amit mértem 1452 de azt itthon. Egyszer a Szabadság téren volt 1700 körül, Deák térnél 1500 és a Kálvin térnél is hasonló. Már rég mértem a városban de majd fogok valamikor a napokban, hogy mi változott. Nálam annyi, hogy úgy 1100 körül stabilizálódott a mobilnet. Telefonon 18 körül van a ping, laptopon wifin 35. A vodafonos időkben wifin a laptopon 300-350 mbit/s sebesség volt, majd a yettel otthon net óta 540-570 körül. Ebben annyi változás történt, hogy vettem egy laptopot videószerkesztésre, amiben már wifi6 van. A router (TP-Link) is ezt nyomja, ezért még pazarabb sebességet tudok használni. 650-850 között változik. [kép] [kép] [kép] Most is tartom azt, hogy jó váltás volt, nem bántam meg egy pillanatra sem, nincs vezetékerdő a lakásban, ahogy a routert letettem azóta úgy van, csak portörléskor van picit megmozgatva. Tv mellett van egy szekrény tetején a nappaliban. Kábellel csatlakozik a Tv-re, meg egy tenyérnyi mini PC-re ami egy HDMI-vel szintén a tv-re van kötve. Egy vezetéknélküli egérrel és billentyűzettel így van egy óriás monitoros netezési lehetőség is a nappaliban. A tv (LG) pedig alkalmazáson keresztül megy, semmi bajom vele, a legnagyobb viharban is stabilan szép képpel jött. Szomszédoknak kábeltévé nem üzemelt akkor (augusztusi nagy vihar). A másik szobában egy butább LG tv a boxon és wifin nyomja a tv-t, azzal sem volt semmi gond, panasz. Számomra annyi a lényeg, hogy net és a tv üzemeljen stabilan, laptopon nézzem a 4k videókat is, minimum legyen egy 300 mbit körüli stabil sebesség, minden további az ajándék. Az elég mindenre. "röviden" ennyi a sebességes beszámoló, bocsi a hosszáért, nem írok minden nap, ha valami rendkívüli történik vagy jelentős változás akkor azt megírom, kérdés csak annyi lenne, ez a SA dolog mit jelent? Tudom kizárólag 5G, de mit kell beállítani ahhoz? Vagy lényegtelen? Hiszen folyton 5G-n lóg a router.

-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
EU-ba szánt Redmi Note 8-on sem megy mai napig a VoLTE pedig 2019 karácsonyra lett véve tehát 4éves.
2020 nyáron Redmi Note 9S azon már működik
Samsung-on meg gyanítom mindegyiken úgyhogy én itt adtam fel a Xiaomi-t
Na meg ott hogy a Snapdragon 720G procis Redmi Note9S-re sehol nem írta a gyártó hogy abból kispórolja a proci ellenére a CA képességet míg a Redmi Note 9Pro meg tudja. Elég lutri mikor mit kapsz kínai telefontól legalábbis Xiaomi-nál -
mucsgyver70
aktív tag
-
aprokaroka87
nagyúr
-
donjohnson
addikt
tipikus példája amikor a marketingesek erősebben érvényesítik az akaratukat. ez a mai világ.
én a telekom helyében nem nevezném 5g-nek ami 46 mbit/s körül tud (most tegyük fel hogy a max se több sokkal ezen a frekvencián).
46 mbit/s kb. 6-8 évvel ezelőtt volt menő mobilon.
lehetett volna 4,5g-nek vagy 4g low energy-nek hívni, ha jobb mint a 4g, de lassabb mint a normális, fejlődést mutató 5g, mert ez így átverés. -
pjen
félisten
-
Landsmann
addikt
Mondjuk ezt az állandó, kémkedéstől való rettegést sosem értettem. Ha kémkedni akarna valaki, azt úgyis megteszi, hogy az érintett észre sem veszi. Hogy ki merre mászkál, az meg a cellainfókból kémkedés nélkül is tudja a szolgáltató, de mi a fenének kukkolna egy-egy személyt? Meg mit lopna el? Rettegnek, miközben a közösségi oldalakon meg mindent kiteregetnek magukról.

-
sfdrakex
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
tomp
félisten
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
Ezen a hálózaton a Motorolák a legkevésbé támogatott készülékek. A VoLTE tiltás kapcsolót egy ideje már eltüntették a fiókból, így én sem látom, hogy min van és min nincs. De ha másik telefonban van VoLTE, akkor egyértelműen van az előfizetésen. Még azt kellene megnézned, hogy hívás közben lemegy-e a Motorola a 4G-ről. Ha marad rajta, akkor van VoLTE, csak épp visszajelzése nincsen. Ennyire nem támogatott telefonokban bármi előfordulhat...
-
lm83
őstag
Látom a régi Praktikum kártyás csomagokat is kivezetik, ne telefonáljon az ember már 50 forintos percdíjjal, meg magas kapcsolási díjjal... Ja azokat nem...
Ott nem számít korszerűnek az új csomag, hogy átrakják az embereket? Maradhatnak 20 éves csomagban...
Persze dííídzsúúúz mehetett a levesbe annak idején...Szuper most majd lehet választani új csomagok közül kétszerannyiért...
-
szaboi6512
addikt
-
Hosssszu
őstag
-
tomp
félisten
-
Landsmann
addikt
-
törölt tag
-
sfdrakex
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
Lehet én írtam pár hónapja, de nem a Barionban, hanem a Simple alkalmazásban kell minden egyes alkalommal megadni a káryta adatokat, hiába van beállítva hogy jegyezze meg. Éppen emiatt nem is használom már nagyon régóta. A Barion az tökéletesen működik, pár perc alatt rendezem a három számlát.
-
Somatom
veterán
-
SpongyaBob
veterán
-
PeL
addikt
Nekem elvileg engedélyezve van a mobil piactér a Yettel honlapja szerint 2018 óta, lejárati időt nem is ír, viszont én sem tudom hozzáadni a Yettel egyenlegemet a Play áruház fizetésekhez. Állandóan ezt írja:
Hiba
Váratlan hiba történt. Kérjük, próbálja újra később
[OR-RCP-01]
meg egy random 16 karakter és számok kombinációjából álló karakterlánc. -
Syl
nagyúr
-
TeeJay
félisten
-
4Grider
félisten
2G: 900 és 1800 MHz, az utóbbit folyamatosan állítják le és teszik át 4G-re.
3G: 2100 és 900 MHz, hamarosan leállítják.
4G: 800, 1800, 2100, 2600 és 700 MHz, ebből az első kettő a leggyakoribb, jellemzően összefogják őket, amikhez megfelelő telefonok kellenek.
5G: Most még csak főleg N78 3500 MHz körül. -
aprokaroka87
nagyúr
-
pitiless
senior tag
-
domper2015
senior tag
-
tomp
félisten
-
Landsmann
addikt
Xiaomi Redmi 6, Telenortól lett vásárolva. Hivatalosan nem támogatott készülék. Májusban 3 éve lesz, hogy bekapcsoltattam a VoLTE-t. Tapasztalat: Tulajdonképpen hiba nélkül működik. Ami bekavar, ha a VoWIFI be van kapcsolva a telefonon, akkor az adott SIM kártya nem érhető el. Hívni tudok róla ilyenkor is. Elég hosszú időmbe és kísérletezgetésbe került mire ezt kiderítettem. A minap tapasztaltam olyat, hogy semmilyen számot nem tudtam hívni. Egy automata azt mondta,: Rossz számot hívott. Ellenőrizze a számot és próbálja újra! vagy: A hívott számon előfizető vagy szolgáltatás nem kapcsolható! Ez utóbbi problémát egyetlen egyszer tapasztaltam. A VoLTE ki, majd visszakapcsolása után újra rendben működik.
-
burgatshow
veterán
de az lenne a világ vicce ha a telenor által forgalmazott és VoLTE képesnek lejelentett készülékkel nem menne... (ettől még nem tartom elképzelhetetlennek hogy van ilyen)
De mondhatnam az iPhone-okat is. Nem is tudom mennyit kellett ra varni, pedig az 5S ota VoLTE kepes az osszes…Na szoval a Telenor olyan 5G-s keszulekkel (OnePlus) hirdette az 5G-t amin hetekig (honapokig?) nem ment.

-
4Grider
félisten
Nálunk S9-S21 közötti készülékeken is előfordul bekapcsolt VoLTE mellett híváskor a nagy csend, illetve az elérhetetlenség. Viszont amióta megcsinálták a hívásértesítőt foglaltság esetére is, azóta már csak időnként hosszú (10-15 másodperc körüli) kapcsolási idővel találkoztunk, szóval határozottan javult a helyzet
-
MDanny
senior tag
-
Apa+Fia
aktív tag
-
INGJOKE
veterán
-
bociusz
aktív tag
-
TeeJay
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 4
- One mobilszolgáltatások
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az utóbbi időben még a megszokottnál is gyengébb, január 1 óta 100 megabitre korlátozták a P2P letöltést, és gyakorlatilag 0-ra a feltöltést. De ez nyilván nem a munkához kell.
Én sem fogadtam el. Így fut tovább minden az adott csomag szerinti tartalommal. A 60 napot meg írták.