Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Adguard Samsung böngészőhöz.Kipróbáltam hátha ez okozza,letöröltem,sajna nem ez miatt nem működik 😕
Semmi más blokkoló szűrő nincs a telefonom, Samsung A55 de már A52S sem működött kb 1 éve. Okát azóta sem tudom 😕Amúgy köszi a tippet 🫱
-
SztiviVander
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én meg arról beszéltem hogy a DSDA kinek nem érdeke hogy elérhető is legyen, ha már a qualcomm belefejleszti az újabb soc-okba ismét. Gyártókat szerintem sokkal kevésbé érdekli ha két különbőző szolgáltató kártyáját használod egyszerre aktívan. Így hogy egy modemmel megoldották a dsda-t valószínűleg a plusz fogyasztás sem szempont már.
-
zzola
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Remek. Akkor le vagyok maradva.
-
zzola
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt tudom jól, de én még nem láttam olyat, hogy iOS frissítés nélkül frissült volna a CB. Akinek még iOS16 van, na ő meg tudná mondani.
-
zzola
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Hja, de csak 2019-ben indították el. De akkor ezt is tudjuk már.
-
gabor9991
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor ezeket nem az ukránok csináljak
? -
TODI1111
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Persze aki kicsit is ért hozzá az rögtön látja, hogy több sebből vérzik a dolog.
Szerintem viszont sajnos nagyon sok gyanútlan, figyelmetlen ember kattingat ilyenkor a benne található linkre...... -
SztiviVander
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha ezt ismered akkor nyilván azt is tudod hogy a számlákról pénzt lenyúlni célzó csalások 99%-a az (még) nem ilyen nemtriviális megoldással valósul meg. A "szakma" egyre nagyobb része meg ott tart hogy kb egy átlaguser szintjén van a magát "szakembernek" tartó Y/Z generáció. Őket sem túl nagy kihívás átbszni

-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
"A tarifacsomag 2023.09.12-től értékesíthető, csak hűségvállalás nélküli konstrukcióban."
-
zzola
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Az előfizetésre nincsen hűség, az eszközbérletre van csak. Szerintem simán le lehet mondani az eszközt és lehet sajátot is használni.
-
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen.
Bár, hogy mikor fogják tömegesen engedélyezni az SA-t az jó kérdés. Nagy a csend e felől... -
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Leginkább a szolgáltatón fog múlni, hogy milyen előfizetéseket és legfőképpen milyen készülékeket enged fel SA-ra. Ezzel a tempóval egy darabig még nem lesz általános az SA...
-
Zsombe
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi, teszek vele egy próbát. Gondolom ez gyakorlatilag "helyi hálóra" csatlakoztatja a kliensgépet.
-
MadMancs
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Én is csak tippelek. Nem mondom biztosra. Csak valószínű. Mindenesetre az fura hogy mindenkinél yettel, nála Telenor

-
Trailbreaker
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem azt írtam, hogy szükségem van rá, hanem azt hogy miért nincs.
Ha mobilon gond nélkül működik akkor miért ne lehetne OtthonNeten is engedélyezni.
-
thomas77
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Amennyire én tudom, az angol Three a Google Jibe megoldását használja az RCS iPhone-on való működtetésére.
A hozzászólásodból az jött le, hogy az iPhone nem támogatja a Google megoldását. Bár lehet, hogy félreértettem.
Persze lehet, hogy tévesek az információim. A lényeg, hogy van erre megoldás. A magyar szolgáltatók is megoldhatnák, de annyira nem csipkedik magukat.
Bevétele nyilván nincs a szolgáltatónak az RCS elérhetőségéből. Láttunk már olyat, hogy egy szolgáltatás nem hoz közvetlen hasznot. De ha az a szolgáltatás ügyfeleket hoz, akkor közvetve mégis hasznot termel.
-
thomas77
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Az iPhone támogatja az RCS-t a 18-as iOS-től kezdve (kb fél éve). Csak a szolgáltatódnak is támogatnia kell. Sajna Magyarországon még egyik szolgáltatónál se megy.
De ha elindulna, akkor 1 készülékről tudnál sms-t, RCS-t és iMessage-t is küldeni. És kukázhatnád az összes többi egyéb megoldást. -
zzola
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem idén bevezetik, csak eddig könnyű volt mutogatni az Apple-re.
-
zzola
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
De az miért baj, ha megy Androidon? Nem baj. Plusz még a probléma az is, hogy másfajta szabványt használ az Android és mást az Apple.

De nyilván ezt már leküzdötték, hiszen külföldön működik, pár EU-s országban is már. -
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
És szolgáltatófüggő. Telekomnál pl. az az alapértelmezett, hogy ne jelenítsék meg a telefonok. Vodánál/Yettelnél nincs ilyen tiltás.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Utánakérdeztem webchat-n, ott átirányítottak ide: https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/meglevo-elofizetok
Amint kapok választ, válaszként e saját hozzászólásomra megírom mit írtak. Kíváncsi vagyok Én is!
-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Nincs a hazai szolgáltatóknál egyedi rcs paraméterezés, mert nincs saját kiszolgálójuk. Ezt az almának illene tudni.
-
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Most is van RCS mivel nem a szolgáltató adja hozzá a szervert.
Google Messages appon tökéletesen működik. Az, hogy az Apple-nél miként működik majd az már nem a szolgáltatón múlik. -
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem gondolom, hogy az szolgáltatófüggő, hogy a szifonosok is tudják használni. Már csak azért is, mert nem a szolgáltatók állnak az RCS mögött, hanem a Google...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Elvileg az RCS mint szolgáltatás müködik már Yettelnél is.
-
snooze
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
erre nem csinál semmit..
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, akkor marad a T egyelőre.
-
pjen
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Bizony, és akkor a DIGi és pár másik szolgáltató hogy csinálja? Vagy a voda kártya például hogy műxik? Felveszem PVR képes tv re és bármerre tekerhetem. Ha a Voda és a T azt mondaná nem kódol a csatorna bezárna?
-
Oliverda
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Saját tapasztalom szerint felesleges. Ha hetente háromszor futnék telefon nélkül a pusztában, vagy úsznék nyílt vízen, akkor talán hasznos lenne. Minden más esetben pénzkidobás. Amíg volt, összesen egyszer használtam, hogy kipróbáljam.
-
Oliverda
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Milyen gyakran fordul elő, hogy nincs nálad a telefonod és Wi-Fi sincs a közelben?
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Mindenki örülne neki ez nem kérdés, de addig még lefolyik pár liter víz a Dunán.

-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha nagyon akarnák, már régen bevezették volna, mert nem nagy kihívás ezeket a háttér-átirányításokat a hálózatban felparaméterezni.
Az viszont jól látszik, hogy a Telekom is kezd rájönni, hogy a többiek miért nem törték eddig magukat az ügy érdekében... -
MadMancs
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Vagy dual SIM-es készülékeknél akkor is tud fogadni bejövő hívást a másodlagos SIM-en, ha az elsődlegesen éppen hívásban van.
Ezt eszembe se jutott eddig megnézni. És valóban így működik. Android esetén is.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
De akkor Telekomos kártyával miért nem dob el?
-
martonl
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszönöm. Szabonagyurnak is.
Nem vagyok ájfonos, de szeretek tájékozódni arról is. -
Masato
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Sajnos user error volt. Az iOS 16-ra volt frissítés, iOS 17-re meg nincs elég szabad hely a telóján. Remélhetőleg a frissítéssel megoldódik.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Olvass vissza picit. Igen kb mindenkinél megy. 1744-re kell sms-t küldeni VOWIFI üzenettel.
-
zzola
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Csak ez lehet, vagy nem küldöd a hívószámodat...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Azt hívd fel aki üzemelteti a rendszert. Csak a beregisztrált számokkal működik, lehet törlődött valamiért a számod.
-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Samsungokban már tavaly év végén megjelent a kapcsoló. Mostanában meg eltűnt...
-
bacus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
igen félre írtam... multiSIM, bocsi
-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekünk sikerült néhány Energizer telefonnal általános VoLTE profil használatával lehalasztani egy yeti bázisállomás VoLTE forgalmát olyan szinten, hogy mindenki maradt VoLTE-n, de se ki, se bejövő hívás nem ment. Gondolom ezen a hálózaton nem ez az egyetlen modell, amivel ez elérhető.
-
Somatom
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Nincs itt semmilyen "mázli". A TVGO tiltja, a Yettel engedi ugyanazt a tartalmat. Ez nem csak a HDMI -re vonatkozik, hanem a Chromecast -ra is. Ennyi.
-
Somatom
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Persze, hogy képesek rá. Csakhogy a "rivális" nem telepíthető kijelző nélküli eszközökre (boxok, stickek kilőve). Rootolt eszközökre sem (ez speciel DRM szempontból érthető), tehát az első kritériummal trükközés kilőve. Én úgy "játszom ki", hogy a telóm és a tabom is HDMI kompatibilis. Ha képernyőtükrözéssel küldöm ki, akkor csak néhány csatornára dob HDMI errort. DeX -ben viszont egyáltalán nem fut. Hidd el, hogy csak bíznisz miatt korlátozzák a HDMI -t! Telenor TV -vel nem voltak ilyen problémáim. Még Kodiban is futott. Csak azért váltottam TVGO -ra, mert az nekem ingyen van. Ha fizetnem kéne érte, akkor biztos, hogy a Yetit választanám. De, ha még 1-2 csatornával megszivat, akkor inkább újra előfizetek a Yetire.
-
Somatom
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Ennek semmi köze a DRM -hez. A manuális felbontásállítás hiánya bénázás. A többi pedig bíznisz. A Yetinek nincs otthoni TV szolgáltatása, aminek konkurencia lenne, ha a user TV -n nézné a mobilost. Hogy a tabletre miért dob hibát, az passz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Oké, de a másik félnél miért "nincs DRM"?
-
bacus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi a választ. Elég szomorú. hogy lassan 5 éve van telekomnak, yettel meg leszarja.
Ez a hívásátirányítás elég nehézkes, meg kifele ugye nem is működik.. -
Sofian
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
A csomópontok nagyon nem akarnak menni nekik...
M0-M7 csomóponton is visszazuhanok edge-re évek óta. (Galaxy S20+) Még egy B28 sincs -
martonl
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem sima ügyfélszolgálat. Helyszínek és időpontok megjelölésével.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi! Egyébként azt, hogy tudom megnézni, hogy be van kapcsolva, működik? Yettel fiókban nem találom.
-
szabonagyur
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem teljesen az iOS15 miatt tűnt el, 5G képes telóknál tűnt el a VoLTE gomb. Pl SE2016 iOS15 alatt mutatja a VoLTE kapcsolót, hiába ugyanaz a szolgáltatói profilja volt mint egy i13-nak.
-
Baca
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi a válasz.
-
Baca
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor most a iphone 14-ek függetlenek?
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Na hát nem működik. Már az első ponton nem jön be a szerviz menü és hiába van fent az Engineering APK, nem történik semmi. Állítólag a 1+ bizonyos verziókon letiltja a funkciót és csak valami eldugott oldalon lehet IMEI szám alapján egyszer használatos kódot kérni, szóval már itt elvérzett a dolog. Azért kösz.
-
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Az már eléggé régi modell így azért nem megy gyárilag de könnyen megoldható!
Itt van hozzá a leírásom. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekem pl ipv4-re van állítva, de van hogy be esik random 2-5mbit/sec közé.
De volt amikor meg 30-40mbit/sec volt délután.Néha nehéz eldönteni hogy ez az esetleges terhelés miatt van, vagy valami más.
-
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Azért kíváncsi lennék azokra a telefonokra ahol az ipv6 bekavar.
Nálam még ipv6 only-n is van ipv4-es cím és semmi gond.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem volt semmilyen bejelentés.
Páran itt kb. tényként kezelik a dolgot, holott hivatalos kommunikáció nen volt VoWiFi-ügyben. -
nullpoint
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Helyes, remek, csak így tovább!

-
MadMancs
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Vagy egy Android TV-t (nem olyat amire AndroidOS-t hackelt a gyártó hanem amin Android TV OS fut) ha All In One akar az ember. Az enyém 2018 as de mai napig frissítgeti philips, és működik is minden.
-
TeeJay
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
-
bkiky01
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Eszerint Zalaegerszegen mostanában nem lesz yettel 5g, Telekom müxik vígan..
-
Sofian
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mert szar a szabvány
(tényleg az) -
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Azért mert a gyártók nem mindig úgy oldják meg a VoLTE-t ahogyan azt kellene. Jobb esetben javítható egy frissítéssel.
Rosszabb esetben hardveresen van elcseszve a modem.
Lásd Samsung a saját Exynos SoC-vel de itt nem tehette meg a szolgáltató, hogy tiltja rajtuk a VoLTE-t. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Hallottam olyat a napokban, hogy a bank nem engedte(?) a beszedési megbízást, mert más lett a név.
Jelezd a 1220-on vagy egy üzletben a kollégáknak.
Utánanéznek.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én még soha nem láttam, alatta lévő kép is ezt bizonyítja.
Akkor mik voltak benne?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
A fenébe, azt hittem emailben küldik. Fura, hogy erre nem gondoltak, más szolgáltatónál sem? Azért az eltart egy ideig, amíg külföldre kiér a levél. Illetve ha hazai címre kérem az QR kódot lefotózva, szkennelve továbbítani lehet?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi burgatshow, 4Gride! Akkor külföldön, ha ellopják/összetörik a telefon, hogy tudom másik telefonon használni az eSIM-et? Mivel így deaktiválni sem tudom.
Biztonsági okokból, amíg az eSIM aktiválva van a készülékbe, a QR kóddal való más készülékbe való aktiválása nem lehetséges.
Az eSIM áthelyezésének folyamata:
1. Készítsd elő az eSIM aktiváló kódját tartalmazó kártyát
2. Deaktiváld az eSIM-et a régi készülék beállítások menüpontjában
3. Győződj meg arról, hogy új készüléked rendelkezik aktív internethozzáféréssel vagy csatlakozz WiFi-n keresztül egy internetes hálózatra
4. Aktiváld ez eSIM-et új készülékében az eSIM aktiváló kód használatával
Remélem nem kell hazajönni. Ugye itt tudok másik eSIM-et kérni. Gondolom emailben küldik a QR kódot.
Most nézem, akkor nekem be sem kell menni üzletbe a cseréhez, hanem a fenti linken is kérhetem. Csak kellene tudnom, mi a ügyfél- vagy kártyaszintű jelszavam.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi! Ha külföldön elhagyom/ellopják a telefonom, akkor QR kóddal, az új telefonra is tudom aktiválni az eSIM-et?
-
viktorhu
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Azt hittem, hogy a sorsjegyárusítás az alapprofiljuk

-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Élmény lehet ezekkel a okosórákkal hívásokat fogadni és indítani. Vagy VoLTE-t tudják és fülessel és hangutasításokkal működnek, meg felolvassák a Viber, Messenger és hasonló üzeneteket?
-
Zoolee19
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen pontosan ilyesmi lett volna a kérdésem.
De nem akartam ennyire részletesen bele menni a dolgokba. -
Zoolee19
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én telefonba akartam esimet de így, tuti nem csinálom meg.
Arra is költeni stb.. -
kekedi
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Részemről igen, mert csak a yettel miatt kell használnom ezt a csoda rendszert.
-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Úgy rémlik, hogy oda szokták írni, mit tud.
Pl. max. 150/50 Mbps (Cat4), 300/50 Mbps (Cat6), 300/100 (Cat7), stb... -
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem elég a modem a CA-hoz! Hiába tudja a modem ha a telefon gyártója nem vette meg a CA licenszt.
-
asdf_
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Szintén zenész. Reggel 8-kor nézem a csomagszámot, hogy jön-e ma, vagy sem, semmi mozdulás, így elmegyek melóba, majd másfél óra múlva megjelennek a pakkal. Ami reggel 6-kor már a teherautón volt, csak ezt én 8-kor nem láttam, csak utólag, mert isten tudja miért, a nyomkövetős oldal 3-4 óra késében volt a valósághoz képest.
-
Wajk
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
11-es széria modem: 14nm Intel XMM7660
12-es széria modem: 7nm Qualcomm Snapdragon X55
13-as széria modem: 5nm Qualcomm Snapdragon X60 -
törölt tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Tipp: Az új ios béta tegnap jött ki és van benne modem frissítés, Yettel szolgáltatói csomag (Carrier Bundle) a Telenor helyett. Egy próbát megér. Aki meg türelmes, jövő kedden RC verzió, kb két hét és kint lesz a publikus 15.4.
-
viktorhu
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mert wifiről valószínűleg a telekomos hálózaton belül van. Ott sem kéne, hogy megengedjék a titkosítatlan protokollt, de hálózaton belül el szokták fogadni, hálózaton kívülről már nem. Szóval tényleg a beállítás lesz a probléma.
-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Visszafizeted neki a kötbért, ha mégis olyat kap, ami függő?
-
viktorhu
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Minden szolgálatókódban ott van az országkód. Nem árt, ha látod, melyik ország hálózatán vagy (pl. bolgár yettel - EU roaming, szerb yettel - jó drága roaming).
-
Landsmann
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Bocsi, oda akartam írni, csak rossz helyen voltam.

-
törölt tag
válasz
burgatshow
üzenetére
A vicces az egészben, hogy kb. 1 hónapja voltam bent ügyet intézni, kolléga mondta, h gondolja nem váltok csomagot, mondom jól gondolod,amíg nincs elérhető árú korlátlan, majd hozzátette, h nem csak náluk nincs, máshol sem. Nos, Telekomnál ~10ezerért van korlátlan net, Vodánál nagyjából ugyanennyiért szintén. Innen nézve nem értem miért akarná bárki is a kevesebbet!? Persze ettől függetlenül értem,amit mondasz.
-
törölt tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Sajnos sokszor rá vagyok kényszerülve, h mobilról osszam a netet laptopra, v iPad-re, ezért majd' minden hónapban 100 GB felett vagyok..
-
bociusz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Megtörtént a "Dunakeszi Kutyakiképző Központ" fejlesztése is, de csak 4G kapacitásbővítés lett (B1+B28).
-
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Hónapokig!
Nyáron hirdette. Mikor lett végül OnePlus 5G? Októberben az android 12-vel de akkor sem a telenor segítségével...
A Telenor elhajtott a OnePlus 5G-vel...
A OnePlus ellenben rögtön segített nyáron. Lett egy nem hivatalos 5G-m android 11-el.
Most zárult le pénteken a OnePlus 5G munkafolyamat: a support érdeklődött, hogy milyen a Telenor 5G kezelés. Van e valamilyen probléma vele. Miután megírtam nekik, hogy tökéletes, megköszönték a rengeteg segítséget és adatot amit nyújtottam számukra. A továbbiakban is bármikor a rendelkezésemre állnak.
Na ezt pipálja le a Yettel!
-
tomp
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Én a VoLTE indulása óta használom. OnePlus 5->7 Pro->7T Pro->9 Pro.
9 Pro-ig megjártam millió modem konfigot. Volt amelyikkel bár létrejött az IMS regisztráció de hívásindításnál eldobta és ment 3G-re. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ott nem találtam semmit erről a dologról
-
bociusz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jövő csütörtökre a "Dunakeszi Kutyakiképző Központ" került fel a listára, az a 1798-as lesz.
A 632 a Telekom B20-as tornya, oda a Telenor nem települt ki, ezért fejlesztés se várható rajta. -
bociusz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Elindult Dunakeszin az 5G az Iskola utcai panelek tetején lévő 1795-ös tornyon

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt írtam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Köszi, abba kellene hagynom mára...
) -
bociusz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ma autóztam át, egyelőre nem találtam új frekit. Általában amúgy a szerelés után pár nappal szokott csak elindulni. De olyan is van gyakran, hogy pár héttel elhalasztják a fejlesztést, ilyenkor később újból megjelenik a listában a helyszín.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Én is kártyával fizetem. Még androidba a chrome tudta, hogy mikor rányomok a kitöltésre a felső sorban ott bolt az összes gpay-be elmentet kártya csak ráböktem és kérte a cvc-t megadtad és kitöltött mindent. Almára is felraktam a chrome-ot és legnagyobb örömömre itt is tudja még.
Apple pay jobb lenne, de valószínűleg ők jobban szeretik ha csinálsz náluk fiókot és ott tartod az adataid.
-
4Grider
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Gondolhatod, hogy nem véletlenül a Barion van ott. Nézd meg az egyes kártyaelfogadók jutalékait. Itt nagyon sok milliós jutalékról van szó...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha kártyával fizeted, azonnal kifizetettnek mutatja, átutalás mindig napokig tart míg lekönyvelik, minden szolgáltatónál.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Céges SIM. Én is alkalmazást használok saját parkolásra. Nálunk ezt kell használni cégnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?

)