Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #104850 üzenetére
Van egy két évvel ezelőtti akkori Telenor tv-hez való regisztrációm, de azzal már jó ideje nem enged be. Egyébként egy harmadik email címmel is próbáltam regisztrálni, arra még azt írta, hogy foglalt. Több ötletem nincs. Csak napközben van technikai ügyfélszolgálat, ilyenkor nincs érdekes módon.
-
TeeJay
félisten
válasz donjohnson #104822 üzenetére
Amelyiket átrakják a másik tetőre ott már van régóta 5G N78 csak közös tető Telekommal és gyanítom egyszerűbb egy szabad tetőre átmenni ahol van hely bővíteni mint közösködni pár árbócon és oda rakosgatni mindkét szolgáltatónak mindent
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz zoli62 #104851 üzenetére
A két évvel ezelőtti regeddel persze, hogy nem enged be, mert ez a szolgáltatás idén indult. (Az még a régi Yettel TV volt, ráadásul ha emailcímmel regisztráltál, akkor az nem is kötődött semmilyen Yettel előfizetéshez.)
A kollégák alapszinten (pl. letiltott regisztráció újraaktiválása, szolgáltatás alapszintű hibakeresése) akár most is tudnak segíteni. De igen, a tuti, a hétköznap, munkaidőben történő hívás, akkor valóban van technikusi segítség, ha a 1220-on nem tudna segíteni az ügyintéző.Xiaomi 13T
-
bopeti98
őstag
válasz zoli62 #104851 üzenetére
Nem lehet külön regisztrálni a Yettel TV-re, a régi MyTV fiókok pedig már nem élnek, mert az a szolgáltatás megszűnt.
Az új Yettel TV-be pedig meglévő Yettel fiókkal lehet belépni, vagyis annak az adataival, akkor ha a fiókhoz tartozik TV előfizetés. Szóval az első lépés hogy egy számlás előfizetésre megrendeled valamelyik TV csomagot, és utána fogsz tudni a Yettel fiókod adataival belépni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz whiskeys #104845 üzenetére
Akkor neked valami régi csomagod lehet, 5 giganet/korlátlan beszéd szerintem minimum 4-5 éve volt 11-12 ezer az akkori L-es csomagban. 2-3 éve talán az M Talk csomag volt ennyi, készülék vásárlással, de abban szerintem csak 3 giga net volt.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
VGYke
addikt
válasz tome0001 #104809 üzenetére
Nekem SMS megjött, ki/bekapcsolás, később újraindítás megvolt, VoWiFi nincs Samsung A53 telefonon. Ugyan ezen a helyen, ugyan ebben a csomagban, asszony Samsung A51 telefonján, már jó régen van.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
félisten
-
DrBubo77
veterán
Beüzemeltem a Yettel TV-t. Az egy dolog, hogy élesebb a kép, de a fényereje is nagyobb, mint a Digis adásnak.
A csatornák rendezése nem várható a közeljövőben?
TV nézésből hogyan lehet visszajutni a Műsorújságba?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
LyonnaisFan1
őstag
Lehet mar valakivel volt ilyen, nincs kedvem most keresgetni.
Nos...
Korhazba kerultem, es kenyszerpihenot kell tartanom x napig.
Lattam a yettel appban 3 napos korlatlan netet, megrendeltem, meg is kaptam, most is arrol irom ezt.
Nem valami szelveszgyors, de lehet a lefedettseg sem a legtokeletesebb 4g halozaton.
Hogy ne unatkozzak a kenyszerpihim alatt neha neznem az emnettyet online oldalon keresztul, viszont...Ilyenbe futottam bele. Magyarorszagrol yetteltol probalnam nezni az emnettyet, es ez fogadott.
Ez a tartalom csak magyarorszagon erheto el.
Valami otlet, hogy mukodokepesse tehessem?[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
donjohnson
addikt
válasz LyonnaisFan1 #104863 üzenetére
nem használsz valami vpn-t vagy reklámblokkolót?
ha nem magyarországi az ip címed, akkor szoktak ilyet adni bizonyos oldalak.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz donjohnson #104864 üzenetére
lehet az lesz.
Megnezem az appot is, lehet az jobban fog menni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
donjohnson
addikt
válasz LyonnaisFan1 #104863 üzenetére
a külső vpn/reklámblokkoló helyett használj brave browser-t, chrome alapú és van benne beépített reklámblokkoló, megmarad a magyarországi ip címed a használata közben: brave broswer, google play
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
DrBubo77
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz donjohnson #104867 üzenetére
Vegul appot es chrome-ot hasznaltam vegyesbe, es ugy tudtam nemi meccset nezni.
Az androidos emnetty app is meger egy miset. Amig mukodik nincs vele gond, szepen megy a lejatszas, de ha kedve tamad es leall aztan ujra be nem jon. Es meg minoseget sem lehet rajta allitani.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Krystal_s
addikt
Valaki légy szíven segítsen!
Elegem lett a ZTE-ből (MC801A). Néha pár napig jó, de már megint naponta min. 2-szer fordítani kell jobbra, vagy balra, mert ledobálja a csatornákat miközben jó a térerő. Elfordítom erre arra, aztán újra felcsatlakozik más csatornákra is.
Úgy döntöttem kipróbálnám a Cell Lockot, ami már itt is sokszor lett ajánlva. (aztán, ha az sem jó, akkor ZTE csere, mert ez nem normális így)
Nézem a Scriptet és a Hibakeresési oldalt is és én úgy látom csak 1 db csatornát lehet lockolni. Nekem 3 kellene. Nálunk csak akkor jó a net.
Most is lassú volt, 10-20 Mbit. Ránézek, már megint csak B8-on van (4G),😡 hogy miért ezt a sz@rt erőlteti nem tudom felfogni, amikor itt az a leggyengébb, a leglassabb. A cellmapper szerint teljesen ellenkező irányba szórja a jelet.
Persze, amikor kicsit fordítok a Routeren már át is áll, ahogy most is tette és a 10-20-ból 160 Mbit/s lett a sebesség, ami nagyon nem mindegy. Pedig pontosan ugyanott van a Router az ablakpárkányon, csak pár cm-t jobbra, vagy balra fordítom, van amikor vissza ugyanoda...Ezekre szeretném lefixálni, amiken most is van. Hogyan tudnám?
4G csatlakoztatott sáv 20.0MHz@800(B20) + 20.0MHz@1800(B3) + 15.0MHz@2100(B1)
4G jelerősség -99 dBmMegnéztem a PCI és EARCN értékeket is. (igazán kellemes időtöltés nő létemre ilyenekkel foglalkozni, de itt nincs más net)
-
Krystal_s
addikt
Olvasom, hogy egy ideje a Yettel már nem ZTE MC801A Routert ad az OtthonNethez, mert elfogytak.
Mi van olyankor, ha valakinél cserélni kell a már meglévő ZTE-t, mert hibás? Mit adnak helyette? -
Krystal_s
addikt
Ilyet is tud, ha 3 cellához (1,3,20) egyszerre kapcsolódik. :\ Miért nem tartja állandóan így, amikor nem is terhelt egyik cella sem? Ennek a gyagyás ZTE-nek miért kell minden reggel 6-kor és este 10-11-kor magától átállni az ellenkező irányba sugárzó, leglassabb, leggyengébb jelerősségű B8-ra mintha időzítve lenne? Aztán pár cm elfordítás után miért tud egyszerre visszacsatlakozni a másik 3 cellára, amik nem terheltek és ebbe az irányba néznek és sokkal erősebbek?
Lehetséges, hogy hibás ez a Router az első perctől, én meg hülyének vagyok nézve, hogy ez így jó? -
4Grider
nagyúr
-
snooze
veterán
most néztem csak az appot, nem mindenkinek ajánl fel egyedi ünnepi meglepetést az appban?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz Csaba197412 #104878 üzenetére
Ha az egyik frekvencia tekintetében határon vagy, vagy két/több bázisállomás között félúton, akkor ez logikus.
-
zoli62
addikt
Pénteken reggel aktiválták a Yettel Tv-t, amit telefonon rendeltem meg. Előtte egy hete pedig személyesen rendeltem meg az Otthonnetet. A net átlagos, erről már írtam. A Yettel TV-t mennyi ideig próbálhatom ki, vonatkozik rá a 3 hónap, ami az Otthonnetre? A Yettel fiókokban nem látom a Yettel Tv előfizetést, és nem is tudom hozzáadni, így azt se tudom, mennyi lesz a havidíja, elektronikus dokumentum sincs róla.
-
MODERÁTOR
-
Csaba197412
csendes újonc
-
4Grider
nagyúr
válasz Csaba197412 #104885 üzenetére
Fejlesztett bázisokon távolról megoldható a B1 bővítés, így gondolom néhány hónap.
-
DrBubo77
veterán
válasz szaboi6512 #104871 üzenetére
Az LG-n a guide gomb a DVB-C műsorújságját hozza be.
Most az előbb próbáltam és állandóan hiba történt üzenetet dobál, miközben a hang megy.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
tomp
félisten
válasz donjohnson #104889 üzenetére
Yettel szerverrel a legjobb mivel ilyenkor házon belül megy.
-
félisten
OP11-en aktívált VoWIFI-vel egyelőre semmi. Talán az új szoftverben lesz hozzá kapcsolódó. Ha menetrend szerint jön, akkor most a napokban jelentik meg, de sztem abból még kimarad.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #104884 üzenetére
Az L csomagot választottam, de HBO Max-hoz nem kaptam kódot. Azt külön kell kérni? Az RTL és a TV2 kódot megkaptam.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
félisten
Én az OTA-s megjelenésre gondolok. Ezekre:
2023.02.16. A.07
2023.03.10. A.08
2023.04.09. A.09
2023.05.06. A.10
2023.06.27. EX01 (580)
2023.08.08. EX01 (590)
2023.09.19. EX01 (591)
2023.10.13. EX01 (595)
2023.11.22. EX01 (596)Kár ha nem megy, talán majd 1*. Itt fontos lenne. Jönnek az 5G-s hírek, de még 23 decemberében sincs megfelelő net a Dunakanyar hegyei között. Bár, sokkal jobb van mint a Telekomnak. Cserébe nagyon jó wifim van, több telket lefedek.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest