- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
válasz
donjohnson #115562 üzenetére
Áramtalanítás megvolt többször, a simet meg kellett hogy érzékelje, mert a PIN-t fel tudtam oldani, sőt a log is mutatta, ha kivettem/visszatettem, illetve az enyémmel sem ment. Rejtély... Gyógytapi...
Köszönöm a segítséget! -
BSOD
senior tag
válasz
donjohnson #115560 üzenetére
Megoldódott, de nem tudom hogyan.
Telefonban ment NET APN-nel a kártya.
Utána kipróbáltam a saját yetis kártyámat a routerben és nem ment az sem.
Ezután visszatettem az új kártyát és megy mindenféle állítás nélkül. Bejött mindkét APN.
Egyébként nem lehet sem hozzáadni, sem módosítani csak kiválasztani a profilt a listából.
Eddig nem volt lista sem. -
al_age
senior tag
válasz
donjohnson #115546 üzenetére
Köszönöm, pontosan ez történt és nagyon meglepett az eredmény. Lejár a hűségem és emelkedne a havi díj, ezért bementem egy üzletbe. Ügyintéző látta, hogy Nokiám van, nem tud hűségidőt hosszabbítani, ezért adott egy új eszközt (G5B) és sim kártyát, hogy próbáljam ki, 1 hónapig ingyenes.
Közel dupla sebességet tud a Nokia. -
slice14
veterán
válasz
donjohnson #115463 üzenetére
Igen, többször újraindítottam már mindkettőt.
-
szkaroly
senior tag
válasz
donjohnson #115427 üzenetére
Köszi. Itt csak a határozatlan idejű szerződést írja. Ha valaki hűséget vállal, akkor mennyi? Amúgy a szolgáltatás megbízhatósága milyen? A net elég stabil egyébként 230-300/20-50.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #115397 üzenetére
ez a helyes válasz 😁
Egyébként a yettel ( cetin ) által mért dns is ennyi kb. -
Victoryus94
őstag
válasz
donjohnson #115388 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó. Most ablakba került, de azt hiszem pont az 5G torony irányában nincs ablakunk, ill ott a szomszéd ház is nagyobb akadály.
A saját tesztje szerint egyébként itt "kiváló" az 5G vétel, de a 4G sehol nem optimális.
Abba se vagyok biztos hogy ugyanazon toronyhoz kapcsolódik mindkét esetben. -
Victoryus94
őstag
válasz
donjohnson #115354 üzenetére
Autó módban volt.
Kipróbáltam mindent:4G: 135/30
5G NSA: 300/9
5G NSA 2. mérés: 270/29
5G NSA 3. mérés: 370 / 20
5G SA: 335/12A 3db 5G NSA mérés között kb. 2 óra telt el, de a router poziciója nem változott.
Feltöltés 4G módban a leggyorsabb, 5G-n ingadozó, de úgy látom, nem beállításfüggő.
És szerintem abban sincs érdemi változás hogy 5G SA vagy NSA módban volt.Egyébként telón mérve (miközben a router 5G SA módban volt) nem működött a Speedtest, és 5G NSA módban pedig a feltöltésnél dobott hibát.
Miközben minden más működött.
Ilyet már tapasztaltam máshol is, hogy külső mobilneten keresztül telón a speedtest nem megy, de fogalmam nincs mi okozza.
PC-n vezetékről viszont tudtam mérni, így a fenti eredményeket a helyi wifi beállítása nem befolyásolta. -
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #115357 üzenetére
Pedig ez a Router tudja. Tavaly szeptember óta használom így.
B3 egyedülB8 egyedül
B8+B3 CA látható, hogy szépen összeadja a fel- és letöltési sebességeket és a jelerősség és a zajszint értéknél is a B8 dominál.
B3+B8 CA le 120-130 / fel 5 Mbit/s lenne. Itt a B3 dominál sebességben. Korábban jelerősségben és zajszintben is így tette, de kb 1 hónapja a CA-s -100 dBm jelerősség 106 lesz és a zaj a 16-18 helyett kb 6 dB. (ez a minőség miatt már gyenge, sokszor érezhetően lassan töltődnek be a weboldalak is...)
Jelenleg nem tudom lefotózni, mert ilyenkor éjjel reggelig tartja az általam beállított sorrendet. (Automata többnyire "alszik") Mivel a B8 jelerőssége jobb, nem tudom magamtól megcserélni. A Router automatikusan is az általam preferáltra (8+3) csatlakozik, csak nappal nem érdekli a B8 jobb jelerőssége pár percen belül átállítja elsődlegesnek a B3-mat (3+8), majd a jelerősség és zajszint nagyon leromlik, de már nem a B3 értékeire, ahogy logikus volt, hanem sokkal rosszabbra.
-
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #115349 üzenetére
De szerinted ez normális és másoknál is csinálnak ilyet, hogy már nem csak azt korlátozzák CA-ban, hogy melyik sorrendben vonja össze a feltöltési sebességeket.
(Pl korábban 20+3-nál mindkettőt összeadta le- és feltöltést is, de amikor megcserélte (mindig magától megcserélte) a sorrendet 3+20-ra, akkor látszatra csatlakozott a B20-hoz is, de annak feltöltési sebességét egyáltalán nem adta hozzá a B3-hoz.
Azóta a B20 semmilyen módon nem tud együtt csatlakozni a B3-mal. Egyértelműen ők tiltották le egyik napról a másikra.Ráálltam a 8+3-ra, amit szintén áterőszakol 3+8 sorrendre és olyankor a B8 feltöltését nem adja hozzá a B3-hoz. Ebbe beletörődtem (nappal) és ha kell a feltöltés, akkor kézzel átállítom (azaz minden este :\). (szerintem ez megalázó, amit másfél éve kénytelen vagyok csinálni, hogy legyen netünk. De nekem szükségem van rá.)
Ez a jelrontás CA-ban az ő sorrendjüknél (miközben külön mindkettőnek jó a jelerőssége és nem az van, hogy a rosszabbikhoz igazodik) már túl sok és logikátlan.
Interferencia nem lehet, mert akkor a másik sorrendben is gond lenne.
Képesek lennének így spórolni?Vagy a Router antennáival lehet gond?
Másnál is van ilyen, aki hozzáértő és meg tudja nézni?
-
Victoryus94
őstag
válasz
donjohnson #115354 üzenetére
Köszi,
Egyelőre távfelügyeletre használom (még 1 hónap a költözésig).
Hétvégén kipróbálom. -
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #115294 üzenetére
Csak akinek valaszolt az nem a "lehet" eset, mert leirta az illeto vilagosan hogy mi van.
-
Koncipappa
csendes tag
válasz
donjohnson #115187 üzenetére
A következőt csináltam most:
1.) Eltávolítottam a rendszerből a saját routeremet.2.) Csak a PC-mmel kapcsolódtam a Yetteles NX510v-hez - wifin, majd ethernet kábellel - mindkettővel hibátlan, hasít szuperül a net. Sebesség 500 felett, akadozás, tekerés nincs.
3.) A többi eszközömmel is kapcsolódtam a Yetteles NX510v-hez - akadozás visszatért, sebesség 300 körül, néha eldobja a netet.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
donjohnson #115216 üzenetére
Köszi szépen.
Menütérkép lakossági számlás előfizetők számára
Menütérkép lakossági kártyás előfizetők számára
Menütérkép kisvállalkozói számlás előfizetők számára
Menütérkép, ha nem előfizetőnkItt a menütérképben látszik már, hogy hol lehet ügyintézőt kapcsoltatni. Közben sikerült is beszélnem vele.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115079 üzenetére
Bejött a B1 lock. Több mint 1 hétig üzemelt megszakítás nélkül. Ma hajnalban viszont újracsatlakozott a modem, de szerencsére ugyanarra a cellára. ~100Mbit körül van a sebesség, teljesen jó.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115083 üzenetére
Beállítottam , próba .
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115081 üzenetére
Ha tudja stabilan a 100Mbit-et akkor igen.
Még az a kérdés, mi van ha újracsatlakozik és felmegy a másik toronyra ott meg gagyi a B1? Költői kérdés, majd adja magát.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115079 üzenetére
Oké, köszi. Megpróbálom és jelzek.
De ezzel meg az a baj, hogy "elveszíti" a CA képességét az eszköz. Mondjuk B1-en így is tud 108Mbit-et.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115077 üzenetére
Az működik, de még nem lett foglalkozva vele. Itt mit érdemes beállítani?
Látom van cellazár, de sávzár csak az 5G-re van.
4G sávválasztás meg csak legördülő menüben.Most pl. csatlakozik 3 sávra is. [kép]
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115056 üzenetére
Megnézem holnap, köszi!
-
Trailbreaker
tag
válasz
donjohnson #115051 üzenetére
Rendben, akkor nem írok ide, bár nem tudom miért kell röktön az ember torkának esni ha feltesz egy kérdést, meg hogy minek stb...
-
válasz
donjohnson #115015 üzenetére
A htpc-n is fix, meg a routeren is fix-re van állítva, mac hozzárendelve.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #114991 üzenetére
Az 5G SA hálózati technológia engedélyezése fokozatosan történik az arra alkalmas készülékeken. A tesztelések és hálózati adatok elemzése még zajlik a háttérben, ezért csoportokban történik az aktiválás. Addig viszont, a többi előfizetésen szolgáltatás szinten van letiltva a funkció.
Az 5G SA hálózati mód egyedi engedélyezésére sajnos nincs lehetőség.
Eddig erről nem írtak...zzola
Van a munkahelyemen olyan pont ahol 4G-n alig megy az adat ezzel szemben SA-n bár nagyon gyenge a téerő(-110dBm) de mégis hibátlanul megy a net...l1k3_1t
Ha nem 2ezerért kapnám a One koax 1000Mbites netet akkor igazából kukáztam volna most a kábelt mikor próbaként hazahoztam az OtthonNetet... -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114933 üzenetére
Ilyen szinten nem ért a telefonhoz az illető.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114929 üzenetére
Nem szállodában van. Nem tudom milyen netet használ, de mobilnetről sem jött és ne4m is ment el arra a telefonra. Nem én vagyok kint, Így részleteket nem tudok. Csak furcsa, hogy nem megy. One-os kártyák meg egyáltalán nem működnek.
-
l1k3_1t
tag
válasz
donjohnson #114924 üzenetére
Természetesen ez működhet szolgáltatók között Google nélkül, iOS-en is nem csak Android-on a Google Messages-el. Igen, ez IP alapú, cross-platform megoldás az SMS/MMS „utódjaként”. Yettel-esként is használható.
Sokszor üzeneteztem különböző eladókkal, vízórással RCS-en keresztül és nem nagyon kelletett Signalozni, de persze örültem volna a Signal-al való csevegésnek, de a Viberhez és a Messenger Telegramhoz képest biztonságosabb az RCS nem hogy az SMS/MMS-hez képest, sőt kényelmesen tudok ugyanúgy képeket küldeni mint bármelyik más IM app-okal. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114924 üzenetére
Hollandiában van a telefon és nem működik. Lehet esetleg kell pár nap mire észhez tér? Itthon működött.
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114863 üzenetére
Mibol gondoltad hogy 10es fw-em van? Kb 3+ eve a 11es a "legfrissebb" (huawei nagyon tragya support teren) es ugyanaz minden jelszint is eleg regota. Fent van 5g-n folyamatosan, nincs ledobva, csak epp nem azt hasznalja alapbol hanem a 4g bandet es amikor azt kimaxolja (pl egy speedtest vagy letoltes) akkor kezdi csak el az n78 -at is hasznalni es indul meg a sebesseg felfele. Eddig meg rogton az 5g max sebessegevel ment. Szerintem csak siman rajottek hogy nsa-sok minek hasznaljak ha kell ha nem az 5g bandet, kell az az sa-soknak mivel nekik nincs mas. Vegulis valahol ez logikus, par(tiz) Mb savszel igeny eseten eleg a 4g is es igazabol az atlag hasznalot ez nem is erdekli.
-
kona005
senior tag
válasz
donjohnson #114846 üzenetére
Koszonom a segitseget. Valamivel jobb lett de meg mindig nem 12ms amit itt lattam a csoportba.
Erkely ajto mellett van a 9. emeleten, mashova nem nagyon birom tenni. Esteleg meg valami okossag amitol jobb lehet a ping?
Most nincs akkora utp -m de gepen nem tudom mit mutat.
Igy warzoneban 40-50ms ping alig talal meccset. -
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114824 üzenetére
Ja igen ping azt vágom.
4G ragadás gondolom telefon függő, mert pl az enyém nonstop 5G-n van (samsung). Illetve míg nincs VoNR addig ugyanúgy váltogatni fog telefon hívás fogadáshoz/indításhoz. Ezért is nem jó megoldás az 5G only próbálkozások.Magyarul jelenleg több SA hátránya mint előnye.
-
válasz
donjohnson #114789 üzenetére
Köszönöm.
Többieknek is.
Oda utazunk pár napra és mindenki Yettel-es a családban, kíváncsi lettem volna, hogy mire számítsunk, de ha otthon netet lehet rendelni, akkor nagy meglepetés nem érhet talán... -
válasz
donjohnson #114736 üzenetére
Nos, velem csak szembejött a videó a TikTokon
Eléggé professzionálisnak tűnt aki megosztotta, arccal, látszik, hogy valami puccos szerviz.
-
yanna
addikt
válasz
A internetten rajta vót, én elhiszem...
-
pdr755
aktív tag
válasz
Nem, a videó közzétételével szerintem azt akarta mondani (már ha a videóban található állítások helytállóak, ami koránt sem biztos, tekintve h vkinek a tiktokja lett belinkelve), h a Yettel felújító partnere alja minőségben végzi a felújítást a felújított telefonoknál (amit utána a yettel árul)
-
Danecay
addikt
válasz
donjohnson #114689 üzenetére
Köszi, hogy emlékszel a dologra, de azok az oldalak, valahol, tényleg hordozhattak kockázatokat, amiket a Netpajzs letíltott. Jellemzően olyan tárhely szolgáltatásokról volt szó, amik akár káros kódot tartalmazó fájlokat is tárolhattak, vagy nem
. Azért a Jófogást és a Hardverapro-t eddig nem korlátozta semmi, és most sem az írja, hogy megfogta a Netpajzs, mert ha az fogja meg akkor akkor azt kiírja, hanem egyszerű időtúllépési hibát ír. Még jó, hogy VPN-en keresztól a fél világot megkerülve nem fut bele időlimitbe
-
trec12
addikt
válasz
donjohnson #114664 üzenetére
Ja hát akkor ennyi.
Chromcast-on egyszer próbáltam szülőknél azzal bármi meghalhat pl a sweet tv-vel jártam így...
-
Archus
csendes tag
válasz
donjohnson #114644 üzenetére
Akkor az IPv4/IPv6 nem játszik? Vagy a csak IPv6 vagy a csak IPv4 a jó beállítás?
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #114637 üzenetére
Bp. Keleti!
Itt NSA-n is ennyi. -
zzola
titán
válasz
donjohnson #114517 üzenetére
-
Diák66
őstag
válasz
donjohnson #114463 üzenetére
A Telekom válasza:
"Ellenőrzésünk alapján nincs hiba, több működő cella is lefedi az általad jelzett területet. "
Frissítve: Yettel: amennyiben a probléma huzamosabb ideig, és több készüléken is tapasztalható az adott térségben, kérlek, a megfelelő kivizsgálás érdekében telefonos ügyfélszolgálatunk felé jelezd a problémát
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114429 üzenetére
Igen mindkettő wifin volt. Közben megnéztem a moto edge 50 neo-t, wifin és yettel mobilneten se jó. Őszintén szólva fogalmam sincs mi vele a hiba de nekem amióta ezek a kuponok vannak sosem ment (a yettel appon belüli kuponokra gondoltam, mármint bármelyikre nem csak a sparosra)
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114413 üzenetére
A kupont látom de ha rámegyek ez történik (a többi kuponnal ugyanez) -
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114410 üzenetére
E-mail cím alapján.
-
válasz
donjohnson #114395 üzenetére
Rendben, köszönöm mindenkinek!
-
CP111
aktív tag
válasz
donjohnson #114302 üzenetére
Nem akad.
Megáll a kép, de a hang megy tovább.
Google Chromecaston használva.
Azon mennek a streamingek is, meg a youtube, de azokkal semmi gond nincs.
És mielőtt jönne a sok "okos" hsz, mobilon az appon is szokta csinálni! -
zzola
titán
válasz
donjohnson #114338 üzenetére
Csakis írásban. Szerencsére van ügyszám, így legalább van valami előzmény.
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114346 üzenetére
nyilván az én hibám ha valaki nem tud egy mondatnál többet elolvasni
akkor irogassál, de csak rövid egy mondatos leveleket nehogy félrevidd az ügyfélszolgálatot
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114340 üzenetére
En se chatrol beszeltem, de ha te is csak az elso mondatot olvasod el akkor ugye nem meglepo ha mas is igy kezeli pl az irasos bejelentest. Az iras meg max nalad marad meg, azzal aztan tenyleg sokra mesz, egy telko ugyfelszolgalatrol beszelunk nem egy hivatalrol. Es kinek mutatod majd fel? Birosagnak? Ahanyszor irsz az kb annyi kulonbozo emberhez kerul es levelben konnyen leraz mind egy mondattal, telefonon/szemelyesen azert kicsit nehezbb dolga van, foleg ha kelloen hatrozott vagy. Igen, lehet hogy a negyedik kapcsolt ugyintezo intezi el (ez is sajat tapasztalat) de akkor legalabb el van intezve, akkor is ha 40 percbe kerult. Kerdes kinek mi a celja, elintezni vagy csak kenyelmesen levelezgetni a fotelbol a nagy budos semmirol es megelegedni azzal hogy jol meg lett nekik irva. Persze mindenki ugy csinalja ahogy akarja, en nem beszelek ra senkit semmire
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114338 üzenetére
Ugyanaz olvassa (jobb esetben, mert chaten van amikor a bolcsesz diakmunkas meg azt se tudja melyik szolgaltatonak dolgozik) mint aki a telefont felveszi, ha szoban nem erti irasban majd fogja? Dehogy fogja. Foleg hogy az olvasas pont egy egyre jobban fogyo skill. Es tovabbitani se fogja annak a par embernek aki talan ertene. Elso mondatot elolvassa, megorul hogy a gyakorihibakesvalaszok listaba talal hasonlot, majd bekopiz egy standard szarabeallitasodinditsdujra szoveget es reszerol ticket lezarva. Szoban legalabb ugy ahogy kenytelen vegighallgatni.
Otthonnet kapcsan anno negy levelet irtam, a negyedikre a valasz is csak egy standard semmitmondo bemasolt fassag volt (pedig az mar valami hatterbeli csoporttol jott), sutott belole hogy el se olvastak egyik levelemet se... -
zzola
titán
válasz
donjohnson #114276 üzenetére
Tegnap este bejelentettem a hibát írásban. Ma reggel 8 után nemsokkal már hívtak is, egy teljesen normális pali volt, 3/4 órát beszéltünk, végigmentünk minden beállításon, modemen és a mobilon is, de VOWIFI nem működött. Azt mondta, menjek be üzletbe eszközt cserélni, ha megkapom a válasz e-mailt a hibabejelentésre. Bementem üzletbe, 3/4 órát álltam az ügyintéző előtt, mert nem tudta a rendszerben lecserélni az eszközt. Jó, haza jöttem, volt dolgom, majd vissza.
Mindegy, ez is az én károm...
Megvolt az eszköz csere, ugyanúgy nincsen VOWIFI.
Van egy Domino kártyám, mondom teszek egy próbát, bedobtam a modembe...és láss csodát, van VOWIFI. Tehát mégsem én vagyok a hülye.
Most 20 perce beszélek egy ügyintézővel, de vicc az egész. Megint elkezdte, hogy a készülékem beállítása biztos nem jó. -
arcszesz
aktív tag
válasz
donjohnson #114309 üzenetére
A honlapon azt mondja nekem havi 6960 Ft 2 év router bérlettel. Ha megkapom 5960-ért a simet érdemes váltanom. Most a One-nak is közel ennyit fizetek xxl-ért. A Yettel sem kényeztet itt prémium szolgáltatással de így is majdnem kétszer olyan gyors mint a one, feltöltős simmel tesztelve.
-
CP111
aktív tag
válasz
donjohnson #114302 üzenetére
Jha 500 mbit/s-al lesz a baj.....
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114298 üzenetére
Az a baj hogy ez nem életszerű hogy a torony mellett körözzek.
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114286 üzenetére
Igen ez nagyon zavaró Yettel 5Gvel. Konkrétan a torony mellett vagyok 200m-re full térerővel a szabadban és váltogat 4G, 5G között. Telekom NSA még gyenge térerő mellett is 5G-n marad. Annyi hogy ott az a jó mikor úgy van az 5G logo mint azon a képen amit fentebb lehet látni. Van mikor másképp jelzi az 5G-t a fehér, fekete rész fordítva van olyankor lehet tudni hogy gyengébb az 5G sáv a Telekomnál. Yettelnél ilyet nem láttam még csak váltogat sürven 4G, 5G között.
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114286 üzenetére
Nem lesz SA gyorsabb. Sőt, feltöltés lassabb lehet (itt felénk lassabb).
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114276 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114259 üzenetére
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114259 üzenetére
Cellmapperrel az a baj, az éppen aktuális cellákat muattja, míg a Netmoster mivel elmenti egy log fájlba, utólag is kiértéjkelhető. Mondjuk én mindkettőt használom.
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114246 üzenetére
Igen a Telekom csoportban is kérdeztem ezt. Lehet látni hogy mind a kettő NSA. Yettel sokkal gyorsabb így is mint fentebb írtam. Yettel elvileg ahol tudja az 5G, jelölve is van a lefedetségi térképen ott SA kéne hogy legyen. Azt mondták ez sok mindentől függ hogy SA-ra csatlakozzon az eszköz. Yepp tudja ezt? Olvastam egy cikkben hogy ezt csak Honor tudja és a következő a Samsung lesz. Ez valami szoftver frissítés lesz a telefon? 3500 az SA hálózaton megy csak? Csak próbálom egyébként a Yepp-et így hogy ingyen ki lehet próbálni. Itt lehet olyat hogy egy Yepp előfizetést több eszköz is tud használni? Úgy mint a Telekomnál a multi sim.
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114244 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114212 üzenetére
1220 volt, csak elírtam. -
pjen
félisten
válasz
donjohnson #114212 üzenetére
Azt is lehet hívni aztán szól i, hogy ex digis.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114186 üzenetére
25 percig bírtam az ügyintézővel, semmit mondó, mellébeszélés volt. A belső hálózat IP címéről hadovált, fogalmatlan volt, aztán tartásba tett én meg letettem. Mindegy, hagyjuk. Nem létkérdés...
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114182 üzenetére
Szolgáltatós MC801A van, wi-fi 6, 5GHz csatlakozik, jelerősség kiváló. Day1 nap sem működött, szóval itt nem a wi-fi jellel van a baj.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
donjohnson #114151 üzenetére
Nem tudom ezt, mert egyáltalán nincs mobilnet a SIMkártyámhoz. Csak a próba kerdvéért, meg nem akarok erre költeni
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
donjohnson #114114 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a speedtest eredmények alapján jöttek ki az eredmények. Tehát mindenféle telefonnal.
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114039 üzenetére
Inkább nincs benne logika.
Ugyanaz az utca, ugyanaz a ház (társasház). Nekem és földszinten 6990+2000 bérleti díj. Egy emelettel feljebb 8990+ 1000/2000 bérleti díj. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114036 üzenetére
Van kábeltévés net, az végig van az utcában. Ugyanúgy végig elérhető mikrohullámú internet is, ezért furcsa hogy más szolgáltatást ad az egyik és a másik helyre, noha mindenhol (ahol néztem címet) ugyanazok a konkurens szolgáltatók érhetők el.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114036 üzenetére
Lakhelyemen van Voda 1000 net, ugyanide csak az 50Mbit-es netet engedi a Yettel. 1 utcával lejjebb nincsen Voda, oda meg engedi az 5G-s csomagot. Mindkettő cím ugyanarra a 2 toronyra tud felcsatlakozni, szóval ez megint egy eltolt script, ami végzi a számítást és - esetemben - nem a hálózati kapacitás elérhetősége szabja meg, hogy 50Mbit-es csomagot kaphatok, vagy a korlátlan 5G-s csomagot.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114033 üzenetére
1 + 3 -mal sikerült elérni 180/8-at, ez bőven jó. A vezetékes Telekom 30/5-öt ad más meg nincsen.
-
whiskeys
őstag
válasz
donjohnson #114010 üzenetére
Nincs. Annyi mint 5g-n.
-
l1k3_1t
tag
válasz
donjohnson #113802 üzenetére
Az új Android 15-ösös One UI 7-nél be lehet állítani hogy melyik hálózatot preferálja (5G, LTE vagy 3G) és külön ki lehet kapcsolni a 2G-t, ha azok be vannak állítva akkor nem lesz adatkapcsolatnál EDGE (rosszabb esetben GPRS).
iPhone-nál az említett beállítási lehetőség van, azon a zárt rendszeren túl sok mindent nem lehet mit csinálni:( -
Szupercsirke
tag
válasz
donjohnson #113992 üzenetére
Nem otthon van telekom 2000 netem csak érdekességképpen írtam ki
De elégedett vagyok yetellel falun is 4G+ 170 mbit szinte mindenhol jön másik 2 erősen veri letöltésben. Mind 3 nàl van simem. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
donjohnson #113986 üzenetére
Ez jó ötlet, nekem is 2 fiókom van.
-
Golota
aktív tag
válasz
donjohnson #113979 üzenetére
Köszönöm a tippet. Sajnos nem működik a jelszavas belépés, vagy 10x kértem jelszócserét, mindig hibára fut. Több eszközön próbálva, végtelen loop. sms alapon enged belépni, de semmit nem lehet intézni, csak jelszavas belépéssel. Kezd elegem lenni a Yettelből
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #113917 üzenetére
Működik a script, tegnap én voltam a béna.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #113917 üzenetére
Igen, Yetteles.
A FW verziót most nem tudom megnézni, mert egy másik ingatlanon van. Ott 5G elérhetőséget hirdetnek, de egy szem B8-ra csatlakozik fel az eszköz, 50Mbit-et tudtam kicsikarni belőle.De az is lehet, hogy én vagyok a láma és működik a script. Na majd holnap meglesem újból.
-
Faterkam
addikt
válasz
donjohnson #113912 üzenetére
Természetesen ezeken már rég túlvoltam. Nézegetem az utódot, de én nem vagyok nagy telefon felhasználó. Amire nekem kell, arra ez is sok. (telefonálás, Viber, Messenger, Waze, NFC) Ezért is van már 24 éve csak feltöltőkártyás simem. A Nord 3 tetszik, csak a 150e Ft-ot sokallom érte. (mondjuk a multkor volt az Alzán 127e Ft-ért is) Az sem kevés :/
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
donjohnson #113861 üzenetére
Zte
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #113846 üzenetére
Ha ZTE-t kapott (90%) akkor zöld ledet azért ne igen várja
-
Moondance
csendes tag
válasz
donjohnson #113828 üzenetére
Köszönöm! Sajnos ahol a tv van, a router nincs jó helyen, emiatt is szeretnénk wifiről használni
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #113807 üzenetére
Illetve újra zaklat Full al minden indításkor, annak ellenére hogy aktív. Erről jóideje leszokott, most újra kezdte.
-
ferke72
aktív tag
válasz
donjohnson #113802 üzenetére
Feltettem profilt , semmi ugyanazt csinálja …
Kezdek arra gyanítani valami olyan dolog van ami nemcsak szoftveres.
Ma volt rá időm szerintem visszakérem fizikai kártyát, vagy egy teljes vissza állítás telefonon esetleg.
passz
köszönöm -
Danecay
addikt
válasz
donjohnson #113794 üzenetére
Rendben. köszi!
-
Danecay
addikt
válasz
donjohnson #113754 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, ezt már hallottam korábban is, hogy csak indokolt esetben fogja össze egy router, vagy akár egy telefon a rendelkezésre álló sávokat, amiben minden bizonnyal így is van. Viszont az van, hogy jelenleg éppen töltök lefelé olyan 10MB/s-al, de én a HUAWEI B535-232 routeremnél továbbra sem veszek észre semmilyen visszajelzésbeli változást, a SÁV sorban továbbra is csak annyi szerepel, hogy 1.
#113755 leo81
Köszi a tippet Neked is, de csak ezért nincs kedvem kiadni több mint 4e Ft-ot -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #113784 üzenetére
Kipróbáltam, valóban működik emberes kasszánál is.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #113781 üzenetére
Köszi a tippet. Gondoltram én hogy nem fog nekem sikerülni. Nem az volt a npénztárban aki már régóta ott van. Bár ez egy új dolog, denem akartam vele vitatkozni. Ha ismerős lesz bent holnap, kipróbálom, már csak azért is, hopgy ők is tanuljanak belőle, hogy nem kell semmi extra hozzá. Veszek valami filléres tételt.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
donjohnson #113745 üzenetére
Hát az a biztos, de kényelmesek az emberek. Én is.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
donjohnson #113743 üzenetére
Online rendeltem.
Megadtam a címet, ahol használni szeretném, arra felfobta hogy juhé hurrá regisztráció indítása. Nyílván az állandó lakcímemnél az állandót adtam meg, főleg hogy egyezteti a digitális állampolgárásgos cuccal asszem...
Kiszállításnál szintén ezt az albérleti címet adtam meg, ahol használni szeretném.
Ilyen szekció nem volt konkrétan hogy a szolgáltatási cím.
Na ha most ezek után mégis az állandó lakcímemet akarja fő internetszórási pontnak, akkor lehet inkább még most lemondom, mert ezek hülyék és nem gondolkodnak.
-
Golota
aktív tag
válasz
donjohnson #113635 üzenetére
Tesztelem, köszi.
-
313313
addikt
válasz
donjohnson #113621 üzenetére
Nem használok semmi ilyesmit
-
313313
addikt
válasz
donjohnson #113619 üzenetére
Így van beállítva gyárilag
-
csacsi67
addikt
válasz
donjohnson #113500 üzenetére
Én kutyát használok ilyenre, a kamerán meg a kutyát nézem meg tudok hozzá szolni bár honnan.
zoltaneger: Tp-llinkhez van egy app azt kell letöltened de a le irásban minden le van irva [link] -
Baltazár123
őstag
válasz
donjohnson #113115 üzenetére
megoldódott
csináltam egy hard resetet, mert gyereké volt a teló és a rövid idő alatt is, amíg birtokolta felrakott vagy 100 programot. Inkább újratelepítettem mindent.
-
draco31
veterán
válasz
donjohnson #113092 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy ez lesz a megoldás, mert csak egy ilyen csoda beállitás van benne.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #113044 üzenetére
Még mobilos SA sincs. Tavaly év végéig volt igérve annak a bevezetése.
Szóval mától egészen 2030-ig bármikor. -
Pancsermeste
őstag
válasz
donjohnson #113010 üzenetére
Most ellenőriztem, 5G felirat marad hívás közben is, közben tudtam netezni.
Ez így normális? Bár, továbbra se nem értem, miért nem jelenik meg a VoLTE az állapotsorban. Ez csak valami szolgáltatói függés lehet, mert képeken látom azonos készülék/SW esetén, másoknál van VoLTE és VoWiFi jel. Ám, ez már nem ide tartozik.
Köszönöm az infókat!
Azért kicseréltetem a SIM-et (kb. 8 éves), hátha... -
Pancsermeste
őstag
válasz
donjohnson #113007 üzenetére
Értem. Decembertől új telóm van, amibe áttettem a SIM-et, de ezen is telenor a hálózat neve. Ezért gondoltam, hogy ezt a SIM infó alapján írja ki. (Sőt, azóta az új teló frissült android 15-re.)
Nos, akkor itt jön a következő amatőr kérdésem:
Az állapotsorban miért nem jelenik meg a VoLTE ikon? (telón a VoLTE kapcsoló és az állapotsori megjelenítés:ON).
Egyedül a hívásnaplóban látok egy HD jelzést a hívás mellett, ami arra utalhat, hogy működik a VoLTE, bár a hangminőség alapján ezt nem igazán veszem észre.
Telekomos próba SIM-el minden OK volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest