- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #116060 üzenetére
Nálunk kint rosszabb a térerő. Kivittem a Routereket, többféle mobilt.
Tetőre nem másztam fel, fára sem és nem is fogok... az már nem az én "dolgom". Nyilván szerelni sem fogok külső eszközöket. 😅 Nő létemre szerintem ez is túl sok, amit eddig megtettem úgy, hogy közöm sincs a szakmához.
Kültérre még komolyabb mérőműszer kellene. Ott nem tudom utólag igazítani, fordítani, állítani, ha szükséges valami változás miatt...
Azért vannak erre szakemberek, akiket a Yettel nagyon eldugott, pedig régen állítólag házhoz mentek, beállították és ők a legmegfelelőbb eszközt szerelték fel, mert volt kültéri és beltéri cucc is náluk.
Yettelnél még szóban sem lehet szakmai kérdéseket feltenni, tanácsot kérni, mindig csak a sablon lerázás. Ilyen céget még életben nem láttam. Nincs hivatalos fórum, semmi. Még az egyetlen forrást, ahol egy kis infóhoz lehetett jutni emberek véleményei alapján azt is letiltották Facebook-on. Rengeteg lett a panasz, ezért letörlik és elrejtik a hozzászólásokat. Annyi eszük már nincs, hogy a számok ott maradnak. Vicces, amikor egy poszt alatt írja, hogy 20-30 komment és megjelenítésnél 0, vagy 1-2 talpnyaló jelenik csak meg.
Majd próbálunk (nem én) valami exyetteles szerelőt keresni, vagy a helyi torony karbantartóját.Bár a központi egész éjszakai jelkorlátozást egyik sem fogja megoldani. Holnaptól mobilon visszamegyek a Telekomhoz és megnézem ők is korlátoznak-e, mivel a torony+csatorna a yettelé. Ők csak 1db B20-at tudnak itt szolgáltatni. Ha azt is korlátozzák... náluk talán több infóhoz lehet jutni.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #116046 üzenetére
Ahhoz elég a hálózati zár ami meg is van. Beleraktam One kártyát. Meg is jelent a "router zárolva" üzenet.
Az apn átírhatatlanság inkább arra van, hogy mobilos SIM ne működjön benne mert helyes apn nélkül még a hálózatra se megy fel. -
conair
tag
válasz
donjohnson #115969 üzenetére
Köszi megnézem.
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
donjohnson #115943 üzenetére
A zte app 432.8 gb ír , hogy ez mire vonatkozik nem tudom, hol lehet megnézni , hogy eddig mennyi ment?
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
donjohnson #115941 üzenetére
5G NSA módban szinkron 100/100 a letölt/feltölt sebesség
5G SA módban 100/60 a sebesség
Alapból 4g/5g van beállitva -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
donjohnson #115938 üzenetére
Szét van választva . laptop , tv , ps5, iphonem 5ghz sávot használja.
Mindenki más 2.4 -en van -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
donjohnson #115934 üzenetére
Ez a max infó.
-
trec12
addikt
válasz
donjohnson #115923 üzenetére
Én is yettel oldali okot vélek látni a jelenség mögött esélyes, hogy ők variáltak valamit. Jelerősséggel tényleg összefügghet de akkor viszont azt nem értem, hogy szemtől szemben a bázissal pár száz méterre miért fordul ez elő.
-
trec12
addikt
válasz
donjohnson #115920 üzenetére
Na itthon is megpróbáltam; 4 mérés ca. 200 Mbilt, 5. mérés repülő mód után 600 Mbit felett. A bázis ugyan az. Nem tudom mennyire mérvadó de a térerő ikon a gyorsabb eredménynél fullt mutat a gyengébb merésekor egy pálca hiányzik.
-
trec12
addikt
válasz
donjohnson #115920 üzenetére
Köszi, érdekes amit írsz meg el is fogadom. De itt ebben a szituban nem volt ez eddig az első méréskor fullon ment mindig. Most meg csak repülő mód után lesz N78 ahogy írtam és a héten másodszor ugyan ez a szitu van. Ha elmegyek messze majd jövök vissza a bázis felé újra csak repülő mód után pörög fullon. (e-sim-re cseréltem múlt héten gondolom ennek ehhez nem lehet köze.....)
-
VGYke
addikt
válasz
donjohnson #115902 üzenetére
Ok és köszönöm meg minden!
De amikor írkáltam és tanácsot kértem, annyira új volt minden hogy nem igazán láttam a fától az erdőt, meg akkor költöztem be egy lakásba, meg üzemeltem be egy TV-t, hűtőt, szóval kapkodtam. -
trec12
addikt
válasz
donjohnson #115876 üzenetére
Nem tudom a szifont, hogy tudom 5G onlyba tenni mert tudomásom szerint ezt nem lehet.
-
trec12
addikt
válasz
donjohnson #115871 üzenetére
Nem otthonnetes a sim, beszéd+adat. Miből fogjuk tudni, hogy ténylegesen SA-n leszünk?
-
rin33
senior tag
válasz
donjohnson #115853 üzenetére
Igen, most kölcsönkértem még egy (3.) telefont, azzal is ilyen. (Oh) Még ez a mobilarena is lassan tölt be.
-
Cravaly
tag
válasz
donjohnson #115840 üzenetére
Minden éjjel újraindul, egyelőre publikust kapok mindig.
Arra tudok gondolni hogy kis részletekben teszik át az előfizetőket, hogy ne szabaduljanak rá olyan sokan a supportra. -
Cravaly
tag
válasz
donjohnson #115837 üzenetére
Nem, nyugi.
-
VGYke
addikt
válasz
donjohnson #115829 üzenetére
4Grider, donjohnson, Köszönöm! ZTE link nem jött be, nem tudok csatlakozni az eszközhöz, pedig de, Androidon csatlakozom.
Addig megyek, amíg nem lesz megoldás a problémámra, az biztos!
Ha meg végképp nem lesz megoldás, el fogom engedni Yeti ezen OtthonNet kezét, mert számomra az lett volna a lényeg, hogy amit hirdetnek: 1 cucc az internet eléréshez, opcióként 1 cucc a TV-hez.
Tudom, a fenti problémán egy saját router segítene, de ezt a vételi magasságot inkább kihagynám -
zzola
titán
válasz
donjohnson #115765 üzenetére
Azokat végig kerestem már. Nem támogatja sajnos (YT videón látszik a kapcsoló a menüben, de Yettel SIM-mel nincsen sajnos). Állítólag lehet bekerül majd a kínálatba a Nothing 3, majd talán akkor lesz.
-
Farkassacred
őstag
válasz
donjohnson #115733 üzenetére
Chrome-ot használok igen, bár most hétvégén is max 20 percet ha használtam a laptopot, utána (meg előtte) ki volt kapcsolva. Más se lóg egyáltalán a wifin, csak én próbáltam ki az új telón hátha kevésbé merül, mint mobilnettel. Ha ez számít valamit.
Ezeket amiket leírtál majd megnézem szombaton, köszi az infót.
Mondjuk egyébként nem lényeges, mert a laptopon és a tévén, xboxon tökéletes minden. És úgy vettem észre, hogy nem is merül kevésbé az akksi wifin..De a kíváncsiság is hajt.
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson #115712 üzenetére
Email cím,sms kód,mindegy, nem működik. Azt hiszem elengedem! Köszi a segítséget 🫱
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson #115709 üzenetére
Előbb Otthonettel léptem be,most One mobilnettel ugyanaz a fehér kép,nem tölt be kupont,kb 1 éve se töltötte be, ezért le is töröltem a yettel alkalmazást,csak most van olyan kedvezményes kupon ami érdekelne, használnám,de továbbra se működik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
donjohnson #115674 üzenetére
Olyan 500/80. kezd olyan lenni mint amit elvártam.
-
VGYke
addikt
válasz
donjohnson #115638 üzenetére
Dr Bubo, donjohnson köszönöm! Megnéztem, légvonalban kb. 600m (gyalog 800m
) a legközelebbi 5G torony.
Akkor lehet esély egy gyors (500-600Mbps) elérésre?
Most a helyszíntől 340 km-re vagyok, így egyenlőre csak Google és ti vagytok a barátaim. -
szabonagyur
félisten
válasz
donjohnson #115622 üzenetére
5G/4G-n van, SA-val meg kb rosszabb lett
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #115619 üzenetére
Majd figyelem.
Most mértem 2x 5G-vel, de eddig semmi komoly változás.
Egyébként simán lehet hogy pont bele futott valami szerver hibába. -
VGYke
addikt
válasz
donjohnson #115613 üzenetére
Az app telepítése után, 5G területen, 1db mérést végeztem!
Ezek szerint igen, ha 1 mérés ennyi GB!
Mármint adatforgalomban 5G-n lehet pár másodperc alatt ennyi GB, de azt szemétségnek gondolom, hogy erre nem figyelmeztetnek.
Persze ha ez volt az adatforgalom oka.
Jövő hónapban figyelek, ha sebességmérés nélkül is szopja a forgalmat, az nem jó -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #115615 üzenetére
-
Poccc97
tag
válasz
donjohnson #115596 üzenetére
Ezeket használtam:
MC888/889 script (MioNonno)
MC801A script -
Dragon8200
csendes tag
válasz
donjohnson #115599 üzenetére
De lehet kedvencekbe is menteni de sajnos attól még a csatornaváltás körülményes, szerintem ezt át kellene gondolniuk mert nem egy felhasználóbarát a Yettel tv felülete, legalább is nekem. Így maradok a Sweet tv nél. Net részével még elvagyok leszámítva a NAT ot tehát hogy nem adnak publikus ip címet. Néztem a kamerákat is köszi a linket.
-
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #115596 üzenetére
Köszönöm szépen jelenleg az utolsó működik. 🤗 (talán nem átmeneti, mint az MC801A-nál a script)
Nem tud annyit, mint egy app, hogy sorrendet állítsak, de tiltani tudok csatornákat.
Talán ennél az eszköznél nem számít a sorrend, ami most vagy véletlen, vagy nem tudom, mert az első képen látszik, hogy az elsődlegesen kívül mindegyiket tiltotta és az MC801A-nál is. Ha így megtartaná már annak is nagyon örülnék és akkor ezt az újabb ZTE-t tartanám meg. -
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #115582 üzenetére
Sajnos ez nem működik (újabb login után sem) és más scriptek sem. Ezek még nem a ZTE G5B-hez készültek. Külsőre teljesen ugyanolyan a 2 eszköz, csak ennek az újabbnak már nincs (5G) külső antenna csatlakozója.
-
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #115582 üzenetére
Most itt van mind a kettő és el kell döntenem melyiket válasszam.
Köszönöm a címeket átnézem.
Nagyon mérges vagyok, mert kb már 1 éve elérhető ez az eszköz, de senki nem ajánlotta, hogy ez jobb. Leráztak azzal, hogy itt az van, ami van. Nem lehet jobb. Pedig mennyiszer írtam a műszaki ügyfélszolgálatnak és kértem tanácsot, alig pár napja is. Eszébe sem jutott megemlíteni, hogy próbáljuk ki ezt is.
Nem vártam csodát, ahogy most sem, de tudom, hogy be lehet állítani úgy, ami nekünk megfelelő lenne. A másikat is sokszor sikerült. Aztán nem tudom mi történt, mert lassan 1 éve már csak 2 Band maradt használható.
Ez egyszerre tud 4 csatornára csatlakozni CA-ban, de a jelerősségen még kellene és lehetne is finomítani, ha lenne hozzá app. Vagy hivatalosan egy Yettel szakember, aki egy műszerrel házhoz jön és kiméri, beállítja ahogy kell. Ahogy ez egy normális szolgáltónál lenni szokott.
Ennél alapból sajnos össze vissza változnak a csatornák számai és sorrendjei szinte percenként és hol van "használható" feltöltési sebesség pár perc múlva meg már 3 Mbit/s. Attól függ mit rak elsődlegesnek. B20 pl tud 40-50 Mbit/s feltöltést. A B8 sem lenne rossz, de a B3 és B1-nek 3-5 Mbit/s. A képen is látható, hogy ebben a sorrendben a B20 és B8 feltöltése tiltva van.
Nagyon kellene hozzá a kis programom, amivel tudnám ezt is állítgatni.
Pár perccel később már csak ennyi maradt, viszont elsődleges B3-nál engedélyezte a B20 feltöltést. Máskor meg tiltja. Hm ez érdekes.
-
BSOD
senior tag
válasz
donjohnson #115562 üzenetére
Áramtalanítás megvolt többször, a simet meg kellett hogy érzékelje, mert a PIN-t fel tudtam oldani, sőt a log is mutatta, ha kivettem/visszatettem, illetve az enyémmel sem ment. Rejtély... Gyógytapi...
Köszönöm a segítséget! -
BSOD
senior tag
válasz
donjohnson #115560 üzenetére
Megoldódott, de nem tudom hogyan.
Telefonban ment NET APN-nel a kártya.
Utána kipróbáltam a saját yetis kártyámat a routerben és nem ment az sem.
Ezután visszatettem az új kártyát és megy mindenféle állítás nélkül. Bejött mindkét APN.
Egyébként nem lehet sem hozzáadni, sem módosítani csak kiválasztani a profilt a listából.
Eddig nem volt lista sem. -
al_age
senior tag
válasz
donjohnson #115546 üzenetére
Köszönöm, pontosan ez történt és nagyon meglepett az eredmény. Lejár a hűségem és emelkedne a havi díj, ezért bementem egy üzletbe. Ügyintéző látta, hogy Nokiám van, nem tud hűségidőt hosszabbítani, ezért adott egy új eszközt (G5B) és sim kártyát, hogy próbáljam ki, 1 hónapig ingyenes.
Közel dupla sebességet tud a Nokia. -
slice14
veterán
válasz
donjohnson #115463 üzenetére
Igen, többször újraindítottam már mindkettőt.
-
szkaroly
senior tag
válasz
donjohnson #115427 üzenetére
Köszi. Itt csak a határozatlan idejű szerződést írja. Ha valaki hűséget vállal, akkor mennyi? Amúgy a szolgáltatás megbízhatósága milyen? A net elég stabil egyébként 230-300/20-50.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson #115397 üzenetére
ez a helyes válasz 😁
Egyébként a yettel ( cetin ) által mért dns is ennyi kb. -
Victoryus94
őstag
válasz
donjohnson #115388 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó. Most ablakba került, de azt hiszem pont az 5G torony irányában nincs ablakunk, ill ott a szomszéd ház is nagyobb akadály.
A saját tesztje szerint egyébként itt "kiváló" az 5G vétel, de a 4G sehol nem optimális.
Abba se vagyok biztos hogy ugyanazon toronyhoz kapcsolódik mindkét esetben. -
Victoryus94
őstag
válasz
donjohnson #115354 üzenetére
Autó módban volt.
Kipróbáltam mindent:4G: 135/30
5G NSA: 300/9
5G NSA 2. mérés: 270/29
5G NSA 3. mérés: 370 / 20
5G SA: 335/12A 3db 5G NSA mérés között kb. 2 óra telt el, de a router poziciója nem változott.
Feltöltés 4G módban a leggyorsabb, 5G-n ingadozó, de úgy látom, nem beállításfüggő.
És szerintem abban sincs érdemi változás hogy 5G SA vagy NSA módban volt.Egyébként telón mérve (miközben a router 5G SA módban volt) nem működött a Speedtest, és 5G NSA módban pedig a feltöltésnél dobott hibát.
Miközben minden más működött.
Ilyet már tapasztaltam máshol is, hogy külső mobilneten keresztül telón a speedtest nem megy, de fogalmam nincs mi okozza.
PC-n vezetékről viszont tudtam mérni, így a fenti eredményeket a helyi wifi beállítása nem befolyásolta. -
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #115357 üzenetére
Pedig ez a Router tudja. Tavaly szeptember óta használom így.
B3 egyedülB8 egyedül
B8+B3 CA látható, hogy szépen összeadja a fel- és letöltési sebességeket és a jelerősség és a zajszint értéknél is a B8 dominál.
B3+B8 CA le 120-130 / fel 5 Mbit/s lenne. Itt a B3 dominál sebességben. Korábban jelerősségben és zajszintben is így tette, de kb 1 hónapja a CA-s -100 dBm jelerősség 106 lesz és a zaj a 16-18 helyett kb 6 dB. (ez a minőség miatt már gyenge, sokszor érezhetően lassan töltődnek be a weboldalak is...)
Jelenleg nem tudom lefotózni, mert ilyenkor éjjel reggelig tartja az általam beállított sorrendet. (Automata többnyire "alszik") Mivel a B8 jelerőssége jobb, nem tudom magamtól megcserélni. A Router automatikusan is az általam preferáltra (8+3) csatlakozik, csak nappal nem érdekli a B8 jobb jelerőssége pár percen belül átállítja elsődlegesnek a B3-mat (3+8), majd a jelerősség és zajszint nagyon leromlik, de már nem a B3 értékeire, ahogy logikus volt, hanem sokkal rosszabbra.
-
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson #115349 üzenetére
De szerinted ez normális és másoknál is csinálnak ilyet, hogy már nem csak azt korlátozzák CA-ban, hogy melyik sorrendben vonja össze a feltöltési sebességeket.
(Pl korábban 20+3-nál mindkettőt összeadta le- és feltöltést is, de amikor megcserélte (mindig magától megcserélte) a sorrendet 3+20-ra, akkor látszatra csatlakozott a B20-hoz is, de annak feltöltési sebességét egyáltalán nem adta hozzá a B3-hoz.
Azóta a B20 semmilyen módon nem tud együtt csatlakozni a B3-mal. Egyértelműen ők tiltották le egyik napról a másikra.Ráálltam a 8+3-ra, amit szintén áterőszakol 3+8 sorrendre és olyankor a B8 feltöltését nem adja hozzá a B3-hoz. Ebbe beletörődtem (nappal) és ha kell a feltöltés, akkor kézzel átállítom (azaz minden este :\). (szerintem ez megalázó, amit másfél éve kénytelen vagyok csinálni, hogy legyen netünk. De nekem szükségem van rá.)
Ez a jelrontás CA-ban az ő sorrendjüknél (miközben külön mindkettőnek jó a jelerőssége és nem az van, hogy a rosszabbikhoz igazodik) már túl sok és logikátlan.
Interferencia nem lehet, mert akkor a másik sorrendben is gond lenne.
Képesek lennének így spórolni?Vagy a Router antennáival lehet gond?
Másnál is van ilyen, aki hozzáértő és meg tudja nézni?
-
Victoryus94
őstag
válasz
donjohnson #115354 üzenetére
Köszi,
Egyelőre távfelügyeletre használom (még 1 hónap a költözésig).
Hétvégén kipróbálom. -
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #115294 üzenetére
Csak akinek valaszolt az nem a "lehet" eset, mert leirta az illeto vilagosan hogy mi van.
-
Koncipappa
csendes tag
válasz
donjohnson #115187 üzenetére
A következőt csináltam most:
1.) Eltávolítottam a rendszerből a saját routeremet.2.) Csak a PC-mmel kapcsolódtam a Yetteles NX510v-hez - wifin, majd ethernet kábellel - mindkettővel hibátlan, hasít szuperül a net. Sebesség 500 felett, akadozás, tekerés nincs.
3.) A többi eszközömmel is kapcsolódtam a Yetteles NX510v-hez - akadozás visszatért, sebesség 300 körül, néha eldobja a netet.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
donjohnson #115216 üzenetére
Köszi szépen.
Menütérkép lakossági számlás előfizetők számára
Menütérkép lakossági kártyás előfizetők számára
Menütérkép kisvállalkozói számlás előfizetők számára
Menütérkép, ha nem előfizetőnkItt a menütérképben látszik már, hogy hol lehet ügyintézőt kapcsoltatni. Közben sikerült is beszélnem vele.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115079 üzenetére
Bejött a B1 lock. Több mint 1 hétig üzemelt megszakítás nélkül. Ma hajnalban viszont újracsatlakozott a modem, de szerencsére ugyanarra a cellára. ~100Mbit körül van a sebesség, teljesen jó.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115083 üzenetére
Beállítottam , próba .
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115081 üzenetére
Ha tudja stabilan a 100Mbit-et akkor igen.
Még az a kérdés, mi van ha újracsatlakozik és felmegy a másik toronyra ott meg gagyi a B1? Költői kérdés, majd adja magát.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115079 üzenetére
Oké, köszi. Megpróbálom és jelzek.
De ezzel meg az a baj, hogy "elveszíti" a CA képességét az eszköz. Mondjuk B1-en így is tud 108Mbit-et.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #115077 üzenetére
Az működik, de még nem lett foglalkozva vele. Itt mit érdemes beállítani?
Látom van cellazár, de sávzár csak az 5G-re van.
4G sávválasztás meg csak legördülő menüben.Most pl. csatlakozik 3 sávra is. [kép]
-
Trailbreaker
tag
válasz
donjohnson #115051 üzenetére
Rendben, akkor nem írok ide, bár nem tudom miért kell röktön az ember torkának esni ha feltesz egy kérdést, meg hogy minek stb...
-
Victoryus
addikt
válasz
donjohnson #115015 üzenetére
A htpc-n is fix, meg a routeren is fix-re van állítva, mac hozzárendelve.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #114991 üzenetére
Az 5G SA hálózati technológia engedélyezése fokozatosan történik az arra alkalmas készülékeken. A tesztelések és hálózati adatok elemzése még zajlik a háttérben, ezért csoportokban történik az aktiválás. Addig viszont, a többi előfizetésen szolgáltatás szinten van letiltva a funkció.
Az 5G SA hálózati mód egyedi engedélyezésére sajnos nincs lehetőség.
Eddig erről nem írtak...zzola
Van a munkahelyemen olyan pont ahol 4G-n alig megy az adat ezzel szemben SA-n bár nagyon gyenge a téerő(-110dBm) de mégis hibátlanul megy a net...l1k3_1t
Ha nem 2ezerért kapnám a One koax 1000Mbites netet akkor igazából kukáztam volna most a kábelt mikor próbaként hazahoztam az OtthonNetet... -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114933 üzenetére
Ilyen szinten nem ért a telefonhoz az illető.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114929 üzenetére
Nem szállodában van. Nem tudom milyen netet használ, de mobilnetről sem jött és ne4m is ment el arra a telefonra. Nem én vagyok kint, Így részleteket nem tudok. Csak furcsa, hogy nem megy. One-os kártyák meg egyáltalán nem működnek.
-
l1k3_1t
tag
válasz
donjohnson #114924 üzenetére
Természetesen ez működhet szolgáltatók között Google nélkül, iOS-en is nem csak Android-on a Google Messages-el. Igen, ez IP alapú, cross-platform megoldás az SMS/MMS „utódjaként”. Yettel-esként is használható.
Sokszor üzeneteztem különböző eladókkal, vízórással RCS-en keresztül és nem nagyon kelletett Signalozni, de persze örültem volna a Signal-al való csevegésnek, de a Viberhez és a Messenger Telegramhoz képest biztonságosabb az RCS nem hogy az SMS/MMS-hez képest, sőt kényelmesen tudok ugyanúgy képeket küldeni mint bármelyik más IM app-okal. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114924 üzenetére
Hollandiában van a telefon és nem működik. Lehet esetleg kell pár nap mire észhez tér? Itthon működött.
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114863 üzenetére
Mibol gondoltad hogy 10es fw-em van? Kb 3+ eve a 11es a "legfrissebb" (huawei nagyon tragya support teren) es ugyanaz minden jelszint is eleg regota. Fent van 5g-n folyamatosan, nincs ledobva, csak epp nem azt hasznalja alapbol hanem a 4g bandet es amikor azt kimaxolja (pl egy speedtest vagy letoltes) akkor kezdi csak el az n78 -at is hasznalni es indul meg a sebesseg felfele. Eddig meg rogton az 5g max sebessegevel ment. Szerintem csak siman rajottek hogy nsa-sok minek hasznaljak ha kell ha nem az 5g bandet, kell az az sa-soknak mivel nekik nincs mas. Vegulis valahol ez logikus, par(tiz) Mb savszel igeny eseten eleg a 4g is es igazabol az atlag hasznalot ez nem is erdekli.
-
kona005
senior tag
válasz
donjohnson #114846 üzenetére
Koszonom a segitseget. Valamivel jobb lett de meg mindig nem 12ms amit itt lattam a csoportba.
Erkely ajto mellett van a 9. emeleten, mashova nem nagyon birom tenni. Esteleg meg valami okossag amitol jobb lehet a ping?
Most nincs akkora utp -m de gepen nem tudom mit mutat.
Igy warzoneban 40-50ms ping alig talal meccset. -
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114824 üzenetére
Ja igen ping azt vágom.
4G ragadás gondolom telefon függő, mert pl az enyém nonstop 5G-n van (samsung). Illetve míg nincs VoNR addig ugyanúgy váltogatni fog telefon hívás fogadáshoz/indításhoz. Ezért is nem jó megoldás az 5G only próbálkozások.Magyarul jelenleg több SA hátránya mint előnye.
-
válasz
donjohnson #114789 üzenetére
Köszönöm.
Többieknek is.
Oda utazunk pár napra és mindenki Yettel-es a családban, kíváncsi lettem volna, hogy mire számítsunk, de ha otthon netet lehet rendelni, akkor nagy meglepetés nem érhet talán... -
GoodSpeed
addikt
válasz
donjohnson #114736 üzenetére
Nos, velem csak szembejött a videó a TikTokon
Eléggé professzionálisnak tűnt aki megosztotta, arccal, látszik, hogy valami puccos szerviz.
-
yanna
addikt
válasz
A internetten rajta vót, én elhiszem...
-
pdr755
aktív tag
válasz
Nem, a videó közzétételével szerintem azt akarta mondani (már ha a videóban található állítások helytállóak, ami koránt sem biztos, tekintve h vkinek a tiktokja lett belinkelve), h a Yettel felújító partnere alja minőségben végzi a felújítást a felújított telefonoknál (amit utána a yettel árul)
-
Danecay
addikt
válasz
donjohnson #114689 üzenetére
Köszi, hogy emlékszel a dologra, de azok az oldalak, valahol, tényleg hordozhattak kockázatokat, amiket a Netpajzs letíltott. Jellemzően olyan tárhely szolgáltatásokról volt szó, amik akár káros kódot tartalmazó fájlokat is tárolhattak, vagy nem
. Azért a Jófogást és a Hardverapro-t eddig nem korlátozta semmi, és most sem az írja, hogy megfogta a Netpajzs, mert ha az fogja meg akkor akkor azt kiírja, hanem egyszerű időtúllépési hibát ír. Még jó, hogy VPN-en keresztól a fél világot megkerülve nem fut bele időlimitbe
-
trec12
addikt
válasz
donjohnson #114664 üzenetére
Ja hát akkor ennyi.
Chromcast-on egyszer próbáltam szülőknél azzal bármi meghalhat pl a sweet tv-vel jártam így...
-
Archus
csendes tag
válasz
donjohnson #114644 üzenetére
Akkor az IPv4/IPv6 nem játszik? Vagy a csak IPv6 vagy a csak IPv4 a jó beállítás?
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #114637 üzenetére
Bp. Keleti!
Itt NSA-n is ennyi. -
zzola
titán
válasz
donjohnson #114517 üzenetére
-
Diák66
őstag
válasz
donjohnson #114463 üzenetére
A Telekom válasza:
"Ellenőrzésünk alapján nincs hiba, több működő cella is lefedi az általad jelzett területet. "
Frissítve: Yettel: amennyiben a probléma huzamosabb ideig, és több készüléken is tapasztalható az adott térségben, kérlek, a megfelelő kivizsgálás érdekében telefonos ügyfélszolgálatunk felé jelezd a problémát
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114429 üzenetére
Igen mindkettő wifin volt. Közben megnéztem a moto edge 50 neo-t, wifin és yettel mobilneten se jó. Őszintén szólva fogalmam sincs mi vele a hiba de nekem amióta ezek a kuponok vannak sosem ment (a yettel appon belüli kuponokra gondoltam, mármint bármelyikre nem csak a sparosra)
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114413 üzenetére
A kupont látom de ha rámegyek ez történik (a többi kuponnal ugyanez) -
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114410 üzenetére
E-mail cím alapján.
-
válasz
donjohnson #114395 üzenetére
Rendben, köszönöm mindenkinek!
-
CP111
aktív tag
válasz
donjohnson #114302 üzenetére
Nem akad.
Megáll a kép, de a hang megy tovább.
Google Chromecaston használva.
Azon mennek a streamingek is, meg a youtube, de azokkal semmi gond nincs.
És mielőtt jönne a sok "okos" hsz, mobilon az appon is szokta csinálni! -
zzola
titán
válasz
donjohnson #114338 üzenetére
Csakis írásban. Szerencsére van ügyszám, így legalább van valami előzmény.
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114346 üzenetére
nyilván az én hibám ha valaki nem tud egy mondatnál többet elolvasni
akkor irogassál, de csak rövid egy mondatos leveleket nehogy félrevidd az ügyfélszolgálatot
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114340 üzenetére
En se chatrol beszeltem, de ha te is csak az elso mondatot olvasod el akkor ugye nem meglepo ha mas is igy kezeli pl az irasos bejelentest. Az iras meg max nalad marad meg, azzal aztan tenyleg sokra mesz, egy telko ugyfelszolgalatrol beszelunk nem egy hivatalrol. Es kinek mutatod majd fel? Birosagnak? Ahanyszor irsz az kb annyi kulonbozo emberhez kerul es levelben konnyen leraz mind egy mondattal, telefonon/szemelyesen azert kicsit nehezbb dolga van, foleg ha kelloen hatrozott vagy. Igen, lehet hogy a negyedik kapcsolt ugyintezo intezi el (ez is sajat tapasztalat) de akkor legalabb el van intezve, akkor is ha 40 percbe kerult. Kerdes kinek mi a celja, elintezni vagy csak kenyelmesen levelezgetni a fotelbol a nagy budos semmirol es megelegedni azzal hogy jol meg lett nekik irva. Persze mindenki ugy csinalja ahogy akarja, en nem beszelek ra senkit semmire
-
SztiviVander
addikt
válasz
donjohnson #114338 üzenetére
Ugyanaz olvassa (jobb esetben, mert chaten van amikor a bolcsesz diakmunkas meg azt se tudja melyik szolgaltatonak dolgozik) mint aki a telefont felveszi, ha szoban nem erti irasban majd fogja? Dehogy fogja. Foleg hogy az olvasas pont egy egyre jobban fogyo skill. Es tovabbitani se fogja annak a par embernek aki talan ertene. Elso mondatot elolvassa, megorul hogy a gyakorihibakesvalaszok listaba talal hasonlot, majd bekopiz egy standard szarabeallitasodinditsdujra szoveget es reszerol ticket lezarva. Szoban legalabb ugy ahogy kenytelen vegighallgatni.
Otthonnet kapcsan anno negy levelet irtam, a negyedikre a valasz is csak egy standard semmitmondo bemasolt fassag volt (pedig az mar valami hatterbeli csoporttol jott), sutott belole hogy el se olvastak egyik levelemet se... -
zzola
titán
válasz
donjohnson #114276 üzenetére
Tegnap este bejelentettem a hibát írásban. Ma reggel 8 után nemsokkal már hívtak is, egy teljesen normális pali volt, 3/4 órát beszéltünk, végigmentünk minden beállításon, modemen és a mobilon is, de VOWIFI nem működött. Azt mondta, menjek be üzletbe eszközt cserélni, ha megkapom a válasz e-mailt a hibabejelentésre. Bementem üzletbe, 3/4 órát álltam az ügyintéző előtt, mert nem tudta a rendszerben lecserélni az eszközt. Jó, haza jöttem, volt dolgom, majd vissza.
Mindegy, ez is az én károm...
Megvolt az eszköz csere, ugyanúgy nincsen VOWIFI.
Van egy Domino kártyám, mondom teszek egy próbát, bedobtam a modembe...és láss csodát, van VOWIFI. Tehát mégsem én vagyok a hülye.
Most 20 perce beszélek egy ügyintézővel, de vicc az egész. Megint elkezdte, hogy a készülékem beállítása biztos nem jó. -
arcszesz
aktív tag
válasz
donjohnson #114309 üzenetére
A honlapon azt mondja nekem havi 6960 Ft 2 év router bérlettel. Ha megkapom 5960-ért a simet érdemes váltanom. Most a One-nak is közel ennyit fizetek xxl-ért. A Yettel sem kényeztet itt prémium szolgáltatással de így is majdnem kétszer olyan gyors mint a one, feltöltős simmel tesztelve.
-
CP111
aktív tag
válasz
donjohnson #114302 üzenetére
Jha 500 mbit/s-al lesz a baj.....
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114298 üzenetére
Az a baj hogy ez nem életszerű hogy a torony mellett körözzek.
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114286 üzenetére
Igen ez nagyon zavaró Yettel 5Gvel. Konkrétan a torony mellett vagyok 200m-re full térerővel a szabadban és váltogat 4G, 5G között. Telekom NSA még gyenge térerő mellett is 5G-n marad. Annyi hogy ott az a jó mikor úgy van az 5G logo mint azon a képen amit fentebb lehet látni. Van mikor másképp jelzi az 5G-t a fehér, fekete rész fordítva van olyankor lehet tudni hogy gyengébb az 5G sáv a Telekomnál. Yettelnél ilyet nem láttam még csak váltogat sürven 4G, 5G között.
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114286 üzenetére
Nem lesz SA gyorsabb. Sőt, feltöltés lassabb lehet (itt felénk lassabb).
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114276 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114259 üzenetére
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114259 üzenetére
Cellmapperrel az a baj, az éppen aktuális cellákat muattja, míg a Netmoster mivel elmenti egy log fájlba, utólag is kiértéjkelhető. Mondjuk én mindkettőt használom.
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114246 üzenetére
Igen a Telekom csoportban is kérdeztem ezt. Lehet látni hogy mind a kettő NSA. Yettel sokkal gyorsabb így is mint fentebb írtam. Yettel elvileg ahol tudja az 5G, jelölve is van a lefedetségi térképen ott SA kéne hogy legyen. Azt mondták ez sok mindentől függ hogy SA-ra csatlakozzon az eszköz. Yepp tudja ezt? Olvastam egy cikkben hogy ezt csak Honor tudja és a következő a Samsung lesz. Ez valami szoftver frissítés lesz a telefon? 3500 az SA hálózaton megy csak? Csak próbálom egyébként a Yepp-et így hogy ingyen ki lehet próbálni. Itt lehet olyat hogy egy Yepp előfizetést több eszköz is tud használni? Úgy mint a Telekomnál a multi sim.
-
PedroPascal
őstag
válasz
donjohnson #114244 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114212 üzenetére
1220 volt, csak elírtam. -
pjen
félisten
válasz
donjohnson #114212 üzenetére
Azt is lehet hívni aztán szól i, hogy ex digis.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114186 üzenetére
25 percig bírtam az ügyintézővel, semmit mondó, mellébeszélés volt. A belső hálózat IP címéről hadovált, fogalmatlan volt, aztán tartásba tett én meg letettem. Mindegy, hagyjuk. Nem létkérdés...
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114182 üzenetére
Szolgáltatós MC801A van, wi-fi 6, 5GHz csatlakozik, jelerősség kiváló. Day1 nap sem működött, szóval itt nem a wi-fi jellel van a baj.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
donjohnson #114151 üzenetére
Nem tudom ezt, mert egyáltalán nincs mobilnet a SIMkártyámhoz. Csak a próba kerdvéért, meg nem akarok erre költeni
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
donjohnson #114114 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a speedtest eredmények alapján jöttek ki az eredmények. Tehát mindenféle telefonnal.
-
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson #114039 üzenetére
Inkább nincs benne logika.
Ugyanaz az utca, ugyanaz a ház (társasház). Nekem és földszinten 6990+2000 bérleti díj. Egy emelettel feljebb 8990+ 1000/2000 bérleti díj. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114036 üzenetére
Van kábeltévés net, az végig van az utcában. Ugyanúgy végig elérhető mikrohullámú internet is, ezért furcsa hogy más szolgáltatást ad az egyik és a másik helyre, noha mindenhol (ahol néztem címet) ugyanazok a konkurens szolgáltatók érhetők el.
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114036 üzenetére
Lakhelyemen van Voda 1000 net, ugyanide csak az 50Mbit-es netet engedi a Yettel. 1 utcával lejjebb nincsen Voda, oda meg engedi az 5G-s csomagot. Mindkettő cím ugyanarra a 2 toronyra tud felcsatlakozni, szóval ez megint egy eltolt script, ami végzi a számítást és - esetemben - nem a hálózati kapacitás elérhetősége szabja meg, hogy 50Mbit-es csomagot kaphatok, vagy a korlátlan 5G-s csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest