- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
-
Dave1984
őstag
-
mukkele
csendes tag
-
4Grider
félisten
-
Zsombe
senior tag
-
martongunar
aktív tag
Én nem agyalom túl és rajtad kívül itt mindenki érti szerintem amit írtam. A nyilat meg megbeszéltük. A mezei felhasználó különben is mit fog fel abból, ha nem szifonra megy az üzenet? Az biztos nem esik le neki, hogy így 140 forintjába is fájhat a dolog üzenetenként.
Ebből a szín dologból volt is valami baj amcsiban amikor a gyerekek kiközösítették a zöldeket a sulikban.
-
martongunar
aktív tag
-
martongunar
aktív tag
-
martongunar
aktív tag
Nem, ez kizárólag amiatt van jelölve, hogy a másik fél iphone-os vagy sem ahogy írtad is. Ez Amerikában is így megy, holott színtől függetlenül ott mindig ingyenes a küldés. Tudtommal a bejövő üzenetnél is más színnel jelzi a nem szifonról érkezőket. Szerk.: A többit meg leírtam, nem ragozom, nem is topik téma már.
-
martongunar
aktív tag
De van. Nagyon nem azonos a díjazása az SMS-nek és az MMS-nek. Ráadásul azért még vannak csomagok, amik tartalmaznak is ingyenes SMS keretet így akinek ilyen van, joggal feltételezi, hogy az üzenet nem kerül neki külön pénzbe. Ráadásul az MMS-t nem is biztos, hogy minden készülék tudja fogadni.
De most ezzel nem az almát akartam szidni félre ne érts, mert az Androidnál is külön le kell tiltani pl. azt, hogy a hosszú üzeneteket ne kovertálgassa MMS-sé. Csak szerintem az almánál van az a filozófia, hogy ha egyszer Amcsiban ingyenes az SMS és az MMS akkor ez biztos így van a világ többi részén is. -
martongunar
aktív tag
-
domper2015
senior tag
-
zoli62
addikt
-
Croft-21
őstag
-
Farkassacred
őstag
-
B.Ricsike
őstag
-
juve600
nagyúr
-
MadMancs
veterán
Elég sűrűn jóvá kell hagyni Google Pay el is.
De Google Pay csak webes fizetésnél érhető el Barionnál. Mobil felületen meg se jelenik a gomb.
Egyébként tuti hogy OTP oldalán van a gond, hisz hitelesítésig eljut. Onnantól OTP térfelén pattog a labda, hogy milyen választ küld vissza. Én mindig appból fizetek, semmi gond nincs vele.
-
Landsmann
addikt
Google Pay-t nem próbáltam, nem tudom hogy lehet rávenni a telefont. Mikor az appból fizetném a számlát, a Barion oldalára visz. Ott belépek, rányomok a fizetésre, onnan az OTP oldalára visz, ahol szintén rányomok a fizetésre, aztán jön egy értesítés, hogy hagyjam jóvá a tranzakciót. Jóváhagyom, semmi hibaüzenet. Kiírja, hogy ellenőrizzem a fizetést a kereskedő oldalán. Nézem az egyenleget, ugyanannyi. Ismét nem vonta le a számlák összegét.
Webről fizettem már a Google Payel, az működött, de webről az OTP-n keresztül is működik a számlafizetés, csak ugye egyenként kell szüttyögni a számlával, nem úgy mint az appban, hogy kijelölöm mindhármat és a három összegét küldené el. A Google Pay is ugyanazt az OTP-s kártyát használná, szerintem a helyzet ugyanez. Magával az OTP-s appal van a gond. -
wolf88
aktív tag
Volt bent a héten apám ez miatt,de az üzletben nem tudtak semmit sem mondani ezzel kapcsolatban. Kártya cseréhez annak kell bemenni,akinek a nevén van az előfizetés, vagy bemehetek én is?
Zssom
De megnéztem a letiltott számokat apám telefonjában, nincsen ott a szám,illetve én tiltottam le,de aztán fel is oldottam. De akkor mindjárt kipróbálom még ezt is. -
B.Ricsike
őstag
-
zzola
titán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Joci93
senior tag
-
Avayasoft
aktív tag
-
bociusz
aktív tag
-
Krystal_s
addikt
A legközelebbi torony 3 km, amin 1, 3, 8, 20 sávok vannak.
Másik irányba a torony 4,36 km, ahol 1, 3, 8, 20, 28 sávok vannak.
Ellenkező irányba 5,28 km-re van egy torony, ahol szintén van B28 is,
de PCI és Cellazonosítók alapján csak a legközelebbi toronyhoz kapcsolódik a Router mindig és a rejtélyes B28, amire pár hete néha felcsatlakozik főleg éjjel, azonosító infók alapján a közelebbi toronyhoz tartozik.
A másik 2 toronyhoz tartozó sávok pci és callaazonosítói teljesen mások. Korábban már felírtam, de most újra megnéztem mindegyiket Cellmapperen. -
CellWalker
tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
-
kicsiakocsi
csendes tag
-
kicsiakocsi
csendes tag
Küldök majd képet nekem a zte mikor felcsatlakozik 5G-re akkor felmegy melette a 4G-re is! És ugyan ugy mutatja a 4G bandeket. Haználattól függüen a B3, B7 illetve a többit amit írtam. Szeretek online filmet nézni, böngészni közbe. Volt hogy 5Gre volt csatlakozva és melette 4 DB 4G cellát hozott akkor az mi? Rossz az eszköz?
-
4Grider
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
törölt tag
-
zoli62
addikt
-
Sword
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Fecó88
tag
-
burgatshow
veterán
Vagy dual SIM-es készülékeknél akkor is tud fogadni bejövő hívást a másodlagos SIM-en, ha az elsődlegesen éppen hívásban van. Legalább is az iPhone-ok így működnek.
#104992 martonl: Akkor nem lenne ott voWifi kapcsoló sem.
#104993barnibooo: az iPhone-ok esetében maga dönti el, hogy mikor melyiket használja, de ne kérdezd, hogy mi alapján. Még erőszakolni sem lehet (ja de, ha lerakod airplane módba, csak akkor).
-
orsib78
tag
Digi a netszolgáltatóm. Unifi AP-im vannak, PfSense routerem... Korábban a Telekommal hibátlan volt a VoWIFI ugyanezzel a telóval, ugyanezen a Wifi-n... Ha kikapcsolom a Wifi-t, akkor sem tudom aktiválni a VoWIFI-t, akkor is ezt a hibaüzenetet kapom, szóval nem értem, hogy a funkció aktiválása, hogyan függ össze azzal, hogy milyen WIFI-m van itthon. Ha mondjuk elmegy a netem, akkor max. visszavált rendes yeti hálóra, de attól még nem deaktiválódik a korábban már sikeresen bekacsolt VOWIFI fukció nem?
-
orsib78
tag
-
Avayasoft
aktív tag
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
-
4Grider
félisten
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
-
4Grider
félisten
-
zoli62
addikt
-
Hoorus
őstag
-
bzolika10
aktív tag
-
akaszajanos
tag
Román és szlovák szerverrel is ugyanazt az eredményt kapom.
#104472martonl – igen, tudom (magam is írtam róla cikkeket az egyik nagy lapba
), de semmi ilyesmi nincs a gépemen, már legalább 5 éve. Próbáltam az alapértelmezett Safari mellett a Chrome-ot és az Edge-et is, de sajnos ugyanaz. Ezért sem értem, mégis mi lehet az, ami miatt ennyire köhög a dolog.
(Még ránézek majd a windowsos gépemen, csak az vagy egy hónapja nincs már összedugva.
) -
burgatshow
veterán
-
szabonagyur
félisten
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
MadMancs
veterán
-
zzola
titán
-
Akelaus
senior tag
Biztos lehetsz benne, hogy én ezért sehová nem fogok bemenni.
Viszont két hete az OTP-ben harmadszor! írták át a mostani címemet, amit ezelőtt 2x tettek meg, 2x írtam alá digitálisan, 2x néztem meg az adatokat (stimmelt), majd most harmadszor mégis a 10x évvel ezelőtti címem látta a csaj. Szóval elgondolkoztam akkor, hogy majd a személyi igazolványom számával is mit fognak szenvedni, ha esteleg kell mennem ügyet intézni. -
SztiviVander
addikt
Kövezzetek meg, 4. vagy 5. személyim van már de én soha senkinek nem jelentgettem be okmány szám változást. Én ezt úgy értelmezem hogy azt kellene jeleznem ha az én adataimban van változás, az okmánynak a száma (amit az okmányiroda cserélget le magától, nem az én döntésem, nem én kérem, nincs beleszólásom) az szerintem nem az én személyes adatom. Egy bank vagy mobilszolgáltató se szólt még soha hogy ejnye, hát én a kettővel ezelőtti személyivel kötöttem ám a szerződést és át kellett volna íratni a számát irgumburgum. Szerintem baromira nem is nézik azt hogy most mi a száma és korábban mi volt, csak azt hogy érvénye-e az okmány amivel igazolod azokat az adatokat (név, cím, anyja neve, szül hely/idő) amik náluk rögzítve vannak és hogy azok stimmelnek-e. Az e-bejelentőn is a név, lakcím változást emelik ki nem az okmányszám változását.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Narxis
nagyúr
Igen, de itt a topikban olvastam VoLTE-re keresve, hogy valakinek ügyfélszolgálatos mutatta/mondta, hogy új készüléknél "újraindul" az engedélyezési idő és, hogy mutatta neki, hogy kiveszi a pipát, hogy készülékcsere esetén ne legyen ilyen. Persze lehet azóta ez változott vagy kamuzott valaki, nem tudom. Azt vártam, hogy megint olyan tortúra lesz bekapcsoltatni mint Poco X3 Pro-nál de akkor szerencsére nem.
-
RoyalAirForc
senior tag
-
yanna
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
lala666
őstag
-
lala666
őstag
-
SztiviVander
addikt
Jogos lenne az aggodalom ha lenne eszköz nélküli opcio, de én akarnék mindenáron eszközt bérelni tőlük. De olyan konstrukciójuk ugye nincs. Szóval ez az én erőltetem rád de közbe nem bizok benned ezért fizesd már ki a bérelt cucc felét dolog azért elég fura hozzáállás. Nem tudom hányan bérelnének bármit is ha az értékének a felét le kéne tenni az asztalra :

-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
-
4Grider
félisten
-
törölt tag
-
lala666
őstag
-
donjohnson
addikt
-
Dave1984
őstag
-
törölt tag
-
polonic
félisten
-
törölt tag
-
Dave1984
őstag
-
törölt tag
-
Krystal_s
addikt
Nem hinném, hogy 1 nap alatt ennyit romlana, hogy konkrétan esete 9-kor még 140/40, aztán 10-kor meg hirtelen 0/40. Majd nappal a "javítás" után lett 50-80 között le, de a feltöltés az használhatatlan max 3.
Felhőbe nem is tudtam azóta mentést csinálni ma sem.
A házunkig eljutó 100-as kis sebesség szerintem elenyésző. Nem tudom mennyi felhasználót bír el egy 4G+-os torony 4 sávon. Tőlünk 1 km-re mindenhol van optika (telekom), itt az utcákba meg nem nagyon van netre igény, de azok sem Yettelesek...
Sajnos nem tudni mi lehet a gond, de nekünk fontos lenne. A tv-s okos, visszatekerős, reklám nélkül nézős funkciókról már soha nem mondanánk le. Net pedig nincs más.Telekom torony van még pont azon a helyen, ahol a Yettel (3 km-re), de a cellmapper szerint csak 1 sáv,
5594 B20. -
VGYke
addikt
Nem. Csak és kizárólag bekapcsolásnál látom az 5G csatlakozást egy rövid időre.
Persze, ha ezalatt az idő alatt speedtesttel mérek, jön az 5G sebesség, de ha egy helyben állva visszavált 4G-re, utána indítgathatom a tesztet, nem vált vissza.
Ezért keresem a Yettel+A53 társaimat, hogy a saját (és még 2 társam) telefonja rossz, vagy mindenkinek ilyen? -
VGYke
addikt
-
Akelaus
senior tag
3 telefonnal néztem én, de másoknak is ilyen remek készüléktől függetlenül.
Én amiben néztem: Motorola G72, 8as alma, és egy Samu A 54.
Nem sírásnak szántam a hozzászólást, de itt ilyen ez tény.
aprokaroka87: ha nekem szántad, "Aki " sír " hogy valami miatt neki nem olyan a net hálózat modernizáció után, az azért nem árt hogy megnézi hogy épp hova csatlakozik fel a telefon, valószínűleg minél több " torony " van a közelében annál nagyobb az esély arra hogy szivhat." 2 db torony van a közelemben, ha igaz amit a Cellmapper mutat. Ebből többnyire, vagyis a "modernizáció" óta kb. folyamatosan a távolabbra lévő toronyra áll rá a telefon, így van 55-60%-ban napközben 4G-n a készülék. Amíg meg nem mozdulok, mert aztán vagy H, vagy semmi, és áll át a Telekomos kártyán a netre.
Én elfogadtam, hogy ilyen csak nem szeretem ha hülyének próbálnak nézni, és jön azzal az ügyfélszolgálat, hogy:
a: holnap végeznek a környéken és nézzem másnap
b: lefedtük az egész környéket, ergo azt a címet is ahol tartózkodik
Cellmapper szerint egy szolgáltató fedte le, és az a Telekom.
legalább most már nem 1, valamennyi a letöltés.
-
Kolondrum
félisten
-
qnadam
veterán
-
Landsmann
addikt
-
cekkk
veterán
Szia,
Itthon az egyik nagyker partnerünknél. Nem ilyen szürke importos volt.#1020624Grider
B28-t? Ezt hogyan tudom meg, hogy tudja vagy nem illetve, honnan tudom megnézni hogy ilyen B28 van itt?FrekvenciasávokGSM 850/900/1800/1900 MHz
UMTS 850/900/1900/2100 MHz
LTE B1/B2/B3/B4/B5/B6/B7/B8/B9/B12
B17/B18/B19/B20/B26/B28/B32
Elméletileg tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár számot akkor még hozzádobok a családból aztán lesz ami lesz.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

)

legalább most már nem 1, valamennyi a letöltés.