Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89851) Ear001 válasza letoltobeze (#89842) üzenetére


Ear001
addikt

Igen, igaz. Így te átkonvertálod a zenét egy igencsak himihumi módszerrel, nem arra kitalál hardveren nem arra kitalált processzorral, elküldöd a Sotm-nek, majd az Rme ezt a fájl újra konvertálja.

(#89852) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Milyen oldalakon lenne érdemes meghírdetnem a fejesem, ha külföldieket szeretnék megcélozni?

(#89853) Dorien válasza Piftuka (#89841) üzenetére


Dorien
veterán

Miért akarsz venni AKG-t? :F Nem úgy volt, hogy a DT880 minden szempontból tökéletes? Az AKG párna sem lesz finomabb, mint a DT880 Black Edition fekete plüss párnája.

Én ebből kiszálltam. Jó keresgélést!

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#89854) Dorien válasza KisTücsök (#89852) üzenetére


Dorien
veterán

Head-Fi, de ott kell 15 hozzászólás, mielőtt hirdetést nyithatsz.
eBay meg ugye jutalékos rendszer, elég körülményesen jutsz a pénzedhez és szinte csak a vásárlót védi.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#89855) Sinesol válasza Norti7 (#89850) üzenetére


Sinesol
veterán

Hangerő valoszinuleg meglesz PC-vel is, de ajanlott a jo minoseghez egy dac, erősitő. Az 58x es a 660s az csak 150 ohmos, azok könnyebben elboldogulnak Pc-ről is.

(#89856) contaxg válasza letoltobeze (#89842) üzenetére


contaxg
veterán

Vannak olyan rendszerek ahol a hangerő levétele a digitális részen bitveszteséget okozhat. Ergo a 24bit helyett, mondjuk csak 19bit jön át a DAC-ba. Már nem emlékszem melyik DAC volt az ahol a hangerő állításakor folyamatosan lehetett látni, hogy változik ez az érték.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#89857) Piftuka válasza Dorien (#89853) üzenetére


Piftuka
veterán

Egyszerűen számba akarok venni minden lehetőséget. Én nem fogom cserélgetni 2 havonta újabb, és újabb darabra. 10-15 évig ez lesz, amit választok.

Nekem az is számít, hogy mire költöm a pénzemet. Ha van megfelelő alternatíva az AKG (vagy más gyártó) palettáján, akkor az is lehet jó.

"Aquila non captat muscas."

(#89858) octacore válasza Gzula[HUN] (#89849) üzenetére


octacore
csendes tag

Hogy te erre is tudsz megoldást! :) :) :)
Köszönöm.

(#89859) fehér_ember válasza Piftuka (#89857) üzenetére


fehér_ember
addikt

Ha jól emlékszem, pár éve, mikor idejöttem kezdőként, azzal kezdték hogy vegyek egy fejhallgató erősítőt is. És milyen igazuk volt. :K
Azt úgyse fogjuk tudni megmondani hogy neked hogy mi fog tetszeni. El kell menni hallgatózni. Viszed a telódat (ha úgyse akarsz erősítőt) és ha azzal jó, akkor bizonyára a pc-vel is lesz olyan (vagy használod továbbra is telóról :D ).
Én pl. jó hangú fejesnek tartom a k612-őt, a 6xx-et és az ad900x-et is. De normális erősítő nélkül lehet nem ezt mondanám.

U.I.:
Persze volt olyan fejesem is ami telóról is egész jó volt (adl h128; ultrasone dxp).

[ Szerkesztve ]

(#89860) Dorien válasza Piftuka (#89857) üzenetére


Dorien
veterán

OK, de akkor én inkább a HiFiMAN felé terelnélek. 120k-s keretből pl. egy HE4XX [link] + egy jó erősítő is kijön. Szerintem ez veri a teljes Beyer / AKG palettát 100k alatt.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#89861) Ba cy lus válasza Sinesol (#89848) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Tökszubjektív, hogy a HD650, HD660s inkább mindenevő, mint a HD600. Nálam fordítva van.
Lehet én hallottam csak szerencsés rendszerről, de bántónak sem hallottam még.
Azt a zártabb megszólalást sem feltétlen annyira kedvelem, amit a HD660s, HD650 produkálnak. Hiányzik azokból a levegősség. Mondjuk az igazi nyitott fejhallgatós megszólaláshoz képest még a HD600-ból is, de inkább.
Ha tudnának mindent, mi szememnek-számnak ingere, nem vintage Beyereznék. :R

[ Szerkesztve ]

(#89862) Sinesol válasza Ba cy lus (#89861) üzenetére


Sinesol
veterán

Nekem is nagyon bejött a HD600 könnyed, levegős megszólalása és a sebessége, igazából ilyen téren az egyik legjobb általam hallott fejes szerintem, viszont az összkép nekem eléggé vékony volt. Sok mindent hallgatok, bőven vannak mélyhangsúlyosabb műfajok is a hallgatottak közt, ott nagyon elvérzett a HD600, igazából még a 650 sem teljesen ideális mindenre ott, de teljesen élvezhető.
De igazából a kevésbé mélyben gazdagabb blues jellegű dolgokon is jobb volt, pl. Deák Bill Gyula hangja is 650-el az igazi, azt az organikus, testes megszólalást nem tudta a 600, amit a 650 mellett megszoktam. Persze benne lehet ebben a megszokás is nyilván.

[ Szerkesztve ]

(#89863) Ba cy lus válasza Sinesol (#89862) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Erre szoktam mondani, hogy a fejhallgató vagy csak fejhallgató akar maradni, vagy a hangfalas hangzás felé akar elmozdulni. Mindkettő mellett tudnék érvelni, miért, nálam a basszus feszessége dönti el ezt a kérdést. Ugyanez megvan már a vintage DT440 és DT990 között is: utóbbi mélyben erősebb, mélyebbre le is megy, ellenben lomhább mélyű. Igazából dinamikusból szerintem ennyire futja: vagy ez, vagy az, aztán csókolom. :)

A baj az, hogy így sem kapom vissza azt a minőségű basszust, amit a hangfalam tud, sokszor van hiányérzetem. Pl. jazz, fúziós jazzben valami iszonyú dögös basszust tud. Bár lehet mást értek dögös alatt, mint mások, nekem attól a nagyon feszes, tiszta, jó impulzusválaszú megszólalástól lesz dögös, ahogy felhívja magára a figyelmet, megmozgat egy rosszabb rendszeren kevésbé érdekes, a zenébe csak úgy belevesző basszusfutam.

[ Szerkesztve ]

(#89864) chopin42


chopin42
őstag

Üdv!
Előzmények:#89722 #89736 #89745
Jelenleg itt tart a történet:
Otthonra keresek egy jó nyitott fejhallgatót. Pc játék, ritkán film/sorozat, alkalmi zenehallgatásra kell. Keret 50k körül, ha kicsit több/kevesebb, persze nem baj. Használt tökéletes, új csak akkor, ha befér a keretbe. Mindenképpen circumaural. Szeretném, ha a fent felsorolt dolgokra alkalmas lenne, ne húzzon nagyon a magasba, nem kell túltolt mély, (van a550z, az pont elég alc1220-al is). Szép, részletes hangot szeretnék, ami ezért az árért okés/bestbuy. Apróról, külföldről, megbízható boltból venném, mindegy.
Forrás akkor dől el majd, ha meglesz a kiszemelt. Egyelőre alaplapi alc1220. A kettő jó lenne, ha kijönne 100-ból.
Kiszemeltek: ATH ad900x, Hifiman he4xx, Akg k612 pro, esetleg fidelio x2hr vagy Sennheiser hd58x. Ezek közül mi felel meg legjobban az igényeimnek (feltételezve a megfelelő forrást kb azonos árban)?
Köszönöm, várom a tippeket a tapasztaltaktól :R
Ja, még annyi, hogy az ath ad500x, 700x, 900x között mi a különbség az áron kívül, utóbbi duplája itthon az elsőnek :U

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#89865) Ba cy lus válasza chopin42 (#89864) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Sennheiser HD58x, Hifiman HE4xx, talán az AKG K612pro is, de az tényleg kényes az erősítésre. Többit szerintem hanyagolhatod. Tudom, hogy sokan szeretik azokat is, de a (kvázi) kiegyenlítettnek ezek felelnek meg leginkább.
Legjobban a HD58x.

[ Szerkesztve ]

(#89866) Gzula[HUN] válasza chopin42 (#89864) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Alaplapi mellé az AKG-t meg meg a planárt elfelejtheted. Utóbbi 100%-ra feltekerve lesz vsz. egy nagyjából mehhh hangerőn. A Sennheiserrel ugyanez lesz a helyzet, csak nem annyira vészesen. 612-esnél meg kb. mindenki azzal kezdni, hogy NAGYON kényes az erősítésre, szóval azért leeshetne már, hogy nem azzal kellene kezdeni.
A többi "elvan" alaplapin is. Ebből a "maradékból" meg az X2HR a melegebb hangzású, az inkább V hangzás (nem vészesen, de az ), cserélhető a vezetéke, minőségi anyagból készült, a fémet nem spórolták belőle, és ami bőrnek látszik, az is. Nem műbőr. Elsőre szoríthat, de egy éjszakára feltéve enyhén kifeszített állapotban optimális szorítóerő alakítható ki.
Az AT AD sorozat meg inkább középre van hangolva. Vezeték nem cserélhető, de nagyon kényelmes már első alkalommal is, amikor felveszed. De lehet kevés a szorítő erő, és korábban volt rá példa, hogy valakinek befőttes gumival volt összefogva a 2 "szárny" valamelyik AD szérián, hogy maradjon a fején rendesen.

Nyilván más a helyzet megfelelő erősítéssel, de Te írtál alaplapit.

Hogy elbizonytalanítsalak, ott van még a "szegény ember" HD600-asa, a Philips SHP9500-as. Jellemzően Sennheiserekhez szokták hasonlítani a hangzását, az is középre van hangolva, inkább kigyenlített. Nincs benne sok mély. Könnyen hajtható, van nagy tér, de csak körülményesen cserélhető a párna. A vezeték cserélhető. X@ré-h@gyé megvan Aliról (ha bukta van, és megy rá ÁFA akkor is), és ha nem jön be, pár nap alatt elkelt eddig mind hardveraprón.

Egyébként így leszűkítve a kört elég szubjekív már a terep. Nincs már univerzális válasz, hogy melyik jobb. Irányt tudsz csak belőni, de neked kell eldönteni, hogy melyik irány lesz jó.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#89867) Gzula[HUN] válasza Gzula[HUN] (#89866) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

szerk. idő letelt... Szóval nem kioktatni akartalak, hogy milyen egy AT, csak így a vasárnapi 13 óra munka után elfelejtettem az A550Z-t.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#89868) fehér_ember válasza chopin42 (#89864) üzenetére


fehér_ember
addikt

Ne vegyél fejest úgy hogy még nem is hallottad. Amit mi mondunk az neked nem biztos hogy tetszeni fog. Főleg hogy nincs hozzá megfelelő meghajtás.
Ha meg nem hallgatsz a szóra, akkor legalább várd ki amíg megjelenik valami nagyon jó áron használtan, és ha nem jönne be, akkor azt legalább minimális bukóval tovább tudod majd adni.

[ Szerkesztve ]

(#89869) chopin42 válasza Gzula[HUN] (#89866) üzenetére


chopin42
őstag

+Ba cy lus+fehér_ember
Kösz az infókat. Jövő héten egy-két fülest meg tudok hallgatni. De a hd58x/he4xx nincs köztük, ahogy az ad***X sorozat se :(
Forrás:
Persze, értem, hogy mindegyikhez kell, de mint írtam, a dac/amp topikból küldtek vissza ide, hogy vegyek fülest előbb, innen korábban pedig oda, hogy legyen forrás az a550z-hez, aztán lehet fülest ajánlani. Szóval az utca egyik végéből küldenek a másikba, majd vissza.
Terv:
Kinézem a fülest (egyre nehezebb dolog: kicsit kezd olyan lenni, mint kisfiú 10 forinttal a cukorkaboltban, ahol minden 5 Ft, de kell megfelelő csomagolópapír is, ami szintén 5 Ft, és csak az után derül ki, melyik finom, hogy becsomagoltuk...), majd kérek ajánlatot forrásra. Erre vonatkozott a "feltételezve a megfelelő forrást kb azonos árban" zárójeles rész. Keret nem sok, tudom, de nem is vagyok extrém igényű, boldog leszek, mert eslő nyitott füles lesz, és az a550z is nagyon boldoggá tesz zártan, alaplapival is (de lehetne mégjobb, mert hagy benne). Dropról a he4xx 195, a hd58x 185 usd (57k/53k, ha nincs vám+áfa), Akg k612 pro 43k itthon, ad900x 60k ebay japán (ha nincs vám+áfa), és bejött a képbe a szegény ember hd600 is, csak hogy több legyen a cukorka... :W
Utóbbi amúgy felcsigázott, olcsó, több maradna forrásra és nálam is.
Nem tudom, alszom egyet, meghallgatok egy-kettőt, és veszem, amire pénzem lesz. Jobbat nem tudok.
Köszi a tippeket :R

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#89870) Gzula[HUN] válasza chopin42 (#89869) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Legfrissebb tesztje egyik kollégának.

(Szubjektív) Összehasonlító teszt.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#89871) Sinesol válasza chopin42 (#89869) üzenetére


Sinesol
veterán

A francia Audiophonics-on van 2020-as új He400i ha jol emlekszem 200 euroert, ott nincs rajta vám, plusz csak afakülönbözetet fizetsz, ami par szazalek extra költseg. Jobb opcio, mint a He4xx Droprol, amire tuti ramegy a 27% afa meg a vám. HD58x helyett meg ott van alternativ lehetosegkent a HD560s.

[ Szerkesztve ]

(#89872) fattyu válasza letoltobeze (#89842) üzenetére


fattyu
veterán

Ez azért fontos, mert alapbeállítás a Max. azaz a 100, és pl. ha az AK KANN-t csatolom az ADI-ra, az nem is hajlandó másként, csak max hangerőn küldeni a jelet.

Téves. Be lehet állítani hogy vonalkimeneten is szabályozhato legyena volume

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#89873) emiki6


emiki6
veterán

DT770 Pro 80 ohm - gondolatok

Már korábban a Yincrow X6 ("10 dolláros earbud") fülest kezdtem el preferálni, mert praktikusabb a használata, de ez mégjobban igazzá vált, mióta újra szemüveges lettem. Nemrég arra lettem figyelmes, hogy nem tetszik a 770 elég sok zenénél: sok magas, kevés közép. (azért is akarom újrahallgatni az SRH840, mert az összességében kiegyensúlyozottabb, csak kevésbé kényelmes és nincs sub bass).

A DT770 egy nagy előnye, hogy jó mélyet tud adni (nem puffogós, hanem feszes, gondolom a sub bass miatt), de csak ha a hangerő elér egy bizonyos szintet, azalatt nincs ott AZ A mély. Ez a képessége használhatatlanná válik, ha az optimális hangerő mellett a magasak már zavaróan hangosak. Tehát elsősorban mélyben nem visszafogott, elektronikus zenékhez kiemelkedően élvezetes, de valójában az a lényeg, hogy a zenében a mély és magas hangerejének aránya hogyan viszonyul egymáshoz. Ha az arány olyan, hogy a relatív sok magas miatt a mélyhez kötött tulajdonsága nem használható ki a fejesnek, akkor a fülesem hallgatni kellemesebb.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#89874) Ribi válasza contaxg (#89856) üzenetére


Ribi
nagyúr

Pl. az ES9018 -48dB hangerőnél még 24bit használható marad.

(#89875) Piftuka válasza Dorien (#89860) üzenetére


Piftuka
veterán

A HE400i is jó választás? Most a gyártótól ~150 angol fontért meg lehet rendelni az eBAY-ről.

Ami egyébként fura is, mert a honlapjukon csaknem 3x többe kerül...

(Bár azt nem tudom, hogy milyen VÁM, vagy egyéb költségek mennek most rá az USA-ból, vagy a UK-ből vásárolt termékekre...)

"Aquila non captat muscas."

(#89876) Sinesol válasza Piftuka (#89875) üzenetére


Sinesol
veterán

A gyártói oldalon lévő fejes valami régi beragadt verzió lehet, amugy gyakran ott is 200 dolcsira volt akciozva. Amugy sok értelme nincs is annak az árnak, mivel 200 dolcsi körül van a HE4xx, de az utódmodell/valamelyest feljebb lévő Sundara is 350 euro környékén kapható. Egyébként a 2020-as HE400i designban is másképp néz ki.

[ Szerkesztve ]

(#89877) Dorien válasza Piftuka (#89875) üzenetére


Dorien
veterán

Nem túl jó, mert sima Focuspad párna van rajta. A HE4XX viszont Focuspad A párnával jön gyárilag, ezért (is) olyan jó a hangja. Az összes eddig általam próbált Hifiman fejesen a Focuspad A volt a nyerő hangban. (HE350, HE400i, HE400S, HE4XX, HE560) Szóval egy ilyenre érdemes beújítani, ha nem HE4XX-et veszel. Ráadásul ez kb. 80k lenne, mire ideér, a HE4XX csak ~75k.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#89878) Gzula[HUN] válasza Piftuka (#89875) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Júzd Hájfájmensz.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#89879) s4tch válasza Gzula[HUN] (#89878) üzenetére


s4tch
veterán

A gyártói bolt bontott dobozos termékeivel szerintem képtelenség versenyezni:

https://store.hifiman.com/index.php/he400i-2020-open-box.html

EU-n belülről jön, garanciális. @Piftuka, rendeld meg ezt, és ha nem tetszik, ~ennyiért ki is szállhatsz belőle.

(#89880) Sinesol válasza s4tch (#89879) üzenetére


Sinesol
veterán

Azt honnan tudni, hogy EU-ból jön?

(#89881) Sike


Sike
csendes tag

Sziasztok!

A Supralux HD661 fülesem helyett/mellé keresek másik fülest. A HD661 hangja nekem megfelelő (a fórum alapján választottam korábban, használtan vettem), csak hosszabb idejű viselés után kényelmetlen, egyszerűen szorosnak érzem. A párnája rendben van, csak sztem túl feszes a pántja.

1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max 20k.
4.) Új vagy használt?
Mindegy.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Csak circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott?
Csak zárt.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Meglehetősen sokféle zenét hallgatok, inkább legyen kiegyenlített. A HD661 magasai engem nem zavarnak, biztos azért mert sok olyan zenét hallgatok mostanság, amiben sok a magas...
8.) Honnan vásárolnál?
Ha új, belföld preferált a gari miatt, de ha csak kintről van, sem feltétlenül zavar.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Telefon (Huawei P10, bár valszeg lassan csere), integrált Realtek® ALC892

Köszi!

(#89882) s4tch válasza Sinesol (#89880) üzenetére


s4tch
veterán

Állítólag írni kell az ügyfélszolgálatnak, és megoldják. (Írtam más eszköz miatt, még nem válaszoltak.)

(#89883) Sinesol válasza s4tch (#89882) üzenetére


Sinesol
veterán

Közben megnéztem egy rendelést és checkoutnál 52 dolcsi a plusz költség, ezzel a végösszeg 191 dolcsi. Így azért már nem is annyira jó, bár azért az igaz, hogy olcsóbb az EU-s bontatlan árnál. A költségek alapján igencska Amerikából küldhetik, de még ha irok is az ügyfélszolgálatnak és EU-ból lesz, akkor is a weboldal levonja a 191 dolcsit. :(((

[ Szerkesztve ]

(#89884) s4tch válasza Sinesol (#89883) üzenetére


s4tch
veterán

Head-fin írta egy arc, hogy ügyfélszolgálaton keresztül le lehet alkudni a szállítási költséget valami 30 dollár környékére, és EU-n belülről jön a cucc, így nyilván nincs egyéb költség. Gondoltam, utánajárok, mert van ott pár érdekes vétel.

(#89885) Sinesol válasza s4tch (#89884) üzenetére


Sinesol
veterán

Nem szeretek sokaig vesződni vásárlással, levelezgetni, ülni a dolgon, jobb gyorsan túl lenni a dolgon, hogy ne kösse le túl sokáig az energiámat, időmet. Habár lehet nagyobb összegű vásárlásnál talán fektetnék az alkudozásba némi energiát, szóval kösz a tippet. :R

Btw az a 30 dolcsi még igy is sok ha Eu-ból jön, megnéztem az Audiophonicson és shippingre 16,9 eurot írt a cimemre.

[ Szerkesztve ]

(#89886) fericske válasza Sinesol (#89880) üzenetére


fericske
addikt

Innen a brexit országból kattintva azt írja, hogy csak EU országoknak érhető el ez a vásárlás.
Aztán persze jöhetne bárhonnan.

(#89887) letoltobeze válasza fattyu (#89872) üzenetére


letoltobeze
aktív tag

Ez igaz, ha a vonalkimenetelt használod, de nem a vonalkimenetelen csatlakoztatom coax-al, hanem az audio USB-n. Ott már nem tudsz hangerőt szabályozni sehogy sem.

(#89888) letoltobeze válasza Ear001 (#89851) üzenetére


letoltobeze
aktív tag

Én úgy tudom, hogy ha a képen látható módon van beállítva a BubbleUPnP, akkor nem kódol át semmit. Nem jól tudom?

(#89889) letoltobeze válasza s4tch (#89884) üzenetére


letoltobeze
aktív tag

Szia, néztem ezt a gyári oldalt. Ez itt elég érdekes vétel szerintem is.
Így majdnem annyi egy Arya, mint egy Ananda az Amazonon...
Lehet ennél olcsóbban Arya-t szerezni?

[ Szerkesztve ]

(#89890) s4tch válasza Sinesol (#89885) üzenetére


s4tch
veterán

Írni egy mailt, majd kapni rá egy napon belül választ azért nem rendkívüli. Az én időm általában nem ennyire drága, pláne nem a fórumozás időigényével összevetve.

A szállítás elég húzós, @Piftuka, így már mérlegelendő. De a kuponnal azért lehet játszani.

Hi there,

Thank you for contacting us. Yes, we will ship it from the EU warehouse and you don't need to worry about the tax issue, so the shipping cost is a bit higher. The headphones are mint, all in excellent condition. For your information, if your purchase is over $300(exclude shipping), you could use the coupon code "HIFIMAN29" to get $29 off. If your purchase is over $600 (exclude shipping), you could use the coupon code "HIFIMAN59" to get $59 off.
Hope this helps:).
Feel free to contact us if you have any other questions.
Have a nice day!

Regards
Jane

(#89891) s4tch válasza letoltobeze (#89889) üzenetére


s4tch
veterán

Fogalmam sincs. Viszont ez gyakorlatilag használtpiaci ár, gyártói garanciával.

(#89892) Bodz válasza Piftuka (#89875) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Nagyon tömören. 22 euróig áfa és vámmentes, 150 euróig csak áfát, felette áfát és vámot is kell fizetni. Erre jön még a vámügyintézés költsége, változó szállítótól függően, pár ezer forint (posta pl. 3500 azt hiszem).

[ Szerkesztve ]

(#89893) Ear001 válasza letoltobeze (#89888) üzenetére


Ear001
addikt

Nem jól tudod. Itt csak azt látod, hogy nem kódol át egy másik formátumba, vagy más bithosszúságra mindenképpen. De a hangerőszabályzás a digitális tartományban pont ilyen. Hogy ez messze nem csak annyi, hogy beírunk egy másik bitet hangerőnek, arra a legjobb példa mondjuk a HQ Player, ahol kismillió algoritmus közül választhatjuk ki, melyik tetszik nekünk a leginkább fel és le konvertálásnál, vagy egyszerűen digitális szűrőnek, és érdemes megnézni, hogy ere milyen számítási kapacitás kell.

Analóg hangerőszabályzó pedig nincs sem a NAS-ban, sem a Sotm-on. Szóval lehet, hogy kényelmes, de én nem hagynám az UPnP-re a hangerőszabályzást, csak az RME-re.

(#89894) vamisten válasza s4tch (#89890) üzenetére


vamisten
csendes tag

Működik a kupon, viszont 5 db rendelésekor már 180 dodó a postaköltség, így darabja 50000 HUF, amely így is kiváló ár. Soha nem próbáltam ilyen fülest, de kipróbálnám....nincs itt négy kolléga, akit még rajtam kívül érdekelne a dolog? :))

(#89895) :AMF: válasza Gzula[HUN] (#89774) üzenetére


:AMF:
senior tag

Mivel egyetlen kérdésre sem válaszolt az eladó, így két nappal később töröltem a megrendelést. Most meg nézem, hogy már meg is szűnt a bolt... így nem lesz senkinek olcsó X2HR-je. :D
Sokat ebből nem adott el, ellenben alaplapból és videókártyából több száz megrendelése volt. Ennyire durva hardverhiány van a világon? :F

(#89896) Gzula[HUN] válasza :AMF: (#89895) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Kíváncsiságból elmentettem én is az oldalt. Pár órája láttam, hogy már üres a bolt, de nem akartalak vele idegesíteni. 14-et azért "eladott" X2HR-ből is.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#89897) :AMF: válasza Gzula[HUN] (#89896) üzenetére


:AMF:
senior tag

Nem idegesít... "refund processing". :)

(#89898) emiki6


emiki6
veterán

Shure SRH840

Áhh, még mindig imádom. Kényelemben elmarad ugyan a 770-től, de hangra összességében jobb. Kellemesebb-teljesebb élmény. Hasonló karakter, csak a zavaró magasok nélkül. Mélyben nem mondanám, hogy rosszabb, inkább más. Nincs feszes sub, cserébe srányaiban több umfosabb bass van. Zártabb is. (illetve a párna hamar szétmegy, pánt szeret eltörni és a sok műanyag szeret recsegni.)

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#89899) func93


func93
senior tag

Sziasztok,

Mi a véleményetek a SkullCandy Crusher fejhallgatóról?

PH!-n egész jó áron mennek most.

"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs

(#89900) Polllen válasza func93 (#89899) üzenetére


Polllen
nagyúr

Semmi jó.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.