-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz Kolondrum #72936 üzenetére
Ennek mi értelme van konkrétan? A VÉDA 50m-ről kezdi a bemérést, (rendőrmotoros haver mondta) és akkora b@szomnagy kapuk, hogy aki ezt nem veszi észre távolabbról az kb. meg is érdemli a csekket. Túl van lihegve. Amúgy a neten meg is tudod nézni pontosan hol van ilyen, megjegyzed és akkor amerre jársz napi szinten ott még figyelni sem kell.. De a navi progik is tudják jelezni, ha ismeretlen helyeken jársz akkor ahogy írták előttem is: Waze vagy iGo bekapcs,teló a zsebbe vagy a tartón, fülesen kapod az infókat azt csá. (én amúgy is be szoktam dugni a fülest a hozzá készített Microsonic illesztékemmel hosszabb utakra, mert tompít egy 28dB-t a szélzajon) Bárhogy is nézzen ki, én biztosan nem kötnék egy ilyen baromságot a motor akksijára, de az autóéra sem..
geresics: Szerintem csak külföldön fogsz tudni venni Xtrace-t, kérdeztem az importőrt, egy db-ot megrendelésre sem tudnak behozni, asszem minimum 16db-ot kell rendelnie..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával