- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Amúgy nagyon jó volt, 2,1l evett fixen és 55km/h volt a vége én sokszor bejártam vele Pestre dolgozni Monorról (cirka 50km), simán mentem vele a 4-esen, csak meguntam, hogy egyszer szó szerint letolt egy kamion a 4-esen, egyszer egy csávó üvöltözött középső ujját emelgetve Üllő belterületén, hogy mit képzelek én ezzel a fossal, hogy ott merek menni, bár félreállni már nem mert. Illetve egyszer Pesten a belvárosban egy x5-ösből nem idén barnultak ordítoztak, hogy mekkora ratyi nézd már. Mind1 kinőttem, de szomorú, hogy vz800-al meg szinte kinyílik a forgalom dugóban, meg mindenki köszönget. Viszont én nem felejtettem el, hogy honnan jöttem és előre köszönök mindenkinek mondom babettástól felfele, illetve mindenkinek megköszönöm aki elenged. Amúgy a Scoopyt egyik nap meghirdettem délután 3 körül, másnap délelőtt hívtak, délután már el is vitték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest