- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Ferdzsoo #55779 üzenetére
Nekem az első utamon is sikerült már kipörgetnem a mocim hátulját, az első nagyobb körforgalomból a haladási irányomra szögből jöttem ki.
Pedig nekem feleannyi hengerem van, mint neked.
A kipörgésgátlóval nincs bajom, azok általában úgyis állíthatóak, kikapcsolhatóak.(#55782) kcsa: Kormányzás?
Ahogy kiolvastam a sorok között, itt sem az ABS előzte meg a bajt, hanem a kutya tért jobb belátásra. Persze, nyilván nem így harap bele a fékbe, akinek nem ABS-es a szerkezet. Tehát legfeljebb egy blokkoló elsőkerekes supermant/lowside-ot előzött meg a technika.(#55783) Feree13: Nincs időd? Nem kell idő, ha van kellő gyakorlatod a fékezésben. Jól írod, reflexből kell jól fékezni, ahhoz pedig gyakorlás kell.
A gondolatnak "megéréséhez" sem kell idő, ennek kell először eszedbe jutnia motoron, merre tudsz menekülni, nem az eszetlen (bocs) féktaposásnak. Pontosabban haladás közben folyamatosan képben kéne lenned a környezeteddel, és egyből menekülési utakban gondolkozni, ha baj van. Még jól jöhet, ha ezt megjegyzed, ABS-el is.Nem a levegőbe beszélek, jópár vészfékezésen túl vagyok, már párszor vágott ki elém autó/gyalogos elég necces szituációban, nemegyszer mikor utassal mentem. Tudom milyen az ilyen élesben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged