Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Something_ #44699 üzenetére
Pedig csajjal együtt biztos kapósabb lenne...
-
Something_
őstag
Kellene egy kis segítség kabátvásárlásban. Régóta nézegetem az Alpinestars kabátokat, pontosabban a Celer-t és az Atem-et. Egyik hónapban az egyik, másik hónapban a másik tetszik
Abban kéne segítség, hogy mi a különbség a két kabát között? Egyszerűen én nem értem, hogy mi micsoda és miben különböznek. Eddig annyi különbséget találtam, hogy az Atem jobban perforált.
Ez lenne a két kabát:
Atem Vs. CelerKöszi előre is a segítséget!
Ha valamelyiket megvettem, akkor eladó lesz az alig használt Dainese/Puma kabátom occsón, 60-as méretben. Rövid a fazon, nekem nem jön be.
Videó róla: http://blog.revzilla.com/2011/10/puma-leather-jacket-review.html
Ebben a színben van, csaj nélkül: http://www.danger.hu/webshop/products&id=4263 -
zsoltee10
addikt
válasz
-Mosquito- #44697 üzenetére
Köszi.
Elesel/kezdőmotor témához. Én friss jogsival vettem anno a Kawasaki ER6-ot zsír újan. Akkor azt hallgattam, hogy kössek casco-t, mert el fogok esni úgyis. Nem estem el. Majdnem 50ekm-t tettem bele esés nélkül, amikor egy olajfolton elcsúsztam kb. 50-nel, amit felfogott a bukógomba meg a fékkar. Szóval attól, hogy valaki kezdő, nem biztos, hogy el fog esni.
Hitel téma. Amikor a Varadero-t vettük, bevállaltuk felét hitelre, mert a kp kellett a ház felújításra. 5 év alatt 30% lett volna az össz kamat a hitelösszegre, de hamarabb eladtuk családalapítás miatt, szóval attól, hogy hitel még lehet kedvező... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Outlander #44686 üzenetére
Ez az "elesel mert el fogsz" ettől a falra mászok ORBITÁLIS f@szság.
Én is hitelre vettem az első motoromat, nekem sem volt tartalékom és jé nem estem el. De ELFOGSZ!
Nem azt mondom hogy senki nem esik el, de ne skatulyázzunk már be mindenkit a frissjogsival elesel mert elfogsz kategóriába.
A másik meg, én konkrétan 1m motorra 3 év hitelre fizettem 200k felárat...! Hö? Milyen 2 2,5 szerese?
Ez 5 éve volt, akkor még vígan osztogatták a CHF hiteleket is, nemgondolnám hogy most ne lehetne jó ajánlatot találni. -
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Már rég írtam ide, és mivel már semmilyen kétkerekű nincs a háznál.
Most úgy döntöttem, hogy eladom imádott sisakomat is, mert belátható időn belül nem lesz motor a háznál... 2 éve nem volt a fejemen.
Szóval, ha valakit esetleg érdekel egy 10ekm-t "futott" karcmentes 54-55 méretű Schuberth C3 sisak, akkor keressen bátran.Azt esetleg lehet tudni, hogy a C3 Pro mivel tud többet a C3-nál? Az enyém egyébként sárga, és néztem az Euromotor honlapján, hogy 208eFt a listaára, ami kicsit ledöbbentett.
-
Polemius
senior tag
MTR sisakokról mit érdemes / lehet tudni?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
V.Stryker #44682 üzenetére
DL a legkényelmesebb mind közül ekkora testalkathoz. Viszont a keretből az alját fogod kapni. Ezt a motort ha "sportosan/dinamikusan" szeretnéd hajtani egy személlyel csak csak,megpakolva/utassal nem lesz virgonc. Mind1 úgy is csak tanuló mód lesz első körben. Könnyebben fogsz GSF 650S-GSX 750F találni amik már nincsenek lelakva. Ezen már hosszabb távon nem biztos,hogy olyan kényelmesen fogsz ülni. Nem rossz motor,csak nem ülsz olyan egyenesen rajta mint a DL-en. Ami még számításba jöhet az a Yamaha FZ6 S esetleg TDM bár ezekből is az alja lesz. Kalkuláld bele,hogy lánc/gumi csere ~40-70eFt is lehet ha egyből ilyennel kell kezdeni. Hitel meg magánszemélynél árult motornál is van lehetőség,ott bank mindent elintéz,vagy te viszel céget aki hitelt intézi.
-
Xaels
félisten
válasz
fattyu #44689 üzenetére
Szerintem a hitel mindenkinek a saját döntése, ő maga tudja meddig nyújtozkodhat. Azt viszont meg tudom érteni, hogy nem akar ilyen-olyan motorral szenvedni, hanem olyat szeretne ami tetszik is. Az esés/törés a tapasztaltabbakkal is megesik, ilyen ez a 2 kerék. Majd tesz fel bukó gombát/csövet.
-
Xaels
félisten
válasz
Outlander #44686 üzenetére
A hitel nem jelenti azt, hogy nincs semmi tőkéje az embernek, csak 800-900k-ja nincs zsebben. Én is részletre veszem a motorom, mert akkor nem volt egyben annyim, de azóta kicseréltem a gumit/üléshuzatot/indexeket. És ha össze is töröm önhibámból akkor lesz annyim amiből megcsináltassam.
-
KubanitoS
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok!
Kicsit szeretném ha kimozdítanátok a gondolatmenetem, mert nagyon rá vagyok feszülve a Suzuki vonalra. Idén ugye motort vennék, hitelre. Most,hogy belefeszültem a részletekbe, eljutottam a feltételek és a határok kereszteződéséhez.
A hitel úgy alakul,hogy a motor kora+hitel futamideje 12 évnél több nem lehet. Így eljutottam oda, hogy 2007-2009 -es motor férhet bele, max 700k-ig, 800k átírással.
Az alkatom ugye 186cm/95kg és túrázásra kéne a motor, akár két személlyel és a hitel kifulladásáig meg kéne feleljen, holott első nagymotor lesz.Három típusra vagyok ráfeszülve...a GSX750F-re, a GSF600S (bandit S) és a V-Strom650-es(talán ez jön be leginkább, de ennyiért csak az alja van). Mivel autóban is lendületesen vezetek, a stílusom is olyan...600köbcenti lenne az alsó határ...két személlyel amúgy is.
Ti merre terelgetnétek? Esetleg mik azok a típusok, amiket a fenti feltételekkel érdemes lenne megnézni? Talán egy - egy Fazer is bekukkant a használtautó-n ennyiért.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, jelentősen enyhítették az útdíjrendszert, matrica nélkül tudok majd továbbra is a Dunántúlra motorozgatni (M8, M9): [link]
-
KubanitoS
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tboldi #44656 üzenetére
Ma beszéltem velük (Redbaron) telefonon, hogy miként mennek náluk a részletfizetéses dolgok. - Nekem nem szimpi...vagyis jobbat már találtam. Na mindegy.
Szóval, direkt rákérdeztem, hogy ha te viszel olajat beleteszik-e. Azt mondta a srác, hogy ha jobb olajat viszel, akkor minden további nélkül. Ha szarabbat, akkor valószínűleg nemet fog mondani.
Egyébként a kommunikációjukkal 100%-ékig elégedett vagyok. Részletesen, türelmesen, kedvesen elmondtak mindent. Az mondjuk nem szimpi ,hogy az a motor, ami apróhirdetésekben átlagosan 700-800 ezer körül van, az náluk 1.060.000 milka. Plusz ha részletre veszed, akkor már másfél...ez a rész kicsit erős, na de nem kell náluk venni.
-
Laraxior
titán
Hozzánk most ért ide a jóidő
Szegény autómat is belepte már
Úgyhogy motorozás nemigen lesz
-
Xaels
félisten
7-8°C napsütés. Száraz az aszfalt. Tolom is be az akksit a helyére
-
kcsa
veterán
válasz
Bogyó bá' #44664 üzenetére
"Az uniós rendszámtáblát minden további nélkül elfogadják felségjelzésként is Bulgáriában, Magyarországon, Szerbia-Montenegróban, Norvégiában, Svájcban, Litvániában és Liechtensteinben. Hivatalosan nem ismerik el, de hallgatólagosan eltűrik Horvátországban is, míg Csehországban, Lengyelországban, Lettországban, Szlovéniában és Szlovákiában egyáltalán nem érvényes. Ez utóbbi országokban okvetlenül fel kell ragasztani a járműre az ország betűjelzését viselő fehér matricát is."
Ez egy több mint tíz éves cikk, azóta sok minden változhatott (érdemben frissebbet nem találtam), nekem annyi maradt meg, hogy csomó helyen kell, pont a kötekedős országokban. Ha azóta nem érvényes, akkor nem. Soha nem ragasztottam fel, és csak schengeni határokon át közlekedek
-
whYz
őstag
Arrol tud esetleg valaki valamit, hogy Magyarorszagon (vagy ugy altalaban az EU-ban) kotelezo az orszagjeloles a rendszamtablan? Mit kaphatok ha olyan rendszamtablaval kozlekedek amin nincs?
Szokasos sarga angol rendszamtablam van. Nincs semilyen orszagnev vagy zaszlo rajta.
Esetleg ragasztanom kellene egy GB matricat valahova? De megis hova?
-
DigitXT
félisten
Nem azt mondtam, hogy te mondtad, hanem arra céloztam, hogy "leszólták",
hogy az nem túramotor, mert egy seggel nem fogsz rajta 1000 km-t megtenni.
Így van, nem fogsz. De nem csak oda kellhet a GPS: felesleges komment.Példának hoztam, hogy nagyrobogóval is lehet kanyarodni 2-300-at "egyben",
viszont sportkipufogóval ugyanez, füldugó nélkül...Nos: "fájdalmas" élmény.
Ezeknek viszont nincs köze a GPS-hez. Az sosem árt, ha van kéznél.
-
tboldi
nagyúr
válasz
V.Stryker #44640 üzenetére
Az én CB500X-em is tőlük van, méghozzá részletfizetéssel. 1,62 millió volt a kiírt ára (1517 km-rel, 9 hónaposan), újonnan pedig 1,87 millió volt akkor. Egy ER-5-öst akartam volna megnézni, de amikor beléptem a győri üzletbe, megláttam és beleszerettem.
Mindössze 800k-m volt mindenre (a ruhát kivéve, azt a 125-ös ETZ-m árából fizettem), így a hitel mellett döntöttem. Ha újonnan hozom el hitellel, akkor kb. 2,3-2,4 millió lett volna a vége (részletekre már nem emlékszem), a Red Baronos hitellel pedig 1,92 millió lesz a vége, 3 éves futamidő és havi fix 31000-es törlesztővel.
Az kiszolgálás (vásárlás, 500 km-es szerviz) eddig nagyon jó, kedvesek, segítőkészek. Sőt, miután hazaértem vele Mosonmagyaróvárra a vásárlás napján, fel is hívtak, hogy nem volt-e semmi gond. Garanciából annyit kaptam, amíg még a gyári hondás tartana.
Szóval, nekem csak pozitív tapasztalatom van velük. Most, 4500 km-nél kell vinnem újra, ekkor olajcsere is lesz. Ott helyben MOL olajjal dolgoznak, de én Motult szeretnék bele. Remélem, lesznek olyan rugalmasak, hogy a vitt olajat öntik bele. Szerintem így is lesz.
Ez nem fizetett reklám, tényleg saját tapasztalat.
-
DigitXT
félisten
Sportkipufogóval túrázni elég fájdalmas élmény lesz.
Ha használsz füldugót, akkor "csak" az út mellettieknek.
Ha nem, akkor neked is. (Amúgy GPS jól jöhet bármikor:
arról nem beszélnélek le, akár enduro, akár nem...)
Szerk: nagyrobogón is használtam GPS-t. Az sem pont
túramotor: és? Egy henger, CVT, 30 LE, 150 km/h max.:
városba bőven elég bohóckodni (csak nem 240-nel!).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest