Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Ha ezt is a Louistól szerzik be akkor az ottani árat figyelembe véve (+némi hasznot feltételezve) simán lehetett annyi az eredeti ár. Náluk. Hogy más boltban mennyi az egy másik kérdés...

ALI_G!
Persze, de mint írtam az eredeti árról beszéltem.
Amúgy még pár napig az általam linkelt boltban is ákcijó van (csak a honlapon nem igazítják ehhez az árakat), úgyhogy lehet ott még olcsóbban megkapnád...ha kéne egy utcai sisak is. 
-
Integra
titán
nekem xr1100-em van. még..
nagoyn jó, minőségi sisak, de nem hibátlan. úgy tolja szemre a levegőt, hogy hidegben megpusztulok, ha lenyitom :-/ pinlock pedig kötelező hozzá. zajos is sportmotoron, mert olyan szögben áll az ember feje, hogy légörvény bezúg a nyak előtt a sisakba, ha menet közben a tenyeremmel elállom a szél útját, nagyon lehalkul. gondolkodtam is rajta egy ideig, hogy pont emiatt megveszem hozzá a hosszabbított nyakpántot, de mivel cserélni fogok, nem veszem már meg. szeretem, eddig minden esésemnél megvédett, ahogy kell. rengeteg színes plexi van hozzá. drágán
-
Integra
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
nem voltam még olyan túrán, ami után ne lettem volna elégedett és mindent sportmotoron csinálok, nincsen túra vasam, öregemét meg nemtom elkunyerálni...

igen, arról van szó
teljesen elfogadom, hogy valaki annyit sem szeret egy nap menni, és inkább császkál közben, sétál, város nézt. olyan túrák is vannak tucat szám.
engem meg kifejezetten nem érdekel a városnézés egész nap, meg templom fotózás, majd ha már öreg vagyok és nem tudok mozogni rendesen, majd kerítek időt arra is 
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra
üzenetére
de ha kell, szó nélkül megcsinálom
Ebbe viszont nem tartozik bele, hogy elmész egy túrára, kikapcsolódni...
Hiszen te is írod, hogy nem élvezed a dolgot, csak megcsinálod - ha kell.
Nem arról volt szó, hogy valaki elmenne-e szórakozásból napi 1000 km-t?Szerk: vagy most az a lényeg, hogy más 500-at sem megy szívesen?

-
canniball
nagyúr
Mondjuk az eredeti ára közel nem annyi...
-
ALI_G
veterán
caberg vox 5* sisak egész jó áron: [link], 30.000, igaz méret hiányos és nem dupla D gyűrűs, de utcára biztos vinném.
erről a nolan n64-rőlmeg nincs még teszt, de nagyon komoly a festése
-
huszi.gyb
senior tag
-
Integra
titán
válasz
KoVee84
üzenetére
nem tudok ezzel mit kezdeni. te 800 km után így vagy egy új cc-ben, én 1400-at lehúzok a 15 éves saját autómban, pedig annál kevesebb autó van, ami ennyire alkalmatlan utazásra.
befogom a szám és megcsinálom amit kell. különbözünk, így szép az élet 
ne érts félre, semmi bajom, hogy utálsz 800km-t vezetni, én sem különösebben rajongok érte, ahogy nem feltétlen darálok minden nap 1000 km-t motoron sem, de ha kell, szó nélkül megcsinálom. és ne gondolja senki, hogy 200-zal tanktáskával hátizsákkal aztán marha kényelmes és jó repeszteni 5 órán keresztül pályán, mert nem az. a koncentárlás csökkenésről és az ezzel növekvő balesetveszélyről nem is beszélve.. ilyet csak az mond meg poénkodik vele, aki még nem motorozott ennyit. aki lehúz 10-12 órát motoron egy nap vegyes közlekedéssel, annak már van fogalma róla. -
Daywalker
addikt
válasz
Integra
üzenetére
De bakker...találkoztál már te vele élőben?
Én már igen, és (klasszikusokat idézek) "nem az a mélynövésű f.szpörgettyű"
Neki lehet, hogy már nem kényelmes. És a nem kényelmes nem azt jelenti, hogy valaki gyenge és nem bírja ki. Olyan ez, mintha egy 200 kilósnak mondanád, aki nem fér el a hasától egy sportmotoron, hogy gyenge és azért nem kényelmes neki. Ha neki nyomja a tökeit az ülés, akkor teljesen mindegy milyen kondiban van, nem akar a heréin ülni 1000 km-t. Nem tudom ezen mi olyan bonyolult ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KoVee84: 1500-1600 km-t szoktam levezetni Franciaországból, nem egyszer váltás nélkül, szakadó hósesésben egy gyenge fos dízel többszemélyes kisbusszal - előtte persze ki- és bepakolás több órán át. Szóval ahhoz képest motoron 1000 km semmi.
-
vendingo
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Mennyi napra tudnál jönni?
Én lehet dobbantok a vége felé, aztán egyedül hazajövök, nem tudom mennyi szabadnapom lesz.
Ha te se érsz rá végig, akkor lelépünk hamarabb és együtt hazajövünk.
Montenegróból átzúznák Horvátországba, aztán onnan végig pályán haza.
Én alapból úgy tervezek, hogy a Mostari szállásról egyedül hazajövök Horvátországon keresztül.
Nézegessed csöpi túráit, vannak hosszabbak és rövidebbek is.
Nagyon jól leszervez mindent, nincs eltévedés/kavarodás, jók a programok...
Mizsala:
Ne nagyon agyalj, csöpi túrái hamar beszoktak telni.
A társaság jó lesz, a táj és a szervezés szintén.
Idén biztosan fogok menni Horvátországa legalább 2-3 alkalommal.
Ebből az egyik alkalom olyan lesz, hogy egyedül megyek. Szeretném kompromisszumok nélkül bejárni egész Horvátországot, nem szeretnék alkalmazkodni senkihez.
Egy nyitott utam tuti lesz, amire bárkit szívesen látok.
Lehet lecsorgok Montenegróba is, mert ott gazdaságosabb lenne minden. Sokkal olcsóbb a kaja/pia, szállás. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
Egyetértek a cbf-en a napi max az 450km volt utassal autópálya nuku, ez az ami a végén már nem volt kényelmes. Én ilyen 300-350 ami kényelmes és pihensz közbe és látsz is valamit és nem autóp.zol.
Persze hogy le lehet menni egynap 700akat is de az autóp. 150-200és hajtás mint a güzü. Köszönöm nem.
Persze vfr bittos más lesz de kétlem hogy 500-nál több azon is jólesne. Kényelmesen persze. -
Djuree
félisten
válasz
vendingo
üzenetére
nekem az sok lenne, nagyon lefáradok annyi motorozástól. a horvát 1600km is qrva sok volt nekem. pedig ott volt pihenőnap is. én napi 300-nál többet nem akarok soha semmilyen körülmények közt többet egyhuzamban menni. gyilkos az. szét is megy a seggem az ülésen, nem kényelmes hosszú távon az ülés nekem.
meg én nem szeretek kapkodni, ezért sem megyek csapatban, max 2-3 ember, akkor és oda szeretek menni ahova én akarok.
nyáron majd felmegyek bnőmmel a tátrába, elég is lesz bőven, 2 fővel 200km is sok(k). az pedig lesz vagy 400...Integra: napi 1000-et én el se tudok képzelni. mentem már pályán 500-at egy nap, azt hittem behalok. olyan uncsi, többször majdnem bealudtam. bár volt vagy 40 fok, az is dobott a latba. meg veszélyes is, kis bambulás és kész a baj. főleg olyan sebességgel.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Láttam.. Sehogy sem jön össze,hogy ennyi napot el tudjak lógni
Szívem szakad meg. Viszont lehet,hogy beficcen a Montenegrói esetleg a Bledi túra. [link]Csongi:
Mikor Erdélyben voltunk 3-4-500km mentünk naponta. Ez a minimum,persze a koca motorosnak az 50-100km is sok.
-
Daywalker
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az SV jobb

Integra: igen, le lehet tekerni, de más kérdés, hogy letekered, mert le kell tekerni, vagy közben élvezkedsz is kényelmesen (a hangsúly a kényelmen van). Illetve minden motor és motoros is - Kovee nem kis darab (mmint nem azért, mert dagadt - szóval értsd jól), neki lehet, hogy nem kényelmesek ekkora távok.
Ne feledkezzünk meg, hogy napi 1000 km az már inkább autópálya java részben, na most szar, ismeretlen mellék és főutakon menni a balkánon csomaggal megrakodva az teljesen más szerintem. De nincs tapasztalatom. A sajátommal 500 km-t eddig mentem egyhuzamban legfeljebb (0 km autópálya ebből). Az egyedül kibírható volt. Utassal már 200 km is bőven elég (sok). -
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Ennek az az értelme, hogy motorozunk szép helyeken.
Ha pihenni és strandolni szeretnék, akkor nyaralni mennék kocsival, vagy repülővel.
Minden nap reggel szoktunk indulni és 4-6 fele már lecuccolunk.
Sok pihenő van, érdekes helyen mindig megállunk barangolni/fotózni.
Soha nem szoktunk hullafáradtak lenni, nem úgy esünk be az ágyba, minden este elmegyünk még kajálni/sörözni. Napi 250-500 km az semmi...simán teljesíthető.
Strandolás van szállásra érkezés után, ha egy helyen vagyunk több napig, akkor választható, hogy motorozás, vagy szabadprogram.Tavaly csak a hazaútra és a betegségemre panaszkodtam, meg hogy néha trágya utakon mentünk.
-
csongi
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Jah. Mondjuk valóban nem sok értelme van napi 3-4-5száz kilométereket motorozni, 10 napon át, főleg nem 20 fős csapatba.
Nyűgös, rengeteg idő megy el. ekkora létszámmal, napi2-max3száz bőven elég, és lehet nézelődni is, és sok más program is belefér, és másnap is van kedve az embernek motorra ülni, és nem lesz félhalott mikor haza ér.
. -
Djuree
félisten
válasz
vendingo
üzenetére
ennek így semmi értelme. egész nap csak motorozás, semmit nem látsz a helyekből, minden este hullafáradt vagy, muszáj eleget aludnod hogy másnap bírj megint menni ilyen sokat biztonságosan.
napközben semmi pihenés szinte. ennek max úgy lenne értelme ha csak minden 2. nap lenne utazás, a köztes napok pihi a bícsen, este buláj, nevezetességek megnézése, nem kapkodva!
tavaly te is itt panaszkodtál csomót, de megint bevállalod. egészségedre! -
Type-R
őstag
-
Integra
titán
válasz
Archer
üzenetére
persze, hogy azok. megfizeted a termék árában, a k+f-et, a gépeket, amikkel gyártják, a rezsit, és a magas európai munkabért is. amíg a kínai az európai bér töredékéért dolgozik, amíg a gépek is töredékébe kerülnek és a rezsi is töredéke, addig ilyen tetemes lesz az ár különbség. és a minőség beli is. ez van. mindenki tudja, hogy a kínai nem rúg alapvetően labdába, és európait vagy amerikait akar, de az ár az nagy úr.. a legtöbb szerelő ismerősöm évek alatt, szépen lassan szerzi be az európai szerszámokat, a műhelyekben a legdrágább eszközök messze.
egyik kedvenc szerszám fajtám. meg nem venném kínaiban... -
vendingo
veterán
Figyelmetekbe ajánlanék egy túrát!
Szerbia-Montenegro-Albánia-Macedónia-Bosznia0.nap: Szeged, kinek-honnan
1.nap: Szeged-Novi Sad(SRB)-Valjevo-Visegrad(BIH)-Brod-Pluzine(MNE)-Zabljak 550 km
2.nap: Zabljak-Mojkovac-Poda-Berane-Andrejavica-Matesevo-Kolasin-Babljak-Savnik-Zabljak 340 km
3.nap: Zabljak-Mojkovac-Ostrog-Sutomore-Budva 310 km
4.nap: Budva-Kotori-öböl-Lovcen NP-Cetinje-Njegus-Budva 220 km
5.nap: Budva-Bar-Ulcinj-Sukobin-Shkoder(AL)-Kruje-Durres-Tirana-Elbassan-Cafasan-Ohrid 480 km
6.nap: Ohrid-Elbassan-Lushnje-Fier-Vlore 250 km
7.nap: Vlore-Sarande-Tepelene-Permet-Ersekö-Korce-Pogradec 440 km
8.nap: Pogradec-Struga(MK)-Debar-Maqellare(AL)-Bicaj-Kukes 300 km
9.nap: Kukes-Puke-Shkoder-Sukobin(MNE)-Ulcinj- Livari-Virpazar-Sutomore-Budva 320 km
10.nap: Budva-Kotor-Vilusi(BIH)-Trebinje-Ljubuski-Mostar 320 km
11.nap: Mostar-Sarajevo-Zvornik(SRB)-Novi Sad-Szeged 550 kmÉn már jelentkeztem, ha van kedvetek, akkor csatlakozzatok.
A társaság jó lesz, ismerek már pár arcot közülük.
Az út egy részét már korábban bejártam, tuti tájak, szerpentinek, hegyek-völgyek lesznek..na meg tenger
-
csongi
veterán
En ezt megoldottam led szalaggal. Ogaz nincs benne az e jeloles. De nem is a lezerkard Fem nyerejut tettem fel. Meg este sem zavaro es nappal is lathato. Muszakin pedig egyszeruen leragasztom szovetes szalaggal, ember legyen a talapan aki eszre veszi

-
Archer
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Az a baj, hogy 10 szemétre jut 1 jó. Pl. kézi szerszámoknál hallottam, hogy van mondjuk a nagy noname árusító kínai cég (akár valamilyen gagyi márkanévvel) és ugye árulja a gyenge minőségű vackait de csinálnak olyat, hogy innen-onnan felvásárolnak egy-egy kifutó/megmaradt árukészletet bagóért, azt árusítják tovább. Van amikor egész minőségi eszközöket vesznek egy-egy ilyen bizniszből aztán ha kifog az ember egy ilyen szériát, olcsón juthat jó minőségű szerszámokhoz. Persze ki tudja mikor melyik szállítmányból fog kapni... Van ilyen is, de nem ez a jellemző. Viszont pl. a taiwani szerszámok nagyon jó minőségűek és a hétköznapi ember számára is megfizethető még (ellenben az amerikai/európai márkák, -USAG, Facom, Snapon, Stahlwille stb.- nagyon jók és rohadt drágák).
-
BoB
veterán
Manapság már nem elég menő ha a könyököd leér. A sisaknak is le kell!

(#31349) Mosquito34: ilyen vásárolható extraként pl. a Triumph explorer -hez, amit a gyár ködlámpáként hirdet.
-
-Mosquito-
őstag
-
Xaels
félisten
Karácsonyfa effekthez: errefelé van egy robogós csóka aki komolyan vette a "látszani" részt, annyira hogy nem tudsz nem megvakulni tőle. Na az ilyet is jól megkéne azért kínálni. Jó dolgok az újabbnál újabb technológiák és, hogy bekerülnek a KRESZbe, de azért mindent csak ésszel.
[link] ha valakit érdekel ilyesmi az enyém is csak saját képpel nem tudok szolgálni mert nincs mivel fotózni. A tükör más az enyémen.
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra
üzenetére
+1
Csak kiegészítőnek engedélyezném motorra, talán
feltűnőbbé teszi, mutatja a méretét: megelőzhet balesetet.
(Ebben az új hírben pont az a jó, hogy talán így is lesz...
)Az is mekkora már, hogy megy a barom tompított nélkül, a
lökhárítójából hasító DRL piláccsal a sötétben: nem lát stb.
Teszem hozzá, hogy amíg vannak akik közvilágítás mellett
azt sem veszik észre, hogy a lámpakapcsolót elfelejtették...Automata kell az ilyennek. Gyújtásra minimum helyzetjelző,
le se lehessen külön kapcsolni, járó motor mellett tompított.
A fényérzékelős automata kapcsolót dugják fel maguknak... -
Integra
titán
válasz
PoLizei
üzenetére
az nem baj, ha olyan a lámpatestbe épített drl, de nagoyn ritka és nagyon drága. amíg az elterjed, van 10 év hátra.. és igen, kollégának lentebb igaza van, aki régi motoron ül, ami alig ér valamit, nem fog 30-40-50ezer petákért hella-t venni, ami valóban drl is és látszik is vele.. ez a realitás sajnos :-/
nézd meg a különböző autógyártók drl megoldásait, az audi nagyon erős, az jó, ahogy a honda drl-je is kirívóan jó.. aztán nézd meg a többit, óriásiak a különbségek, a fele szart sem ér
-
törölt tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
azert a linkelt piaa nem epp nappali menetfeny...
-
Integra
titán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
őszintén? ez az egész drl egy nagy ostobaság.
szerintem. gyújtásra tompított fényszóró azonnal fel és kész. kötelezővé tenném minden autónál is. -
-Mosquito-
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Így van értelme. Az esti/szürkületi fényerőt viszont kíváncsian várom,hogy lehet majd megoldani.Tuti lesz vakítós verzió,vagy olyan helyre sikerül feltenni ami bántja a szemet.
Integra:
Nekem az a tapasztalatom,hogy a régebbi gépekkel rendelkezők még a lámpát sem kapcsolják fel. (tisztelet a kivételnek.) Ők nemhogy emelt fényű izzót,de Drl-t sem fog feltenni pluszban. Persze nem kötelezhető senki sem,hogy használja felszelje. Esetleg karambolnál fog leesni a tantusz,amikor meg azt mondja a vétkes,hogy bocs nem láttalak.

Archer:
Látni/látszani jó dolog. De azért vannak ám túlárazott termékek is. Pl: [link]
[link] [link] Kínaiban is biztos akad elfogadható minőség is.. -
PoLizei
aktív tag
válasz
TommyGun
üzenetére
tompított melett csökkentett fényerővel éghet (...) mieza marhaság már megint
Egy jó nappali menetfény éjszaka "retinaleválasztóként"
működik (brutál ledek előre irányítva), pont azért, hogy napsütésben lehessen látni. Az autóknál sem éghet együtt mivel a tompított használata azt feltételezi, hogy sötét van. Csak ott engedélyezték, hogy nappal helyette menjen a DRL. A motornál is lesz talán vmi szabályozás, hogy este le kell kapcsolni, v. éjszakai (csökkentett) módba tenni. -
Archer
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Majd elárasztják a boltokat az univerzális kínai gagyik amik még megfizethetőek lesznek, a típusspecifikus minőségibb darabokat meg csak elvétve lehet majd kapni, azt is rohadt drágán, mint minden ilyen mást. Szerintem.
(Mondjuk én csak párszor próbáltam be ilyen olcsó kínai cumót de persze nem lett jó, vagy csak ideig-óráig, utána vehettem meg a normálisat, úgyhogy már nem is kísérletezek ilyenekkel, inkább veszem a jobbat ha van rá pénzem, ha meg nincs, akkor nem veszek semmit).mod: most is lehet már kapni fényszóró izzót ledes kialakításban, egyik haverom próbálta a motorján H7-est, de nem igazán vállt be neki. Bár gondolom ahhoz direkt olyan foncsor kéne ami a ledhez való vagy a fene tudja.
-
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nekem van a mocimon, és olyan faja helyre van rakva teljesen gyárínak tűnik rajta, mintha oda találták vólna ki a gyári menetfényt, vizsgán kérdezték gyári? Mondom ja, ennyi

Akkor is ég ha csak a helyzetjelző megy. Ráadásul mivel rohadtul nem zabál a led áramot ezt néha rajta is szoktam hagyni hacsak pár oercre rakom le.Annyit még hozzátennék hogy ez a tompított melett csökkentett fényerővel éghet dologhoz hogy ilyen nappali menetfényt én még nem láttam. Tmaxon meg gp800-on láttam gyári menetfényt de azokon totál ugyanúgy világított helyzetjelző melett mint tompítotton...mieza marhaság már megint...
Megjegyzem nekem dupla tompítottam van, elég durván jól látok vele este, szal ha az ég a menetfény annyira nem feltünő... -
Integra
titán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
régi motorokon jól fog jönni a megfelelő minőségű drl, sokkal jobban lesznek láthatók. más kérdés, hogy ki fog minőségi drl-t venni... mert ha végignézem az autós társadalom ezen lépéseit a helyzet aggasztó...
-
DigitXT
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
a tompított fényszórótól függetlenül
Na, ez már valami.
-
-Mosquito-
őstag
-
alvaro
senior tag
válasz
teppik_amon
üzenetére
Sőt, még csak ne is engem
De azért elmondom, nálam hogy néz ki, amiben kibírtam kisebb fagyokat, hasonló adagokban (napi kétszer fél óra):- Bélelt cordura kabát, alatta 2 pulóverrel
- Bélelt cordura nadrág (eredetileg a kabát párja volt, Difi), alatta melegítő alsó
- 2 zokni a csizmában
- Csősál, orr alattig felhúzva a sisak alatt
- Fűtött kesztyű. Ez volt a legfontosabb pont, kézről tudok a legjobban átfagyni. Alternatív lehetőség, amit idén használok, a kézzsák. Ha a szél nem "simogat", már nem olyan vészes a fagy se.Az utolsó pont kivételével semmi extra, amire úgy kéne vadászni. Kesztyűből eddig 2 félét próbáltam, a motorakkuról működő Klan jól fűt, a saját akkus BlazeWear meg mintha nem is lenne... Exo2 StormGuard-ról hallottam még ismeretségi körből, hogy jól fűt. Ráadásul anyagában fűt, nem szállal, vagyis potenciálisan tartósabb, nekem a Klant forrasztgatni kellett, aztán úgy 3 év alatt eljutott oda, hogy már javítani se sikerült.
Beszerzés? A Klant anno a Nagyvasnál vettem Gazdagréten, de lehet, hogy már nincs nekik, mérges volt a srác a beszállítókra.
-
teppik_amon
tag
Alvarót kérdezzétek hogy kell télire beöltözni, meg milyen +felszerelés kell hozzá. Én továbbra sem javallom a téli hidegben való motorozást.
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Igen sajnos láttam. Azért is kérdeztem hátha van valaki aki tud valami tutit mert a motor mellett erre már nincs ennyim, sajnos 2-3hónapja alakult ki a helyzet és az ünnepi szezon alatt nehéz spórolni. Kesztyűt és lábbelit veszek, kb. naponta 2-szer fél órát kell kibírjak a hidegben. Nekem nincs időm várni a jó időt, muszáj felülnöm legkésőbb Március 1-én, hogy munkába tudjak jönni és ezt most 3évig legalább.
-
-Mosquito-
őstag
Na igen,gondolom az árát is láttad,hogy mennyi. Ettől függetlenül az sem kifejezetten téli motoros szerkó,csak védelmet nyújt ami nem biztos,hogy tökéletes is lesz/lehet. A csizma és a kesztyű is gyenge pont hideg időben.. 1hónap múlva talán már lehet közlekedni két keréken,s talán az időjárás is kegyes lesz.
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi, de nem értek egyet azzal, hogy nincs téli ruházat. Vannak bélelt Gore-Tex cuccok pl. Alapvető nyári cuccom van, első körben kipróbálom a Decathlonos aláöltözet mennyire elég rövidtávon még szerencse, hogy a mostani télből remélhetőleg nincs már sok és akkor nyáron összegyűjtök valami komolyabb cuccot.
-
-Mosquito-
őstag
Szia,
Olyan,hogy téli motoros ruha nem nagyon létezik. Max jól fel/beöltözöl akkor meg a Michelin gumiemberke effektus lesz. Bélelt kabát/nadrág jó kesztyű,pinlockos sisak és aláöltöző segíthet a hideg ellen. A Decathlonos aláöltözök megfelelnek. Ha még mindig fázós vagy akkor kétrészes esőruha. Érdemes az akciókat figyelni ha még nincs motoros cuccod. Shox,Euromotor,MotorOázis,Powerbike,stb.
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem Te vagy az egyedüli aki öregségére hülyült meg. Már ketten vagyunk.

De sosem késő, én most jöttem rá, hogy szinte mindennél jobban élvezem a motorozást pedig eddig féltem tőle.
Szerencsére a családom is szereti ezt a dilimet így ők is jönnek velem így nincs egy unalmas pillanat sem. Idén már én is tervezek hosszabb túrákat mert 2013 a tanulás éve volt 7000 elcsavargott céltalan kilóméterrel.
De majd idén
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
Még én, 50 éves fejjel is a kis 125-ösömmel május óta 5400 km-t hoztam össze, pedig ennek minden métere "fölösleges" időtöltés volt: nem járok vele munkába, csak kikapcsolódásként használom a kisöreget...
Ja igen: az idei terv úgy 10k km lenne: nagy túra Erdélyben, meg vagy 5-6 itthoni, több napos-kempingezős csavargás a hegyek között...

Jó, mondjuk én nem vagyok normális! - (Egy vén faß, aki a második gyerekkorát éli...)

-
fattyu
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
hát izé én tavaly 10 hónapot motoroztam.
15500 km.
Nyilván én a ló túloldala vagyok. de hogy minden eladó motorral alig mentek 2000km egy évben.Ja anyám meg szűz
-
alvaro
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Ja, évente 6-7 hónapot 20 centi hó van. Főleg idén

-
ujskodas
tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
17000/9=1888,8 km.
Te tudod miről beszélek. -
ujskodas
tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Nem hónappal, évvel számoltam, ha úgy jobban tetszik, szezonnal. A motor 2001.es most 2014 van, de csak év eleje. Ezért számoltam 12-vel. 12 szezon.

-
PoLizei
aktív tag
Én tavaly vettem 2001-es SV-t, annak az órájában ~25k volt, de nyilván nem igaz, nem foglalkoztam vele, úgy álltam/állok hozzá, hogy a duplája lehet kb.
A bogyo által linkelt példánynál viszont kicsit aggasztana a felhúzott kipufogó, mivel ha a felfogatási pontok megváltoznak, az engedélyköteles átalakításnak minősül. Vizsga előtt mindenképp vissza kéne alakítani gyárira. -
stifi
senior tag
már megint kilómétereztek? vegyétek meg a CBR-em, mindjárt jön a 66ezres szerviz

-
zsolt19900
őstag
tudom, ez nem számít.... csupán megjegyzésképp az én gépem is UIA volt és 50ezret súrolta mikor eladtam

a másik meg nehogymáá 12hónapot számoljunk egy motoros szezonnak
mert akkor elindítalak menten a 20cm hóba, hogy motorozzá
legyen az 5-6 hónap.... persze ez a 23e kmeren sajnos így sem "segít" 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tolja a szemedre, mármint belül úgy kering a levegő hogy rámegy a szemedre?
Amúgy még pár napig az általam linkelt boltban is ákcijó van (csak a honlapon nem igazítják ehhez az árakat), úgyhogy lehet ott még olcsóbban megkapnád...ha kéne egy utcai sisak is.

befogom a szám és megcsinálom amit kell. különbözünk, így szép az élet
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szívem szakad meg. Viszont lehet,hogy beficcen a Montenegrói esetleg a Bledi túra. 

legyen az 5-6 hónap.... persze ez a 23e kmeren sajnos így sem "segít"