- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Bizony kincset ér! Sőt, még lentebb a fűtés is. Reggel 0 fokban mentem órára, de különösebb problémám nem volt 22 kilométeren. Visszafele meg már a fűtés se kellett, 10 fok is biztos volt már, meg csodaszép napsütés. Azért persze minden ruhámban benne már a bélés, anélkül kevésbé lenne vicces, meg pulóver, sőt újabban egy ilyen érdekes maszk-sál szerkezet is használok. Próbáltam öcsém símaszkját, de az nem fér a sisakom és a fejem közé...
A heidenau k73 köszöni, nem panaszkodik a hőmérsékletre. A Z6 nem viselte ilyen jól a fagyközeli hőmérsékleteket, igaz, nem is kopott le a hátsó 10 ezer alatt...
Viszont ahogy romlik az idő, kúszik föl a fogyasztása Teresának, legutóbb már hajszálra volt csak a 3 liter százon
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
én holnap még gurulok egyet a balcsifelvidéken.
-
doc
nagyúr
en is mentem ma egy oracskat, hat ez mar nem volt igazan szorakoztato
a Metzeler Z6 nem ilyen hidegbe valo, alig volt langyos mikor hazaertem, ereztem is hogy nem fekszik szivesen a kanyarba, el is raktam aludni a dragat (csordultig tankolva, kozepsztenderre huzva, akksi ki, csinaljak meg vele valamit?)en kendot kotok a nyakamba (Louisban vettem, jo vekony, de osszehajtva sok retegu), tokeletesen megfogja a szelet, nagyon jo
-
Djuree
félisten
na mentem egy pár km-t, talán idén utoljára, hát már kezdtem fázni. a nyakam fázott, nem hülyeség az a maszk, majd beszerzek egyet. 11 fok volt. ezekszerint nálam ez a 10 fok a lélektani határ, ez alatt nem motorozok, nem futok
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Integra
titán
válasz runner 125 #1892 üzenetére
hiányolom a pizzás dobozt a hátuljáról..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Topiccsendőr
addikt
-
runner 125
nagyúr
Magyarország, nem hazudtolja meg magát.
...aki, esetleg nem ismeri, ez egy 50-es, automata robogó - gyárilag.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Daywalker
addikt
Hát, Szicília nem éppen a szomszéd. Még autóval is rohadt messze van. Mondjuk, ha nem egyben, egy nap alatt akarjátok lenyomni, akkor nem olyan vészes. Én csak Olaszország közepéig mentem autóval, de már a tököm televolt...dögunalom autópálya
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
shiNIN
tag
Én estem csomószor, egyszer nagyobbat is, a sisak mindig szépen a helyén maradt, érezzem magam szerencsésnek? Mondjuk amúgyis annak érzem.
Jövőre talán motorozni is fogok, ez az év, ugye... Bledbe majd elmegyünk autóval, úgyis akartam látni havasan, jól áll neki. Persze aprókat még nyomunk motorral, Révfülöpre se mentünk még el fákat fotózni, pedig tavaly novemberben elhatároztuk... Ha lenne egész nap jó idő s mennénk külföldre, az is Szlovákia lenne, itt van közel, más nem. No majd jövőre. Tervek, azok vannak, rengeteg Most látott Alvaro valami megkapó beszámolót egy erdélyi motoros túráról... Persze Szicília rendelkezik a legnagyobb prioritással és múmiákkal is. -
Djuree
félisten
válasz Topiccsendőr #1886 üzenetére
meg gondolom motoron sem ült még, mivel ha 50-esként vette, valszeg csak arra volt jogsija, erre meg felült, azt húzta neki mint az állat, holott fogalma sem volt róla mit csinál
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #1884 üzenetére
hja. meg a fantasztikus műszaki állapotról, sufnikókányról ne is beszéljünk...
Explosión de dos tiempos
-
ALI_G
veterán
válasz Daywalker #1877 üzenetére
Nem volt jól megkötve. Aki még nem esett motorral, annak fogalma sincs milyen könnyen lerepül a sisak. Ha nincs meghúzva rendesen, akkor csak addig véd, amíg 1x le nem ér a feje, vagy meg nem perdül.
Első esésemnél nekem is épp, hogy nem bújt le a fejemről, de pl. haverom aki mögöttem esett el, lerepült a fejéről szerencsére ő túlélte és felépült.persu: nem néztem meg csak az első képet, a szétrepedt sisak elég gáz...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Daywalker #1883 üzenetére
Nem értem hány embernek (gyereknek) kell meghalni még, h végre elkezdjék kiszedni ezeket a motorokat, robogókat.
.. már eleve így motorozni is kész életveszély, hisz folyton azt kell nézni hol áll rendőr, milyen autó ért éppen utol, ha megállt észreveszi-e, stb. A folytonos görcs elveszi az egésznek az értelmét, de az összes ilyen user csak önigazolni tudja magát. - "Vele még nem esett meg, és amúgy sem nézi ezt senki..."
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Daywalker
addikt
válasz Topiccsendőr #1880 üzenetére
Ja most hogy mondod, az áll résznél erőset kapott (a becsatolt állapot jól látszik), akkor így eshetett le. Hát ez szomorú.
Sajnos kb. majdnem ugyanígy halt meg pár évvel ezelőtt az asszony unokatestvére. A szitu is (125/50) is nagyjából ugyanez volt azt hiszem, csak ott vmi tuning dologról is szó volt. Ő egy oszlopot talált meg, nem tudta bevenni a kanyart. Azonnal meghalt.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
.mf
veterán
válasz runner 125 #1879 üzenetére
Akkor bocs... munkahelyen nem minden kép töltődik be...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
runner 125
nagyúr
Te, a cikket sem nyitottad meg?
Rögtön az első képen látszik a _zárt_ sisak, s a fényképek között is minden másodikon szerepel, sőt, az utolsó fotón még az is látszik, h be volt neki csatolva.
..max. nagy lehetett, és laza volt a csat, így lerepülhetett.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #1877 üzenetére
Ez lehet annyi is, hogy mivel forgalmi szerint smkp, ezért nyitott sisak volt rajta, amit még be se kapcsolt, az pedig könnyen lejön. Képeket nem láttam a sisakról, de az, hogy nem volt bekapcsolva, tuti.
A döntő momentum szerintem pedig az volt, hogy a beton csatornaelemnek ütközött mellkassal ill. csapódva fejjel. Feltételezem, pánik (nem húzta be a kuplungot) és fixáció (a beton csatornaelem), na meg a hülyeség (nem bekapcsolt sisak).Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Gergello
addikt
válasz runner 125 #1866 üzenetére
Kihúzatta egyszer, egyből meg is ragadt.
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #1869 üzenetére
parádé ezek a srácok mind. midnent tudnak amit én valszeg a büdös életben nem.
nagyon remélem a motogp nem fogja megölni a wsbk-t.. picit félek már attól is ami a kettőből lesz ha egyesülnek. sokkal jobban csipem a nagy öregek harcát mint a gp-t. ok, nicky-t bármikor szivesen látom wsbk-ban...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #1867 üzenetére
haver is járt így, besült a motor az MZ-n és blokkolt a kerék. szerencsére egyenes úton ment, nem túl gyorsan.
-
DigitXT
nagyúr
De mi a f*szért sétálgatnak a pálya közepén?
(És nem hallják, hogy épp arra jön egy moci?) -
-
zsoltee10
addikt
válasz runner 125 #1866 üzenetére
szerintem megszorult a főtengely, ugyanígy jártam a 250-es etz-vel, de sikerült kikuplungolni, és megfogni.
-
yodamastah
őstag
Eselyes a muszaki hiba....
-
runner 125
nagyúr
Hosszú féknyom, elesett, meghalt.
125/50..."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Integra
titán
-
alvaro
senior tag
Nekünk is kimaradtak a tervezett nyári túrák, jóformán csak két találkozón voltunk Walpurgisnacht óta. Ez az év házkereséssel telt, de legalább azt motorral intéztük, ha már nem nyaraltunk... összességében ez az év nekem is jóval gyengébb lesz, mint az előző, 16600 körül járok most Teresával.
-
.mf
veterán
válasz boogie84 #1856 üzenetére
Én is motoroztam volna még sokkal többet, időm nem sok volt idén gurulni:
- májusban előszedés és szerviz között 2 hét
- júliusban szerviz és baleset között 1.5 hét
- legközelebb csak augusztus végefelé ülhettem motorra
- szeptemberben sok munka
- s most október 15.-én már el is raktuk télire.Azaz nettó 2.5 hónap munka mellett, így csak 4200-4300km ment bele. Vannak, akik ezt egy hét alatt beletekerik
-
yodamastah
őstag
Bejon a fekkar, nyulos lesz stb... 10 fokban nem tapad ugy a gumi. Erre keszulj fel Ha suti a nap az aszfaltot az sokat segit nagyon. Szoval 10fok +napsutes az mar egeszen jo. Alapvetoen utcai gumihoz nem passzol a gumi melegito. Az felmelegiti 70-80 fok korulre (idealis esetben), az meg sok az utcai guminak. Persze ilyen hidegben meg mindig lehet hogy a gumimelegitos megoldas lenne ajobb, de en ezt nem nagyon probalgattam. Keveset haszanaltam utcai gumit sportmotoron.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz yodamastah #1859 üzenetére
Ehe, és mi van ha a fékolaj nem bírja már a strapát? Elmegy a nyomáspont?
sajnos én még nem voltam olyan pályán ahol fékezni is kellett volna.
Ilyen 10 fokban milyen pályázni, mire kell felkészülni (pl. nekem utcai sport gumival), gumimelegítő nélkül veszélyes?
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
Palyan, intenziv hasznalat kozben gyorsan kijon ha elhasznalodott a fekfolyadek. Hiaba jo a fekfolyadekod 350 fokig, ha sok benne a nedvesseg. A sok nedvesseg jelentosen csokkenti a forraspontot.> 3. korben mar szar a feked. Utcan a budos eletbe nem melegited ennyire fel, lehet meg 4 eves olajjal se tunik fel hogy sz*r. Futomu ugyanez. Fel eves villa olaj mar konnyen bajok vannak. 1. korben fasza, 3.ban mar nem csillapit. Hideg es meleg allapot kozt nagy lesz a diferencia. Utcan tizede terhelest kap, sok 10e km utan is jonak tunhet a csillapitas.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #1841 üzenetére
Az R6-ban cserélsz 2x folyadékot évente? Az miért jó? nem értek hozzá, de én 2 évente cserélem.
-
boogie84
veterán
-
törölt tag
mindenki leteszi a motort mosmar
ki igy, ki ugy. -
Topiccsendőr
addikt
Most olvasom, az RC8 megnyerte az IDM et.
Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #1847 üzenetére
lassan kezd értelmet nyerni nálam is
asszem ez jövő évre még drágább mulatság lesz, na mindegy, nőre nem kell legalább költenem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.mf
veterán
válasz yodamastah #1809 üzenetére
Nemrég érkeztem haza, viszont már 404
Szerk: most látom, épp az előbb írtad. Kár, majd megpróbálom megtalálni a neten
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #1843 üzenetére
amikor kivettem az első kereket, nagy okos fejemmel érzésre sikerült úgy belecsavarnom a hátsó szemeket a villába az emelőhöz, hogy az egyiket sikeresen el is nyaltam.. picsbe remélem következő esésnél nem fogok kiszakítani a villából vele egy darabot
-
yodamastah
őstag
Leszedtem a cuccot.
-
Topiccsendőr
addikt
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #1841 üzenetére
kezdésnek az lesz, belebaszom a motul fékfolyadékát, meglássuk mit produkál vele.
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #1837 üzenetére
2 éves lesz februárban. 11e km-t mentem eddig, ebből kb 3e km pályázás. gondolom dot4 van benne.
yoda: igen, vágom, de még szararc vagyok és fosós, nem motorokkal nőttem fel, nehéz ledolgoznom fejben egyes elemeit a történetnek ahhoz, hogy felgyorsuljak valami emészthető sebességre.. nem megy egyik napról a másikra sajnos
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
válasz Integra #1836 üzenetére
Lehet szarul van legtelenitve.. akar gyarilag is... Abbol a tokico nyeregbol eleg melos kizavarni az osszes buborekot De amugy a gsxr-t is meg lehet csinalni jora. Nem lesz tokeletes de hasznalhato. Ha a viktornak a VB-n jo volt akkor nekunk is jo Amugy meg .. nem kell annnyit fekezni, es akkor kevesbe melegszik... es ezt most tok komolyan mondtam Ja igen a folyadekot meg azrt eleg gyakran kell cserelni. Szivja magaba a nedvesseget, az meg ugye felforr es hipp hopp ott a buborek
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #1835 üzenetére
mert nyúlik. és meglepően hamar. ne mondd, hogy ez egy ilyen kategóriás motoron rendben van, mert akkor kitépem a hajam és keresem a lehetőségeket, opciókat, hogy hogy lehet ezt megszüntetni. gyanitom tavasszal a kötelező szervizen folyadék csere segíteni fog valamit, de..
yoda: lejött nekem is, köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Integra #1834 üzenetére
ha szabad kérdeznem mi a ráknak kell sumitomo a tiedre?
Honda féknek semmi baja. A GSX R ek munkahengerét meg főfékhengerét cserélgetik, mert az valamiért nem sikerült jóra. Állandóan változik a nyomáspontjuk, illetve beesik a fékkar. Legalábbis nagyon sokan panaszkodnak erre.
?Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz yodamastah #1833 üzenetére
komplett r6 cucc. használt persze.
részleteket még nemtok, mert úgy szólt egy jóbarát, aki szintén egy ilyen szettet vett, csak 750 gsx-r-re.[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
-
Integra
titán
erről mit gondolsz???
hozzá tartozó gyári brembo munkahengerrel, nemtom milyen betéttel és melegítőkkel kb 50e körül lenne ez a lehetőség most....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #1821 üzenetére
olcsó honda koppintás lámpák, de azér' elfogadnám...
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Jó neked...én beleszerettem az idősebbik hornetbe, erre volt bátorságom kicsit fentebb nézegetni árban...és megláttam a másik csodát... Olyanok ezek, mint a nők...
TayRol
Na ugye, hogy veszélyes egy alternatíva...nagyon szép az is. Pl. Fekete-ezüstben, na meg láttam fekete-pirosat is (vagy lehet összekeverem valami mással )...na az se semmi.Hmm, fehér...olyat nem is néztem még, nem lehet rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Bevallom őszintén nem tudnék dönteni, ha itt lenne a pénz előttem, meg a két motor...GSR is rohadtul bejön. Sőt szerintem az újabb 2007-es Hornetnél jobban néz ki talán...Fejvakarós szmájli.
TayRol
Tudom, hosszabb távra tervezem.
persuader
Ok, miért is ne Ducati.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Topiccsendőr #1821 üzenetére
hát végülis, legyen az inkább
-
Boxer001
veterán
Még mindig itt vagyok, nem koptam le a témáról. Jelenleg két esélyes van, az egyik a Hornet, a másik a GSR, csak itt bonyolódik a helyzet. Ha sehogy se jön össze GSR környékére az összeg, akkor marad a régebbi Hornet (mondjuk 2001-2002 környékiek), ha viszont összejön (asszony megsajnál és segít ), akkor vagy fiatalabb Hornet, vagy GSR.
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #1815 üzenetére
na hazaértem, szedem, itthon lejön hamar
-
nagyúr
megjött a ponyva
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Integra
titán
"sima ügy" a melóhelyről....
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ti nem melóztok, vagy nektek lehet mindent töltögetni netről? nekem még netezni sem szabadna egyáltalán, de leszarom viszont ha letöltök akár 1 mb-ot is, akkor már jön a felmondólevél, volt már rá példa
-
yodamastah
őstag
válasz Topiccsendőr #1806 üzenetére
[link] Szedjetek, mert par ora mulva letorlom
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #1806 üzenetére
nagy pa lya
egyebkent is ki leszunk moderalva, bannolva, fenyitve, stb
-
Topiccsendőr
addikt
válasz yodamastah #1805 üzenetére
Zsírály.
Tényleg felesleges lenne eszmefuttatni, akit eddig érdekelt, az úgyis vette a fáradtságot, és keresgélt ilyen irányban. Aki meg nem értette, annak nincs is rá annyira szüksége.Explosión de dos tiempos
-
yodamastah
őstag
válasz Topiccsendőr #1804 üzenetére
Felrakom valahova esetleg,es betolom a linket aztan letorlom ha leszedtetek
-
Topiccsendőr
addikt
-
yodamastah
őstag
válasz Topiccsendőr #1793 üzenetére
Belemehetunk, de erre vannak jo doksik. (magyarul nem tudok egyet sem) Talan a legjobb cucc amit oda tudok adni az a Traxxon Dynamics 2 lemezes DVDje ott egeszen az rake-tol anti squat-ig elmagyarazza es elmutogatja a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest