Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcikoca
senior tag
Szevasztok, van egy kawasaki zxr 750-em 91-es. A kérdésem az lenne, hogy az normális mikor szabályoz feketésbarnás füstöt okát lángszórással együtt?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

Ez a burzsoá dolog jónak tűnik. Kár, hogy nincs akkora kínálat. Mire találsz egyet, lehet elautókáztál 2000 km-t egy kis országban.
-
Topiccsendőr
addikt
zt akkor mivan ha lila?
Lc4, száraz karteles, szinte mindig kap olajat, akármilyen szögben van. Meg mi az hogy szét van hajtva? Jön a kék gázra? Dobálja a kettest? Egykeréktől kivan a nyakcsapágy? Netán kitört néhány küllő? Képről látod? Észlelhető dolgok. Amíg nem láttad, nem tudhatod. Biztos kapta, hobbicélra van. Adtak neki.
Ha normálisan cserélte az olajat, akkor nyugodtan lehet tépni.
Buktató? Nincs papírja, fene tudja körözik-e, meg egy igénytelen az egész, ha ránézel. Slick elöl, egy üszök hátul. Ez mindent elmond, a tulaj igényességéről. Ilyenkor mindig szoktak finomságok lenni máshol is. Persze meg kell nézni, meg menni vele, van-e gyíkja. Ha nincs akkor meg vegyél utánfutót, vonohorgot mellé.
De túlzás azt állítani, hogy kifogástalan egy ilyenre, mert ez nagyon relatív errefelé.Egyébként elmondom a nagy titkot.
Tehetős embertől kell járművet venni.
A fiatal takonynak nincs pénze, agya, hogy karban tartson bármit. A proletárnak... Végülis ugyanez a helyzet. Suervizkultúra az a sufniban van.Felhívod telefonon. Az ilyeneknél általában mekegés makogás van. Ilyen: jahigen, jahnem, az most lett felrakva rá, ma vagy tegnap. (olyan igazi arcüregből hangképző orgánummal)

Míg egy igényes embernek választékos szókincse van, nem szarakodik, elmondja mivan, és nem éhes.
Tehát? Idős orvosházaspár, nemdohányzó, telekrejárós lc4-e eladó.
Elemezzük ezt a hirdetést!
Orvos házaspár (burzsoá-teltházas!-karbantartásra van pénz, és jövedelmének elhanyagolható részét képezi egy szakember megfizetése) esetünkben a hatalmas osztálykülönbséget a mi szintünkön jókora vagyonszerzésre tudjuk váltani!
A többi jármű szar
Remélem segítettem
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen, az üléspúptól engem is kiráz a hideg
igazi b*zi lehet.na de hogy hasznomra váljatok, mi a fene itt a buktató?
nem hívtam fel, de csak arra tudok gondolni, hogy annyira szét lett hajtva, hogy az egész leömlő a dobig lila, -10 LE van benne
A Prestige mit takar? Mi a szinter fékbetét?
-
doc
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a legjobb hogy meg az ulespup is rajta van ha jol latom, csak hogy teljes legyen a zurzavar

-
boogie84
veterán
Ma megtettem uccsó körömet ez évre. délután 4re értem haza, csak 75km volt, de mire hazaértem már a kezem fázott. Ennek ellenére marha jó volt!

-
ALI_G
veterán
fain supermotyós videó: [link]
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
persunál nincs meglepetés, mindig dobozos gépet linkel, vagy valami lepukkant szart árulnak használtautón

-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Jaja, én is néztem, oszt meghökkentem

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

ezért nem raktam én a fazerre ilyet, pedig az inkább túra, de azon is ocsmány
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na ez tenyleg tré.

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
megértelek, nem fényezte kékre.

-
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Aszondod jól mutatna uvfényben? Esetleg egy uv-s fénycsövet az aljára téve pimpelnéd?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy határozottan nem rossz
De a fehér nekem kicsit túl homogén-egyszínű. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ennyi. meg a kávézó elé is.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez még a diszkó mögé is tökéletes.

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
passzolom, de baszki, nézd már meg, hogy néz ki fehérben... gyönyörű, kell.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
azért kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan combosabb egy sornégynél, ha majdnem ugyanannyit pörög.
Egy R6R hez képest biztos alulról "tol" - ha ilyet lehet egy 600asra mondani - dehát na.
Az állítólagosan nagyobb rendelkezésre álló nyomatéknak feljebb kellene tornásznia a lóerőt is, vagy mi a ráknak pörög 14500 at. Na mindegy
szépnek szép. -
Integra
titán
-
Daywalker
addikt
Találtam 27-ért komplett (tehát két nyereghez) Tokico javító szettet. Gyári...mmint Genuine Suzuki
De ugyanaz a két nyereg, kawához is jó. Azt hiszem ez jó lesz. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
pfffffffffffff, asszem egy életre megtanulta...

-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ja csak becsavarta kezzel, es nem huzta meg. 3-4 kor utan meg leesett az egyik nyereg, aztan hello fek. SZerencsere volt annyi esze hogy lapra vagta a motort es aztan leugrott rola. Beleszalltak a falba, de a srac gyakorlatilag karcolasokkal meguszta. Kivulrol eleg szarul nezett ki. Sajnos rosszul osszerakott fek miatt volt mar tobb hasonlo. Altalaban ronda vegkifejlettel....
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
mármint, hogy kereket cserélt aztán nem húzta rá a 2-2 csavart nyomaték kulccsal a csavarokat a fékpofákra?!
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
En ratekertem egy ilyen alu bilincset az olejszurore, es a bilincset drotoztam le.
A fekcsavarokat sem art ledrotozni. Nem is azert hogy a drot fogja, hanem akkor nem felejted el meghuzni ha drotozni is kell. Sajnos lattam mar embert falnak menni mert nem huzta meg a feknyerget
Mondjuk eleg jol meguszta de rettenetes latvany volt.... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
ennyire teltházas az arc, vagy mi?

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
azzzaz..

az olajbetöltő sapinál megtaláltam a blokkon magánis azt a süllyesztést, amit ki kell fúrnom hozzá, de az olajszűrőnél nemtom, hogy szakszerűen hogy kell megcsinálni. -
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
presztizsre? miért?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jah, hát persze, h a presztízsre céloz a cikk, nem is kicsit.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
még talán az olajszűrő ledrótozása meg a betöltőé is, nem?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azzal egyetertek teljes mertekben. marmint az elso bekezdessel.
a melyebb technikai infokat pedig igyekszem megjegyezni. -
Integra
titán
a csillapitásos bukó gomba nem hülyeség szerintem, de gyanitom azt is százezerért mérik..
a bikelift emelők is szépek, minőségiek, de a 25-30ezres árcédula durva rajtuk. egy lsl lábtartót elfogadnék, csak nem normálisak ezek az árak.. aztán úgyis letöri az ember.. 
ja és mivel részben kocka vagyok, ezért a telemetria is érdekelne, majd ha elérhető árban lesz... -
Djuree
félisten
Az aldi-ban az automata akkutöltő (motor funkcióval) 3995.-
-
ALI_G
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Tényleg szélsőséges

Fel nem foghatom, ki a fenét érdekel, hogy mennyire olcsó motor, amikor teljesen használható. Ez a presztízs hasonlítgatás. Sosem éreztem úgy, hogy egy postás 125 SR el egy szinten lenne. Aki meg így érzi, vegyen Ducatit. Valag lóvéért egy zsákutca motort. Az biztos jobb.
-
válasz
runner 125
üzenetére
"Hatása a Fila-táskáéhoz és a Daewoo Matiz klubéhoz mérhető"

-
runner 125
nagyúr
Ezt egy totalbike-os cikkben olvastam az SV-ről. Szélsőséges, de szerintem nagy.

"A Suzuki SV650 Magyarországon egy korszak szimbóluma. Hatása a Fila-táskáéhoz és a Daewoo Matiz klubéhoz mérhető. Azokban az években terjedt el, amikor a Suzukinál készpénz és jogosítvány helyett egy közüzemi számla és egy személyi igazolvány bemutatásával juthatott bárki új motorkerékpárhoz. A sokszor halálos sportgépek helyett sokan választották az SV-t, mivel ez volt az egyik legolcsóbb nagymotor."
-
Az a törött bokával versenyzés kemény volt Lorenzotol. Begurult tolókocsin a boxba, ketten felrakták a motorra, aztán végigelőzgette a fél mezőnyt és (ha jól emlékszem) 4. lett! Aztán persze szépen levették!
-
yodamastah
őstag
Nem itt eltort a bokaja. Ha jol emlexem szinte 1-2 nap kulonbseggel tortem el enis a bokamat. A vicc az hogy ra 2 hetre mar motorozott, nekem meg akkor raktak fel csak a jarogipszet. Pedig engem is jol megcsavaroztak. Persze nem minden bokatores egyforma.. sot! Viszont nekem talan a leg egyszerubb volt amit mar muteni kell... na mindegy

-
Djuree
félisten
ja ok, akkor ezt a repülést megúszta ép bőrrel, újjal

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tényleg az mikor történt? ezután a repülés után? elég durva, csak a hírekben láttam, azért meglepően jól tűrte...
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
lool
mily szépen repül jorge barátunk 
a jorge amúgy a györgy megfelelője
-
yodamastah
őstag
...
-
yodamastah
őstag
Sztem a Lorenzot nem lehet uberelni. 10 pontos gyakolat

-
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
ertelme semmi, raadasul meg el is csufitottak azt a szep motort...
huzol egy hajszalnyi gazt, aztan mar porog is ki a hatso kerek
-
zsoltee10
addikt
én még tuti nem rakom el, még tervezek menni Sopronba is pl.

-
ALI_G
veterán
ez debeteg vadállat lehet:[link]
-
ALI_G
veterán
Na én elraktam télre a motort. Megtankoltam, lemostam, befújtam a láncot, felfújtam a gumikat és pár hete megheggesztettem a kipuffot ahol el volt törve a gyári varrat (ráadásul ingyen
), megnéztem a gumikat is, "sajnos" nem kopott el még egyik sem, így nagy lesz a kísértés, hogy jövő tavasszal nem rakok új papucsokat, pedig az első 2 éves, de még idén atomstabilak voltak, a szélei kissé viseltesek, amiről korábban azt hittem, hogy csak feltapadt gumi kecsóringről úgy néz ki, hogy egy kicsit megkozmált a szélső 2 cm-en.Amúgy ma még 20 fok volt napon, langyosra melegedtek a gumik, szóval lehetett volna pályázni
Holnapra még jobb időt mond, de tuti zárva lesz minden. -
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem tudom, nem vagyok vegyész, de:
- több helyről is ezt hallottam, olvastam
- a nyáron szüleimnél egyik szekrényem kipakolva előkerült egy régi bringás sisakom, az is van bő 10 éves, talán kicsit több is. Az ütéselnyelő hab, amely eredetileg kemény-puha, rugalmas volt, most rideg, morzsolódós lett. Lehet, hogy nem ugyanaz az anyag, lehet még ezernyi más tényező is (pl. abban a szekrényben, amiben volt, egy fűtéscső megy mellette, amitől télen kap elég meleget; viszont uv nem érte), de ha egy motoros sisakkal is ez történik, akkor az már legfeljebb csak dísznek jó. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
aha, akkor ezért ilyen nyílegyenes a kipuff, néztem is, hogy miért, most már tudom
de nem volt teherviselő elem, nem? -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az a kipuff milyen durva már rajta...

ijesztő egy gép lehet. ezzel be lehet euro-3 normára vajon nevezni?
-
Topiccsendőr
addikt
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
akkor már inkább KGB

-
-
Ramius
őstag
A mostani motorrevüben is felmerült pont ez a téma. Ott is azt írják olvasói levélre válaszolva, hogy az első esésig használható, de ajánlott 5 évente cserélni. Meg olyasmit is írnak, hogy az ütéselnyelő réteg évi 2%-nyit veszít a hatékonyságából.
-
Djuree
félisten
hát lehet már kicsit elöregedett benne a cucc, tervezem is a cserét, de sztem még bírná azért pár évig, ha cserélek is csak a kényelem meg a zajszűrés miatt fogok.
persuader: le fogom valszeg. bár nem veszek drágát, sztem egy 40k max, valami nolan vagy agv tökéletes lesz. esetleg shark...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

igazi b*zi lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a fehér nekem kicsit túl homogén-egyszínű.

Mondjuk eleg jol meguszta de rettenetes latvany volt....