Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
hogy a picsába tolja így le az a kis cingár gyerek ezt a mocit a rámpáról
engem biztos elrántott volna ha meglódul lefele, pedig én nem vagyok egy kis darab embör. azért a fazert megfogtam dőlésben, a benzinkutas csak nézett nagy szemekkel, hogy meg bírtam tartani egy kézzel, pedig már majdnem teljesen eldőlt 
a moci fasza, kipróbálnám, de nem kéne, nem bírnék vele... -
-
-
hcstuning
tag
Tényleg tavasszal?
Én március körül akartam, de lehet februárra hozom akkor előre...
Hátrány csak annyi, hogy menetpróbát nehézkes akkor csinálni, de hátha egy szép napot fog ki az ember

Én is naked párti vagyok, de a Hornetet sokallom magam alá elsőnek. Függ majd a pénztől is, ha kevesebb akkor valami GS500, ha több, akkor az álom az ER-6. Gyönyörű...

-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Kéne

-
Daywalker
addikt
Na, itten vagyon az új ZZR1400

-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
LöL

És hogy ez mennyire igaz: 1996-97 M12, 1998-99 M10
De itt megálltak. -
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ebayen M10-eseket látok, egy-két kivétellel M12.
-
doc
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
en csak legeloszor voltam bent, mert ott talalkoztam az oktatoval, aki az ora felenel ert oda, addig hallgattam a masikat, teljesen jo stilusban meselt, es mar annyi ido alatt is voltak ujdonsagok
csak sajnaltam az idot bejarogatni, igy aztan maradtam a konyvnel meg a tesztprogramnal
-
Daywalker
addikt
Ja szerintem úgy lenne normális, hogy ha van már jogsid, akkor elkérik az elméleti rész egy töredékét, mert úgysem járnak be, de az ügyintézésre kell egy picit fizetni. De hihetetlen h ki kell fizetni a tanfolyamot ilyen esetben is. Mondjuk én volt h bementem és figyeltem...el sem hinné az ember, hogy mennyi mindent el tud felejteni...apróságokat. Az oktatók is mondják, hogy évente, félévente elolvassák a könyvet.
Valaki esetleg nem tudja, hol tudnám megnézni, hogy mekkora emelőszem kell a hátsó villába?! Nincs nálam kéznél csavar, hogy próbálgassam

-
-
shiNIN
tag
Ja, meg a miniszoknyák télen... Nem normálisak, csak azt nézik, hogy mennyire szexik per pillanat, kit érdekel, mi bajuk lesz később.
Hideg van még a házban is (szigeteletlen b30-as nyaraló, no. jövő télre vagy tizedakkora lesz az U értéke a falnak, addig csak kibírjuk
, motorozni eszembe se jut. Alvarónak már bőven kesztyűfűtést kellett használnia, nekem még igazi téli kesztyűm sincs, csak egy őszi, ami 10 fok alatt kezd meghalni. A héten azért igyekszem menni egy kicsit, főleg, ha melegebb lesz. Itt napok óta 12 fok a max, opcionálisan esővel és persze széllel
Még biciklin is hideg van. -
doc
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
en most tavasszal csinaltam, 110 volt mindennel egyutt (ebbol a KRESZ 30 helyett 10ezer volt, mivel volt mar B jogsim, amugy meg egyszer sem voltam bent
) videken (Veszprem megye)
ugy kezdtem az oktatoval, hogy hazajovok kulfoldrol, negy hetig itthon leszek, aztan megint megyek ki, szoval azalatt mindennek meg kell lennie
a negyedik het szerdajan volt a forgalmi vizsgam
mondjuk mivel 3 nap kellett a vizsgaigazolashoz, azert csak akkor tudtam bemenni mikor megint hazajottem, szoval az uj plasztikkartyat csak hetekkel kesobb kaptam meg (addigra meg mar a motort is megvettem
) -
.mf
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Nekem nem a kezem fázott (ill kicsit igen, de az gyalog, meg irodában is), sokkal inkább a nyakam, pedig van rajtam maszk.
Úgy érzem nekem ez már az utolsó hét lesz idén, a következő hetekre még rosszabb időt mondanak. Legalább eddig jó időnk volt, tavaly már a szeptember is ergya volt, a végén már fagyok voltak.
Szóval akkor Kakucs vagy Kecskemét hétvégén?
-
Djuree
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
ezért nem motorozok én hidegben.
tegnap este majd szétfagytam bőrjakóban, kis csajok jönnek szembe, mind haskivillantós felsőben
40 évesen olyan finom reumájuk lesz, hogy az ágyból felkelni nem fognak ordítás nélkül az is biztos
nem tudom a szüleik ennyire leszarják őket, ha majd ilyet vesz fel a lányom 20 fok alatt, repül a maflás az is biztos---- -
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Vagy téli kesztyű, vagy nem motorozok. Nem akarom, hogy 60 évesen (ha megérem) még a f@rkamat se tudjam elővenni egy pössentéshez a szétkúrt izületek miatt. Sokan nem hiszik ezt el fiatalon, de akik régen motoroztak és megöregedtek, azok ezt már tudják...
-
runner 125
nagyúr
Jaja, el is hiszem.
..most csak egy 180-as robogót hajtok, de a minap esőben jöttem vele haza 35km-ről, persze nyári kesztyűben - mire hazaértem a kezem olyan szinte fázott, mint amikor annó kesztyű nélkül hógolyóztunk. Valahogy elmaradt az időjárást illetően az átmenet. Egyik napról a másikra 10 fok lett.

_
Más, 1-2 sportmotor hirdetésbe belenéztem, már a harmadikkal találkozok, aki " 400ccm feletti robogóra cserélhető/beszámítok!"
Hm.

-
.mf
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
"olyan bszott hideg van, h nekem már a gondolathoz sincs kedvem."
Hjah, reggel nekem sem volt olyan őszinte a mosolyom, főleg, hogy nyári cuccaim vannak; de még ki lehet bírni. Pár hete hajnalban, alvás nélkül, 4-5 fokban jöttem haza, na az már nem volt az igazi, csípett a szél.
-
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
ez akkor is gáz.

-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Mondjuk közben eladták a yosimura dobot is, részben azért is engedett belőle.
Én most nem mernék a használt piacról bármit is venni. Főleg mióta persu mutatta azt a két hirdetést.
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Lófa..t sem lehet eladni

-
runner 125
nagyúr
Ha már GSX-R téma; e darab után egészen pontosan fél éve érdeklődtem.

... ezek szerint azóta sem talált gazdára, bár igaz, h akkor még 1.290m-ért volt hirdetve. -
DigitXT
félisten
-
Djuree
félisten
nem tűnik rossz vételnek: 750 gixxer
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
It egy ugyanolyan felállás csak a motoros el is tud indulni.
Csak egy picit számít. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha vásárolok, egy forgalomból ideiglenesen kivont mocit, akkor annál is ugyanúgy működik az átírás, mint amelyik forgalomban van?
El kell vinni eredetvizsgára és KGFB-t is kötni rá? Mert a moci üzemképtelen és valószínűleg alkatrész lenne később belőle, ezért nem lenne jó, ha még 30k-t rá kéne költeni.
Köszönöm előre is a válasz(oka)t!

-
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Abban hol a műszaki, tervezési kihívás?

Igen, az is egy alternatíva, mely könnyen lehet, hogy olcsóbb is, és hatótávolsága jóval nagyobb. Csak a magyar utakon és a fővárosi közlekedésben nem tudom, hogy állna helyt... előbbire egy enduro jobb, szerintem. Meg valahogy a motorok közelebb állnak hozzám, mint a robogók, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni.
-
.mf
veterán
"nem hiszem, hogy nagy kedved lesz jövőre 450 hufos benyát tankolni, szóval több okból is megéri kivonatni
"Úgyis fogunk tankolni, bármennyi is lesz.
Bár... régóta gondolkozok egy elektromos / hibrid (egy kis léghűtéses talán modell benzines motor egy generátorral összekötve, ami az akku merülésekor még utántölt) motor építésén, 4kW-os villanymotor, hogy L1e-be beleférjek (50cm / 4kW alatti SMKP), pár mélykisülés-tűrő akku (vagy csak simák), egy régi enduro váz, esetleg supermotósítva, aztán városi közlekedésre, munkahelyre rövid távolságokra elég. A kérdés csak a vezérlés, meg a megvalósításához az idő...
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
aztán úgy járt volna, mint az a kawás a drag pályán....

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Jah igen asztra 750 BMW M6 G-power űrtechnika meg 800.
Nemértem minek erőlködnek akkor a BMW-nél...
-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Alapból 204 lovas az a motor, 400-ra, 450-re, talán 500-ra simán fel lehet húzni. 750-re én sem hiszem...
-
Ferdzsoo
addikt
Halli, ez azért ciki LINK
Arohadtéletbe mi volt abban az autóban.
Kicsit megalázva érezném magamat... -
geree@bl
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem tudom, hogy máshol mennyi.
Én igazából nem néztem szét, mert ugyan oda mentem, ahol B-t szereztem.Nekem így alakult:
30 kresz
30 rutin
5 vizsga
51 forgalmi
11 vizsgaAsszem legalábbis valahogy így volt.
Az a forgalmi meg a vizsgák biztosan ennyik.Időben meg sztem elég rövid lett. Augusztus közepén kezdtem. Úgyhogy kb 2 hónap.
Igaz a héten volt olyan, hogy 1 nap 6 órát vezettem, hogy meglegyen a vizsga előtt az óraszámom
szerk:
Tavaly ugyanez (vagy talán még tavasszal is) 90ből meglett volna.... -
Daywalker
addikt
-
shiNIN
tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Az óradíj is más a különböző helyeken... (Az alapösszegen felül pedig mindenféle érdekes dolog bejöhet, Alvaro tudna mesélni arról, mikre képes egy esés. Nekem olyan legalább nem volt, estem és a motorban is esett kár, de az enyém volt és leszartam az esztétikai hibákat.)
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem mindenki van úgy, mint te, hogy csak a versenypályáig kell elevickélnie a motorral.

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

engem biztos elrántott volna ha meglódul lefele, pedig én nem vagyok egy kis darab embör. azért a fazert megfogtam dőlésben, a benzinkutas csak nézett nagy szemekkel, hogy meg bírtam tartani egy kézzel, pedig már majdnem teljesen eldőlt 
Nem tudom mikor kapom meg, arra még nem válaszolt, de remélem hamar. Nem hiszem, hogy szar lenne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, motorozni eszembe se jut. Alvarónak már bőven kesztyűfűtést kellett használnia, nekem még igazi téli kesztyűm sincs, csak egy őszi, ami 10 fok alatt kezd meghalni. A héten azért igyekszem menni egy kicsit, főleg, ha melegebb lesz. Itt napok óta 12 fok a max, opcionálisan esővel és persze széllel
40 évesen olyan finom reumájuk lesz, hogy az ágyból felkelni nem fognak ordítás nélkül az is biztos