Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
ezt benéztem

Szombaton akarok motorozni, de
Kecskemét Gokart CEE (2011-09-17)
A pályát szeptember 16-18 között csak a versenyzők használhatják!
felgyújtom őket
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jaja, azt tényleg nem árt cserélni.

-
ALI_G
veterán
Hétvégén jöttem vissza Kalocsáról Kecel-Kiskunmajsa irányába és 70-nel mertem jönni felkapcsolt refivel. Viszonylag szar is az út és az út mellett csak bozót, fa, bozót váltakozik. Volt őz, kuvasz, nyuszi (amit meg is kergettünk), szóval a gyári szart se ér. Normális után max. 90-100-at merek menni, életveszély.
-
.mf
veterán
Na én is beletoltam még 450 kilit a hétvégén, Környétől Veszprém át sok kis falun, ill. Csákvár felé, remek útminőség, át az erdőn, igaz kanyar lehetne több is, de így is élvezetes gurulás. Meg még pár irányba.
A szombat reggeli szürke-borús időhöz képest olyan kánikula lett, hogy csak lestem. Remélem még kitart egy ideig, még gurulnék. Látom mentetek Lillafüredre, erről sajnos lemaradtam, majd valamikor máskor
-
zsoltee10
addikt
Ezt gondolom felismeritek, Csesznek
Kilátás a Keszthelyi-hegységből Badacsonyra, és a Balaton is látszik kicsit. -
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
lillafüreden elég nehézkesen lehet bemenni a parkolóba. volt egy fószer valami grand vitarában asszem, és egy pugos lúzerkedett, nem tudott rendesen kikanyarodni meg útban volt egy bécsi c sportcoupe is. ez a faszi úgy káromkodott a suzukiban, mutogatva, magyarázva, életemben nem láttam még ilyet. mellette meg ott ült a nője és hallgatta. vajon ciki volt neki vagy már megszokta? premier plánban láttam a palit, vele szemben álltam és csak pislogtam a bukó alól, hogy mit művel.. vasárnap délben torka szakadtából káromkodik lillafüreden egy parkoló bejáratánál.. hihetetlen.. rá kellett volna gyújtani az egész autót, égjen benne az ilyen. szenesre. felemelő pillanat lett volna.
-
-
TayRol
nagyúr
na, megjottunk. jo volt a Tuzi altal ajanlott utszakasz, magam reszerol rengeteget fejlodtem. es meg a Kékesen is voltam, eloszor eletemben.

a többi kepet cenzura utan feltehetem.
ja, hogy a Bükkben mennyi vezetni nem tudo embernek mondott lény van... -
sv néven fut van belőle 3 féle "gladiatus" ... a "sima" meg a "s" verizó
Doc... kicsi de játékos

-
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
az volt rairva

tobbet nemtudok mondani kerem kaccsojjaki
a cegnel szokott allni egy regebbi SV, az olyan normalis motormeretu, de ez tenyleg baromi pici volt -
doc
nagyúr
tegnap lattam egy uj 650-es SV-t, hogy az micsoda apro kis motor

mellette meg egy Deauville volt, ahhoz kepest plane picurka
-
mi lett azzal hogy mindenkinek nevénél ott lesz egy kép a motorról?
-
shiNIN
tag
Elolvastam, hasznosnak tűnik
Majd mi is megyünk arra, de lehet, hogy idén már nem, hiába van közel. De 69-es út és Bled az lesz. Szlovéniában vannak nagyon szép részek, az osztrák és magyar határ környékén is bájos hegyekvölgyek, pontosan nem tudom, hol voltunk akkor, s ott van ugye Bled és a Bohinji-tó, amiért fanatikusan odavagyok és évi többször el akarok menni oda, amíg csak tudok. Most ősszel motorral, télen pedig remélhetőleg autóval jutunk el oda, havasan is szép
Ljubljana valóban elég snassz, voltam ott városnézni társasággal, oda nem vágyom vissza kicsit sem. -
doc
nagyúr
elkeszult az elmenybeszamolo a horvatorszagi nyaralasrol: [link]
-
shiNIN
tag
válasz
mocsanisi
üzenetére
Ja, legalább a hozzáállásod legyen jó... Én a Pokol egyik kitüntetett bugyrát szánnám a bicikli- és motortolvajoknak... Bezzeg Dante még berakta azokat, akiknek akkora bűnük volt, hogy kifejlett ellentétes nemű ember létükre szexeltek...
No, visszatért az élet a normális kerékvágásba, két motorunk van

A sötétben hazaút nem volt gond, csak erősen fárasztó és lassú. Az utat sejtettem valahol, meg emlékeztem, hogy Teresa lámpája hol világította meg pár másodperccel azelőtt, de ha szembevilágítottak a kanyarban, akkor akkor is lassabban mentem, ha a seggemben levő busz ezt nem értékelte... Huhh. Azért igyekeztem. A pici utakon már felhajtottam a sisakplexit, ott még a keskeny út felé boruló fák is árnyalták a helyzetet, sok kanyarral és hupával.
Tankoltunk is. Cili is meg tudja csinálni azt, amit Teresa, 60% kétszemélyes úttal 2.8-at enni. -
alvaro
senior tag
Biciklit nekem is loptak el már lépcsőházból, öcsémnek is, sőt, zárt, mi több, "zártkörű" tárolóból, lefeszítették a lakat... ez utóbbi mondjuk meglett a rendőrség segedelmével, amin nem győztem csodálkozni. Mondjuk ott többet vittek el.
És sajna a motor is még a viszonylag könnyen mozdítható dolgok közé tartozik.
-
Djuree
félisten
válasz
mocsanisi
üzenetére
uhh, hát sok sikert a megtaláláshoz. mekkora jó lenne ha bárhol ott lehetne hagyni a motort 100 lánc meg lakat nélkül, sokszor gondolok erre, mennyi gond megszűnne. de hát sajnos sok a tetű rohadék, az ilyeneket össze kéne szedni és be a kemencébe....nálunk a lépcsőház 3. emeletéről(!) vitték el szomszéd srác 300k-s versenybringáját. ott hagyta mindig lezáratlanul, gondoltam is hogy bátor, de ő tudja, meg is lett az eredménye. 3. emeletre nem sétál be csak úgy akárki, vagy a házból volt valaki, vagy fülest kapott valaki a házból.
-
alvaro
senior tag
Tényleg, a szerviznél el is feledtem: kapott Teresa új első sárvéd/hányó elemet (nagy vita volt ezen valahol) a 2005-ös modellről. Ez 10 centivel hosszabb, így talán nem hordja fel az első kerék az út tatymákját esőben-sárban a hűtőre, vázra, villanyakra, akárhova.
Tegnap elhoztuk. A kesztyűmet persze otthagytam, sebaj, elővettem a táskából a másikat, most meg talán már nem lesz olyan meleg, hogy ne bírjam elviselni a vastagabbat. Majd megyek még arra...
-
Felsőtárkányon át. Mész végig a főúton, (át a falun) az már az, ami visz Lillafüredre.
Egernél a 25ösön mész. Felérsz egy ilyen felüljárós részre, ott mész tovább a 25ösön, ami a II Rákóczi Ferenc út. Elhagyod a benzinkutakat, és a Tárkányi útra kanyarodsz. Az már az. Visszafele ugyanezen az úton jössz, csak Egerbakta felé menjél. Baktarider powa! Bemehetsz a fagyizóba is, kult hely
[link] Ez az út átvisz a Mátrába. Onnan Gyöngyös, majd le is értél a pályára. -
zsoltee10
addikt
mi a balcsifelvidéken gurulászunk holnap.

-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
nem csináltam, most kezd a klitschko meccs

3-as úton fel egészen gyöngyösig, ott mátrafüredre fel, át a mátrán a másik oldalt le, egészen be egerbe, ott barla a főúton és le lillafürednek a bükkön át végig.
ez 2x190km
üsd be maps-be egymás alá a négy város, budapest, mátraháza, eger, lillafüred és kidobja a pontos útvonalat. -
Integra
titán
asszem a holnapi utiterv megvan

felmegyek gyöngyös, át a mátrán, majd eger, onnan meg a bükkön keresztül lillafüred és vissza. kipróbálom azt a bükkös szakaszt, guglimaps-en keresztül elég frankónak tűnik
-
Topiccsendőr
addikt
egyértelmű dologról beszélünk. azon nem kell vitáznunk hogy magyarországon jó-e belpiacos motort venni, vagy sem.
nem jó.neked jó tapasztalataid vannak vele. nekem a leírtak. neked mázlid is volt hogy postáztak magyarországra bayről, ésatöbbi. sok km ert emlékeim szerint nem raktál bele, be is szarna ha közúti túrától baja lett volna a 3 év során 16e km től. gyakorlatilag vitrinben volt. fesszabot meg ugye hondától már megszokhattuk.
nem jó buli a belpiacos. ha az lenne, mindenki azzal rohangálna 125 és 600 között. nem ez történik. két embernek javaslom a belpiacos motort:
- aki tehetős (akkor jó buli)
- aki nem tehetős és tökön akarja magát szúrni -
KYZRR
őstag
Üdv ismét!
Valaki nem tudja, hogy Puch P1XL be mekkora hőértékű gyertya kell bele?
1360km van benne, és autógyertya volt benne...
És esetleg még annyi, hogy milyen keverék kell bele?
33-mas, vagy 50-es? -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
De, átjött. Neked nem ment át, hogy semmit nem cseréltem a motoron 3 év alatt.
Műszerfal izzót vettem 1db-ot, kemény 120 forintért. Ja, meg egy fesszabit, mert a gyári tizenpár év után megadta magát.
Én kérek elnézést
-
mocsanisi
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Sajnos nem küldték vissza 2x se az emailt, ezért ha esetleg van időd tedd fel oda a nevemben.
Telefonszámom: 0630/7050390
Ja igen, alvázszám: ZD4LY0000V5009665 -
mocsanisi
senior tag
Helló mindenki!
Ma ellopták Bp. 15.ker.-ből az Aprilia Sr 50-emet, amivel szoptam jó sokat, végre jó volt, erre vitték. Ha valaki találkozik vele, az hívjon fel, vagy keressen meg akármilyen módon. Rendőrségen a feljelentés meg lett téve, ha esetleg látjátok valamelyik hirdető oldalon, értesítsetek légyszíves.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4 -
KYZRR
őstag
Üdv!
Itt valaki ismeri a Vectrix típusú motorokat? -
törölt tag
pam pam

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
david hasselhoff?

-
ch003067
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
LOL Erre csak ennyit tudok mondani

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
ch003067
üzenetére
egy hasonlat hogy megértsd.
Mostani állapotában a Ditech az egy puma cipő, fila melegítőnadrággal, meg adidas felsővel.
kényelmes, jól néz ki.
ha rárakod az aljára azt a szart, akkor türkizkék válltöméses öltöny lesz belőle, makkoscipővel, fehér zoknival, kigombolt inggel amiből dől a szőr!!! -
alvaro
senior tag
válasz
ch003067
üzenetére
Nem. Viszont nézhet ki ízlésesen is. Lehet szépen formatervezett. Vagy sugározhat funkcionális nosztalgiát, mint mondjuk egy Zoomer. Mutatja, hogy ezek értelmes célra értelmes emberek által tervezett járgányok. Élvezni is lehet őket - én tisztelem legjobban a Moped Rally résztvevőit, még ha nem is arra próbálják rábírni ezeket a gépeket, amire eredetileg kitalálták. Terepeznek rajtuk, meg 3 nap alatt körbejárják (illetve próbálják járni) az országot. Vagizni viszont tényleg röhejes velük. Egyébként bármivel az, de ezekkel különösen rosszul áll.
-
geree@bl
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Na, sejtettem h a másik képet kellene megkeresnem, amikor a csávó a bukóján fordul.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Seggét kirakja, felső teste meg a motor felett.

nem ez a menő manapság
Tényleg nem tűnik nagy dolognak. -
ch003067
addikt
válasz
üzenetére
Végre... Már kezdtem megijedni.
Át is megyek a "robogós topicba" Mert látom itt... áhh inkább nem is írom...
runner 125 Azért szánalmas mert nem mindenkinek van pénze 1000ccm-s motorra? Vagy mert mondjuk nincs rá jogsija? Háth inkább nem írom le a véleményemet erről...
Száalmas... persze
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd mi is megyünk arra, de lehet, hogy idén már nem, hiába van közel. De 69-es út és Bled az lesz. Szlovéniában vannak nagyon szép részek, az osztrák és magyar határ környékén is bájos hegyekvölgyek, pontosan nem tudom, hol voltunk akkor, s ott van ugye Bled és a Bohinji-tó, amiért fanatikusan odavagyok és évi többször el akarok menni oda, amíg csak tudok. Most ősszel motorral, télen pedig remélhetőleg autóval jutunk el oda, havasan is szép
ont az OMV-vel szemben.