Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz Topiccsendőr #152556 üzenetére

Na kicsit okosabb lettem. Sikerült feltölteni a kiegyenlítő tartályt, 2-3 deci körül ment bele. Beinditottuk, hagytuk melegedni, amint elindult a venti, be is sz*pta a kiegyenlítő tartály tartalmát teljesen. Ami viszont baj, hogy az olajszintem a maximum felett van, és nem ott volt a szerviz után, tehát tuti befolyik valami. Ennek örömére hazaindulás előtt már nem töltöttük megint fel a kiegyenlitő tartályt, mert ugy is eltünik…hazaút “probléma mentes” volt, kicsit viszont jobban melegszik mint szokott, a vízhőfok most annyi volt ebben a 17 fokban (motor szerint annyi volt), mint nyáron a dugóba 40 fokban. Nem volt maxon, attól még messze állt. Ami viszont meglepő volt a váltóm, kaptam egy új váltót :DDD Vajpuha és pontos volt, olyan jó mint még soha. Gondolkodtam is haza fele hogy ezt tuti csak beképzelem…aztán rájöttem, hogy itt nincs külön váltóolaj, szóval a hűtővizes olaj miatt lehet.
    Így néz ki a benne lévő olaj a hazaérésem után 1 perccel, a képen annyira nem látszik, de a tetején valami fehéres réteg van, szabad szemmel eléggé kivehető.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés