- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi most a legjobb / leggyorsabb módszer egyoldalas weblap készítéséhez, 0 tudással? Fizetési kapuval. Ha szépet szeretnék framer? Vagy most már full AI a menet?
-
válasz
martonx
üzenetére
Fetch-api, crud műveletek - a React jeleníti meg, a végpontokat meg Php, vagy Node.js-ben írom meg. Akkor ez félreérthető volt. Az axios is meg a r.query is a fetch-et használja, csak kényelmesebb. Képben vagyok nagyjából.
Régen ezt az egészet lerendeztük Php+html+css-sel, nem bohóckodtunk js-el, igaz az nem volt aszinkron, meg csak pár ezer fős adatbázis volt. Meg bármilyen sql-t le lehetett futtatni, így belegondolva.
Ok, köszi SSR-t megnézem. -
React-ból mit kell tudni junior szinten?
- komponensek, routing, hooks(useStatem useEffect, useContext)
- api, crud műveletek
?
Másik kérdés, fetch helyett mit használnak manapság? Axios, react query? -
cOxeR
Ármester
Sziasztok,
landing page esetén ha külön szeretnék egy pl instáról indított kampányt, meg mondjuk a főoldalról is adok meg egy banner/popup szerű átlinkelt részt, akkor azt látom a statisztikában külön, hogy honnan érkeztek? Avagy csináljak az oldalból 2-3 másolatot és másik linket tegyek adott helyekre, hogy mérni tudjam?
Köszi!
Wp - Elementor - SiteKit plugin -
-
kerepesig
tag
Sziasztok!
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS problémám van egy subdomain-en.
Honlap2.domain.hu írja a hibát, a domain.hu hibátlanul működik. Mindkettőn különálló Wp oldal.Gondolom a cloudflare kever be, de nem tudok rájönni, hogy hogyan tudnám megoldani.

Pls help. -
bhonti
aktív tag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
És akkor még a bit és bájt közötti 8x-os különbségről nem is beszéltünk...

-
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Forpsi-nál az a legkisebb. 1GB-ot se használok, ezért lenne jó több domain között megosztani. Ár/érték arányban nem rossz, de a sebesség sokszor kritikán aluli volt. 10s egy nyamvadt WP betöltése, 350KB az egész kezdőla cakk-pakk. Rackforst-nél meg 1s alatt van a betöltési idő... Forpsinál meg hiába reklamáltam, egy darabig jó volt, utána megint belassult.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus
üzenetére
4K videókkal pillanatok alatt.
-
-
Sziasztok,
Elakadtunk és egy kis segítséget szeretnék kérni.Regisztráltunk egy .hu domaint. Egy egyszerű honlapot készítünk Google Sites-ben, és most ezt szeretnénk elérhetővé tenni a weboldalon.
Az összekapcsolás elméletileg sikerült, gyakorlatilag mégsem akar működni.
Tudnátok segíteni, mit hová kell írnom? Sajnos magam csak részadatokat látok, mert nem én kezelem a domaint, csak a google sites felülethez van hozzáférésem.A Google Sites ezt dobta fel

Ezt megcsináltuk, most itt tartunk.

1) Jók lehetnek így a beállítások? Avagy valami még mindig el van szúrva?
Nem tudom, az autodiscover és autoconfig CNAME-k jók-e így pl.
Illetve a legutolsó, @ A sort nekünk kellett rögzítenünk, "Google-tól kapott IP címmel", hát olyat nem találtunk - végül beírtuk azt, ami a Google verifikációs TXT-ben volt (jobb ötlet híján), de szinte biztos vagyok benne, hogy nem az lesz az.
2) Ha jól sejtem, akkor viszont honnan tudom kinyerni a "Google Rendszeréből" az IP-t?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Láma kérdés on
Ha két különböző domain A rekordjában ugyan azt az IP-t adom meg, akkor mind a kettő simán csak ugyan arra a szerverre fog csatlakozni ugye? És a szerver nem is fogja tudni, hogy melyik domain-en keresztül csatlakoztak rá.
Köszi

üdv, föccer
-
bhonti
aktív tag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
WP, mint WordPress, nyilván...

-
föccer
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére

Na jah. De szerencsére találtam olyan bérelhető webshopot, ami majdnem mindenben passzol az igényeimhet. Azt jól feltöltöttem, beüzemeltem 2 hét alatt élesítettem, azóta öröm bódogság

Ezt a WP-s foshalmazt meg felélesztettem úgy néz ki, de csak annyira, hogy felkerült egy karbantartási oldal, meg meg tudom benne csinálni a 301-es átirányításokat szépen az új oldalra, mert volt néhány jó rankje. Sajnos a bolton nagyon érződik az 1 hónap kiesés, nagyon visszazuhant az érdeklődés. Most indexeltettem be a google-val az új oldalt, elkészültek a hirdetési fiókok, próbálunk még belőle kihozni valamit az idei évre.
Sajnos jó nagy szoppantyú volt ez az átvétel. -
martonx
veterán
válasz
Victoryus
üzenetére
Maximálisan egyetértek. Kis egyszerű szarokra tök jó választásNAK tűnhet sokáig a WP, mígnem el nem ér az oldal egy adott bonyolultságot, vagy csak elöregszik, és updatelni kellene stb...
Aztán máris ott áll emberünk letolt gatyával, mint föccer, pedig annak idején milyen jó ötletnek tűnt egy WP oldalra rászánni azt a pár órácskát. -
válasz
RockCNC
üzenetére
Szerintem nem. Bármilyen WP oldalt néztem SEO validátorral, egyik se volt még 30% felett. Bukik a html, css validatoron, plussz rengeteg JS hiba is van.
Igen ingyen van, igen elvileg kezeli a seo-t, de gyakorlatilag akik wp oldalt készítenek és árulnak nulla tudással, azok átverik a tudatlan megrendelőket, és adnak valami rottyot a több százezres számláért? cserébe. Tele van ilyen wp huszárokkal a piac, egyik rosszabb, mint a másik. Ha nem ért programozáshoz, JS-hez, eleve nem fogja tudni kijavítani a hibákat, de ha ki is javítja, a következő frissítás újra tönkrevágja az egészet. Na én itt engedtem el a wp-t, bár van egy wp oldalam mai napig. De az is vicc, hogy egy kapcsolatfelvételi űrlaphoz mennyi baromságot fel kell telepíteni... és akkor még adatbázisba nem is menti el, csak emailben küldi ki. 1 évben jön 2 üzenet kb, szóval ezt nem nagyon akarom megcsinálni sk., de nem tűnik bonyolultnak a wp plugin készítés. -
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz
RockCNC
üzenetére
Kikapcsoltam az összesem, kivéve az under constructiont, ami viszont korábban nem volt aktív.
Az oldal elérése a 2500 ms-ről 250 ms körülire javult az uptime is változott, van hogy 1 óráig lehet már rajta dolgozni, de ez teljesen változó. Viszont még most is rendre fosha magát és dobja a ssl hibát. Eltelik pár perc, gond nékül megy.
Nyilván, most hogy le van kapcsolva a komplett woocommersz meg minden más is, így viszonlag kevés érdemi tartalom jelenik meg, de legalább betölti az oldalt és rendben elérhető.
What next lépés?
Köszi!

-
föccer
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
Hello!
A gondolat jo, de ugy erzem, hogy ez mar tulmutat mostani tudasomon. Van egy datum, amikor meg ha ladsan is, de biztosan mukodott. Hol talalom meg ezt a funkciot, kell-e valami kulonleges tudas,amire figyelni kell? Tarhely adminban keressek, vagy a WP adminban? Mi ennek a menete?
Koszonom

Megprobaltam 301-es redirekt-re rakni, de az sem megy at ha osszeomlik. Megfodult bennem, hogy csinalok egy sima uzenetet tartalmazó oldalt és magát a domaint A rekordjat allitom at, de akkor minden google talalt 404-et fog adni, ami nem mokas.
Esetleg lenne bator vallallkozo szellem, aki erdemben tudna vele foglalkozni, nemi penzmag ellenben?
-
válasz
martonx
üzenetére
Elkezdtem a Buy me regisztrációt, és kérdezi a vállalkozás nevét, adószámát. Ott is Stripe van. Lehet elszúrtam, és valahol meg lehetett volna adni, hogy egyéni. szerk: nézem YT-on, egy helyen kérdezte, hogy nonprofit/individual/company... ott nonprofitot válaszottam.
Majd átrágom mégegyszer, valahol csak újra lehet kezdeni a folyamatot.
Parteont nem néztem.
Revolut ok, azt kiraktam, köszönöm.
ko-fi -ról még sose hallottam, de ránézek arra is. Köszi! -
Buy me a coffee-t vagy Patreont lehet magánszemélyként regisztrálni? Sok weblapon látni ilyen támogatás kérő lehetőséget. Nonprofit hobbi weblap, de jó lenne ha legalább az éves díjhoz hozzájárulnának a látogatók.
-
lanszelot
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Hello,
Volt egy kis időm, és alaposan átnéztem a linket amit ajánlottál.
Tud exportálni. ami nagyon jó lenne.
De sajnos nem tudja az adatokat kezelni.
Családfában a kötések sokkal összetettebbek.
És nem legidősebbtőt a legfiatalabbig tart.
Apa kötődik az anyához, és nem egy a kötődés számuk.
A táblázatban az apa egy szinten van anyával ugyanazzal a kötődéssel.
Gyerekek kötődnek az anyához egy szintel lentebb, de minden gyerek ugyanazzal a szinttel...stb.
Több mint 400 embert kellene átlogikáznom ki kihez hogyan kellene beszintelni.
Először le kellene modellezni pl papíron mind a 400+ -t majd beszámozni, és bevinni a szintezés adatot, ami isszaonat nagy munka lenne.
Mivel az oldal bármikor változhat, megszűnhet, mint a flash tette anno, így adat változáskor a családfában újra kellene kezdeni a beszámozást, a még működne az oldal. /pl ingyenes megszűnik/Meg is csinaltam az oldalt vele, de nem tudja kezelni az adatokat.
Mindenkit egy sorba rak. /amiatt amit írtam/Itt van hogyan néz ki a családfa adat [link]
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Még nem sikerült magamat webfejlesztőnek kiképezni, de úgy néz ki, lassan erre is rákényszerülök.
Egy jó kis szaftos, igazi szart hoztam ide nektek a topiba. Ha ezt kibogarásszuk, akkor pezsgő bontás.
Elöljáróba annyit, hogy technikai érzékem van, informatika sem áll nagyon messze tőlem, hajlandó vagyok tanulni és olvasni.
Vettem egy domaint, alatta egy üzemelő webshopot, raktárékészletet, meg minden hóbele bancot. A webshopot kellene kibogozni, hogy mi a hányás lehet vele. Mert hogy amikor vettem, működött, minimális adat átírás történt, majd azóta 5-6 percenként összeomlik és restartol. Mondjuk az csináltam egy másik webshopot egy másik domain alatt, ami egyébként üzemel úgy néz ki különösebb hiba nélkül, szóval halleluja, annyira nem sürgős a dolog.
A régi webshop, igazi szemétként lett összerakva 2 tulajjal korábban, és azóta csak gányoltak rajta. Nem értek hozzá, de igazi szarnak néz ki még így is.
Wordpress motorra woocommers bővítmény, meg még 43 másik...
Igaz "csak" 22 van belőle bekapcsolva, de azért az is keménynek hangzik-Szóval ha elindul, akkor ha lassan is, de dolgozik. kb 5 perc és összeomlik a rendszer, SSL hibát ad vissza a böngészőnek. Az összes létező és elérhető tanúsítvány a tárhelyen rendben van, azzal egyébként nem lehet hiba. Log-ot nem nagyon sikerült kinyerni a rendszerből. Ha belépek WP adminban pár percig tudok bent lenni, mielőtt kiakad szegénykém, de ennyi idő alatt én nem sokra megyek. Amire megkeresem, hogy eddig merre jártam, össze esik.
Az oldalt és a domaint még nem lőném ki az űrbe, mert van jó néhány jó google rank rajta, párezres feliratkozó, bekötött hírlevéllel, fb követőtáborral. Szóval alapvetően egész tűrhetően be van járatva. Csak nyilván így nem használható, hogy 5 percenként 10 percre leáll...

Azt szeretném kérdezni, hogy hol, merre induljak el a nyomozásban. Most azt tervezem, hogy minden érdemes linket átirányítok az új shopra, csak nem túl szerencsés.
fg
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta Rackforest, 2 tárhely, de még így is olcsóbb.

Majd átrágom mégegyszer, valahol csak újra lehet kezdeni a folyamatot.