Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
Elolvastam, hasznosnak tűnik
Majd mi is megyünk arra, de lehet, hogy idén már nem, hiába van közel. De 69-es út és Bled az lesz. Szlovéniában vannak nagyon szép részek, az osztrák és magyar határ környékén is bájos hegyekvölgyek, pontosan nem tudom, hol voltunk akkor, s ott van ugye Bled és a Bohinji-tó, amiért fanatikusan odavagyok és évi többször el akarok menni oda, amíg csak tudok. Most ősszel motorral, télen pedig remélhetőleg autóval jutunk el oda, havasan is szép
Ljubljana valóban elég snassz, voltam ott városnézni társasággal, oda nem vágyom vissza kicsit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd mi is megyünk arra, de lehet, hogy idén már nem, hiába van közel. De 69-es út és Bled az lesz. Szlovéniában vannak nagyon szép részek, az osztrák és magyar határ környékén is bájos hegyekvölgyek, pontosan nem tudom, hol voltunk akkor, s ott van ugye Bled és a Bohinji-tó, amiért fanatikusan odavagyok és évi többször el akarok menni oda, amíg csak tudok. Most ősszel motorral, télen pedig remélhetőleg autóval jutunk el oda, havasan is szép
Ljubljana valóban elég snassz, voltam ott városnézni társasággal, oda nem vágyom vissza kicsit sem.