- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
Elolvastam, hasznosnak tűnik
Majd mi is megyünk arra, de lehet, hogy idén már nem, hiába van közel. De 69-es út és Bled az lesz. Szlovéniában vannak nagyon szép részek, az osztrák és magyar határ környékén is bájos hegyekvölgyek, pontosan nem tudom, hol voltunk akkor, s ott van ugye Bled és a Bohinji-tó, amiért fanatikusan odavagyok és évi többször el akarok menni oda, amíg csak tudok. Most ősszel motorral, télen pedig remélhetőleg autóval jutunk el oda, havasan is szép
Ljubljana valóban elég snassz, voltam ott városnézni társasággal, oda nem vágyom vissza kicsit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd mi is megyünk arra, de lehet, hogy idén már nem, hiába van közel. De 69-es út és Bled az lesz. Szlovéniában vannak nagyon szép részek, az osztrák és magyar határ környékén is bájos hegyekvölgyek, pontosan nem tudom, hol voltunk akkor, s ott van ugye Bled és a Bohinji-tó, amiért fanatikusan odavagyok és évi többször el akarok menni oda, amíg csak tudok. Most ősszel motorral, télen pedig remélhetőleg autóval jutunk el oda, havasan is szép
Ljubljana valóban elég snassz, voltam ott városnézni társasággal, oda nem vágyom vissza kicsit sem.