Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-Bag
tag
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem. Reggel pöccre indult a robogóm (f12) majd pár száz méter után megállt alattam, azóta el sem indul. Tudom ezer féle oka lehet de a karburátort nem szívesen szedném szét (mivel még sosem csináltam), esetleg gyertya vagy fesszabályzó hiba lehet? Vagy ha ezekkel van gond el sem indult volna reggel..?
Előre is köszönettel[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Az ördög nem alszik. Visszavittem a sráchoz a motort akitől vettem, hogy nézzen rá az önindítóra. Összerakta tegnap, elvileg jó volt, de reggel már nem indult. Most megint szét van szedve a motor, és gyönyörűen indít már, nem kattog, meg semmi, de egyszerűen nem tudja a motort elindítani. Pedig jó. Ahogy ismerem, megoldja a srác, de kérdezlek Titeket is, hogy mitől lehet, hogy rúgásra indul, önindítóra meg nem? Vagy jóval nehezebben...
Amúgy azért írtam, hogy az ördög nem alszik, mert miközben szerelte, a henger aljáról elkezdett a hűtővíz csöpögni. Eddig nem csöpögött, de ha már így alakult, kicseréli a tömítést, és feltölti újra, -20-25 fokos vízzel.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből, mennyit kell majd rá költenem, mert pár hónap múlva már nem vihetem vissza. Lehet, hogy egy drága projekt elébe nézek. -
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok újra!
Régen jártam errefelé, gondoltam most, hogy úgy néz ki megint kis robogóra ülök, benézek.
A szombati nap termése, ha minden igaz 2db 2T 50-es lesz, a mostani 1db helyett.
Peugeot SV50 megy, Honda Tact 50 és Yamaha Evolis 50 jön.A téli tárolást még nem tudom hogyan oldom meg (utcán), Maja szerelőhöz kerül, ott legalább fedett helyen van, és gyógyul.
Ha esetleg kéne valakinek, a Yamaha [Evolis, Maja marad] téli motornak kölcsönadható/eladó.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
És szerinted (nem tudom, ccak kérdezem) más a két nyomólap? Szerintem nem gyártanak két (sok) félét (sok értelme nem lenne). Amit külön veszel az fekete csúszkás, ha kiadsz pénzt egy komplettért, akkor piros. Marketingszagú. Szerintem
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
barack1997
senior tag
Én valami Polini cucc mellé kaptam 3 csúszkát ami Speed Control-ba való, de jó a Multivar-ba is
Sikerült vennem újan egy sráctól 22-be postával egy vadiúj TopRacing High Tech 12-es minarelli főtengelyt. Ennyiért ajándék volt. Lassan meg lesznek a cuccaim a felújításhoz, aztán döntöm is szét az F12-t.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz barack1997 #62210 üzenetére
Béke poraira.
-
tatabike
őstag
válasz csabi94 #62196 üzenetére
Elég gyéren teker ez az önindító. Nekem olyan gyors majdnem, mint az alapjárat.
Féktisztító nekem is be van készítve, még nem kellett.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
mumtaz
senior tag
válasz barack1997 #62217 üzenetére
Úgy, hogy csak óvatosan. Ha ennyire szét lesz bontva, akkor szinte alap dolgokon is el lehet csúszni az összerakásnál.
-
gabe_
őstag
Olyan szép idő van, hogy kedvem lenne robogózni egy kört...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
enginev3.0
félisten
Kééééééééééész
SR Factory 2007
-Polini corsa 70ccm
-Stage6 hajtás
-Stage6 pro replica kipufogó
-100km/h-Gyári főtengely
Még egy kicsit állítani kell a karbin, és mehet a fűtött szobába télire, aztán nagyon izgatottan várom a jövőévet #feelingizgatott
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
csabi94
őstag
válasz tatabike #62216 üzenetére
Ez az önindító motorjától lehet, hogy gyéren teker? Mert az akksi és az önindító az vadi új. Most a srác cserélt szabadonfutót, és visszakerült a motorra a gyári légszűrő. Jobb lett, de ugyanakkor a motornak néha elmegy az ereje (vagy gyújtás probléma, vagy gyertya talán??!!), és volt olyan többször is, hogy a kulcs kivételével a motor nem állt le. Ezek után fogtam magam, bevittem neki, és mondtam, hogy addig ott marad, amíg hibátlan nem lesz.
Felajánlotta, hogy visszaadja a pénzt, de nem akarok ennyit szarakodni vele, már megvan rá a biztosítás, stb., nekem egy jól működő motor kell. Ha 1-2 napot rászán egy hozzáértő, akkor tudom, hogy ez is jó lenne, ezért most egyelőre várok, hadd kezdjen vele valamit. Egyébként megvan hozzá a régi önindító motor is, elvileg az is működik (nem tudom, hogy miért lett lecserélve).Még egy kérdés: Lehetőségem lenne egy Generic ride omen-re cserélnem, ami pöccre indul, 10 ezer km-es, szép állapotú, és 2010-es motor, de azért csak bennem van az a félelem, hogy kínai... Ti bevállalnátok a cserét? Azért húz az F12 felé a szívem, nem említhető egy lapon a kettő...
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz csabi94 #62224 üzenetére
Én inkább visszakérném a lóvét, a Facebook Robogó adok-veszek csoportjában nevetségesen olcsón lehet most nagyon jó robikat venni, F12, F15, van ott minden. Ezzel a motorral csak a baj lesz később.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
csabi94
őstag
válasz tatabike #62225 üzenetére
Oké, csak ez azért itt van nekem helyben, és azért az, hogy itt veszem egy boltnál, az valamilyen szintű garancia a motorra. Most is visszavittem, és már csinálja is a srác. Ingyen. Ha ott megveszek valamit, és egy hét múlva megáll, akkor vehetem elő a pénztárcám. A másik meg az, hogy szerintem 90-ért ez egy nagyon jó motor, csak még nem 100%-os.
-
tatabike
őstag
válasz csabi94 #62226 üzenetére
Oké, Te tudod. Mondjuk azért közösségben vásárolni sem olyan rossz, mert körbekérdezheted az emberkéket, elég sokan ismerik egymás motorját, és pár óra alatt lecsekkolható, hogy érdemes-e megvenni. Sőt, sokszor még 2-3 tulajra visszamenőleg is lekövethető a motor előélete, mert a régi tulajok is tagok a csoportban.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
barack1997
senior tag
válasz enginev3.0 #62223 üzenetére
Gyári főtengelyre azért a corsát nem engedtem volna rá
-
tween
őstag
Festés kész
-
enginev3.0
félisten
válasz barack1997 #62228 üzenetére
Nem marad, azért írtam külön, de idénre ennyi elég volt, jövőre lesz bele új
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
barack1997
senior tag
válasz enginev3.0 #62231 üzenetére
Jasil/TopRacing EVO, vagy High Tech tengelyt tudok mellé ajánlani. Ezek kellően erősek és kedvezőbb árfekvésűek egy Polini/Malossi/Athena/Stage6-nál, mikozben ugyanezt a minőséget és teljesítményt produkálják
-
enginev3.0
félisten
válasz barack1997 #62232 üzenetére
Sokat kell még hozzá tippmixelni, de jövő tavasszal meglesz
Most itt a karácsony, a szilveszter meg a többi felesleges pénzköltésA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
huszi.gyb
senior tag
Srácok! Valaki tudna nekem Honda Dio AF18 gyári görgőméretet mondani?
16X13 13.0 GR számomra nem tűnik túl validnak.www.dongosofor.hu
-
Micsurin
nagyúr
CBR125 , az injektoros(2007) és a karbisnak(2004-5) a fejidomja csereszabatos , vagy átrakható komolyabb gány nélkül? (injektorosét a karbisra)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csabi94
őstag
Segítsetek nekem légyszi abban, hogy digit km óránál ha a jeladó tönkrement, mit lehet tenni. Malaguti F12-ről van szó, amiket láttam jeladókat, azok horror áron vannak. Le lehet ezt tesztelni egyáltalán, hogy hol a hiba? Lehet, hogy a felfelé menő kábel tört meg? Hol érdemes hozzá alkatrészt vásárolni?
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
Én se csodálkozom, így vettem, nem tudom mit akartak ezzel elérni, vagyis sejtem, hogy max 50-et menjen, olyan mintha ezzel szabályozták volna be.
Persze Sopronban voltam a két nagy motoros boltban nem tudnak ilyen szíjat adni, de még rendelni sem tudtak. Elsőre adtak egy annyival rövidebbet, hogy el sem ért volna a varióig ha rárakom.
Meg mondták, hogy ilyen hosszú szíjnál már 30 as szélességű szíjak vannak. És meg akarata magyarázni, hogy a 878x17x28-ból a 28 a szélessége a szíjnak, néztem rá furán, de inkább ráhagytam, mert mondta biztos felcserélték a számokat, mert 17 a magassága lesz.
Ahogy láttam nem volt a helyzet magaslatán. -
wyzard
tag
Sziasztok!
Nagykerekű robogót keresek megvételre (pl. Scarabeo, Liberty stb..).
Nem rendelkezik valaki éppen egy ilyen példánnyal ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest