Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57416) gbela


gbela
senior tag

Sziasztok,

tanácsot szeretnék kérni motor/robogó vásárlásban. (50ccm)
Praktikus okokból veszem (90% munkábajárás), de ha már veszek szeretnék jót.
Robogó egyszerűbb lenne, több is a lehetőség, de nem zárkózom el motortól sem, sőt. Ahogy kiveszem azért motorok nagyobb teljesítményűek. A munkábajárás során bár városon belül vagyok, de a leghosszabb szakasz 70-es táblás, ahol amúgy 80-90el is mennek, szóval szertnék valami olyat ami még nagy erőlködés nélkül is elvisz 60-70el, mert ennél lassabb ott inkább veszélyes. Már csak ezért is talán jobb lenne valami motor, mert ahogy kiveszem jóval nagyobb teljesítményűek. 1-2 emelkedő is bejátszik az úton, rövidek de meredekek, ott sem szeretnék leszállni és tolni (némi tulzással).
Pl most a topic összefoglalóban egyik kolléga Aprilia RX50-ese nagyon megtetszett, hasonló kategóriájú, nem is feltétlen ennyire enduros motorokat tudnátok ajánlani?

Ha mégis robogó lesz, ott mik az ajánlottak? Olvastam sok helyen, hogy kinait ne. Sajnos a márkák nagyrésze amit hahun látok elég ismeretlenek nekem (Kymco, Benelli, Motowell, Keeway). Aztán van aki arra esküszik h 2ütemű, van aki csak 4-est ajánl. Nehéz így a tapasztalatlan keresőnek választani:)
Árhatár 300k, és persze minél újabb technika annál jobb.

köszi előre is ha valaki tud tanácsot, leginkább konkrét tipusok segítenének legjobban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.