Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni motor/robogó vásárlásban. (50ccm)
Praktikus okokból veszem (90% munkábajárás), de ha már veszek szeretnék jót.
Robogó egyszerűbb lenne, több is a lehetőség, de nem zárkózom el motortól sem, sőt. Ahogy kiveszem azért motorok nagyobb teljesítményűek. A munkábajárás során bár városon belül vagyok, de a leghosszabb szakasz 70-es táblás, ahol amúgy 80-90el is mennek, szóval szertnék valami olyat ami még nagy erőlködés nélkül is elvisz 60-70el, mert ennél lassabb ott inkább veszélyes. Már csak ezért is talán jobb lenne valami motor, mert ahogy kiveszem jóval nagyobb teljesítményűek. 1-2 emelkedő is bejátszik az úton, rövidek de meredekek, ott sem szeretnék leszállni és tolni (némi tulzással).
Pl most a topic összefoglalóban egyik kolléga Aprilia RX50-ese nagyon megtetszett, hasonló kategóriájú, nem is feltétlen ennyire enduros motorokat tudnátok ajánlani?Ha mégis robogó lesz, ott mik az ajánlottak? Olvastam sok helyen, hogy kinait ne. Sajnos a márkák nagyrésze amit hahun látok elég ismeretlenek nekem (Kymco, Benelli, Motowell, Keeway). Aztán van aki arra esküszik h 2ütemű, van aki csak 4-est ajánl. Nehéz így a tapasztalatlan keresőnek választani
Árhatár 300k, és persze minél újabb technika annál jobb.köszi előre is ha valaki tud tanácsot, leginkább konkrét tipusok segítenének legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest