Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32952) Kuruc2 válasza d@minator (#32941) üzenetére


Kuruc2
senior tag

Köszönöm, ez hasznos válasz volt. Közben néztem egy videt a benq-ról, sőt többet, amiken annak meg a szép feketéjéhez társult a sarkokba kék bevilágítás fehér helyett. Na mondom...

Most próbálok megbarátkozni a moni-val, de sajnos találtam még egy roppant zavaró apróságot: a rondán nagy vörös villogó kilógó müanyagdarab amit állapotjelzőnek szántak. Ha menüben kikapcsolom, akkor is sokszor villog, kikapcsoláskor meg folyamatosan villog itt nekem az ágy mellett a sötétben, teljesen megöl, nem is tudom hogy szigszalagozzak be egy ilyen izét. Régi monikon csak leragasztottam a kis led-eket. Lehet le kellene törnöm simán. :)

---

(#32928) < CyberBob > válasza Kuruc2 (#32901) üzenetére

"A PC-ről való filmlejátszással semmi gond nincs, viszont ha mozgókép akkor csak plazma. Én még nem láttam olyan lcd monitort / tv-t ami a fekete szint - kontraszt - éles mozgókép hármasból egyet is teljesített volna. Na meg a monitor amúgy is kicsi filmnézéshez."

Mérettel nincs probléma, ez a 70 centi pont jó nekem ilyen távról, mindenképp ugyanazt a megjelenítőt erőltetem filmre is, netre is, játékra is. Persze tökéletesebb lenne egy nagy tv messziről filmre játékra, meg egy közepes monitor, de én pont azt akarom megvalósítani, hogy ugyanarról a távolságról nézzek filmet videót, meg utána netezzek ha épp az kell, egyszerűen kényelemből, nincs türelmem váltogatni stb, cd-dvd-s korszakot is ezért rühelltem, én fel nem akarok kelni semmiért. :)

Tökéletes megoldást így nem találok persze, de amit ki lehet hozni a tervemből legjobbat, azon próbálkozom. Ez a 70 centis monitor másfél méterről jó pont nekem netre is, filmre is, játékra is. Plazmát nem akarok a ezer ok miatt.

Most már csak az ips-glow meg a villogó stand by a problémám. Ja meg ugye az ocsmány fekete.
Kár kár kár... :((

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.