Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8750) Mercutio_ válasza csakb (#8727) üzenetére


Mercutio_
félisten

Naaaa, azért az, hogy van az APS-C pentaprizmánál nagyobb kereső - amit az ide írogatók igen kis %-a tud megvenni - nem jelenti azt, hogy nem látható a különbség a prizmás és a tükrös kereső között :N

vbbb: Digi fényképezőnél nem sok értelme van színes szűrőknek :N A 18-105-öt pedig kitben szokás vázzal együtt megvenni, úgy olcsóbb, mint külön.

babicsbalu: 60-ért csak használt DSLR-t kapsz. Próbálj levadászni egy Pentax K200D-t 18-55-ös kitobival. A váz időjárásálló, szigetelt, a szenzor ugyanaz ami a nagyobb K10D-ben és a Nikon D200-ban is van. A Canon 20D szvsz már elég elavult, sok expós darabok vannak a piacon, Dtomi nem írt róla hozsannát, bár ő a 350D-re is azt írta, hogy a nagyobb obi megtekerte a vázat, (bár kétlem, hogy 2-3 kilós obikat akarsz venni), de akkor már inkább egy 1000D-t, az sokkal újabb és használhatóbb.
Esetleg mgpróbálkozhatsz Olympus vázakkal is, pl. egy viszonylag új és vázbaépített stabilizátorral is rendelkező modell az E-520-as, vagy az E-510-et is megnézheted.

Ami lényeges, hogy minden modellt nézz meg, próbáld ki tetszik-e a fogása, jó-e számodra a keresőkép mérete.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.