Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38567) asdf_ válasza pethob (#38565) üzenetére


asdf_
veterán

Hangsulyozottan szerintem:

Ahogy itt elhangzott a Fuji nem csak azt állítja, hogy szerinte rosszabb lenne a képminőség IBIS-el, hanem hogy ők részletesen megvizsgálták ezt a kérdés, modellezték, és végül úgy döntöttek hogy nem! És ennek megfelelően az X-mount sem alkalmas az IBIS fogadására, és az XC/XF optikák sem tudnak olyan leképezést adni, amit IBIS vázak használhatnának. Szóval elég keményen elkötelezték magukat amellett, hogy nem kell IBIS.

Az elejen eldontottek, hogy IBIS nelkul toljak, ennek menten csinaltak meg a foglalatot es az objektiveket. Aztan az ido es a technika elment a fejuk folott, es ok a sajat csapdajukban ragadtak, csak uj foglalattal es uj obisorral tudnanak kimaszni ebbol. Azt meg nyilvan nem fogjak meglepni, mert ablakon kidobott penz volna. Tudva, hogy hova fejlodott az IBIS, szerintem nagyon szivesen visszamennenek az idoben ujratervezni azt az x mountot egy picivel nagyobbra... Ha fizikailag lehetetlen a mostaniba IBIS-t rakni, persze hogy azt mondja a marketingkommando, hogy anelkul a szebb, puhabb, biztonsagosabb erzes.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.