Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aLstaR
tag
Szia!
Megnéztem a biosba a másik billentyűzettel, Legacy USB Support - Enabled. Ezek után sem tudok belépni a biosba az Illuminated bill-el. A másik bill is USB-s, s azzal simán megy a dolog. Nem értem, hogy miért nem működik. Amit még megfigyeltem, hogy mikor akarok világítást adni a billnek, addig nem lehetséges, míg a Windows be nem bootolt. Ez normális jelenség?
-
aLstaR
tag
Esetleg valakinek valami ötlete a jelenségre? Számomra nagyon zavaró, hogy nem tudok belépni a biosba.
-
-
student
őstag
létezik valami olyan cucc amivel meg tudom hosszabitani a bill kábelt? mert nem elég az az 1méteres ami van hozzá kéne még 1méter legalább
-
nyunyu
félisten
válasz student #4355 üzenetére
USB hosszabbito kabel, de jobban jarsz egy USB hubbal, abban nem csak a billzetet, hanem az egeret, telefont, fenykepezot is be tudod dugni.
PS2-es billzethez meg nem lattam keszen kabelt, de nem egy ordongosseg megforrasztani, csak egy Mini-DIN 5-os apa egy anya, meg valami 5 eres arnyekolt kabel kell hozza.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
millerur
tag
Heyho!
Érdeklődnék hogy vannak-e tapasztalaitok a
Razer Lycosa
vagy a
Roccat Avro
billentyűzetekkel kapcsolatban. Érdekelne, hogy a Razerről le lehet-e venni a csuklótámaszt vagy sem.
Köszi
-
question man
tag
Nos hosszas keresgélés után lassan be érik az idő új billentyűzet vételére a jelenlegi Genius ergomedia 700-ast szeretném le cserélni és a következők a jelöltek nagyjából
[link]
és
[link]
ezek nagyon hasonlítanak a jelenlegi billentyűzetemre és szeretném tudni hogy melyikről mi a véleményetek elvileg mind a kettő kapható magyarul bár a 3000-esből mindenütt csak us kiosztásosat találtam
előre is köszia számítógépek füsttel működnek
-
nyunyu
félisten
válasz question man #4358 üzenetére
elvileg mind a kettő kapható magyarul
Gyakorlatilag meg mindkettobol csak magyarra ganyolt egysoros enteres nemzetkozi angol kiosztas van, amin nincs dedikalt Í gomb.
-
Füleske
addikt
válasz question man #4358 üzenetére
A gányolt magyar szitázás ráadásul nagyon gyorsan kopik ...
-
question man
tag
Értem tehát nem valami jó minőségűek de akkor a genius után milyen alternatív megoldást ajánlanátok
lapos gombsor, csendes, rövid gomb utak, olyan notebook forma billentyűzet és magyar a Logitech illuminated pl. egy jó választás lenne de sajna az csak en-us verzióban kapható
bár ha minden kötél szakad akkor még megpróbálok egy ugyanolyan geniust vennia számítógépek füsttel működnek
-
nagyúr
válasz question man #4361 üzenetére
K300 Logitól. Most vettem, nagyon jó kis bill. Az lsó gombsor, ctrl, alt, a space kivéve egy kicsit ívelt, nem lapos. Nagyon jó, puha, rövid gomb út, szerintem jobb a laptop billtől.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Füleske
addikt
-
nagyúr
válasz donald_boy #4368 üzenetére
Nem egyáltalán. Nincs neki olyan nagy fény ereje. Ha az FN gombot megnyomod, akkor már egy kicsit nagyobb, de még az sem zavaró. Szép esztétikus. Amúgy nem lehet kikapcsolni, de nem is kell, így szép.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
donald_boy
tag
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
segítség kéne, vezeték nélküli bill+egér kombót hajtok egy ideje. Az elvárások: 2,4 GHz, es legyen (+ pont ha microusb-s), magyar kiosztású, halk, és "sokáig" bírja az elem, optikai egér (lézer nem elvárás, de lehet), nem kell hullámos alakú bill. ja és 15K körül legyen
az eddigiek:
[link]
[link]
[link]
[link]nem igen találok olyat ami egyből tetszene... mindegyiknél van valami kompromisszum
vagy vegyek külön egy 2,4 G Hz es egeret, és külön egy 2,4 GHz es bill-t ? mert így nagyobb a választék....
a tanácsokat: -
nagyúr
válasz donald_boy #4370 üzenetére
Hát figyelj, milyen tetszik, mire használod, vezetékes, vagy kékfogas...
Amúgy ezt a háttérviláűgítást úgy képzeld el, hogy hogy F1-F12 felett a kis ikonok világítanak csak. Semmi több. Az is halványan, majd ha nyomsz egy FN bilt, akkor kicsit világosabb lesz.
Amit ajánlok? Hát én Logitech-nek még a Ultra Flat billt néztem, akkor ezt a K300-at.
Amim volt egy Genius KB-21e változatom volt. Az jó volt.
Amit vettem volna szívesen egy Wave lett volna, Vagy is K350 hun, meg egy logi vezeték nélküli egér, csak hát pénz, meg féltem a vezetéknélküli megoldástól, mert egyszer megjártam vele. Meg persze az is kérdés mit csinálsz a billel, játék, stb.
Genius.ok közt is vannak jók például. Mondjuk én Logitech és Microsoft párti vagyok, én azok közül nézegettem, bár MS-nél nem igazán volt olyan jó és olcsó, ami tetszett volna. Én ajánlom a K300-éat, nagyon jó ennyi pénzért.
Egy videó a világításról."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hali!
Már én is néztem egy ilyen combót, és egy ilyet vennék:
Logitech K350 hun, vagy Eng
Logitech Logitech M215 Feketét pl.Ez így majd egy 20-as, de az egér az micro usb-s és így a 2 eszközt elbírja.
Szóval nekem egy ilyen tanácsom lenne."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Füleske
addikt
Hogy ez miért nincs magyar kiosztással : [link]
-
nagyúr
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Új billentyűzet választásához kellene a segítségetek. A fontos, hogy a lehető leghalkabb legyen, és vezetékes. A multimédiás gombok meg a többi nem számít... Az ergonómikus billentyűzetek is kerülendőek. Árban max 5000Ft környéke. Köszönöm.
krypton
-
nagyúr
válasz Füleske #4378 üzenetére
Jaj, nincs nekem 350-em. Csak ha lett volna pénzem ,egy ilyen kombót vettem volna, de nem volt így egy K300-as lett belőle. A pcx-en volt még, egy hónapja kb. Most csak angol van nekik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Füleske #4381 üzenetére
Tudom hogy nem kombó, de ha megnézed az egeret, akkor az nem is a desktop wave-hrz tartozik. Én múltkor láttam külön 350-et magyar kiosztással. Reménykedtem hogy addig lesz pénzem megvenni, de nem jött össze.
-
leviske
veterán
Ajánlanátok valami jó billentyűzetet 15k-ig? (Ha minden jól megy, akkor egy G9x mellé jöhet.)
Nem kell semmi extra képesség, csak RPG-kkel játszom (plusz egy TPS), meg lehet, hogy most újra a polcra kerül egy NFS.
-
nyunyu
félisten
Juhej, sikerult kollegat letiltanom VPN-rol, mert bekapcsolva maradt a b*zi laptopon a numlock, kulon billzetet meg nem hoztam haza...
-
tusi74
őstag
Sziasztok!
Mutatnék egy érdekes megoldású, billentyűzetet, amihez halkabbat, puhábbat már régen használtam, és az összeszerelés minősége kifogástalan. Ez egy Verso Slim Profile USB Keyboard
A Speedlinket én eddig elég vegyes érzelmekkel szemléltem, de a héten a Fukarban tett látogatásomkor akadtam erre a magyar nyelvű csodára, kevesebb, mint 5000 Ft-ért.Több érdekessége is van. Az egyik, hogy minden billentyű egy gumírozott széllel van ellátva, ami inkább design, mint szerintem hasznos, de ki tudja. Az alján egy fémlap teszi stabilabbá, és maga az egész billentyű annyira stabil, hogy ennél még a Cherry-m is recsegősebb, holott az Made in Germany. Viszont a lényeg, gyakorlatilag szó szerint hangtalan és valami érdekes, halk, rugalmas, puhaság jellemzi, nagyon szuper rajta gépelni. Kikaptam az egyik billentyűt, és mit látok, a billentyű alatt 2 gumihengerke "tompítja" az ütést, így hiába lapos a billenytű, annyira puha, mintha teljes méretű lenne, sőt még annál is puhább. Próbáltam lefotózni, nem túl jól sikerült, de hátha..:
Van hátránya is, mégpedig, hogy kis Enter-es, de van hosszú Í külön, csak az ű-re ütök néha félre, de ezt ellensúlyozza ez a mérhetetlen kényelem.
-
Egon
nagyúr
Hmmm, nem rossz, de a nagy Enter-en kívül, még egyéb gondom is van vele.
Nevezetesen: a funkcióbillentyűk eltolása a plusz gombok miatt. Volt hasonló kiosztású bill-em (DTK), és nagyon sokat káromkodtam, amíg hozzászoktam. Pl. rendszeresen Insert-et nyomtam Delete helyett, és amikor be akartam szúrni valamit, jól felülírtam egy csomó szöveget. Aztán a cégnél is beszereztem egy ugyanolyan kiosztású DTK-t, így hamarabb hozzászoktam (amúgy nagyon meg voltam vele elégedve).
Ha lenne normális, emberi kiosztással, tutira vennék egyet, második bill-nek (esti gépelésekre)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WolfheartGR
őstag
Helló!
Kellene kis help, ajánlani kellene néhány billt aminek az alábbi kritériumoknak kell megfelelni:
1.Kényelmes legyen hosszabb használat során is
2.Rendkívül csöndes legyen
És természetesen magyar kiosztás, esetleg az sem baj ha fekete, minden cucca fekete neki..
Nőnek lesz, hugomnak, tartós gép előtt ülésekhez. Értelemszerűen ne tizenezer forintokba kerüljön."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
tihs
tag
válasz WolfheartGR #4390 üzenetére
Szerintem akkor ha fontos a minőség akkor Logitech jöhet szóba
Logitech EX110 olyan 7eFt körül van
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #4390 üzenetére
Logi K300. Bele fog szeretni.
-
WolfheartGR
őstag
válasz Sub-ZeRo #4392 üzenetére
Köszönöm!
Ezután nekem is kell valami játszásra, mert a Wavem nem bírja a kiképzést.
Beragadnak a gombok meg ilyen. :S Gépelni rajta isteni, az nem változott.
Esetleg valami ötlet?
Szétszedve sosem volt, lehet nem ártana neki és kipucolni...[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
nagyúr
válasz WolfheartGR #4394 üzenetére
Szívesen.
Az gáz, ha beragadnak... Hát nem tudom, most vettem K300-at, nagyon jó, azért ajánlottam. Játékra egy kicsit szokni kell, mert laposak a gombok, de amúgy meg nagyon kényelmes. De kipróbálhatod hogy szétszeded és kitakarítod.
-
he7edik.
addikt
Nem tudjátok hogy Logitech G13-at ki lehet valahol próbálni?
Igazából az érdekel hogy jobbkézre mennyire kényelmes?
Képek alapján teljesen szimmetrikusnak tünik a joyt kivéve.Égő szöveg a flém vázon
-
EkSYS
senior tag
válasz dudika10 #4208 üzenetére
szia!
olvastam wave pro-d van.
erdeklodnek milyen tavolsagban hasznalhato? (epp most szivok egy MK300-al)
hogy ez mekkora shit. Ilyet senki ne vegyen aki nem elegszik meg 1 -1.5m wireless-sel
billenytuzet keslekedes? lassulas? egyebek?
hol erdemes venni? (az e-digi-nel csak szettben lattam)
udv
bEki - az eredeti
-
Füleske
addikt
A wave pro - t veheted nyugodtan , 2,4 GHz - es , tehát 8-10 m - ig jó. A wave pro az maga a szett , külön bill. K350 néven van . Kb. 13 k - nál kezdődik az ára , [link] , magyar elvileg van , gyakorlatilag nem nagyon árulják.
Az MK300 még a régi technológia , Logitech - ből ami 2,4 - es és olcsó az a MK250 : [link] -
dudika10
veterán
Nincs lényeges lassulás. 30-60ms körüli, egyáltalán nem zavaró még játék közben sem. Viszont a vezeték nélküliek gyakran nem szeretik a folyamatosan nyomva tartott gombot, én ezért nem szeretem őket.
Valamit félreérthettél, mert nincs a tulajdonomban jelenleg wave pro.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- BestBuy ruhás topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó Razer Ornata Chroma billentyűzet!
- Logitech G715 Gamer Billentyűzet Új 6Hó jótállással!
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest