Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benec
csendes tag
Kinéztem magamnak a Logitech K340 micro USB-s billentyűzetet, mert a notebookomhoz szeretnék egyet. Viszont jelenleg egy Logitech Nano egeret használok, ami ugyanígy micro USB-s. Ha bedugok még egy ilyet nem fogják egymást zavarni? Vagy más márkájú billentyűzetet kéne vennem ami más frekvenciát használ? Mindenképpen micro USB-s kellene, tudtok ajánlani ha a Logitech nem kompatibilis az egeremmel? Köszi!
-
Jowanson
tag
Az előzőre nem kaptam választ, bepostolom még egyszer, hátha most nagyobb feltűnést kelt
Sziasztok
Halk, madzagos billentyűzet után kutatok. Multimédia gombok, USB hub előny de nem feltétel. Cherry-ről olvastam hogy kifejezetten halk, de Pesten nem sikerült olyan üzletet találnom ahol árusítanák ezt a márkát és/vagy ki is lehetne próbálni.
Neten a Genius Slimstar 220 PRO-t tűnt a legszimpatikusabbnak (relatív olcso, 2db usb, 2 féle dőlésszög, multimédia gombok), de kipróbálva alig volt halkabb mint a jelenlegi fapados billentyűzetem.
Még egy apróság, lehetőség szerint "nagy enter-es" legyenElőre is köszi a segítséget
-
Kvazár
őstag
válasz Füleske #4755 üzenetére
"Ez a Trust úgy látom 2,4 Ghz - es, szóval annyira rossz nem lehet."
Minden vezeték nélküli számítógépes cucc 2,4-en megy, tehát ez nem jelent semmit. Ugyanis ez a nyílt frekvencia sáv amit használhatnak. Ezen megy pl. a wifi is. Az összes egér és bill is...
Attól függetlenül nem valószínű, hogy gond legyen, bár az én vezeték nélküli vezetékes telóm igencsak zavarta a bill vevőjét, majd amikor n-es routerre váltottam, na azóta megy az ide-oda rakosgatás.Eladó cuccaim: -
-
kano
nagyúr
Nem minden vezeték nélküli billentyűzet 2.4GHz-es.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Füleske
addikt
Egyáltalán nem így van . A Trust és társai kategóriában meg pláne nem. A most , frissen kiadott cuccok nagy többsége már tényleg 2,4 - es , de pár éve még korántsem volt ez így. Ezért a ma kapható vezeték nélküli cuccok jó része még mindig nem 2,4 - es. A régebbi cuccokról nem is beszélve...
-
DuracL
tag
üdv
Olyan billentyűzetet keresek ami halk, vettem egy mx5500-as szettet szép és jó , de most már sajna elég hangos gépelésnél a bill., tehát olyan kellene nekem ami időtállóan halk, ár nem számít.
-
Enclave
aktív tag
válasz Füleske #4728 üzenetére
Köszi a tippet.
Esetleg nincs ötleted, hol lehetne ezt az i222-t élőben megnézni, gépelgetni rajta?
És ez az "alma-stílusú billentyűk" csak kinézetben alma stílusúak vagy gombjárásban is?
Ugye ez nem ilyen "laptop járású" billentyűzet, amit csak csapkodva lehet normálisan használni? (azt írtad már próbáltad ezt a típust)
Thx!
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
celf
őstag
szoval akkor nem kaphjato magyar kiosztassal cherry magyarorszagon?
-
Füleske
addikt
válasz Enclave #4767 üzenetére
Az i222 elég új , neten is csak pár helyen vehető meg , szóval nem hinném hogy valahol is meg lehet nyomkodni. Ellenben az i220 már eléggé elterjedt , azt próbáltam én is . Szerintem csak kinézetben alma stílusú . Nem laptop járású , nem kell csapodni a gombokat. Félmagas kivitelű gombjai vannak. Itt egy logout leírás róla : [link]
-
Füleske
addikt
válasz zoltanz #4776 üzenetére
Mivel már 3 éve dobták piacra , valószínű nem is fogod itthon látni.
Amúgy jó ötlet lenne , csak ehhez az egész rendszert kellene előbb fejleszteni , hogy valamire használható legyen. Teszem azt ne kelljen bemenned a bankba aláírni a szerződéseket. Gyanítom ez még nyugaton sem működik , különben a "nagy" gyártók is kihozták volna a hasonló billentyűzeteiket . Szóval ez egy olyan fejlesztés ami jelenleg semmire sem jó , de legalább lehet mutogatni hogy elméletben működne . Az olcsóság sem véletlen , hiszen egyrészt senkinek sincs most ilyenre szüksége , másrészt a képek alapján a kézírós részt leszámítva ez egy gazdaságos 1500 Ft - os darab. -
Keksz03
senior tag
sziasztok!
holnap rendelném be a Razer Lycosa nevű billentyűzetet! Interneten nagyon sok jót olvastam róla, piszok jól néz ki, plusz világít, van rajta USB és JACK fülesnek meg mic-nek! A gyártó is elég megbízható ha jól néztem! Vélemény?
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Milyen normális árú de billentyűzetet tudtok,a mit még ki is lehet világítani? Olyan megoldás érdekelne, ahol a betű világít, mert olyanhoz volt már szerencsém, ahol ez egész billentyű világított, csakhogy arról meg lekoptak a karakterek... Magyar kiosztású kellene.
Speedlink Alterno-t ismerem, de azóta hátha van valami más, ami jobb vagy olcsóbb, de ugyanilyen jó...
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
sz.9
tag
Sziasztok!
Logitech K800-as billentyűzetnek ki lehet kapcsolni a billentyű világítás funkcióját?
Aki már találkozott ilyennel legyen szíves ossza meg a tapasztalatokat.
A weboldaakon ugyan az a sablonszöveg van általban.Köszi!
Az a baaaj...
-
sz.9
tag
Ezért is írtam ide, talán vlakimár talákozott ezzel a bllel élőben és vannak tapasztalatai.
Vezeték nélküli slim billentyűzetet szeretnék venni, megbízhatót és nem sajnálnám rá a pénzt, ha tudom, h nem kell pár naponta töltögetni, mert a világítás keményen fogyasztja az akkukat..viszont, ha kikapcsolható, szerintem 1-2 hónapig használható egy töltéssel.
Az a baaaj...
-
Integra
titán
vettem egy cherry klavit egérrel, kemény 50 júróért
simán veri a kétszer ennyibe kerülő menő logitecheket meg a többi szemetet...
csak ajánlani tudom...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Keksz03
senior tag
megjött a razer lycosa bill.-em! nekem nagyon bejön, rettentő kényelmes, a világitás nagyon szép és kellemes, a slim kivitel ehhez csak hozzátesz még egyet! egy bajom van azzal h angol, mégpedig h nincs hosszú i betűm, de hát üsse kavics! a touch panel is teljesen jól használható, talán hangosnak mondhatók a gombok, de engem pl nem zavar az ilyesmi, annak jobban örülök h gond nélkül irhatok lekapcsolt villanynál!
csak egy kis extra: van rajta USB ami igen, elvesz egyet hátulról mert kettőt dugsz be, egy a bill egy meg ugye ami rajta van pluszba, de jobb a bill-be dugni mint hátra! van rajta továbbá két jack, fülesnek meg mikrofonnak ami számomra elég sokat jelent, többek között ezért is vettem meg, de a legtutibb h van olyan opció h full világit, van h semmi sem és van olyan h semmi csak még erősebb kékkel a WASD oltári!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Háttérvilágítással rendelkező billentyűzetet keresnék ami magyar kiosztású.
Sajnos a Razer és a Logitech magyar kiosztással egyik háttérvilágítású billentyűzetét sem forgalmazza ami elég szomorú dolog.
Mit tudnátok nekem ajánlani ami magyar és van háttérvilágítása, valamint a minősége is megfelelő?Mod:
Hosszas böngészés után találtam két alternatívát:
- Speedlink Alterno
- Revoltec Lightboard XL2A gondom az, hogy egyiket sem lehet újonnan kapni...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Ezekre sok mindent lehet mondani csak azt nem hogy "a minősége megfelelő". 1500 Ft - ért minőségibb billentyűzetet lehet venni , persze ami nem világít.
Neked is elmondom sokadszorra : NINCS normális minőségű magyar világítós billentyűzet. Ha lesz én leszek az első aki venni fog és megírja ide.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Keksz03 #4795 üzenetére
Semmivel sem bonyolultabb AltGr+I-t hasznalni hosszu I-nek, mint kukacot irni magyar kiosztassal.
Melohelyi egypalcas Icon7 Classic billzeten a dedikalt Í gombot csak programozaskor, kacsacsor irasara hasznalom, mert a masik AltGr-es kacsacsor kombot sosem talalom el.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Füleske #4797 üzenetére
En ugyanigy vagyok az osztott billzetekkel, abbol sincs magyar kiosztasu.
Mondjuk ergonomikusbol amugy is nagy valasztek: van az Ergo4000, meg a drotnelkuli tesoja, aztan semmi
L probalkozik a Wave-vel, de az ergonomialag felmegoldas, Cordless Desktop Pro 3.0-at meg mar nem gyartjak, igaz annak a billzete mar 10 eves dizajn, Ergo4000-hez kepest elegge baltaval volt faragva, csak az eredeti csuklotamaszat csereltek le egy mubor bevonatura.Mas teszta, hogy 5 eve, amikor az elso Ergo4000-esemet vettem, akkor meg a hatam kozepere se kellett volna magyar kiosztassal, tokeletes volt az egysoros enteres amerikaival.
Csak hat melohelyeimen muszaj volt magyarul kommunikalni, egy idoben angolrol magyarra szoftver ferditessel is foglalkoztam, baromi sok szoveget kellett ekezetesen gepelni, Alt+129/130/148/160/161/162/163 es tarsaik lassitottak a munkat, igy szep lassan atszoktam a magyar kiosztasra.
Most mar akkor kell gondolkoznom, hogy melyik gomb hol van, ha valamelyik ugyfel szerveren angol a default billzetkiosztas
Pedig 12-13 evig az volt nalam a default, programozasra is sokkal jobb, mint a magyar.Jobb hijan megint amerikai Ergo4000-et vettem, mivel a magyarra ganyolt matricas nem kellett.
Gombok felirata annyira nem zavar, hogy elozo melohelyemen olasz HP billzetet hasznaltam, mert egy ido utan meguntam, hogy enyveskezu kollegak elhordjak a billzeteimet, ugyfel gepehez kellett volna billzet, aztan nem volt raktaron masik cimszoval.Olasz bezzeg senkinek sem kellett
De az sem zavart, amikor exkollega melle leultem, aztan a masodik billzeten kezdtem gepelni, mert az volt hozzam kozelebb.
Eloszor nem ertettem, miert kerekedtek ki annyira a szemei, aztan megkerdezte, hogy en hogy tudok cirill betus billzeten magyarul gepelni?
Eszre sem vettem, hogy hieroglifak voltak ramazolva.A legjobb persze az volt, amikor 3 napig hasznaltam ugyfelnel egy billzetet, egyszer sem tunt fel, hogy selejtes, bezzeg fonokom egybol kiszurta, hogy K helyett is J-t raktak ra a kinaiak.
Aha, rajottem, miert utom allandoan felre a masik kacsacsor parost melohelyen: itthoni billzetemen az M/vesszo/pont alatt van a jobb oldali Alt, mig a melohelyi szabvany magyar kiosztasun 2 gombbal jobbra, kotojel alatt kezdodik
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Facebook és Messenger
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Vicces képek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest