Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz CYPRIAN #6669 üzenetére
Kosz, elolvastam a cikket + az osszes hozzaszolast.
Nagyon erdekes olvasmany volt.Azert megiscsaak szar dolog, hogy kinaban megveheted, itt meg nem!
Mert jelen esetben nem a penzrol van szo... csak nincs."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
zack
nagyúr
válasz hanno22 #6697 üzenetére
Én S3 LTE-t vennék vagy Note2-öt, ha a hosszútávú használat a cél. Lényegében mindegy mit veszel, de 2GB RAM legyen benne, ha már ennyi pénzt bele akarsz rakni.
Ha nem áll rendelkezésedre az ehhez szükséges +20-25k, akkor vagy várj még a vétellel, vagy kérj kölcsön.
Sokat fogsz bukni ha ezt a plusz összeget nem dobod rá...A csúcskategóriához és a normális multitask-hoz kell a 2GB RAM, egy ilyen kütyüvel 2 évig simán elleszel... Az 1GB meg sok esetben már most is kevés.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne telefont venni, Sony Xperia Sola és a Samsung Galaxy Ace 2 között vacilál.
Pár évre venné a telefont.
Amiket használna: Gmail, facebook, net, fényképezés, zenehallgatás, filmezés
Fontos, hogy a rendszer frissíthető legyen minimum ICS-re.
Neki a Sola jobban tetszik, megéri-e az választani az Ace 2-vel szemben.
Olvastam, hogy az Ace 2 több RAM-mal rendelkezik, minden másban a Sola jobb.Üdv,
GBoy -
bododani
senior tag
válasz gameresboy #6704 üzenetére
Az Ace 2-t ajánlom, de csak is a RAM mérete miatt, amúgy ha az nem annyira fontos, akkor mindenképpen az Xperia-t vegye.
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
Zsombe
senior tag
Szia!
Én is pont e két készülék között vacilláltam és végül a Sola mellett döntöttem. Azt kell mondjam, nem bántam meg. Bár papíron tényleg több RAM van az Ace2-ben, viszont a Sony esetében jobban megoldották a memóriakezelést, így nem érezhető a Samsung esetében a plusz RAM.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
maggi1886076
addikt
Galaxy Ace 2
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
gameresboy
aktív tag
válasz maggi1886076 #6707 üzenetére
Kérdezném, hogy kommentár nélkül miért ezt a készüléket írtad?
-
maggi1886076
addikt
válasz gameresboy #6708 üzenetére
A támogatottság( hamarosan érkezik a telefonra a Jelly Bean, ICS kimarad), és a több ram miatt leginkább.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
FET-MEN
veterán
Üdv. XPERIA mini vagy Zte BLADE 3?
érvek ellenérvekIphone 7
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok használtan 70e környékén melyik a best buy androidos teló?
Előre is köszi! -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne venni magának új telefont. Max 30ezer foritot szánna rá, kártyafüggetlenül kellene. Ami fontos, hogy lehessen rajta normálisan netezni, ne legyen túl nagy (4" alatt), illetve ha lehet, legyen nőies , tehát ilyen rószaszín, piros színben elérhető, nem kocka alakúra gondolok.
Előre is köszi.
-
tjokai
senior tag
Haller
Nem tudjátok, hol tudok Nokia N950 telefonhoz jutni?Üdv!
-
HuMarc
veterán
It will never be widely available (sohasem lesz széles körben elérhető)
Boldog szülinaPH!-ot!
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
helló
60e környékén szükségem lenne egy androidos telefonra
az ICS oprendszer azért már jó lenne alapul venni, és a telefon nyugotan lehet 4 col környékén.
Aztán van még ügyebár ez a többmagos mizéria de inkább meghallgatlak titeket isSzép napot!
-
FET-MEN
veterán
válasz Dexter-2000 #6719 üzenetére
Szia. Samsungok: Galaxy s advance, ace2, Sony: Xperia sola, u, go Zte: grandx in.
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz Dexter-2000 #6719 üzenetére
Mégannyi ha hasznátba , lehet találni Galaxy s2-t, xperia s-t
Iphone 7
-
coccolino
aktív tag
szerintetek a feltolt Karácsonyi árak mikor állnak vissza a normális szintre a szolgáltatóknál?
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
karoly70
csendes tag
lg jo választás lenne,l9
-
hardy555
tag
Sziasztok
Okostelot szeretnék venni, felsőkategoriában. Igényeim : nagy kijelző, jelly bean, nagy belső tárhely vagy bővíthetőség, erős, akadásmentes hardver. Amire használnám : zene, film, net, face, játék tehát erősen igénybevenném a válaszokat előre is köszönöm★ Work Hard Play Hard ★
-
zack
nagyúr
válasz hardy555 #6732 üzenetére
Ha belefér akkor vedd a Note2-öt ezek közül. Tudok neked rá kedvezményt is intézni... (aláírásom)
S3-ból én már csak az LTE-s 2GB RAM-os verziót venném de ez már majdnem Note 2 árkategória. Nexus 4 meg... Hamar ki lehet fogyni a 16GB tárhelyből. Pont ezért nem is ajánlom nyugodt szívvel senkinek. Teljesítményt tekintve meg a Nexus4-el teljesen pariban van a Note2. Mi több nekem van olyan bench eredményem amiben jobb a Note2...
Ha a Note2 mellett döntesz keress meg pü-ben a kedvezménnyel kapcsolatban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
AMD Power
titán
Létezik az , hogy egy gyárilag független Nokia Lumia 710 csak sima garancialevéllel szervizelnek ha arról van szó. És a rendszerben is benne van az IMEI száma. Szoftver buhera nélkül!
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, eddig az LG Optimus L9-et néztem, amit 279 euró (Szlovákiából vagyok) a helyi T-nél, de közben az egyik vebshopban rábukkantam egy karácsony után 322 euróra leárazott Samsung Galaxy Nexusra. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, megérne a Nexus 43 euróval többet, ha figyelembe vesszük, hogy az LG-be még szeretnék venni egy class 10-es 8 vagy 16 GB-os microSD kártyát (10-15 euro)? Előre is köszönöm a választ. -
Lacc88
senior tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem , hogy NEXUS 4-et hol lehet kapni ?
USA-ba és Magyarországon , köszönöm a választ !
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Mi az utódja a Defy+ -nak?
A Huawei G300 jónak számít? Tud annyit mint a Defy+? -
Lacc88
senior tag
Okés köszi ! Azt írja hogy nem elérhető ... a RÉGIÓ miatt ...
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Egon
nagyúr
Hi all!
9 éves (lány)gyermekemnek vennék szülinapjára mobilt (ez lenne az első telefonja). Valami olcsó, megbízható, okostelefont szeretnék, olyan 20-25K-ért (T-mobile-os, dominós kivitelben, esetleg függetlenül). Első blikkre ezt néztem ki. Egyéb tipp?
Előre is köszönöm!
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Köszi.
Tipo-t is néztem, de egyrészt nem találom a Té-nél, másrészt sztem nem tetszene a lányomnak: nem elég csajos (csak fekete előlappal létezik).
maggi1886076: köszi neked is.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Ne bosszants...
1. Csak a háta fehér, amit elég ritkán nézeget bárki is... Az eleje fekete, az összes színválaszték esetében. Nem úgy, mint a kinézett Samunál: sima, nem dedózós link
2. Mint írtam, a keret max. 25K. Mivel csak 30K-ig néztem telefont, és mivel a konkurencuánál van 25K-ért (kártyás) Tipo, így a közel 40K-ért vesztegetett, Domino-s Tipo, sztem nem valami jó vétel...No offense egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Ez egy jó kérdés, hogy kell-e neki okostelefon (továbbmegyek: kell-e telefon egyáltalán); ebben a kérdésben a család is megosztott. Mivel szeret játszani telefonon, így egy butafonnal jelentősen csökkennének a lehetőségei, ez mindenképp az okostelefon mellett teszi le a voksot.
Mondjuk én inkább vennék neki egy alap tabletet (pl. az új, ips panellal és kétmagos procival szerelt, 35K-s Wayteq-et), de az asszony inkább telefont akar adni neki..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest