Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TunerJoe
senior tag
-
legenda
Szia,
A Mate 10 Pro alapban dupla tár és több RAM (128/6 GB), már csak ezek miatt is jobb vétel lehet, pláne azonos ár esetén, de szólnak még mellette más előnyök is, például jobb akkumulátoros üzemidő, infra, gyorsabb ujjlenyomat-olvasó, gördülékenyebb rendszer...stb.
Van persze kivétel, mert ha például VR-hez kell, akkor számít az S8+ kijelzőjének a jobb felbontása.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
Nem a ROM függvénye, valószínűleg hardveresen nem alkalmas a vételre (antenna, modul hiánya), van olyan készülék aminél lehetett szoftveresen engedélyezni a B20-at, de nem tudom mennyire működött utána, szerintem nem nagyon. Ha azt írják az adott oldalon, hogy nincs benne, akkor jó eséllyel így is van, valószínűleg kínai vagy más piacra szánt verzió és nem Európába.
Szóval ha nincs benne alapba leírás szerint akkor jó eséllyel így is van és marad is. (de lehet kérdezni a legtöbb ilyen oldalon)[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
A kínai romos verziókon is rajta van a magyar nyelv, hátránya a B20 hianya lenne. Én is most néztem egy Honor 8-at, ami szállítással 115-ben megállna az oppomartról és rá is kérdeztem a webshopban hogy enyi a különbség.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
tothpeter20
csendes tag
Samsung Galaxy S6 32GB használt telefont találtam 75.000Ft-ért!
Meg merjem-e venni?Az eladó 1 hónapos visszavásárlási garanciát vállal, nem általam okozott hiba esetén.(írásos)
Újszerű, karcmentes állapot.
Szinte tökéletes ajánlat, csak a gyári garancia és egyéb papír hiánya zavar, nyugtalanít.Azt mondta, a GSM-nek ahol vette a legjobb barátja a tulajdonosa, csak nyaral így 1 hét múlva a telefon papírjai is meglesznek, januárig garanciával. +esetleges javíttatás esetén segít, felgyorsítja a dolgokat
Szerintetek?
Köszönöm! -
Andrewtaylor
csendes tag
-
jooker82
nagyúr
Az l90-nek sokkal erősebb az aksija,+ infra.. a kijelzőfelbontás kissebb,viszont ez inkább előnyére válhat-Jobb aksiidő,stabilabb használat.
És a kijelző se ég be mivel IPS....----------------
-Előzmény törlése miatt kiszedtem-[ Módosította: #40993792 ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
HuMarc
veterán
Nagyon nem egy kategória a kettő, mivel az egyik 0,8"-al nagyobb a másiknál. Ez kevésnek hangzik, de az 2,2352 cm, tehát több, mint 2 centi. Szerintem döntsön a méret: Próbáld ki mind a kettőt, és amelyik jobban kézre áll, azt válaszd! Ja szimplán a hardvert nézve az L9 jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest