Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151001) TeeJay válasza bargeszt (#150999) üzenetére


TeeJay
félisten

mindenben jobb a Note 8T, 4/64GB verzióban Note 8 140USD most banggood-on

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#151002) bargeszt


bargeszt
tag

Köszönöm mindkettőtöknek! Akkor azt választom.

(#151003) fecaga21


fecaga21
aktív tag

P30-ról mi a véleményetek? Megéri most ilyet venni? Szép képeket lő?

(#151004) Sungoo válasza fecaga21 (#151003) üzenetére


Sungoo
addikt

(#151005) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv!

A kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasóról vagy szkennerről szeretnék többet megtudni.

Valahol azt olvastam/hallottam a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó nem olyan gyors és pontos mint a telefon hátlapjára szerelt.

Valójában ez mennyire igaz? Általános probléma vagy csak bizonyos gyártóknál tűnik fel?

A kijelzővédő üvegfólia milyen hatással van a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó használatára? El is lehet felejteni a feloldást ujjlenyomattal? Marad a PIN kód vagy olyan telefont kell választani aminek nagyon jó az arcfelismerése?

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#151006) TunerJoe válasza tknof1871 (#151005) üzenetére


TunerJoe
senior tag

Azért nem ilyen durva a helyzet. Nekem egy Xiaomi Mi 9 SE-m van, ebben a telefonban nálam olyan 7/10-es a találati arány, nagy általánosságban, szerintem bőven használható. Egy nem kijelző alatti szenzor való igaz, pontosabb és gyorsabb is tud lenni,de ha a hátlapon van akkor fel kell venni az asztalról a feloldáshoz, ha pedig elöl van akkor a kijelző elöl foglalja a helyet. Kijelzővédő fólia valamennyit biztos befolyásol, nálam viszont úgy is tökéletesen működik a szenzor, hogy pont felette van összetörve a fólia (nem is kicsit, konkrétan már szilánkok hiányoznak belőle azon a részen). Viszont vannak az ultrahangos ujjlenyomat azonosítóval felszerelt telefonok (én nem sok ilyenről tudok- csak a Samsung S10/+, Note10/+ és az S20/+/Ultra tartalmaz ilyet legjobb tudomásom szerint), azoknál nem lehet üvegfóliát használni, csak valami speciális fajtát, ami viszont nem olcsó. Szerintem nem igényel sok kompromisszumot ez a fajta feloldás (főleg ha nem az ultrahangos), én simán el tudok vele lenni, bár az is való igaz, hogy ezelőtt egy iPhone 5s-sem volt, amiben nagyon lassú és pontatlan szenzor volt, tehát nem voltam hozzászokva a gyors olvasókhoz.

instagram.com/albert__gyorgy

(#151007) Gerr'y válasza tknof1871 (#151005) üzenetére


Gerr'y
senior tag

Oldalso fizikai ujjlenyomat leolvaso a legpraktikusabb. Ha mondjuk a kozepso ujjaddal nyomod meg, amit nem tanitasz meg neki hogy felismerjen, akkor nem oldja fel a kijelzot, csak felvillantja es igy latod, ha van uj ertesitesed. A mutatoujjadra/huvelykujjadra viszont beallithatod a feloldast. Nagy elonye hogy pontos. Sajnos keves keszulek van ami hasznalna. (Samsung A7 2018, S10e, Honor 20,Redmi K30)

(#151008) Simtu


Simtu
senior tag

Sziasztok!

A szitu az alábbi:
Feleség jelenleg egy i7 Plust használ. Az ios-t nem annyira kedveli, de eddig nem volt olyan telója, ami rendelkezett volna portré kamerával és nagyon megszerette ezt a funkciót.
A telenornál úgyis lejár az előfizu, így onnét választanék valamit. Amin gondolkodom az a P30. Illetve nem tudom, hogy megéri-e a felárat a pro verziója? Vagy a 2 között még ott van az S10. A P30pro-nál árban feljebb már semmiképpen sem szeretnék menni.

Ami fontos az a portrékamera első sorban, majd a normál kamera, meg mondjuk az akksi idő.
A többi másodlagos.

Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#151009) Simtu


Simtu
senior tag

Ja, még valamit elfelejtettem, ami fontos: nenagyon kelljen állítgatni fotózás előtt, csak előkapja és fotóz...

(#151010) Norbi. válasza Simtu (#151009) üzenetére


Norbi.
őstag

Szerintem nem biztos, hogy kihasználná a Pro-t. A 7 Plus után a sima P30 is nagy előrelépés lesz kamerában, az tutibiztos.
Nyilván a Pronak azért jobb a kamera, meg nagyobb az akku, viszont ívelt a kijelzője és maga a telefon is nagyobb, azt neki kellene eldönteni, hogy belefér-e a méret. Az S10 meg szinte ugyan az, mint a sima P30, csak 8GB Rammal, meg One UI-val.

(#151011) Highground


Highground
aktív tag

- Árkategória?
80k max. vagy pedig több ha DPI-ben (telenor-nál) lehet kapni részletre.
- Használt vagy új?
Lehetőleg új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón?
Lehetőleg szolgáltatótól részletre. De ha olyan a típus és az ár megfelelő akkor akár keveset használt is szóba jöhet. De mindenképpen garival és max. 6 hónapos jó állapotú!
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Minimum 1,5-2 évre.
- Mire használnád?
Ez a legfontosabb! Leginkább hírolvasás alkalmazásokkal, facebook és kamera. Játék egyáltalán nem.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A készülék mérete mindegy.

Sziasztok!

Kicsit részletesebben:
Jelenleg 1,5 éve van egy Honor Play telefonom ami eddig egész jól kiszolgált. De az utóbbi időben kicsit felhúzott :D Rájöttem, hogy nekem elengedhetetlen a képstabilizálás. Munkámból adódóan sok képet készítek olyan helyzetekben amikor nincs sem időm, sem lehetőségem, hogy a kamerával ba*akodjak.
Így elsődleges szempont lett a képstabilizálás! Mindenképpen egy olyan telefont keresek aminek a kamerája jól stabilizált, és a szoftver lehetőleg jól kiszolgál. Értem ezalatt azt, hogy nekem nem művészi, kiállítási képek kellenek, hanem az, hogy létrán állva vagy éppen koszos kézzel is tudjak szép és éles képeket készíteni aránylag gyorsan.
Pl. egy jó AI szoftver nekem megfelelő. Nem baj ha egy picit túlszaturál, hogy szépítsen, úgysem értek a képek manipulálásához és megmondom őszintén nem is akarok.
Ezek az elvárások szintén érvényesek a videó felvételre is. Nem ragaszkodom 4K-hoz, de lehetőleg stabilizált és normális minőségű legyen. Még egy apró extraként mondjuk jól jönne ha fotózásnál lehetne zoomolni... mert a jelenlegi telefonommal nem lehet. :(((
Gyakorlatilag ezen kívül semmilyen egyéb elvárásom nincsen.
Nem számít a méret, nem baj ha nagy.
Nem érdekel a képfrissítés és nem játszok játékokat sem. Alap alkalmazásokat használok, mint youtube, facebook, messenger, hírolvasó appok ilyesmik. Néha-néha chrome böngésző. Zenét szintén nem hallgatok, füles mindegy mert alkalmazkodó típus vagyok ilyen téren :) Töltés szintén mindegy. Úgyis otthon töltöm mindig, vagy van nálam munkahelyi töltő szett is. Akksi szintén mindegy, csak bírjon azért normál használat mellett egy napot legalább. :DDD
Árban úgy gondoltam, hogy elsősorban telenornál fellelhető drágább kategória (DPI-nél vagyok és még sosem vettem telót náluk így gondoltam most kihasználom) részletre, vagy pedig ha kp.-ban kell fizetnem akkor max. 80k
Bocsánat ha hosszú lett, próbáltam egyértelműen leírni a dolgot.
Én saját kútfőből P30 Pro-t néztem ki de lehet van olcsóbb megoldás is :F Xiaomi pl? Bár sajnos telenornál nem törik magukat az új telók behozatalán. Nem értek a telefonokhoz.
Köszönöm a tippeket és szép napot mindenkinek!
:R

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#151012) Rafti


Rafti
csendes tag

Sziasztok!

3 telefont nézegetek az elhalálozott Samsung s9+-om után, az alábbiak lennének:

- Samsung A71
- Xiaomi Mi Note 10 (dual)
- Honor 20 Pro

Véleményetek szerint ezek közül melyik telefon lenne a legjobb választás? Gps/game/net/telefonálás
Egyszóval normális felhasználásra. Néha motoron is használnám mint gps :D

KÖszi! :))

(#151013) TunerJoe válasza Rafti (#151012) üzenetére


TunerJoe
senior tag

Honor 20 Pro.

instagram.com/albert__gyorgy

(#151014) Mr.Grincs


Mr.Grincs
veterán

Sziasztok!

Eladom az iPhone 7-esem és kéne egy másik telefon. Szerintetek melyikkel járok jobban?
Kaptam egy törött kijelzős Samsung Galaxy S8-ast a tesómtól, hogy cseréltessem ki a kijelzőjét és akkor van egy telefonom, vagy Xiaomi Redmi 8T-t újonnan tudok rendelni 50 ért. :C

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#151015) Norbi. válasza Mr.Grincs (#151014) üzenetére


Norbi.
őstag

Ráuntál a szifonra? :))

Én lehet a Note 8T mellett döntenék, az S8-on valszeg akkut is kéne cserélni lassan(ha eddig nem volt), meg azért a panel sem fiatal már benne. Hosszabb távon, szerintem a Note 8T lenne a jobb választás, ha nincs bajod a Miuival.

[ Szerkesztve ]

(#151016) Mr.Grincs válasza Norbi. (#151015) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Ráuntam a szifonra igen. Gyakorlatilag nem tud már újat adni számomra. Van egy két dolog ami hiányozni fog. Pl: imessage, wallet, maga a rendszer gyorsasága. Az S8 ban volt akksi cserélve gariban, szerintem majdnem 1 évvel ezelőtt.
Én is a Note 8T-fele hajlok, ami azt illeti. Nézegettem a Note 8 Pro-t zöld színben, nah az karaj, de ennyit nem akarok adni, most telefonért, még ha olcsóbban tudok rendelni akkor sem.

[ Szerkesztve ]

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#151017) Norbi. válasza Mr.Grincs (#151016) üzenetére


Norbi.
őstag

Jaja, átérzem. Pár hete váltottam én is egy MI9-re, vannak dolgok, amik rettentően hiányoznak, billentyűzet, imessage, apple pay, podcast app, viszont van sok dolog, aminek meg örülök.
Bár, az Mi 9 sem lesz tartós valószínű, megvárom milyen lesz az Oneplus 8, aztán vagy az lesz, ha nem lesz bejövős, akkor passzolom..

Minőségibb teló érzetre az S8, az tutifix, viszont a Note 8T modernebb, frisebb, jóval nagyobb akkuval. Nem nyúlsz mellé vele, bár a szifon után azért furcsa lesz, nem lesz meg az a "mindig, mindenkor, minden vajsima" érzet. :)

[ Szerkesztve ]

(#151018) avl válasza nyisziati (#150942) üzenetére


avl
aktív tag

gyartokbol melyik a kerülendö megbizhatosag alapjan ?
letezik ezekre valami statisztika ? (ne egyedi tapasztalat miatti velemeny torzitson !)
vagy kb. egyformak ?

ugy latom, hogy a kinezett kategoriaban (max. 50e, min. 3GB / 32GB, max. 6", de inkabb kisebb) Xiaomi-bol van rengeteg darab es tipus is hasznaltan is hirdetve (uj is kikerülne 50e-böl), de pl. Meizu joval olcsobb.

erdemes-e ujat venni vagy hasznaltat de garisat, vagy hasznalt nem garis is jo lehet ? (nem statuszhoz, gyereknek hasznalatra - az egyetlen ami miatt telefont nezek Neki a sokeves mastol levetett LG K8 helyett, hogy az csak 8GB-os tárú, és annak végére ért. ha az 16-os lenne, akkor nem is néznék telefont !!! ez az igenyszint)

(#151019) Norbi. válasza avl (#151018) üzenetére


Norbi.
őstag

Nem igazán van erre statisztika.
Xiaomi, Meizuval nincs baj, nem hoznak hozzánk vissza többet, mint a többi nagyobb gyártótól, de ilyen Ulefone, iLike, Umidigi és társait nem ajánlom, azokból azért jó százalékát viszont látjuk, viszont nem is az a baj, hogy visszahozzák, hanem az, hogy semmi alkatrész nincs hozzájuk, nem is nagyon tartunk ilyesmit már.

Vehetsz nyugodtan használt, szép, garisat is, ha árban olcsóbb annyival, hogy megérje, bár sokan az újszerű portékűjukat új árban akarják eladni, szóval ki kell fogni.
50-ig ha találsz egy Redmi Note 8(T)-t normálisabb garival, akkor az egy jó választás lehet.

(#151020) monti0222w válasza Norbi. (#151017) üzenetére


monti0222w
addikt

ONE+ helyett kipróbálhatnád a Realme-t is, nem hiszem hogy nagyot csalódnàl benne, jó csapat van mögötte. :K

(#151021) Norbi. válasza monti0222w (#151020) üzenetére


Norbi.
őstag

Jaja, nezegettem azt is, szerintem a te telod is tolunk van. :))

[ Szerkesztve ]

(#151022) monti0222w válasza Norbi. (#151021) üzenetére


monti0222w
addikt

Úgy hiszem igen, :D de igen komolyan gondolják ezt a terjeszkedést és jó ajánlataik vannak a különböző kategóriákban. :K Érdemes figyelembe venni.

(#151023) avl válasza avl (#150939) üzenetére


avl
aktív tag

amire ezt valasznak irom, arra Xiaomi Mi A3 ? jobb alternativa (max. 50e Ft-ig) ?

(#151024) Sgr_A válasza avl (#151023) üzenetére


Sgr_A
addikt

Nem igazán Talán a redmi note 8t

(#151025) TunerJoe válasza avl (#151023) üzenetére


TunerJoe
senior tag

Jó lesz az A3, ha a méret nem annyira fontos akkor inkább egy Redmi Note 8T.

[ Szerkesztve ]

instagram.com/albert__gyorgy

(#151026) HENE válasza TunerJoe (#150996) üzenetére


HENE
aktív tag

Köszi, ez lett :)

(#151027) Fredo78


Fredo78
aktív tag

Sziasztok!
13 éves gyereknek nézek telefont Redmi 4x leváltására. Játszik sokat, bár nem hadrverigényes játékokkal.
Note 8T 4/64gb 47e
Note Pro 6/128 64e
Megéri a 17e pluszt a Pro?

(#151028) Norbi. válasza Fredo78 (#151027) üzenetére


Norbi.
őstag

Ha játszik, akkor igen. Most lehet nem játszik hardverigényes játékokkal, de rákaphat. Ott pedig jól fog jönni a +2gb ram és az erősebb proci. :K

(#151029) kutkut


kutkut
addikt

Sziasztok!

Egy 14 éves lánynak keresünk új telót. Szempontok:
- legyen típushibáktól és bugoktól mentes amennyire lehet, csak használni kelljen
- üzemidő
- kamera
- kijelző
- szoftveres támogatottság (a lentiek tavalyi modellek, egy ideig még illene frissítést kapniuk)

Nekünk az alábbiakra sikerült szűkítenünk a listát. Ti ezek közül melyiket ajánlanátok és miért?
- Huawei P Smart Z
- Honor 9X
- Xiaomi Redmi Note 8 vagy 8T

És ha megemeljük a keretet, és hozzácsapnánk a listához a Huawei P30 lite-ot, úgy melyik lenne a befutó? Esetleg van még valami említésre méltó ezeken felül, ebben az árkategóriában (50-80k)?

Előre is köszönjük! :R

Meizu MX3 32GB

(#151030) 9072ricsi


9072ricsi
friss újonc


Sziasztok!

Egy apró segítséget szeretnék tőletek kérni. Részletesen igyekeztem két készüléket kielemezni, különböző tesztet, videós értékelést néztem, de a sok információban kicsit elvesztem már.

Szeretnék egy új készüléket vásárolni.
A két készülék, amit néztem a Honor 20/Huawei Nova 5T (rettentően hasonló a kettő, csak a design más), illetve a Samsung Galaxy A71-es készüléke.
Engedjétek meg, hogy leírjam az elvárásaimat a két készülékkel kapcsolatban. A választott telefon elsődlegesen üzleti céljaimat elégítenék ki. Mindenképp fontos számomra az NFC, így hamar tudtam szűrni a mostani, modern készülékeket. Kamera szempontjából fontos a képminőség, de feltételezem, hogy ebben a Huawei fele vinném az irányt, de sokkal fontosabbnak tartom az üzemidőt, ami véleményem szerint viszont a Samsung felé. Ellenben, ha a gyorstöltés tényleg gyors, akkor fátylat rá... Üzleti célok alatt a böngészést, videókonferenciát értem, bár néha egy lightosabb játék is szóba jöhet kikapcsolódásként. Sokat vagyok úton, így a töltési lehetőségek korlátozottak, de nincs lehetetlen... A funkciókkal (az NFC kivételével) speciális megkötésem nincsen, mindegyik tartalmazza azt a funkciót, amit alapvetően használnék. Mint ahogyan írtam, a kamera számomra egy hatalmas plusz pont, bár a jelenlegi Samsung Galaxy J5 2016-hoz képest bármelyik mai modern készülék is hatalmas előrelépést jelent. Szóval, leginkább erre szeretnénk az esetleges tulajdonosoktól segítséget kérni, mi a tapasztalatuk stb. Audio szempontjából nincsenek szintén nagy elvárásaim, gondolok itt a jack kimenetre, mivel az esetek 90%-ában bluetoothos fejhallgatót használok, aminek (az árához és a származási helyéhez ;) képest) rendkívül hosszú az üzemideje. Maga a két készülék kijelzője között nem tudom mi a lényegi különbség, feltételezem, hogy a Samsungnak szebb a kijelzője, de csak ezért én még nem zárnám ki az IPS-es Huawei-t/Honor-t.

A Samsung kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasójáról hallottam jót és rosszat is. Akinek ilyen telefonja van, milyen tapasztalata van? Gyorsabb, lassabb?
Annyira nem vagyok egy "telefonzabáló", a J5-nek most sincs semmi baja, csak sajnos a modernebb alkalmazásokat már nem tudom futtatni rajta, amire viszont szükségem lenne.
Ti a helyembe melyik készüléket választanátok a fenti információk alapján? Ha esetleg pont valamelyik fenti készüléked van, nagyon megköszönném, ha leírnád a tapasztalataidat, nagyon segítenél vele. Élőben a két versenyzővel még nem találkoztam, bár egy "független", laikus embert is majd a vásárláskor elviszem magammal, aki nem csak a számokat látja, hanem a készüléket is ;)

Köszönöm segítségeteket!

(#151032) Ájvé válasza kutkut (#151029) üzenetére


Ájvé
veterán

Xiaomi.hu-n Redmi Note 8 Pro akciós 80k, az se rossz választás.

(#151033) Orgi válasza 9072ricsi (#151030) üzenetére


Orgi
őstag

Helló, mint elégedett Honor 20 tulaj, én ezt választanám. Nekem jobban tetszik a Huawei-féle rendszer, mint a Samsung, bár utóbbit csak barátok telója nyomogatása közben volt alkalmam használni. A mindennapokban én teljesen elégedett vagyok a Honor 20-al, fotók is rendben vannak, illetve ami világbajnok, az az ujjlenyomat-olvasó: mondjon bárki bármit, szerintem ez az igazán optimális megoldás rá. 10/10 a találati arány és az elhelyezkedése szuper...

[ Szerkesztve ]

(#151034) k_marcus


k_marcus
csendes tag

Üdv.

- Ár: inkább 70k környéke, max 80k (85, ha győzködöm magam kicsit)
- Állapot: Inkább új, de top állapotú használt is jöhet.
- Hol venném: Bármilyen független, vagy Telenor.
- Idő: Hosszú távra, ezért szeretem ha kicsit overkill a vas.
- Mire: Zenehallgatás, fényképezés, video, meg alap dolgok (fb, messenger, gps, email, naptár).
- Méret: Kisebb talán jobb volna, de megbarátkozom a tepsikkel is.

Amit keresnék az a legjobb fotós/videós teló, és fülesre szép hangot adjon. Ha van benne képstabilizátor az nagy plusz. Mit jelent a terméktámogatás lejárása? Csak mert mindenkinél szempont ez. Gondolom az első szériás Xperia Zémnek lejárt, de nem vettem észre :) Amúgy rootolgattam is régebben, meg custom romokkal is szórakoztam, nem gond ha bele kell nyúlni kicsit az idő múlásával. Márka nekem mindegy (csak almást ne), a best-buyt szeretem :) Amiket eddig találtam:
Xiaomi Redmi 8 Pro
Xiaomi Mi 9 Lite
Xiaomi Mi 9 T (sokallom már, de ha megéri...)
Xiaomi Mi Mix 2
Motorola One Vision

Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred.

(#151035) TunerJoe válasza k_marcus (#151034) üzenetére


TunerJoe
senior tag

Szerintem megéri a Mi 9T-t venni.

instagram.com/albert__gyorgy

(#151036) Fredo78 válasza Norbi. (#151028) üzenetére


Fredo78
aktív tag

Köszi. Akkor lehet hogy az lesz. időtállóbbnak tűnik a nagyobb teljesítmény és a nagyobb akksi.

(#151037) k_marcus válasza TunerJoe (#151035) üzenetére


k_marcus
csendes tag

Képstabilizálás azt hiszem csak a Motorolában és a Mix 2-ben van (itt optikai zoom is). Ezek mellett is jobb a 9T? Mit veszítek azon hogy a Mix2 régebbi?

Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred.

(#151038) Ájvé válasza k_marcus (#151034) üzenetére


Ájvé
veterán

Hát Mi Mix 2-t és a Motorola One Visiont biztos kihúznám a listáról, hosszú távon nem lesznek jók. Mi Mix 2S esetleg szóba jöhetne, de már az is 2 éves, hosszú távon az se lenne túl jó (custom romokkal esetleg).
Motorola ugyan csak egy éves, de SoC miatt nem biztos hogy választanám, 1 évig még biztosan kap támogatást.
Mi 9T mindenképp a legjobb lenne ezzel közül, most 99-ért van Xiaomi.hu-n.
Utána Redmi 8 Pro vagy Mi 9 Lite utóbbi mellett van az AMOLED és Snapdragon SoC (jobb támogatásban) még akkor is ha gyengébb, illetve szerintem kamera is jobb benne.
Redmi 8 Pro az akciós ár miatt elgondolkodtató, 80-ért már jelentősen olcsóbb a Mi 9T-nél (Mi 9 Lite nem sokkal olcsóbb mint a 9T így akkor már szerintem nem éri meg), Helio úgy tűnik kap támogatást és teljesítmény rendben van, de kamerában jóval gyengébb a tudása a 9T-vel szemben. Custom romok is Snapdragon mellett szólnak, így ha belefér én 9T ajánlanám (hozzá tenném hogy ez 6/128-as verzió), az ára is jó most (van még fekete színben is).

k_marcus:
Támogatást veszíted, illetve jó eséllyel csak bolti garanciás darabot találsz csak. 835 jó ugyan de nem mai már.
Motorola sincs hivatalosan Magyarországon, az is csak bolti garanciás ez mellett SoC Exynos ami mondjuk nem rossz, de custom romok nem tudom mennyire lesznek rá.
Azt nem írtad hogy ilyen fontos a kamera.
T-Mobileon 90k a Huawei P20, bár erre nem hiszem hogy lesz custom rom, de kamerában veri az eddigieket, hardver is jó benne.

[ Szerkesztve ]

(#151039) kutkut válasza #20749568 (#151031) üzenetére


kutkut
addikt

És a Redmi Note 7? Most látom, hogy kapható még - elvileg - hivatalos forgalmazótól (Euronics).

Illetve kérdés: A P Smart Z mennyivel marad le a többi versenyző mögött? :F Mert azt meg a T-től hozhatnánk el elég kedvező konstrukcióban.

[ Szerkesztve ]

Meizu MX3 32GB

(#151041) Morris


Morris
veterán

Hali.
Asszonypajti tönkre vágta az s8plusz telóját.
E helyett kellene valami jó kis kütyü.
Mi most a bestbuy?

(#151042) k_marcus válasza Ájvé (#151038) üzenetére


k_marcus
csendes tag

A bolti garanciás darabokkal mi a baj? A 64gb-os 9T már 85ért rendelhető és nem biztos, hogy csak a +64gb megér nekem plusz 15öt... Jójó van fekete, de 15el többet akkor sem ér.

Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred.

(#151043) kutkut válasza #20749568 (#151040) üzenetére


kutkut
addikt

És a P Smart Z? (Kb. 2/3-ad annyiért?)

Meizu MX3 32GB

(#151045) kutkut válasza #20749568 (#151044) üzenetére


kutkut
addikt

Az enyémben is (P10). :P Tisztában vagyok a különbségekkel, de amúgy semmi hátrányát nem érzem.
Közben beleolvastam a Note 8/8T topikjába. Elég sok a szoftveres bug, ez egy kicsit eltántorít a Xiaomiktól... :( Már csak azért is, mert minden hibára nekem kéne majd megoldást találnom. :))

Na mind1, köszönöm a segítséget! Majd ezen infók alapján választunk valamit. :R

[ Szerkesztve ]

Meizu MX3 32GB

(#151046) TeeJay válasza kutkut (#151045) üzenetére


TeeJay
félisten

nem tudom mit olvastál párom anyjának január közepe óta megy a Redmi Note 8 4/64GB xiaomi.eu ROM-al és kutya baja, gyönyörűen fut

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#151047) zibo73 válasza TeeJay (#151046) üzenetére


zibo73
aktív tag

Ezt én is alá támasztom,januárban vettem egyet gond nélkül üzemel.

(#151048) Norbi. válasza kutkut (#151045) üzenetére


Norbi.
őstag

Szerintem minden telefon topikjaban olvashatsz bugokrol, aki elegedetten hasznalja, az nem ir, csak akinek problemaja van.
Eladtam.kb 150db-t belole, van aki sokadikat vitte a csaladnak es imadja.

(#151049) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog

Hello,

Kicsit off, de valaki tudja esetleg, hogy a Huawei AScend G300 headsetje milyen kiosztású? Anyámnak kéne egy headset, de gynaús, hogy nem a mostani Samsung/Iphone kiosztással készült.
Köszi ha valakinek van infója (én nem találtam konkrétat gúglin).

Mutogatni való hater díszpinty

(#151050) kutkut válasza TeeJay (#151046) üzenetére


kutkut
addikt

A xiaomi.eu tudtommal custom ROM-nak számít, BL nyitás kell hozzá... Az ilyenekből szeretnénk kimaradni... De azért köszi a hozzászólásokat (a többieknek is)! :R

Meizu MX3 32GB

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.