Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz maggi1886076 #7501 üzenetére
Nem lesz helye ha nem rootol... Az az 1GB igen kevés. Főzelék meg frissítés eddig sehol, pedig s advance-ra kinnvan. 2.3.6 van most. A Sola az legalább készen van, csak az 512MB RAM meg kevés...
Nehéz a döntés most a középkategóriában.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Sziasztok,
egy ismerősömnek van egy lehetősége hogy telefont újítson és van egy 5 telefont tartalmazó listája hozzá (csak a listából választhat):1. S. Galaxy Ace 2
2. LG Optimus L7
3. Acer Liqued Gallant Duo
4. Sony Xperia U
5. HTC Desire C (ezt már említettem neki hogy "elavult" és a 600Mhz nem elég)Legfőképpen játékra, kevés zenehallgatásra és alap dolgokra használná.
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
Telenor. Hát igen, most kicsit meg vagyok lőve, hogy az ace 2 legyen vagy a sola. Mindkettő van fehérben. A lehetőségek között van még a lumia 800 is, de mivel az nem android, nem is írtam ide. (Mivel nekem is az van, már eléggé ismerem, de a többiről semmi tapasztalatom nincs) Ráhagytam a kisasszonyra a döntést, hogy wp-t vagy androidod szeretne, ha sikerül eldöntenie és androidot választ, akkor majd beviszem őt h fogdossa meg az ace-t is meg a sola-t is, és döntsön. (és majd közben rámeszélem az ace-re )
-
Mr President
senior tag
Telefon vásárlás előtt állok barátnőm részére. Kettő közül szeretném a jobbat megvenni. A versenyzők pedig a Galaxy Ace LaFleur és a Galaxy Mini 2. Mind kettő vodafone függő, és 25k lenne az ára.
Műszaki paraméterek alapján ugye a mini jobb/erősebb. De kérdés az, hogy ezt észre is lehet venni használat közben? Ace mellett szól a nagyobb kijelző. Mini mellett az erősebb hardver (ha érezni lehet), meg az elvileg JB támogatás.iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
quailstorm
nagyúr
válasz Mr President #7508 üzenetére
Nagyon lehet érezni a különbséget. Ace már rém lassú gyári ROMmal. Jól gondolom hogy új? Mert akkor meg nem is Ace, hanem az S5830i nevű rettenet. Kb mintha galaxy y-t vennél, nagyobb képernyővel és jobb kamerával.
-
Mr President
senior tag
válasz quailstorm #7509 üzenetére
Igen új mindkettő. Gyári rom, vodafone függő. Akkor a mini 2 sokkal jobb választás.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
nggabi
félisten
válasz Mr President #7510 üzenetére
jobbnak nem jobb csak újabb. persze azt vedd inkább...
"szenyor dzsíííí"
-
félisten
Sony Xperia U vagy Xperia J. A J jobb vagy nem?
Sajnos U-t nem találok nagyon független teljesen feketét :/
-
quailstorm
nagyúr
válasz szabonagyur #7512 üzenetére
Az U ezerszer jobb hardveresen, de ha nem tudod megvenni, akkor hiába.
-
w333
félisten
válasz szabonagyur #7512 üzenetére
Parancsolj : Link független 45 ezer bolti garancia !!! és nagyon korrekt bolt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
premete
veterán
válasz TOTAL LOKI #7515 üzenetére
54 ezerért új Motorola Atrix 2-t, azok gyárilag függetlenek, rgb-s kijelző, masszív, strapabíró anyag.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
.mf
veterán
Az előzőre valakinek esetleg van infója? (Van-e (a nem igazán kapható Xperia acro S-en kívül) vagy érkezik-e félstrapa okostelefon alábbi paraméterekkel: 4+/-0.3", >=WVGA, >=768MB, >=ICS, normális IGP, lehetőleg két mag, jó akkus üzemidő)
Kösz!Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz maggi1886076 #7520 üzenetére
Ez sztem még a negyedstrapát sem éri el
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Andriboy
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
ZTE Blade III
Nokia Lumia 800
Xperia J
Alcatel 995
Omnia M
ace2
nokia 710
Gps,kamera fontosabb.
Én nokia lumia 800 felé kacsingatok.[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
válasz Andriboy #7522 üzenetére
Először nézz utána, hogy azok az appok, amik neked fontosak, megvanna-e WP-n, nehogy később ebből gond legyen. Ha maradhat a WP, akkor az omnia M-et kihagynám, mert nem nokia , ami elég sokat számít WP fronton. A L800 és L710 között meg csak kinézetbeli különbség van, úgyhogy azt válaszd amelyik jobban tetszik.
-
Andriboy
csendes tag
Telenorba az alcatelt 995 mondják.hogy jobb választás. Tény nagyobb kijelző,de a kamera 1 fos benne,és még frissítés után is gyenge a kamera.
Igaz az a hír,hogy a lumia 800 csak saját headset-re csatlakozok? Mert nekem van 1 gyári nokia kihangosítóm a kocsiba.[ Szerkesztve ]
-
MixY
tag
Szevasztok!
Van egy lassacskán 3 éves iPhone 3GS 16GB-os telóm, és szeretném lecserélni.
Először is meg kéne tudni, hogy mennyit érhet: fehér, mindene megvan hozzá, 6.0.1 szoft, T-Mobile-os, szokásos repedések megtalálhatók rajta, és hát az elő-hátlapon látszik, hogy 3 éves lesz, zsebkopott.
Ahogyan nézegettem, így kb. 30ezerért tudnám eladni, és max. 50ezret szánnék egy új (lehet használt is) telefonra.
Ami számomra fontos: kihangosítva hangos, sötétben jó képek, netezés gyors, megbízható, fagyásmentes legyen.
Tehát 50.000 Ft lenne rá a keret, ebből kéne kihozni a legjobbat!
Köszönöm! -
ADAM1337
nagyúr
Ha hozzátudsz csapni egy 10-est max keretre 2 nagyon jó telefon közül tudsz választani galaxy s advance és zte grand x in, ezek mind a T-nél vannak kártyásan.
[ Szerkesztve ]
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket kérem a szokásos kérdésben: melyiket????
20 éve Nokiás vagyok, végigjártam mindent, jelenleg N8-at használok. (volt egy 4 hónapos LG Arena kilengésem, de hamar elmúlt! )
Váltani akarok, nagyobb kijelzőre, mert a korom miatt a 3,5" kicsi.
Jelöltek:
Nokia Lumia 920 vs Samsung S III
Ami fontos: üzemidő, navigáció, e-mail elérhetőség.
Nem szoktam buherálni a telefont, ahogy megveszem úgy szeretném használni, tehát megbízhatóság!!!
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Copilot64
tag
Igen, és is a 920 felé hajlok, de pont a 20 év miatt van bennem a kisördög, a kiváncsiság, hogy váltsak, és kipróbáljak valami újat
És a WP8-ról olvasott problémák: fagyás, random újraindulás, na az idegesítene[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
válasz Andriboy #7525 üzenetére
Eddig kb 4 különbözővel próbáltam, mindegyikkel működött. A telenorosok meg simán azután kapják a jutalákot, hogy milyen készüléket adnak el. Kár is velük törődni, kevesebbet értenek a telefonokhoz mint itt kb bárki. A WP után meg valszeg nem kapnak jutalákot, mert mikor még én vettem, 1 éve, még a központban sem akartak nekem segíteni, hogy egyáltalán hol tudom megvenni. Ott kellett kutakodnom, míg találtam egy telenort, ahol hajlandóak voltak árulni, de ott is rögtön kaptam az ívet, hogy nem lehet használni mert nem android...
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Valaki próbálta már az okostelefonját webkameraként használni egy asztali PC-n? Milyen beállítások, programok, kábelek kellenek? Tudna valaki segíteni, vagy linket küldeni?
Amúgy a telefon Samsung Galaxy Mini2
Köszi
-
Copilot64
tag
Köszönöm a segítségeteket, azt hiszem, maradok hű a Nokiához. Bár, ahogy olvastam, jön az aluházas a közeljövőben, lehet, hogy azt még megvárom, mert az utóbbi 5 évben már csak fém telefonjaim voltak.
-
baly2u2000
tag
Sziasztok!
Mobilt szeretnénk a barátnőmnek, ami kb kielégíti az alábbi kritériumokat (prioritás szerint rendezve) :
- Megeszi a Telenoros kártyát (Telenoros / független)
- Magyar menüs (vagy magyarítható)
- Tud Wifi adatátvitelt
- Van benne GPS modul
- Lehetőleg új, vagy újszerű állapotú, garis, hibamentes
- Vannak gombjai (Qwerty lenne az ideális, de lehet kicsúsztatható, vagy hagyományos is)OS: Lehet Android, lehet bármi más ami stabil és jónak ítélitek meg.
Használat célja: Közösségi oldalak, böngészés, navigálás, esetleg minimál játék (nem NFS Undergroundra kell gondolni)
Ár: maxmax 35.000 FtSajnos ahogy én látom ezek eléggé behatárolják a lehetőségeinket (hirtelen nem is nagyon találtam olyat ami minden szempontot kielégít)
Ezeket nézegette eddig:
- Motorola Fire XT311
- Sony Ericsson M1 Aspen, esetleg
- Xperia Tipo (aminek ugyan nincs billentyűzete, viszont a többi kitételnek megfelelni látszik és gondolom a 4.0.3 Android sem hátrány. Sőt, látni belőle színes modellt is itt-ott, ami külön plusz pont lenne, de nem mertem a post tetején feltüntetni )Megjegyzés: Nem zárkózik el mesés keletről rendelhető telóktól sem, amennyiben lehet rá magyar menüt varázsolni / varázsoltatni.
Légyszi véleményezzétek a fenti 3 telót, illetve ha van más amit ajánlani tudtok akkor azt is szívesen vennénk.
Nagyon köszi a segítséget!
Üdv,
Baly
-
VD
őstag
válasz baly2u2000 #7543 üzenetére
A Motorolát és az Aspent felejtsd el! Előbbi egy rettenet, utóbbi egy hányadék!
A Tipo az egyik legjobb belépő android. (Bár aki csak a száraz adatokat nézi az ezt mindig cáfolja) A fizikai billentyűzetet kivéve tudja mindazt amire kellene!
De van még az agyon istenített Blade 3 is a Telenornál. (Ezt úgyis fogják ajánlani!)
WP Fronton a Lumia 610 simán belefér! Használt garisból annyi van mint a szemét. Ugyan gombja ennek sincs. De FB integrációja parádés. Egyszerűbb játékok vannak rá. Plusz ott a nokia maps az "ingyenes" off-line navi! Telefonokhoz nem, vagy alig értőknek bőven tökéletes! Csak kell hozzá majd egy PC és Zune.
De 30-35 körül már bele lehet futni iPhone 3G-be. Igaz itt garancia biztos nem lesz! Plusz baromira meg kell nézni mit vesz az ember, mert szinte csak szar agyongányolt van már belőlük. De akkor is, ez egy iPhone, "jóságfaktorral", meg mindennel!
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz baly2u2000 #7543 üzenetére
A Tipo jó, az Aspent viszont felejtsd el. A Fire is jó telefon, de nincs hozzá támogatottság, meg hivatalosan nem is kapható.
Amit még ajánlanék az a Samsung Galaxy Mini II, ez jobb mint a Tipo. -
baly2u2000
tag
Köszi szépen a gyors választ VD !
A Lumia 610 sajna 42 785 Ft Telenoréknál (netes kedvezménnyel) , használtan még nem keresgéltem. Nekem jó ajándék lenne mert még nem volt dolgom WP-vel és kíváncsi vagyok. A parádés FB integráció pedig biztosan tetszene a barátnőmnek.
ZTE Blade 3, 36 990 Ft , de talán erre még azt mondanám, hogy belefér a keretbe.
Tipo - 33e Ft, viszont mikor próbáltunk venni sehol nem lehetett kapni (thx to Karácsonyitisz), gondolom lassan megszűnik majd a készlethiány. Ha lenne belőle Telenoréknál színes, már le is csapnék, azonban színes változatokat csak
iPhone 3G: Ha már használt, akkor legalább legyen rá gari. Ez pedig mint írtad, nem túl sanszos.
Nem lenne szép ajándék egy "agyongányolt szar" , még az iPhone jóságfaktorral együtt sem."A Motorolát és az Aspent felejtsd el! Előbbi egy rettenet, utóbbi egy hányadék!"
Szinte szó szerint ugyanezt az 1 mondatot találtam PH fórumon, de indoklást ott sem láttam mellette. Kifejtenéd pár mondatban, hogy mi a probléma velük? -
VD
őstag
válasz baly2u2000 #7546 üzenetére
A Motorola egy support nélküli rettenet, borzalmasan gyenge hardverrel. Proci lassú. Kijelző pocsék. Optimalizálás zéró! Ráadásul még a kijelző felbontás sem egy szabvány.
Az Aspen meg a múltból vetődött ide egy olyan oprendszerrel, aminek már a nevét sem mondjuk ki! Support szintén zéró!
A qwerty billentyűzetes telefonok szinte teljesen eltűntek. Igazság szerint ma már annyira jók a kapacitív beviteli módszerek (csak androidra van kapásból 6-8 billentyűzet alkalmazás), hogy tényleg nem sok értelme van a fizikai gomboknak. De ha nagyon kell, akkor alternatívának ott vannak a BT billentyűzetek!
Még egy dolog jutott eszembe! A Nokia asha sorozatában van még qwerty-s cucc nem is egy (pl 303, 200 keres rá itt a mobilarénán), és az áruk sem vészes, még függetlenül sem! Bár ezek nem mindegyikében van GPS!
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Most jutott eszembe: Használtan Xperia Mini Pro? Qwerty, jó HW, minden, ami kell
-
Bogyó bá'
nagyúr
A Lumia 610 minőségében fényévekkel veri a Blade III-at. Azon a 6 ezer forinton szerintem nem múlhat...
Szép, kicsi, nagyon jó kézbe fogni, több napot képes elmenni egy töltéssel, tűrhető fényképezőgép és KITŰNŐ offline navigáció alapból. "Nőiesebb" színben is kapható.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
baly2u2000
tag
Köszi Švejk!
39 989 Ft a Samsung Galaxy Mini 2 (Telenor online-on néztem), sajna ez már túllépi max keretet.
A Fire-rel kapcsolatban van életből vett tapasztalatod? Magyar menüst láttál belőle?LG Optimus Pro C660-at néztem még, de magyar menüst ebből sem leltem és ebből sem kapni Dunarekesztő mennyiséget. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- További aktív témák...
Állásajánlatok