Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Megint szeretnek nekifutni a telefonom lecserelesenek. (Motorola Atrix.)
Egy olyan keszuleket szeretnek, amit nem kell naponta 2x tolteni, eleg 1x, es dual sim-es. (Ez kb. 5 ora aktiv hasznalatot, vagy a display megy, vagy mobil hot-spot, es 10 ora keszenletet jelent, de a Skype megy mindig.) Egy keveset bongesznek rajta, de nem sokat, viszont ezen bankolok, nezem meg, mikor megy a vonat, tehat vagy Android legyen, vagy.... iOS nincs dual sim, ugyhogy Android. Es mivel ezen bankolok, szeretnem, ha a gyari rendszerrel is tudna mindezeket. A jatek nekem a heti fel ora Robo Defense, de le tudok rola mondani, ha nem megy. Asszem ennyi.
A keretem 100 ezer... de nem baj, ha olcsobb a keszulek. De teszek meg hozza egy 20-ast, ha a keszulek nagyon meg fog...
Elore is koszi a segitseget!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek venni egy dual sim okos (smart) telefont. Egyenlore a Galaxy S Duos-t latom befutomak. Igazabol az lenne a kerdesem, van-e, ami egyertelmuen jobb telefon, rendes supporttal, ebben a meretben, valamint az, hogy hol erdemes megvenni. Annyi negativat olvasni a "sufni" GSM boltokrol...
Elore is koszi a segitseget! Tomi[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Teljesen osszezavarodtam... Dual Sim telefont szeretnek, es szemeztem a SGS Duos-sal. Javasoltatok az Acer Liquid Gallant Duo-t, ami szimpi is, de a Mobilarena teszt vegen ott van, hogy az Alcatel OT-997D a kiralysag, mert nagyobb a sebesseg, es uzemidoben is jobb.
Ha nem akarok boot loadert nyitni, meg rootolni, szerintetek melyik a jobb valasztas?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valami uj dual sim okostelefon a piacon?
Dual core / 1G RAM 4" lenne a kivanatos...
// Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Telefont nem tudok ajanlani, de ha ujat szeretnel, akkor nezz szet az Expansysnal!
Jo az a 10 Euro (majd' 3000 Ft) kedvezmeny, akkor bele ferhet valami 35-ig, ha jol sejtem... Vagy legalabb a szallitas ingyen van.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Az ALGD ICS.Te a Z110-re gondolsz... hat, ez utobbi nem egy mai vas.
Tulajdonkeppen nekem az Acer Cloud Mobile is bele ferne, de az meg nem dual sim.
Ilyen eBay-es, meg egyeb Kinabol rendelgetos okossagot nem akarok.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Szerintetek megeri kinabol rendelni Note II duost?
Nekem eleg felelmetes ennyit adni a kinaiaknak...
De itthon nem forgalmazzak."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz CYPRIAN #6664 üzenetére
Errol van szo itt:
Samsung GALAXY Note II N7102 Android4.1 DSFA Quad Core 1.6GHz Dual Sim 5.5" 1280x720
-
tvamos
nagyúr
válasz CYPRIAN #6669 üzenetére
Kosz, elolvastam a cikket + az osszes hozzaszolast.
Nagyon erdekes olvasmany volt.Azert megiscsaak szar dolog, hogy kinaban megveheted, itt meg nem!
Mert jelen esetben nem a penzrol van szo... csak nincs."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
"Én 6. osztályos vagyok, egyedül járok iskolába, és nincs telefonom." "végszükség, akkor elkérem egy osztálytársam telefonját" Hat ez igy... eleg alszent duma... Raadasul felnottek, gyetrekek, barki tudja hulyesegekre hasznalni a telefont, illetve, ha hulyeseget akar valaki csinalni, akkor ugyis megoldja valahogy. Nos... egy okos telefon sokminden masra is jo, mint telefonalni, meg facebookozni, ha megtanitjuk ra a gyereket. Ez a felelossegunk!
-
tvamos
nagyúr
"Nos... egy okos telefon sokminden masra is jo, mint telefonalni, meg facebookozni, ha megtanitjuk ra a gyereket. Ez a felelossegunk!
Nem mondod? Én pedig eddig azt hittem, hogy csak erre jók "
Ennek a mondatnak az a lenyege, hogy bar meg tudom venni a 7 eves fiamnak a telefont, vagy barmit, nem csak a kezebe nyomom. Se tobbet, se kevesebbet! Ha megtanitanak az emberek a gyerekuket TV-t nezni, nem uveges szemmel bamulna felnott koraban a sorozatokat. Gondolom... A smartphone detto!
No elhuzok mashova offolni, mielott bannolnak!
-
tvamos
nagyúr
Nalunk ez van:
LG Google Nexus 4 16GB
4400-4500SEK (kb. 150 000 Ft.)Amugy van dual sim W8 telefon?
Lehet, nekem az is jo lenne. Nemmragasszkodom a droidhoz!.."Röviden: Létezik jobb megoldás, de az iskolákat szerintem ez nem is érdekli. Egyébként mivel nemes egyszerűséggel meg van tiltva, nem is ellenőrzik. Így ha a lányod órákra lehalkítja/kikapcsolja/repülő üzemmódba állítja, akkor a tanár úgyse fogja észrevenni."
Mondjuk nem biztos, hogy jo a szabalyok megszegesere tanitani a gyerekeket. Megha ertelmetlenek...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
En meg birtam fogni a munkatarsam Nokiajat. Nekem tetszett. Tisztara olyan, mint az otthoni (asztali) gepen a W8... szerintem... egy 10 perces probalgatassal...(mondjuk nekem tetszik az iOS is, meg a gyari Android launcher is.)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
"Régóta dilemmában vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen okostelefont vegyek. Az én igényeimnek sajnos nem nagyon gyártanak telefont úgy érzem..."
En is igy erzem...
Szeretnek egy csucs telefont, ami gyors, nagy aksi van benne, es 2 kartyas... es nem Kinabol kell megrendelni![ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz bladegery #7252 üzenetére
Tegnap fogtam az i5-ot. Annak olyan popec a kijelzoje... allig birtam elengedni! A hangja is patent... csak sajnos a SGS3-at nem hallgattam meg meg. A One X-nel szerintem jobb. Bar lehet, hogy csak a "beharangozott" beats audio dolog miatt tul sokat vartam tole. (Egy alap Sennheiser fulhallgatom van, azzal probaltam. Es lehet, hogy elfogult is vagyok a csodadisplay miatt!)
Nezd meg az iPhone 5-ot szemelyesen, utana donts!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Lenovo A789 telefonom, de nem tudunk "osszecsiszolodni". Sajnos sehol nem talaltam megoldast arra, hogy ne Roamingot jelezzen, ha a nem az eredeti, hanem szerzodeses (nem biztos, hogy pontosan igy mondjak ezt) szolgaltatora csatlakozok. (Ilyenkor be kell kapcsolni a data roamingot, ami meg ugy marad....)
Szeretnem lecserelni valami ketkartyas okos telefonra. Ahogyan en latom, csak Androidos telefonok johetnek szoba.
Mar a 8. androidos eszkozomet nyuzom, de csak a Nexus 7-tel sikerult osszecsiszolodnunk.
Ezen peremfeltetelek mellet tudnatok nekem ajanlani vlami telefont?
Az elkepzelesem a kovetkezo lenne: bemegyek a boltba, (web-shop-ba,) megveszem, (ha kell kivarom a postast, van telefonom, 3 is, szoval nem surgos annyira,) es hasznalom. Sokkal kevesbe erdekelnek mar a technikai parameterek, mint az, hogy a gyari formajaban hasznalhato legyen.
Technikai parameterek szintjen az elvarasaim kb. 2 magos processzor, legalabb 1 G RAM, es a legfontosabb, hogy minel kisebb legyen.
Persze, a Motorola Atrix 4G telefonom pont jo is lenne, minden parametereben... ha lenne ra hasznalhato gyari OS, lehet, hogy meg az 1 SIM foglalattal is be tudnam erni. (Mondjuk, a hatlap mar eltort, a SIM cserelgetestol.)
Koszi a segitseget, elore is!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz thEndeR #19768 üzenetére
En az i5-ot vennem, ha lenne ra keretem, de nincsen.
(Persze, ha lenne ket kartyas kivitelben, akkor osszeszednem magam, es penzt ra.)Jut eszembe....
Ezen ket jatekos kozul melyik lehet a jobb valasztas?
Sony Xperia E dual
Acer Liquid E1 Duo"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Vagy szerinted erdemes varni az Acer Liquid E2 Duo-ra?
-
tvamos
nagyúr
Igy kepen jol nez ki ez:
http://www.expansys.se/lumigon-t2
De ilyen gyartorol eddig meg nem hallottam..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Szerintetek melyik a jobb W8 telefon? Nokia Lumina 520, vagy a 620? Vagyis inkabb azt kerdeznem, hogy megeri a 620 a plusz penzt?
-
tvamos
nagyúr
Most hogy irod, az elolapi kamera jo lenne. A tesztben azt irtak a kijelzore, hogy az 520 IPS, a 620 TN... Amugy a tobbit, FM radio, NFC, vaku, EQ nem hasznalom.
Bar... Az NFC lehet jol johet kesobb. (Kisebb PC programot kell attennem, meg tesztelnem rajta, mi van, ha eszukbe jut, hogy kene valami NFC dolog is bele.)// Es bocs Nokia, hogy elrontottam a Lumiat!
-
tvamos
nagyúr
Koszi a linket, me a segitseget alltalaban!
Mar hatarozottan a 620 a szimpatikusabb. (Meretben is, amugy.)
Azert merengek meg a dolog folott, azert megsem keves penz...
Meg az aprorol a 610 nem szallt ki a versenybol, de jobb lenne uj.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Nem lehet olyan sz@r az a battery!
http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-to-feature-battery-with-longer-life-cycle-and-brighter-True-HD-display_id33706
Persze maga a telefon, lehet, hogy nem jo. Azt nem tudom, es ockodom is az LG-tol.
Vagy felre ertem, amit irtal?Amugy nem tudom, hogy hany mobil gyarto hasznal meg nem LiPo battery-t , de ha a LiPo-t Lithium-ion-nak mondja valaki, azzal nem kovet el hibat... szerintem...
https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery
https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_polymer_battery
Amugy az angol wikipedianak hiszek jobban, mint a logoutos cikkeknek. (Bocs PH!)[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Amugy miert van olyan "sok" elado Lumia 610? Rossz az a telefon? Vagy csak nekem tunik soknak?
-
tvamos
nagyúr
En is azt nezegetem, mert a kinai dual-sim droidokbol kiabrandultam.
(Ellenben most vennem kell valami Win-es telefont, munka miatt, de szeretnem a koltsegeket leszoritani, annyira nem megy jol a biznisz!)
(#20904) Picike8 válasza tvamos (#20897) üzenetére
"Hacsak nem készülsz öngyilkos lenni"
Nem-nem! Azt semmi keppen sem szeretnek. Mar a T-mobile Puls-zal, a ZTE bladdel, meg a Lenovo A789-cel szerencsetlenkedtem eleget. Most szeretnek jobban valasztani!
Kosz az iranymutatast!(#20906) bigpeace válasza tvamos (#20905) üzenetére
Tulajdonkeppen 3. telefon lenne... Persze, ha jo, a zsebembe rakom, ha nem, akkor pihen az asztalon, es var. Persze, ha oruletbe kerget app. tesztelesnel, akkor kivagom a rakba. De egy csomo ido elmegy vele, es azert abbol sincs millllio.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Nokia Lumia 620-ra a legjobb ajanlatot en itt talaltam.
Ez jonak szamit? (Amugy 68'500 Ft... kb.)[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz grievous2011 #20991 üzenetére
Sajnos, fuggetlent nem nagyon lattam. A fuggetlenites meg nem nagyon tudom, mennyi ido, penz, meg utana jaras. (Ugyertem hivatalosan. Marmint mashogy, meg nem is erdekel.)
-
tvamos
nagyúr
válasz megint én #22288 üzenetére
Nekem van Acer Liquid E2-m, kb. 2 napja. Azert messze nem tokeletes, (ez is csak egy "kinai" telefon, nem nagyon foglalkoztak, hogy Nalunk kifogastalanul mukodjon,) de ugy gondolom, hogy hasznalhato telefon lesz. En nem nagyon szerenem fozott ROM-ok tesztelgetesevel tolteni az idom. (Plane, ha par nap teszt utan kiderul, hogy adathalaszatra alkalmas reszek vannak a ROM-ban, mint amilyen gyanuba a Lenovo A789-em LEWA ROM-ja is keveredett.)
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz jegenye77 #22971 üzenetére
Nekem az E2 eppen kibir egy napot. 16-18 orat megy, 10-20% toltes marad benne. (Ebben altalaban par perc beszelgetes van, 2-3 ora netezes, vagy a kepernyon, vagy netmegosztas tablettel=wifi hotspot.)
-
tvamos
nagyúr
Nekem van (szerencsere mar nem sokaig) egy Lenovo A789 telefonom. Sajnos ezek a kinai belpiacra keszult keszulekek nem mukodnek az en igenyeimnek megfeleloen nalunk. Ossze-vissza fozott ROM-ok kellenek ra, ami orokbe tarto ROM-olgatasba tud torkolni. (A kereskedok sem gyari ROM-mal kuldik, mert azokon nincs play, bla-bla-bla...) Szoval szerintem azok a telefonok hardware-ben jok lehetnek, de sok kompromisszummal jar a hasznalatuk.
Most vettem egy Acer Liquid E2-t... Hat ez is csak egy Csajna-fon. Sokkal jobb a Lenovonal, mert ugye a gyari firmware-rel is hasznalhato, es nincs az mint a Lenovon, hogy egyik ROM-on ez nem megy, a masikon az.... De akkor is vannak bosszusagok.
Roviden, nem olyan, mint egy telefon, ami ide keszult.
Mondjuk, kezdem ugy erezni, hogy csak a referenci keszulek (Nexus) lehet a jo. De az meg nem dual sim... Akkor meg akar iPhone is lehet. Ami meg csak sokkal jobb, ha tartalom fogyazztasrol van szo, es nem hekkelgetesrol.
Szerintem....[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz steve920123 #23363 üzenetére
Tudom, nem ez volt a kerdes, de ha jol latom CM10.1 van ra. Az eselyes fog frissulni. Nagyon nem nezegettem.
Gyari tamogatasban ez nem nagyon biznek."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Felre ertesz, nem a hardware-rel van a gondja, nem hiszem, hogy a firmware jobb lehet, az ujabbakon is. Egyszeruen nem ide keszul.
Ha beleolvasol a topikjaba barmelyikenek, arrol megy a diskurzus, milyen ROM-ot kell ratolteni... De legalabbis rootolni, gappsot telepiteni, meg mittudomen. (Ma reggel raktam ujra a 789-et, elpasszintas elott.)
Nem jok ezek, ha nem akarsz ROM-okat probalgatni.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Szerintem a gyari ROM-ban nincs gapps. Szerintem azt viszontelado (tmallbox, pandawill, stb...) teszi ra a mi fajtanknak. (Meg persze rootoljak is. Meg leszedik a kinai appokat, ha leszedik. Meg ilyesmi.) De javits ki, ha nem igy van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Batch programozás
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest