Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltán
csendes tag
Helló!
Tudna valaki segíteni, hogyan kell életre lehelni az LG 49UH 770v TV távirányítóján lévő hangvezérlést?
Akármit mondok neki, mindig a youtube jön fel, nem lehet szóbeli parancsokkal irányítani a tv-t pl. "válts a 10-es csatornára"
Tudja valaki e megoldást?
Köszönöm,
-
brobert1
tag
üdv! az lenne az LG tv sekhez és DIGI előfizetőnek a kérdésem , hogy minden egyes fiszfasz állítgatás után összekeverednek a beállított adóim . most már majd 2-3 naponta . mi a megoldás ? ezt csak a szolgáltató , vagy az én idiótaságom, esetleg tv beállításával orvosolható .
köszönöm -
brobert1
tag
válasz Drótszamár #85653 üzenetére
köszönöm , megpróbálom
-
hunor70
csendes tag
Sziasztok!
Most veszek egy UJ 635 v 4k tv-t.
Gondolom a HDMI kábelt is cserélnem kell.
Mire kell odafigyelni? Bármelyik kábel jó ami tudja a 4k-t?
Köszi -
travis84
csendes tag
Korábban már írtam, és sajnos később kiderült, hogy ez alaplaphiba. Az LG szerviz 50 ezerért csinálná meg, és mondta egy év múlva lehet megint elromlik. Remek! Szóval a tévé egy 32LB650V, és elhatároztam, hogy nézek neten hozzá alaplapot, a csere nem egy nagy művelet lenne. De sajnos nincs hozzá! Sehol. Ahol volt, ott kb. 10-20 ezer között volt az ára, annyiért még meg is rendelném, ha lenne (EBT62800435 a kódja)
Tovább nézelődtem, és találtam viszont 39LB650V-hez (EBT62800436) és 42LB650V-hez (EBT62800437) is alaplapot, rendelhető. A kérdésem az lenne, szerintetek illenek ezek egymásba? Külsőre egy az egyben ugyanúgy néznek ki.
Képen így néz ki :[ Szerkesztve ]
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz EndreMan_GS #85630 üzenetére
Szia !
Szerintem Sajnos , de valszeg egy hibas darabot fogtal ki !
Nekem is UJ701V -van , de sehol nincs rajta semmilyen kephiba sem halvanyabb 'sarok' .!.
Probald meg kicserelni,, . .
..
. Honann vetted ?Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Dr.FantastiK
őstag
direkt megneztem : es a Megvilagitott Panel meg 'tovabb tart' mint a maximizalt ablak meretei !!
es ez persze mind a negy iranyba igy van .
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
EndreMan_GS
újonc
válasz Dr.FantastiK #85660 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Sajnos sejtettem, hogy az enyémmel lesz valami, mert semelyik más tévémnek sem ilyen a széle.A Media Marktban vettem, de online, úgyhogy 14 napos elállási időm van. Szóval elvileg nem lesz gond.
Már csak azt nem tudom újat kérjek, vagy a pénzt. Ilyenkor azért elmúlik az ember lelkesedése a típus iránt.. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz EndreMan_GS #85661 üzenetére
szerintem inkabb kerjel egy masik ugyanilyet, ! !
. . ilyen Hiba nem surun fordul elo, eszmeletlenul jooo ez a Model, gyonyoru a kepe, a Legjobb az OS rajta ,,
es ehhez kepest Olcsoo is ,,
szerintem ne add fel , nincs ebben az Ar kateg semmi jobb ! !Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Dr.FantastiK
őstag
most Latom hogy az Eredeti 'Gyari' OS [amivel jott a TV} ,, EZ is mar WebOS 3.6 !!
de' MAR felkinalta a frissitest a kovetkezore : 04.70.04 . !! .
szoval jonnek frissitesek , ez a vilag Legjobb Software OKOS TV-re.
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
tabasco
csendes tag
sziasztok!
a véleményeteket/tanácsotokat szeretném kérni, ha egy 49SJ810V-t szeretnék venni 2 héten belül (esetleg dec. közepéig), akkor szerintetek hol érdemes?
2 helyen van most legolcsóbban 250k-ért: Media Markt és Alza
pontosabban az MM-ben nincs raktáron, csak online vásárolható, és azt írja h 1 hónapon belül lesz, az Alza viszont elvileg azt írja hogy van raktáron
két kérdésem lenne a vásárlással kapcsolatban:
- érdemes Black Friday-ra várni, vagy ezt a tévét úgyse tenné be senki akcióba BF-en?
- gari szempontjából az Alza is gyári 2 éves LG garit ad? vagy az csak az MM-ben lenne elérhető?Szerintetek érdemes várnom még pár hetet dec közepéig, vagy ez a tv 250e-nél lejjebb nem fog már menni idén, és inkább örüljek ha kapok, és gyorsan vegyem meg ennyiért?
köszi a tanácsokat, legjobbakat!
üdv
tabasco -
troland26
őstag
válasz Drótszamár #85665 üzenetére
Nem feltétlen kell a MM be venni . Ex Digi , Auchan , Emag...az itt vásárolt tv-k is regisztrálhatóak az 5 év garanciához . Meg kell nézni az LG lapján melyik üzletek érintettek a promócióba . Egyébként szintén LG-t szeretnék venni csak még nem döntöttem , hogy melyik típus legyen csak az biztos , hogy 49" .
-
ga_-bor
tag
válasz Drótszamár #85665 üzenetére
Fuck, nov3-án vásároltam....
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Látom volt már téma, én is a HBO Go-val küzdök, egy 49LF632V készülékkel. A szokásos a gondom, nincs pin kód. Kolléga fent említette, hogy esetleg a tv böngészőjén keresztül, ezt még nem próbáltam. Viszont a hbogo.hu oldalon azt olvastam, hogy az én készülékem nem támogatott, legalábbis nincs benne ebben a listában:
Ez lehetséges? Tehát hogy "32 és "43 méretben más webos van mint "49-ben? Egyébként tegnap frissitette a tv a webos-t de még mindig 1.x verzió, ez miért van?Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
sirály69
őstag
válasz Flowtation #85668 üzenetére
"Milyen eszközökön érhető el HBO GO alkalmazás?
Az HBO GO egyre több és több eszközön érhető el, így:
asztali számítógépek, laptopok
Apple iPhone és iPad
Android okostelefonok és tabletek
Samsung okostévék
LG okostévék (A közvetlen HBO GO előfizetők számára az LG okostévék nem támogatott eszközök)"Hol találtad a listát?
Másik:
"Mely LG okostévék támogatottak?Az HBO GO az LG okostévék 2012-ben gyártott vagy azoknál újabb, Netcast vagy WebOS rendszert futtató készülékeivel kompatibilis.
A közvetlen HBO GO előfizetők számára az LG okostévék nem támogatott eszközök."
Akkor most mi van?????
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Erről a tv-ről mik a vélemények?
Anyáméknak lesz, teljesen általános felhasználásra, sd tv és dvd lejátszás.
Let the Zone take me if I am.
-
sirály69
őstag
válasz Flowtation #85671 üzenetére
Igen, csak mobilra...
, hogy csak a régebbi tvkre elérhető....Szerver Hosting Debrecenben
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Erre esetleg vkinek ötlete?Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
GEPESZ66
veterán
Smart tévéhez tudtok-e ajánlani jól működő androidos alkalmazást távirányítóként, amivel a böngészés is megy?
-
kobayashy
tag
Sziasztok!
Aki használ UMS-t,és mostanában nem látja a TV-je,annak csak segítségül írnám,hogy a Java update kavart be.
Vért izzadtam mire rájöttem.Próbáltam régebbi UMS verziókkal,többször le/fel install.
Felraktam a Plex-et azt látta a TV,de nem jött be.
SSD-t mikor beleraktam a gépbe,akkor meghagytam a Win partíciót a HDD-n ilyen tartalék gyanánt.Erről indítva a rendszert meg jó volt.
Olvasgatva itt a topicban láttam,hogy Java-t használ az UMS,és gyanús volt,hogy pár napja volt egy Java update.
Szerencse volt egy régebbi Java a gépen.
Azóta visszaállt a rend és a béke. -
so86
tag
43UJ6307 wifit nem találja, nem is mutatja az elérhető wifiket néha. Így Plex-el nem tudtam filmezni, váltottam hát pendrive-ra. Fél órát elmegy, elkezd szaggatni a kép, majd lefagy a tv. Ez megtörtént 3x.
Tapasztalt más is ilyet? Tudok ezzel valamit kezdeni, vagy már csomagolhatom is vissza a szerviznek?
-
gago1975
őstag
válasz balazsovics #85649 üzenetére
Szia.
Szerintem nagyon jó, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az régebbi FHD Led tv-m is LG(LV5500).
A távirányító amit adnak gagyi nagyon. Olyan mint a faék.Amíg nem rendelem meg hozzá a Magic Remote távirányítót, addig a régi LG LV5500 ashoz kapott világítós, sokkal szebb és kényelmesebb távirányítóját használom.
Ha újra tehetném, (csak a távirányító miatt) akkor én is a 701-est választanám.
A hang: Nagyon jó, szépen szól, nekem nem hiányzik, hogy nem Harman Kardon.
A kép: Gyönyörű, részletgazdag, éles képe van(Az elődnek is szép LV5500). Én a saját ízlésemnek megfelelően állítom be a kontraszt, szín élesség stb.. Viszont minden TruMotion, mpeg stb zajszűrőt, képjavítót kikapcsolok.
Nekem digi kábel van és a 1080i-s hd adások nagyon szépek rajta.
1080p MKV Filmek: A 1080p-s 13-25gb-os filmek, koncert felvételek nagyon szépek, élesek, jobb mint a sima régebbi FHD tv-n.
2160p MKV Filmek: Ha BT.2020-as, 10bit-es HDR filmekhez jutsz, töltesz le, akkor a HDR automatikusan bekapcsol. A 74gb-os Transformers: The Last Knight gyönyörűen mutat rajta.
Menü: Én megszoktam a régi menü rendszerét, sokkal átláthatóbb volt, de már ezt is kezdem megszokni.
Youtube: Ami ennél is megvan hiba, hogy néha memória hiány miatt újra indul. Főleg ha hosszú, 2 órás a video (ASOT). Sok egymás után 4k60fps-es hdr videónál is.
Összességében egy nagyon jó választás volt csak az a faék távirányító
Amivel többet tud a 701 a 670-hez képest, hogy a 701-es harman/kardon hangsugárzós és Magic Remote-os.
Az SJ810-es pedig más kategória.
.https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/599685_lg_lv5500_remoute.thumb.jpg https://prohardver.hu/dl/upc/2017-11/599685_lg_uj670v_remoute.thumb.jpg
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
Szia.
Milyen pendrive-ra és milyen filmet szoktál rátenni?USB 2.0-án 720p-1080p. MKV film egy idő után mindig akadozni fog.
Nekem 49UJ670v van
Se a 6 éves Samsung USB 3.0 1TB-os, se az új Seagate expansion USB 3.0 2TB külső HDD re rakva még a 2160p 4K BT.2020 10Bit HDR10-es 99gb-os film se akad.Viszont ha az Asus USB 2.0-ás 500Gb-os HDD-t teszem rá és 720p-1080p-s filmet szeretnék nézni, akkor nekem is szaggat.
A wi-fi re nem tudok mit mondani, miért nem látja.
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
válasz Flowtation #85668 üzenetére
Szia.
Van egy örök igazság, "Nem a méret a lényeg". Ne várd el a HBO-tól, hogy minden méretet, típus számot feltegyen az oldalára. Ezek csak iránymutatóak, hogy ez a minimum típus.
Leírom a következőt:
Bejelentkezéshez a TV Pin kódot kell felhasználnod, amit sikeres regisztrációt követően a beállítások/adataim oldalon találsz meg a pc/mobil vagy tablet-en. A regisztráció csak pc//mobil vagy tableten lehetséges.Szerintem ez elég egyértelmű.
-
Flowtation
őstag
válasz gago1975 #85683 üzenetére
Oké, értelek. Bár akkor annyi is jól lett volna, hogy pl. LF63xx "32-86"-ig, nem? De ezt nem is várom el, annyi készülék van, félreértés ne essék, ez a kisebbik gond. A nagyobbik az, mint már írtam is, hogy nincs pin kód, sem a mobilos, sem a tabletes applikációban, mi több, ugyanolyan mint a pc-n a felület, ugyanazok a menüpontok és ugyanaz a tartalmuk. Olyan sincs, hogy adataim, pl. Nem szőrszálhasogatásként mondon tényleg, lehet itt is valami kavarás. Most vagy a webos verzióval lesz gond, esetleg még erre tudok gondolni.
Bár a hbo oldalán is az van, hogy idézet:sirály69
Mely LG okostévék támogatottak?Az HBO GO az LG okostévék 2012-ben gyártott vagy azoknál újabb, Netcast vagy WebOS rendszert futtató készülékeivel kompatibilis.
A közvetlen HBO GO előfizetők számára az LG okostévék nem támogatott eszközök."
Utóbbi mondat értelmében csak akkor lesz, ha mégiscsak előfizetek a tv szolgáltatónál. Ez nem jó.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Optika01
tag
válasz gago1975 #85683 üzenetére
arra azért nem árt figyelni, hogy PIN kód-ot csak akkor találsz, ha TV szolgáltatón keresztül van HBO előfizetés, ha az új módon (közvetlenül az HBO-tól ), akkor sajnos nincs PIN kód a honlapon , vagyis nem fog működni LG-tvn az HBO GO alkalmazás
[ Szerkesztve ]
Optika
-
petya2012
őstag
sziasztok
közvéleménykutatás
ki mekkora és milyen külső 2,5-es vinyót próbált már LG OLEDB7 esetén??
köszi az infót -
Optika01
tag
-
OPiiPO
veterán
válasz OPiiPO #85618 üzenetére
második felvonás, nem tudtam mi hiányzik
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
petya2012
őstag
válasz silentkiller #85690 üzenetére
köszi az infót
az LG ügyf azt írta 2 TB-seket kezel max 2,5-es külsőbe
-
aclandiae
senior tag
Az tényleg igaz, hogy LG tv csak LG vezeték nélküli fejhallgatóval működik BT-kapcsolaton keresztül?
(találtam érdekes hozzászólásokat visszaolvasás közben, de azok már 1 évesek, vagy még régebbiek)Nekem pl. fontos volna hogy a fejhallgató és a tv hangszórója egyszerre működjön.
-
sirály69
őstag
válasz Flowtation #85685 üzenetére
WebOs 3 vagy frissebb nem támogatott....
Szerver Hosting Debrecenben
-
törölt tag
válasz hunor70 #85656 üzenetére
Miért kéne? Vagy mire? Én ugyanazt a kábelt használom, mint előtte a HD Ready-nél.
(#85665) Drótszamár
Egészen pontosan ezeken a helyeken vásároltakra igaz az 5 év, de az alapregisztráción felül még külön kell regisztrálni erre is.(#85673) vyce21
November 8-tól érvényes, én 9-én vettem, vagyis a számla akkor készült.Más: egy érdekességet észrevettem a 49UJ635V-vel, mégpedig azt, hogy a jelfeldolgozás elég lassúcska, pár tized másodperc késéssel teszi a régi, csak HD Ready Sharphoz képest, mert az erősítő az IPTV-beltérire van dugva, a TV képe és hangja késik az IPTV-ről lejövő hanghoz képest. Egyben kérdeznék is: klasszikus analóg erősítőm van, RCA bemenet. Hogyan tudnám a hangot kivinni rá a tv szintén RCA-nak kinéző kimenetéről?
-
ADAMOOOO89
csendes tag
Sziasztok!
Az új LG TV-k oprendszerei a legszimpatikusabbak, de sajnos már nincs rajtuk jack kimenet.
Vajon egyszerre több (kettő) Bluetooth fejhallgatót is rá lehet csatlakoztatni? Ha igen, akkor csak saját LG márkásat, vagy bármilyen ismertebb (Sony, akg, sennheiser, stb) fülessel működhet?
Köszönöm a segítséget! -
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 43UJ701V készülékem. Nagyjából sikerült már beállítanom a megfelelő kép módokat, viszont PS4 proval használva a HDR-es, 4K-t támogató játékoknál sokkal sötétebb a kép, mint amikor nem megy a HDR. Ugye van rajta vagy 6-7 HDR nélküli mód, amikor viszont van HDR tartalom és bekapcsol, akkor másik négy közül lehet választani. Igyekeztem itt is a legmagasabbra állítani a fényerőt( itt is a game módban), háttérfényt, de még így is sötét. Van erre valamilyen megoldás?
-
veterán
válasz kisÁdi #85698 üzenetére
A HDR ilyen sajnos, ez is csak egy parasztvakítás mint azt már sokszor leírtam!
HDR-es igazi tartalom is alig van, ami pedig a játékokat illeti a legtöbbnél bekapcsolt HDR-el még az inputlag is drasztikusan megnő, persze ez is tévé függő egy millió feletti Olednél nincs akkora -
válasz #40553216 #85696 üzenetére
A tévéden az RCA nem kimenet, hanem komponens bemenet. Csak az optikai kimeneten tudod kivinni a hangot, valamilyen DAC- al. Az újjabb készülékekről sajnos lehagyják az analóg kimenetet, a füleskimenetet is, pedig azon szépen ki lehet vinni a jelet analógot fogadó cuccra is.
A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest