Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz aclandiae #85702 üzenetére
Itt középen nem írják, hogy csak azzal menne: [link]
Szerintem csak ajánlják a saját cuccukat.
Nekem nincs Lg fülesem, és bt hangszóróm. Más a gyártó. Ha nem fog vele menni, akkor megy vissza a tv a boltba...
kérj kölcsön fülest, és próbáld ki vele.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
aclandiae
senior tag
válasz aclandiae #85702 üzenetére
Drótszamár: a fene tudja, minél jobban beleásom magam a témába, csak annál rosszabb. Most ott tartok, hogy az LG Sound Sync tartalmazza a A2DP protokol támogatást (LG-től chaten megkérdeztem), tehát mennie kell más gyártó fejesével is amit ezt a protokolt tudja.
A másik lehetőség, hogy ebay-ről vadászni olyan átalakítót, amivel összeköthetem a TV-t:
HDMI vagy Digitális Audió (optikai) kimeneten keresztül és ehhez kapcsolom a BT fejhallgatót.Közben az is eszembe jutott, hogy a tv elvileg képes audiojelet egyszerre két kimeneten közvetíteni. Na most, ha már a tv hangszórójára nincs szükség, mindig vissza kell lépni a beállításokba és átkapcsolni csak a fejest?
Az egészben a legnagyobb gond, hogy jó volna a fejest felpróbálni vásárlás előtt. Szóval pontos típusokat kell(ene) tudnom, és boltokat, amiket végiglátogatok pl. Budapesten (erre kaptam néhány tippet). Különösen azért, mert előtte még van 280km vonatút, hogy odajussak.
-
Drótszamár
őstag
válasz aclandiae #85714 üzenetére
Itt egy sikeres csatlakozás Philips fejhallgatóhoz: [link]
Itt pedig JBL: [link]Itt alul meg azt írják, hogy nem működik: [link]
Hát nem tudom Még nem vettem tv-t, de ha tényleg nem fog menni, akkor keresek más gyártót
Valaki a topicból próbálta már? Működik nem LG fejessel?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
vyce21
tag
Fülessel nem próbáltam.
De 3db olcsó no name bluetooth-os hangszóróval igen, minden gond nélkül működik!
Azért is teszteltem, mert az előző tv-n jack-en keresztül volt összekötve az 5.1-el.
De mivel az uj6517-en nincs jack így kellet egy más megoldás!
Az optika - analóg átalakító azért nem jó, mert nem távirányítós az 5.1 így hangot állítani macerás!
Ezért rendeltem egy bluetooth audio transmitter / adapter-t
Így azt össze kötöm jackel az 5.1-el a tv-vel pedig bluetoothon keresztülSzóval, szerintem mindegy milyen bluetoothos Fülest veszel, menni-e kell!
Ha pedig van kábeles Fülesed, s nem akarod cserélni, akkor tudom ajánlani ezt a kis kütyüt hozzá! -
herdsman12
őstag
Az A2DP protokolnak semmi köze az LG Sound Sync-hez.
A Bluedio Turbo Hurricane fejhallgatóm (meg az összes nem őskori fejhallgató) A2DP képes, de még véletlenül se kapcsolódik az LG Sound Sync-en keresztül az LG tv-nkhez.
Youtube videók szerint vannak LG SS képes fejhallgatók, de ezek (és az LG fülesek se) soha nem fognak működni a TV saját hangszórójával egyszerre.
A TV menüben látszik, hogy csak TV és Optikai kimenet vagy TV és Vezetékes fejhallgató működik egyszerre.
Ráadásul aki ezt a lehetőséget használja az kikapcsolja a SIMPLINK-et!Fejhallgató kimenet nélküli TV-nél működik az Optikai kimenetre csatlakoztatott DAC 3,5 jack kimenetére csatlakoztatott Bt transmitter - Bt fejhallgató, itt a fejhallgatón lehet szabályozni a hangerőt. (FiiO D03K kipróbálva)
Fejhallgató csatlakozós TV-nél a DAC nem kell, a Bt transmitter a fejhallgató csatlakozóba van, így mehet a TV hangszóró és a füles is egyszerre (TV + vezetékesnek számít), de a SIMPLINK a szimultán kimenet miatt kikapcsol.Röviden, ha fontos, hogy a belső hangszóró és a füles is menjen egyszerre, akkor még véletlenül se vegyél LG SS képes fülest.
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.