Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Pár héten belül új TV-t vennék. A max méret 43 col. Nagyobb nem fér sajnos el.
Nem tudok dönteni 2 LG modell között.
Kb 35.000 Ft a különbség a kettő között. A 7507-es tudja a Dolby Vision HDR-t, és edge ledes.
Van ezeknek jelentősége? A panel elvileg nem is 10 bites, hanem csak 8+varázslat. Van így értelme a Dolby Vision 12 bitjének?A direkt vagy az edge háttérvilágítás ad szebb képet? A fentiek közül melyik a jobb? Van szignifikáns különbség?
A helyi Auchanban próbáltam megnézni ezeket, de csak UH6xxx verziót találtam, meg egy csomó Samsungot.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Drótszamár
őstag
válasz frovery #85509 üzenetére
Itt a kommentben azt írják, hogy az ld350-es tv-n is működik az infra hack, és be lehet jutni a szerviz menübe:
[link]LD450 esetén így néz ki a menü: [link]
Én LD420-nál csináltam meg még a megvétel utáni napon. Azóta így használom. Most fogom lecserélni pár héten belül.
-
Drótszamár
őstag
-
Drótszamár
őstag
válasz aclandiae #85702 üzenetére
Itt középen nem írják, hogy csak azzal menne: [link]
Szerintem csak ajánlják a saját cuccukat.
Nekem nincs Lg fülesem, és bt hangszóróm. Más a gyártó. Ha nem fog vele menni, akkor megy vissza a tv a boltba...
kérj kölcsön fülest, és próbáld ki vele.
-
Drótszamár
őstag
válasz aclandiae #85714 üzenetére
Itt egy sikeres csatlakozás Philips fejhallgatóhoz: [link]
Itt pedig JBL: [link]Itt alul meg azt írják, hogy nem működik: [link]
Hát nem tudom Még nem vettem tv-t, de ha tényleg nem fog menni, akkor keresek más gyártót
Valaki a topicból próbálta már? Működik nem LG fejessel?
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #85441 üzenetére
Hosszú vergődés után ma az MM-ben megrendeltem a 43UJ7507-es modellt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
1 hónapot írnak szállításra. Remélem megjön karácsonyig. Amint megjön tesztelem a bt-s hangfallal, és a fejhallgatóval is.
Az MM-ben épp kuponos hétvége van, így csak 26 eFt-tal volt több mint az UJ701V.
-
Drótszamár
őstag
válasz hardkiller00 #85793 üzenetére
Nekem az xbox one s nem ment gagyi kábellel, csak egy 2 m-es minőségibb kábellel amikor bekapcsoltam a 4k felskálázást. Ezt annó valamilyen 4k-s samsung tv-vel próbáltam.
Alacsonyabb felbontásban megy?
Szerk: már látom, 1080 még jó.[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #85737 üzenetére
Most küldte a Posta a levelet, hogy feladta a Media Markt a tv-t: 43 UJ7507
Egész jó. Azt hittem többet kell majd várni. Vásárláskor 1 hónapon belüli szállítás ígértek.Valamiért kikerült a Media Markt kínálatából a tv. Reggel még szerepelt, igaz 217 eFt-ért. Én még 176-ért vettem.
A többi helyen is felment az ára 220-ra, az alzán pedig csak felbontott van belőle.Asszem sikerült az utolsó pillanatban megvennem.
-
Drótszamár
őstag
Megjött a Tv-m: 43 UJ7507
Ígértem bluetooth tesztet. Rendben működik a fejessel, és a hangszóróval is.
Ezekkel teszteltem:
Thonet & Vander Kürbis BT 2.0
KitSound Manhattan (tesco)( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Drótszamár
őstag
Ez a fogadó eszköztől függ.
A tv távirányítót ha nyomod, akkor jelzi, hogy halkít / hangosít.Pl: Thonet & Vander Kürbis BT 2.0 csökkenti / növeli a hangerőt
Edifier R2730DB pedig leszarja, és nem változik a hangerő. Nekem kell a saját távirányítójával állítgatni.Egyébként optikán tisztább a hang, főleg a magasak.
Uj7507
-
Drótszamár
őstag
válasz janes42 #86348 üzenetére
Nálam a régi tv távirányítójával megy az új. Visszafelé nem megy.
Régi: LD420 (2010?)
Új: UJ7507 /Magic remote/A régin van gomb az energiatakarékos módhoz. Gyorsan le lehet venni vele este a fényerőt. Ez kár hogy lemaradt a Magic Remote-ról. Elfért volna pl a netflix helyén.
-
Drótszamár
őstag
válasz westcoastog #86520 üzenetére
Én egy ilyet vettem hozzá nemrég: [link]
Akkor egy tizessel olcsóbb volt. Nagyon szépen szól. Optikán jobb a hangja mint bluetooth-on.
A hangerőt csak a hangszórón lehet állítani, így most 2 távirányítóval kell hadonászni./UJ7507/
-
Drótszamár
őstag
válasz Kicsiolcsi #87216 üzenetére
Valószínűleg a scart-on csak a TV adások hangját küldi ki a TV.
Laptopot nem tudod összekötni a Soundbarral?( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Drótszamár
őstag
válasz máyköl #87263 üzenetére
Ha ki van, akkor tényleg hibás lehet a tv. Olyan, mintha a jobb oldalon mégsem kapcsolódott volna ki. Gáz
Ha mozgatod a kurzort, akkor nem követi a fényesedés? Nálam követi, ha be van kapcsolva. (UJ7507 edge led)szerk:
(#87261) stemplar07 Hát igen. Ez sajnos így van. A HDR mód sem az igazi. Próbáltam XBOX Forza Horizon 3 játékkal, de HDR módban túl sokat késik a kép. Tök suta lett a kocsi irányítása.
Játék módban meg sötétebb, és fakóbb a kép.[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
Én X-BOX-szal próbáltam a HDR-t.
Ha az xbox tényleg HDR jelet küld, akkor a tv-n jobb felül megjeleni a HDR logo.
Állítsd be a PS-en a HDR módot, és nézd meg, hogy a játék is támogatja e. Addig kell tornázni amíg meg nem jelenik a játék indításánál a HDR logo felül.
Ha ez megvan, akkor a tv-n le fog szűkülni a képmódok listája. Nekem csak 4 elemű lett. Van közöttük játékos mód. Erre kell állítani, ha nem akarsz késést. Nálam ez jelentősen leveszi a fényerőt, és a színeket is elállítja.Így elég kevés értelme van játékoknál a HDR módnak. Ha jól néz ki, akkor nehezen játszható a magas input lag miatt. Ha meg nem késik, akkor sötét lesz, és bukod a színeket.
Xbox One S és 43UJ7507-es párossal próbáltam, lehet nálad nem pont így működik a dolog.
Forza Horizon 3 volt a teszt játék, és nagyon nehézkes lett az autók irányítása a sok késés miatt.( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #87350 üzenetére
Próbálgattam tegnap este a HDR-es játék módot.
Összenéztem az összes beállítást az "eredeti" és a "játék" mód között.
Játék módban a dinamikus kontrasztot bekapcsolva világosít az eddigi sötét képen. Lehet hogy ez valami bug lenne, és azért szarabb a kép HDR + játék módban?És fura, mert nem a kontrasztot növeli ez. Tehát a sötét nem lesz még sötétebb, hanem minden világosabb. Nem a panel fényerejét növeli, mert a tv menü nem világosodik.
Na mind1. Hétvégén még próbálkozok majd vele.
-
Drótszamár
őstag
válasz dave0825 #87685 üzenetére
Ha nagyobb felbontású videót játszol le, akkor a lejátszó a nagyobb képet összenyomja kisebbre. E közben összevon, és átlagol egymás mellett lévő pontokat, ettől eltűnik a tömörítési hibák egy része. Pl kevésbé kockásodik. De ezt a videó lejátszó csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs