Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz ADAMOOOO89 #85697 üzenetére
Nekem 49UJ635V van és én is BT-os fejhallgatót keresek hozzá. Ma chateltem az LG-vel és kiderült hogy csak LG Sound Sync kompatibilis fejessel működik a közvetlen kommunikáció a tv és fejes között. Ebből jelenleg kettő van: HBS-900 és HBS-1100 (nekem egyik sem jön be).
Itt van képen, nálam milyen csatlakozók vannak. 3.5-es jacket bizony nem látok. Most azon gondolkozom, hogy milyen átalakítóra vadásszak ebay-ről, amit a tv-vel összekötve tudok működtetni BT-fejest.
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Van egy Philips TV-m, és a KODI-val nagyon meg vagyok elégedve. Kérdésem az lenne, mivel van egy LG 32LJ610V a rokonoknál, ahhoz van-e hasonló program? Esetleg valamilyen Linux-os hrdveres dologgal megoldani?Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Drótszamár
őstag
válasz aclandiae #85702 üzenetére
Itt középen nem írják, hogy csak azzal menne: [link]
Szerintem csak ajánlják a saját cuccukat.
Nekem nincs Lg fülesem, és bt hangszóróm. Más a gyártó. Ha nem fog vele menni, akkor megy vissza a tv a boltba...
kérj kölcsön fülest, és próbáld ki vele.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
GEPESZ66
veterán
Mit jelent LG tévéknél az 5 éves gondoskodás?
-
Toth_Jani
őstag
válasz GEPESZ66 #85706 üzenetére
Szinte semmit csak 5 évig garanciás.
DE... ahogy ma a TV-k fejlődnek 2-3 év múlva az ember lecseréli mert az új típus szebb, jobb, okosabb, stb, a másik pedig az hogy szerencsés esetben amúgy sem romlik el.
Csere esetében az eladásnál van annyi előnye, lehet azt mondani 3 éves de még van rá 2 garancia. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Egy barátom LG TV-jén a kép közepén kb. 15 cm-es távolságra egymástól két, kb 5 cm-es fehér folt (beégés?) látszik. Főleg sötét képnél látszik. Elég zavaró szerintem, de ő azt mondta megszokható. Lehet ezzel kezdeni valamit?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
aclandiae
senior tag
válasz aclandiae #85702 üzenetére
Drótszamár: a fene tudja, minél jobban beleásom magam a témába, csak annál rosszabb. Most ott tartok, hogy az LG Sound Sync tartalmazza a A2DP protokol támogatást (LG-től chaten megkérdeztem), tehát mennie kell más gyártó fejesével is amit ezt a protokolt tudja.
A másik lehetőség, hogy ebay-ről vadászni olyan átalakítót, amivel összeköthetem a TV-t:
HDMI vagy Digitális Audió (optikai) kimeneten keresztül és ehhez kapcsolom a BT fejhallgatót.Közben az is eszembe jutott, hogy a tv elvileg képes audiojelet egyszerre két kimeneten közvetíteni. Na most, ha már a tv hangszórójára nincs szükség, mindig vissza kell lépni a beállításokba és átkapcsolni csak a fejest?
Az egészben a legnagyobb gond, hogy jó volna a fejest felpróbálni vásárlás előtt. Szóval pontos típusokat kell(ene) tudnom, és boltokat, amiket végiglátogatok pl. Budapesten (erre kaptam néhány tippet). Különösen azért, mert előtte még van 280km vonatút, hogy odajussak.
-
Drótszamár
őstag
válasz aclandiae #85714 üzenetére
Itt egy sikeres csatlakozás Philips fejhallgatóhoz: [link]
Itt pedig JBL: [link]Itt alul meg azt írják, hogy nem működik: [link]
Hát nem tudom Még nem vettem tv-t, de ha tényleg nem fog menni, akkor keresek más gyártót
Valaki a topicból próbálta már? Működik nem LG fejessel?
-
Toth_Jani
őstag
Úgy tűnik az LG TV-t szeretik nálunk, a mai akcióban a 43"-os méreteket vitték mint a cukrot.
-
senior tag
49UH8507 + xbox one X = Játék HDR módban elveszi a fényerőt valamiért , HDR élénk módba pedig picit sztem " csíkoz ". HDR mód nélkül hibátlan. Mit rontok el, mi a megoldás? köszi!
-
okiszPSX
tag
válasz balazsovics #85717 üzenetére
Hát meg 55öst is
-
tomcool
csendes tag
Sziasztok!
Előre elnézést ha már valaki leírta korábban de néhány perces visszaolvasásnál feladtam.
Néhány napja vettem a Mediaban egy LG 49SJ810V TV-t.
Minden nagyon szuper rajta, de ha aktív HDR demót nézek a Youtube-ról (ilyenkor megjelenik egy HDR felirat a TV-n jobbra felül) , fekete alapon fehér tartalomnál, valami elképesztően nagy világos kerülete lesz a fehér tárgyaknak. Ugyanezt "sima" 4K-nál nem tapasztalom.
Szerintetek ez garanciális hiba, vagy ez ilyen?Ja és valaki tudja-e, hogy ki lehet-e kapcsolni az aktív HDR-t?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zappafan
csendes tag
válasz Drótszamár #85715 üzenetére
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
LG 43LF632V WebOS 2.0 TV-n hogyan tudok hangsávot váltani a digitális TV adáson? Sehol nem találok ilyen lehetőséget, az Eurosport 2-t szeretném eredeti hanggal nézni.
Előre is köszönöm!
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
törölt tag
válasz Drótszamár #85715 üzenetére
Nekem 55UH8507-en simán megy a Bose Soundsport Bluetooth fülhallgató.
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 3 éves LG 55 UB850V tv-m. Link költözés közben a 2 felső sarka sérült konkrétan belelátok a panel mögé a műanyag a sarkán letört. A gyáró 46 ért cserélné ki inkább nem kértem. Hátlapot nem találtam sehol úgyhogy inkább így marad. Kérdés hogy nem-e gond a tv-nek hogy ilyen sérült a sarkán a műanyag. Sugárzás stb gondolom nem jön ki azért
A másik pedig ha már így jártunk költözésnél gondoltam rá hogy lecserélem egy új tv-re. Sajnos az újakba már nincs 3D nagyrészt ahogy láttam így kénytelenek leszünk anélkül nézelődni pedig elég sokat használtuk. A mostani is 4 k-s az új is az lenne. Sajnos abba nincs HDR amire használom filmek nézése letöltéssel külső vinyóról és az új szerelem az xbox one X-re. HDR nem tudja azon kívül 10 biten tudja a dolgokat. Csak a hdr nem aktív az xbox nál. Nézelődtem a modellek közt ehhez a mostani tv-hez előlépés lenne-e szerintetek egy sima LG 55 UJ634V akár. Ami szimpatikus még LG 55 SJ850V és az LG 55 SJ810V - leginkább a 810-essel szemezgetek. De azért ez mégiscsak drágább mint az UJ634 akár. Lehet méretbe felmegyek 60 vagy 65 re ez még nincs eldöntve.
Kapnék e előrelépést egy új tv vásárlással illetve melyiket ajánljátok. Egyáltalán a sérült hátlap probléma lehet-e 2 kisgyerek van a családban nem érik el mert a falon van a tv és amúgy is a felső sarokba.
Illetve hdr miatt vennék új tv-t ezekbe az olcsóbbakba ha jól értelmezem azért nem annyira profi a hdr megjelenítés. SJ sorozatra van már valami tapasztalat vagy ha hdr fontos akkor mindenképp oled körül nézelődjek sokszoros áron mint az előzők.
Várom válaszotok köszönöm előre is. Bocs ha hosszúra sikerült.[ Szerkesztve ]
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
vyce21
tag
válasz aclandiae #85714 üzenetére
Fülessel nem próbáltam.
De 3db olcsó no name bluetooth-os hangszóróval igen, minden gond nélkül működik!
Azért is teszteltem, mert az előző tv-n jack-en keresztül volt összekötve az 5.1-el.
De mivel az uj6517-en nincs jack így kellet egy más megoldás!
Az optika - analóg átalakító azért nem jó, mert nem távirányítós az 5.1 így hangot állítani macerás!
Ezért rendeltem egy bluetooth audio transmitter / adapter-t
Így azt össze kötöm jackel az 5.1-el a tv-vel pedig bluetoothon keresztülSzóval, szerintem mindegy milyen bluetoothos Fülest veszel, menni-e kell!
Ha pedig van kábeles Fülesed, s nem akarod cserélni, akkor tudom ajánlani ezt a kis kütyüt hozzá! -
Beni2360
félisten
válasz hadogabi1 #85728 üzenetére
Kérdés hogy nem-e gond a tv-nek hogy ilyen sérült a sarkán a műanyag - Én valami fekete két komponensű anyaggal eltömíteném a lyukakat, óvatosan, hogy ne folyjon bele. vagy egy keményebb gyurmával. De mindenképpen tömíteni kell. Ezek az lcd paneles gépek már nem sugározna.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beggar
csendes tag
Sziasztok.
Van egy LG 42LF5800 TV-m és hozzá egy LG HT904 HM rendszer. A HM optikán keresztül csatlakozik a TV-hez és rendszeresen előfordul az a probléma, hogy a TV bekapcsoláskor a saját hangszóróján adja ki a hangot, nem pedig az optikán, pedig előtte optikára volt állítva a kimenet. Próbáltama sorrendet, higy először az erősítőt kapcsolom be, majd pár mp után a TV-t, de úgy is ugyanaz szokott lenni a jelenség. Mitől áll vissza? Köszi előre a segítséget. -
Apamaci
újonc
Sziasztok srácok!
Egy hete vettem egy LG 49UJ6307-es tv-t. egy FullHD 40-es Samsungot cseréltem le, ami becsíkozódott. Azt vettem ésdzre, hogy a tévé képe néha megdöccen egy kicsit. A képbeállítások közül az eredeti nevűt használom, aminek a fényerején és háttérvilágításán változtattam csak. Kábelről nézem (TARR kft, digitális adás) a tv-t, és főleg a Duna world HD és a Mozi+ HD adásain veszem észre. Nem pixeles, mem fagy ki, hanem egy 10-ed másodpercre megakad (megdöccen). Van egy régebbi 82-es FULL HD samsungunk a gyerekeknek, és azon ugyan az a a tv adás egy kicsit korábban megjelenik, és nem is akad. Az Lg blue ray lejátszóról átjátszott, vagy a tv USB-jébe bedugott pendrive-al ugyan ez a helyzet. Van hogy egy 10 részes sorozatnak semmi hibája, de van, hogy egy film 20-30 másodpercenként döccen, (720*302 MKV 1,4 GB). Persze másik tv-n nézve semmi baja. Wifin a 4k-s youtube video sem döccen meg. Mi az optimális filmnézési beállítás?
?
?????
Valami képjavító, felkonvertáló program lehet a ludas? Hol lehet letiltani? Mit kell elállítani?
Azt olvastam, hogy a képvariációk kövül a játék mód beállításban nincs semmien szoftveres varázslás. Arra állítva nem döccen a kép. Csak K......va Sz......r.!!!
Ez így drága játék 180.000 Ft-ért.
Kérlek benneteket segítsetek. -
gago1975
őstag
válasz Scarabeus #85724 üzenetére
Szia Scarabeus.
1. Beállítások
2. Ott válaszd ki a csatornák menü pontot
3. Hang nyelve itt van magyar-angol-cseh és román. (legalább is nekem a digi-nél)Ezért nem szeretem ezt a bonyolultabb a WebOS 2.0-3.0-3.5-ös. Nem olyan egyszerű mint az ös 2011-es modelleknél.
Bár nekem WebOS 3.5-ös van de gondolom a 2.0-is ugyan ez.
Üdv. remélem segítettem
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
joszi1951
tag
válasz anett1985 #85733 üzenetére
Szia!
Nem TV hiba szerintem a T-hom seta box és az internet kapcsolat miatt szakadozik. Nekem ugyanaz van T-hom seta box ami sokmindent tilt tv felvételt sem enged csak olyan seta boxal melynek fevétel opcioja van csak az drágább.HDD-re semmit nem enged felvenni.ADidinél nem vólt ilyen.Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #85441 üzenetére
Hosszú vergődés után ma az MM-ben megrendeltem a 43UJ7507-es modellt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
1 hónapot írnak szállításra. Remélem megjön karácsonyig. Amint megjön tesztelem a bt-s hangfallal, és a fejhallgatóval is.
Az MM-ben épp kuponos hétvége van, így csak 26 eFt-tal volt több mint az UJ701V.
-
gago1975
őstag
Szia blg.
Kösz a tippet illetve a segítséget. Nekem is új még a tv és nem ismerem ki magam még rajta ki teljesen.
Azért írtam le így.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
PartyNewl
tag
Nagyon szeretnék még szerezni egy 3D 4K tévét 55-65 collos méretben, csakis Lg. Hol tudnék még szerezni? LGuh950v volt az utolsó amit kinéztem de sehol sincs... uf850 is jó volna? Olyan 400 körül szánnék rá.
[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
Sziasztok kérlek segítsetek.
Szeretnék venni az LG49UJ670v-hez egy Magic Remote-s távirányítót.
A gondom csak az, hogy mindenhol a LG AN-MR650 verziót árulják, ami mint látható a 2016-os UHD tv-k hoz jó.
Kompatibilis OLED modellek: G6, E6, C6, B6
Kompatibilis Super UHD modellek: UH9500, UH8500, UH7700
Kompatibilis UHD 4K modellek: UH6550, UH6500, UH6350, UH6330, UH6300
https://edigital.hu/kellekek/lg-mr650-magic-motion-taviranyito-uh65-uh63-p443776
https://euronics.hu/termekek/lg-an-mr650-magic-remote-taviranyito/p/210123Egy helyen (edigital) árulták csak a LG AN-MR650A verziót csak ott azt írják, hogy kifutott.
https://edigital.hu/kellekek/lg-mr650a-magic-motion-taviranyito-uj67uj65uj63uj62-szerias-televiziokhoz-p506698illetve az euronics-nál van csak a leírásában azt írják, hogy ez is a 2016-os okhoz van, ezért nem bízok bennük.
https://euronics.hu/termekek/lg-an-mr650a-taviranyito-smart-televiziohoz/p/212904?gclid=Cj0KCQiA0b_QBRCeARIsAFntQ9qjrMZyfApBgOzYM9SzHCzPoAOR4KVIbaquP-o3TEi6dUSO4BK_qVIaAuj7EALw_wcBVagy nem normálisak az euronics-nál vagy átverés az "A" megjelölés.
Szerintetek miben különbözhet a kettő egymástól, illetve használható e a sima 650-es is a 2017-es modellekhez?
Van esetleg valakinek tapasztalata?Köszi a válaszokat, de csak az írjon aki a sima 650-est használja valamelyik 2017-es modellnél, mert nem szeretnék kiadni 10 000Ft-ot és utána visszavinni, hogy sorry de nem jó.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Drótszamár #85737 üzenetére
Mivel tud többet, mint a 701V?
Talán hogy edge led-es? -
senki66
senior tag
válasz gago1975 #85740 üzenetére
Én ugyan nem használom a 650-est (sem), azért megírom amit tudok. Az LG 6307-hez akartam venni MR-650A, mert a 2017-es tévé modellekhez csak az AN-MR650A jó a 650 biztos, hogy nem. E-Digitaltól rendeltem, okt 31-én még lett volna, hozta is volna a futár, de közben visszaküldtem a tévét, így az MR-t is lemondtam. Euronics-nál elvileg van, de annó mikor bementem az egyikbe, a készletinformáció szerint volt, valójában nem, akkor több üzletet is végégtelefonáltam, de sehol sem volt. Alzán láttam még, de ott jóval drágább.
-
senki66
senior tag
válasz Apamaci #85732 üzenetére
Két hétig használtam egy UJ6307-est, nekem csak az Universal Media Server-rel (tv UTP-én netre dugva) volt tökéletes röccenés nélküli lejátszás, ha a számítógépről játszottam le MDMI-n, vagy pendrive-ról, akkor vagy akadozgatott, vagy a felirat nem volt kerek, vagy HDR-es tartalomnál nem kapcsolt HDR-re. Viszont a Telekomos Set top boxról nézve a tévé adásokat, nekem ott nem volt akadás.
[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
válasz senki66 #85742 üzenetére
Szia.
Na akkor érted mi a bajom az euronics-al. Össze-vissza írnak mindent, ígérnek és mögötte teljesítés nuku.
Ja a MM-ben is olvastam és az Alza-n is csak mindenhol 2 hónap a várakozási idő.
Ezt neked mondták és csak a "drágábbat" akarták rád sózni, vagy meg is mutatták, hogy miért nem jó sima 650-es?
-
senki66
senior tag
válasz gago1975 #85744 üzenetére
Szerintem itt a topikban is volt többször szó róla, de az LG oldalán is ezt írják.
[AN-MR650]
[AN-MR650A]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest