Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70868) LionX válasza qqzs (#70859) üzenetére


LionX
tag

Viszont az bosszanto hogy olyan alap nincs benne hogy beallithato legyen hany perccel elotte kezdjen felvenni...

Dehogy nincs. Amikor elmentettél egy beprogramozott felvételt, utána be kell menni a Time Machine-ba és a programozott felvétel kezdési és befejezési idejét szerkesztheted, módosíthatod. Igaz akkor a Tv által beállított név elveszik, de legalább nem marad le sem az eleje, sem pedig a vége. :DD (Legalábbis nálam így működik.)

...meg olyan mintha nem a musort venne fel musor ujsag alajan hanem a ido alapjan. volt egy musorvaltozas es a musorujsagban is valtozott de megis a regi kezdesi idot vette figyelembe.

Sajnos ez így van. :((( Az időt figyeli, nem pedig a műsor kezdetét és végét. Nálunk szólnom kellett a szolgáltatónak, hogy ugyan b@sszanak már valamit az EPG szerver órájának, mert a csatornák nagyobb részénél az aktuális időhöz képest + 1 óra 7 perc, kisebb részénél pedig "csak" + 7 perc eltérés volt. Esélyed nem volt egy felvételt programozni, mert a felvett anyag köszönőviszonyban sem volt azzal amit szerettél volna. :W

Watt25 Nagyon köszönöm ezt az információt a vágásról, eszembe nem jutott volna, hogy van ilyen lehetőség. :R Illetve eszembe ugyan jutott, csak az LG-sek lehűtöttek azzal hogy nem lehet és kész. Ezzel hosszútávon sok helyet meg lehet sprórolni a HDD-n.
Viszont nálam is úgy működik, ahogy qqzs-nél. :K

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.