Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60501) amtibacsi válasza Rico45 (#60497) üzenetére


amtibacsi
aktív tag

Köszönöm az infokat mindenkinek. Még várok a frissítéssel.

(#60502) Sholom válasza Robertó79 (#60499) üzenetére


Sholom
tag

Nalunk digitalis kabel van, itt is kimaradas volt este 11 korul - invalid service (Budapest).

(#60503) Thomyyyyy


Thomyyyyy
tag

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Kepernyotukrozest szeretnek csinalni (ub850), el is jutottam odaig, hogy a kapcsolat letrejott, latom a telot a tv-n viszont folyton szetesik a kep. Ha lapozok a telefonon az is kockasan jelenik meg, majd ugy 2 sec utan kitisztul. Olyan, mintha a kapcsolat lassu lenne. Ezaltal a lejatszott youtube videok is teljesen szetesnek, a hang recseg, hol van hang hol nincs. Ez mitol lehet szerintetek? Wifin egyebkent filmet sem tudok lejatszani akadozas nelkul. Ez router problema lehet vagy a tukrozeshez nem is hasznalja a routert? Azt sem tudom, hogy a direkt wifi pontosan mit jelent. Ha nincs routerem akkor tudnek csatlakozni a tv-hez? (A telefonom amugy xiaomi mi3)

Koszi a segitseget!

Tamás

(#60504) amtibacsi válasza Thomyyyyy (#60503) üzenetére


amtibacsi
aktív tag

Úgy tudom a direct wifi azt jelenti, hogy router nélkül, közvetlenül kapcsolódik a két eszköz. Kapcsold ki a routert, próbáld úgy. A lassúságot okozhatja, hogy rossz csatornán ad a router, sok a zavarás. Állítsd át másik csatornára. Töltsd le a Wifi Analyzer progit, az megmutatja melyik csatorna a legjobb.

[ Szerkesztve ]

(#60505) Robertó79


Robertó79
tag

Köszönöm!
Akkor megnyugodtam!
Az uj frissitést azt hogy tudom feltenni rádugtam kiirta hogy van új frissités, de honnan tudom hogy telepíti?

(#60506) wong kok wah válasza Robertó79 (#60505) üzenetére


wong kok wah
senior tag

Telepítés gomb. Aztán egyszercsak kiirja, hogy végzett... (4-5 perc).

(#60507) Killerlaca


Killerlaca
senior tag

Sziasztok

Van köztetek olyan aki használ USB-s RGB led szallagot háttérvilágításnak?
Milyet érdemes venni? Azértlene jó USB-s h ne legyenmég egy adapter.

Köszi

Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W

(#60508) Robertó79 válasza wong kok wah (#60506) üzenetére


Robertó79
tag

Már fél órája megy és semmi.

(#60509) Sholom válasza Robertó79 (#60508) üzenetére


Sholom
tag

Settings>general>about this tv> a legtetejen van az update resz, ha ott irja hogy kesz van, akkor kapcsold ki a tv-t es vissza.

Uzeneteket nem fog frissites kozben kuldeni mint a regi szoftvernel! Nincs olyan hogy kiirja "kesz". neked kell megnezni ahogy fennt irtam

[ Szerkesztve ]

(#60510) Robertó79 válasza Sholom (#60509) üzenetére


Robertó79
tag

Azt irja sikertelen! :W :W :W

(#60511) Mahatma89


Mahatma89
tag

Sziasztok!

Nem tudom mennyire volt már korábban erről szó, de kb .mekkora mérettől lehet érdemes UHD-s TV-t választani (ha egyáltalán érdemes)? Hamarosan TV vásárlása előtt állok és hosszabb távra szeretnék tervezni. Többnyire letöltött tartalmakat néznék rajta, a TV csatornákat nem igazán nyüstölném.
Tudnátok esetleg ajánlani min. 42"-os készüléket max. 250k-ért? 3D nem igazán érdekel.

(#60512) Sholom válasza Robertó79 (#60510) üzenetére


Sholom
tag

Milyen TV?

Szerk: biztosan jo a letoltott fajl? Ne IDM-mel vagy hasonloval szedd le!

[ Szerkesztve ]

(#60513) Robertó79 válasza Sholom (#60512) üzenetére


Robertó79
tag

lg 42lb650

[ Szerkesztve ]

(#60514) fecosrac


fecosrac
tag

Sziasztok!

Egy 55UB850V vásárlását tervezem. Hetek óta ezen görcsölök, hogy melyik márkát és típust válasszam.
Végül a Samsung UE55HU6900 (eredetileg ez volt a terv) helyett ez az LG ami elnyerte a tetszésemet.
Az UHD volt a fő szempont és hogy a konzollal történő játékra is alkalmas legyen a készülék.

Kérdésem azokhoz akik ilyen nagy méretű TV-t használnak, hogy létezik-e olyan egy nappaliban hogy túl nagy a tv és nem kellemes tartósan nézni? Mi 2-3m távolságról tv-zünk általában.

Külön megköszönném, ha megosztaná velem a véleményét olyan akinek van tapasztalata erről a konkrét típusról, hogy milyen hátrányokról tud beszámolni. PS4-ről játszanának rajta a gyerekek és hétköznapi tv-zésre használnánk még. Olvastam, hogy az átlagosnál nagyobb laggolás jellemző erre a modellre. Be lehet úgy kalibrálni, hogy ez ne legyen szembetűnő és zavaró mondjuk egy fifánál pl. (a game mód megfelelő megoldás)?

Végül pedig a garancia kérdés. Az LG Mo. forgalmazza ezt a típust, de nem importálja. Maga a képviselet fogalmazott így. Ennek értelmében kizárólag bolti garanciával vásárolható meg a készülék, ami egy esetleges meghibásodás esetén elég macerás ügyintézést igényel. Javasoljátok ennek fényében is a megvásárlását?

+1 grátisz kérdés: megtörtént már az update a webos 2.0-ra vagy ha nem akkor várható rá valamikor?

Köszönöm előre is a válaszokat.

(#60515) KOHO válasza fecosrac (#60514) üzenetére


KOHO
senior tag

Szia, ugyan nekem nem ez a típus van, hanem egy mezei 82 centis LG FHD tévém, de én is ps4-hez használom, és mivel viszonylag kicsi a szobám, teljesen elég a 82 centi! Viszont mivel szemüveges vagyok, én közelebb szoktam ülni a tv-hez, hogy a kis részleteket is megfelelően lássam! Én speciel ennél a tévénél semmi laggolást nem tapasztaltam, gondolom a te UHD-s tévéd, mivel jóval drágább, szerintem annál sem lesz laggolás!

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

(#60516) fecosrac válasza KOHO (#60515) üzenetére


fecosrac
tag

Köszönöm a választ.
Mi évek óta egy 42", azaz 102 cm-es HD ready SONY-t nézünk és azt tervezem lecserélni.
Gondoltam ha már korszerűsítek akkor méretben is dobok egy vagányat. :)
Ettől függetlenül nagy a dilemma, hogy 49" vagy 55" legyen. Akiket eddig kérdeztem mind azt mondták nem fogom megbánni ha a nagyobbat választom.
A lagg kérdést pedig pont az itteni fórumozók kommentjeire alapozva tettem fel, mert olvastam, hogy jelentős input laggal bír ez a gép, márpedig nálunk a gyerekek nagyon gyakran játszanak a tv-n ps4-ről.

(#60517) Gtaati válasza fecosrac (#60514) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Nekem is 55UB850-em van és fórumon azért vagyunk még jó néhányan akik UB850v tulajok:) Én ár/érték arányban nagyon ajánlott vétel! A mi nappalinkban egy 50-es Lg plazmát váltott, keret nélküli verzióban kisebbnek hat mint a régebbi 50-es plazma aminek van kerete. Mi kb 2-2,5 m -ről nézzük és egyáltalán nem tűnik nagynak és a szemnek is kellemes ilyen felbontás mellett. Elsőre ha jóval kisebb készüléked volt, akkor első ránézésre huu de nagynak tűnhet, de a jót azt nagyon könnyen-gyorsan meglehet szokni. Mi tv-t nézünk rajta, hd filmek, bd filmek és xbox. Full HD nagyon jól néz ki rajta a sima sd adás az már nem annyira de nézhető. Én xbox-al játék módban használom és az is a saját ízlésre beállítva. 4K videók illetve a nagyon jó minőségű FullHD anyagok felskálázva gyönyörűek! Médialejátszó rész, hálózati dolgok smart nekem tetszik és jól működnek. Garancia ha normális boltból veszed számla minden megvan akkor az LG tuti szervizelni fogja, meg ajánlatos az LG oldalán beregisztrálni a terméket. A frissítés elméletileg már aug. hónapban várható, de talán nem teljes webos 2.0-a lesz. Hát röviden ennyi, ha van kérdésed akkor nyugodtan kérdezz!
És nyugodtan vedd meg ne görcsölj rá:)

(#60518) Killerlaca


Killerlaca
senior tag

Sziasztok

Van egy elég nagy gondom. Összeraktuk ma a fali tartót az LG 42lb670V tv-vel. És nem lehet a koaxot bedugni. Nincs elég hely majdem teljesen takarja a konzol.
Tud valaki valmi lapos 90fokos koax csatlakozot? Az lehet elférne vagy pedig koax hdmi átalakító ha létezik. Sajnos nem tudom mi legyen.

Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W

(#60519) fecosrac válasza Gtaati (#60517) üzenetére


fecosrac
tag

Köszi neked is az infót, kellenek a megerősítések. :)

Azért a 49 és 55-ös méret között van egy laza 90k huf ahogy nézem, szóval nem csak amiatt dilemma a választás, hogy túl nagy lesz-e, hanem hogy ér-e ennyit a nagyobb. :/

A szervizelés részét viszont még mindig nem értem egészen pontosan. Ha valami meghibásodás lesz akkor a bolt intézi ahonnan vásárolom vagy az LG-hez kell fordulnom vagy hogy megy ez?

Mit értesz egyébként "normális bolt" alatt? MM, euronics és hasonlók, vagy azért a "megbízható bolt" minősítéssel ellátott webshopból is ajánlott a vásárlás? Nagyon nem mindegy mert a nagyobbak több 10e ft különbséggel adják mint a kevésbé ismert de megbízhatónak tartott webshopok.

(#60520) Stevenstyle válasza fecosrac (#60514) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Szia!

Bár én nem vagyok tulaj, de ha nem bánod leírom azért a véleményem.

Véleményem szerint nincs olyan, hogy elég nagy Tv :) Persze létezik olyan, hogy a szoba méreteihez és a bútorokhoz képest túlságosan dominál egy nagy Tv (elnyomja a szobát), de ha a Tv nézést (és/vagy játékot) vesszük alapul minél nagyobb annál jobb a "mozi élmény" 2-3 m távolságra pedig szerintem jobb egy 55" mint a 49. Én 2,5 méterről nézek egy 50"-ost és bizony el kelne egy nagyobb, de ez ízlés (és pénztárca) kérdése. Ha a kisebbet veszed az első időszakban az is nagyon jó lesz, aztán 1-2 hónap miután megszoktad és azon fogsz gondolkozni, hogy mégis csak a nagyobbat kellett volna választani (mondjuk ez nagy valószínűséggel igaz lesz az 55"-ra is :D )

A Tv input lag-ja egyes tesztek szerint 50-55 ms, máshol (hdtvtest szerint ami véleményem szerint relevánsabb) 60-66 ms körül van, game módban. Az, hogy ez mennyire zavaró az teljesen egyén függő. Szerintem, ha nem HC Gamer a gyerek akkor nem is feltétlenül fogja észrevenni a különbséget, de tény, hogy az abszolút optimálisnál ez az érték kicsit feljebb van. Ugyanilyen típust volt már fórumtárs aki direkt úgy vett, hogy főleg játékra és elégedett volt vele.

Garancia kérdésében továbbra is az a fő tapasztalat, ami az összefoglalóban is benne van. Ha be regisztrálod a készüléket hívhatod az LG-t probléma esetén, nem szoktak problémázni.

Egyre inkább az a valószínű, hogy nem teljes 2.0 update lesz (kvázi 2.0 light), ahogy az összefoglalóban is szerepel.

Remélem tudtam én is valamelyest segíteni.

Killerlaca: 90 fokban elforgatott koax csati nem megoldás? Az kapható szinte bármilyen hasonló beállítottságú üzletben. pl.: Conrad

[ Szerkesztve ]

(#60521) fecosrac válasza Stevenstyle (#60520) üzenetére


fecosrac
tag

"Ha a kisebbet veszed az első időszakban az is nagyon jó lesz, aztán 1-2 hónap miután megszoktad és azon fogsz gondolkozni, hogy mégis csak a nagyobbat kellett volna választani."
- Pontosan ettől tartok, igen. :)))

Köszönöm hogy leírtad a véleményed.
Marad a mérlegelés, hogy rádobjam-e azt a 90k-t vagy sem az 55-ös miatt. :)

(#60522) cidalain válasza fecosrac (#60521) üzenetére


cidalain
veterán

jó, de ha így nézed, akkor eljön az is hogy az 55-ös kicsi.
ha mindenben így gondolkoznánk akkor már maseratival járnánk a boltba, meg kastélyban laknánk. :))

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#60523) fecosrac válasza cidalain (#60522) üzenetére


fecosrac
tag

Ez is igaz, csak kérdés hogy a 42-es után látványos váltás lenne-e a 49-es. Alapvetően a korszerűsítés a fő indíttatója a vásárlásomnak, de ha már 100 ezreket kiadok egy TV-ért, akkor jó lenne a lehető legjobbat kihozni belőle. Gondolom ezzel mindenki így van. A pénzt viszont én sem az erkélyen termesztem, úgyhogy nagyon nem mindegy, hogy 240k vagy 330k-ért vásárolok. Ezért a dilemma.

(#60524) cidalain válasza fecosrac (#60523) üzenetére


cidalain
veterán

én ezt nagyon gyorsan eldönteném: 49-es tévé, maradékból all inclusive wellness az asszonnyal. a tévé is nagyobb lett, asszony is le lett kenyerezve: win-win :)

[ Szerkesztve ]

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#60525) LucasGrant válasza TaylorPro (#60493) üzenetére


LucasGrant
aktív tag

Az LB szériával frissítés után sem működik egyelőre az AN-MR600, csak a tavalyi 500-as.

[ Szerkesztve ]

(#60526) fecosrac válasza cidalain (#60524) üzenetére


fecosrac
tag

állat :D:D:D:D:D

A wellnessről 3 nap után hazatér (jobb esetben) az ember, aztán meg nézhetem a TV-t vagy 8-10 évig.

Két opció lesz:

1. elégedett leszek a méretével és örülni fogok a 3 -napos kényeztetésnek utólag is :)
2. sajnálni fogom éveken keresztül hogy 3 nap happy finish miatt a kisebb TV-t választottam :)

(#60527) Beni2360 válasza fecosrac (#60523) üzenetére


Beni2360
félisten

Én is 42" után váltottam 50"-ra és 3.2-3.5 m-ről nézem. Így kényelmesen átlátom az egész képernyőt.
Közelebb ültem hozzá 2 m-re de már nem láttam be az egész képernyő méretet vagyis a szélén levő dolgok nem voltak teljesen a látó körömbe.Ez ugyan személy függő de én lényegesnek tartom, hogy minden részlet a képen észlelhető legyen.A térlátásommal semmi gond tv nézés közben meglátom, hogy oldalt 90 fokban az előszobában valaki elmegy, pedig a szemüveg már arra a területre már nem hat ki.
Tehát neked kell eldönteni melyik képernyő tud kényelmes tv nézést biztosítani.
Ez az 50" nekem még beleférne 2.5 méterig, addig még be tudná fogni a szemem az egész képernyőt, de mint mondtam embere válogatja.
Nekem is 60k lett volna a nagyobb 55" TV , ez 12.7 cm, de annyit már nem ért. :(

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#60528) fecosrac válasza Beni2360 (#60527) üzenetére


fecosrac
tag

Nos igen, ez is egy nagyon jó megközelítés. Főleg, hogy egy 4-tagú család vagyunk és nem egyedül nézem.
Így aztán nem elég bemennem egy MM-ba és leülni elé 3m-re aztán véleményt formálni, mert lehet hogy azt mondanám jöhet, de a gyerekeknek pl. nem lenne kellemes a TV-zés. Viszont a megkérdezettek 95%-a azt mondja egy TV soha nem lehet elég nagy. Őszintén szólva eddig én is ezen a véleményen voltam. Most hogy az árakat hasonlítgatom inkább ez az ami komolyabban elgondolkodtat. Ugyanazt tudja azonos típuson belül mindkét készülék csak az egyik 241k a másik meg 333k-ba kerül. ~90 ezer ft-ot pedig csak annak ér meg ez a méret különbség akinek nem számít a pénz (szerintem).

Egyre inkább emiatt húzok a 49-es felé. Remélem nem fogom megbánni ha ezt veszem meg.

(#60529) TaylorPro válasza LucasGrant (#60525) üzenetére


TaylorPro
addikt

Köszi! Kipróbáltad?

Pixel 8 Hazel

(#60530) aram01


aram01
nagyúr

uraim feltoltam a frissitést (amit fentebb írtatok) a tövöre, de közben el kellett szaladnom itthonról, kb fél óra telet el, végzet már ugye? mondjuk én az élő menüben nem látok változást :F

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#60531) Beni2360 válasza TaylorPro (#60529) üzenetére


Beni2360
félisten

Szerintem egy távirányító rendszer függő és nem szoftver függő. :F

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#60532) Beni2360 válasza fecosrac (#60528) üzenetére


Beni2360
félisten

Szép gondolatok. :DD
A megkérdezettek 95% meg nem gondol a gyerekekre vagy van külön gyerek tv, ha már itt tartunk a megsporól t pénzből már lehet venni egy tv a gyerekeknek, vagy a régit megtartani.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#60533) aram01 válasza aram01 (#60530) üzenetére


aram01
nagyúr

aham, újraindítottam. fasza lett :D (55LB671)

[ Szerkesztve ]

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#60534) Thomyyyyy válasza fecosrac (#60528) üzenetére


Thomyyyyy
tag

Figy!

Én végig úgy voltam, hogy 55 ", de az utolsó pillanatban mégis a kisebb mellett döntöttem. Az az igazság, hogy szerintem rossz döntés nincs, bármelyiket veszed fülig ér majd a szád, a másik pedig, hogy ma már szerintem nem 10 évre vesz tv-t az ember. Lehet 5 év múlva kicsi lesz a tv (biztos :) ), viszont 5 év múlva valszeg sokkal jobb tvt kapsz majd, mert fejlődik a technika. Én végül emiatt is vettem kisebbet, mert szerintem mindegy milyet vettem volna 4-5 év múlva úgyis nagyobb kell majd! :D

Tamás

(#60535) Thomyyyyy válasza amtibacsi (#60504) üzenetére


Thomyyyyy
tag

Leszedtem ezt a progit, de fogalmam sincs hogy működik! :DD :W

Tamás

(#60536) aram01 válasza Thomyyyyy (#60534) üzenetére


aram01
nagyúr

én már nem vennék 55 alatt sőt, már 55-öst sem. Ez max jövő öszig marad, aztán nézek valami 80" környéki UHD-t

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#60537) Shingen válasza aram01 (#60536) üzenetére


Shingen
addikt

Látom nem vagy kispályás........ ;]

風林火山

(#60538) kelepce válasza fecosrac (#60526) üzenetére


kelepce
tag

2. :K

(#60539) TRob1 válasza aram01 (#60536) üzenetére


TRob1
veterán

Gondolom mozit is mindig első sorból nézed és folyamat jár a fejed jobbra-balra. Hisz az a tuti ha már a látószögbe se fér bele... :U :))

¤ R'n'R ¤

(#60540) yvsmad válasza TRob1 (#60539) üzenetére


yvsmad
őstag

Nekem a szememet fárasztja, ha nagy és gyors dolgok mozognak közel a szemem előtt. Egyszerűen rossz szemmel követni. Meg egy 1 m-es fej se dumáljon nekem, tőlem 2 m-re.

[ Szerkesztve ]

(#60541) TRob1 válasza yvsmad (#60540) üzenetére


TRob1
veterán

Így van. De tudod, nem is azért vesz az ember 80as tv-t mert hogy kényelmes vagy egyáltalán nézni akarna valamit rajta... azokra a letöltött avikra jó az új ájfón vagy s6 is. ;] Lényeg a lényeg: soha semmi nem elég jó. :K

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#60542) direwolf válasza yvsmad (#60540) üzenetére


direwolf
őstag

Az 55"-os tv 2m-ről 30fokos látószögben van. Ez olyan nagy? :F
Moziban ez a hátsó sor kb. :U

Más összehasonlításban: egy 24"-os monitor 1m-ről szintén kb. 30fokos szögben látszik.

[ Szerkesztve ]

"I've seen things you people wouldn't believe"

(#60543) Rico45


Rico45
őstag

Sziasztok!A bratyónak is lb650v lg tévéje van mint nekem.Hazaért bekapcsolta és azt írja a tv hogy nincs programozva.Mi lehet a gondja?

"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"

(#60544) aram01


aram01
nagyúr

hülyék vagytok :DDD

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#60545) gerejoe


gerejoe
tag

Urak,lenne egy kérdésem,regisztráltam a tv-t az LG oldalán,a készülék az elektro outlet-ben lett vásárolva,így is él rá az lg garancia hogy nem nagy műszaki áruházból lett vásárolva?

(#60546) Beni2360 válasza gerejoe (#60545) üzenetére


Beni2360
félisten

IGEN - én az AQUA... vettem és azt mondták jó

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#60547) szente


szente
addikt

Hali!
LB650-nél lehet valahogy egyszerűen kapcsolgatni a be és kimeneteket? Igazából HDMI1 és TV között, és az optikai kimenet és a TV hanszórója között kellene váltanom egyszerűen és kényelmesen.

(#60548) aram01 válasza Beni2360 (#60546) üzenetére


aram01
nagyúr

nincs gond vele, évek óta veszek ott

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#60549) Syz


Syz
senior tag

Üdv!Meg tudná valaki mondani hogy az LG 42LA690S típusú TV mekkora HDD-t tud kezelni?Egy kollégám megkért rá hogy szerezzek be neki egy vinyót amit a tv-hez tudna használni.

"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!

(#60550) Shingen válasza Syz (#60549) üzenetére


Shingen
addikt

2TB mondtak anno az Lg-nél nekem is 2 TB WD van.
De volt akinek vitte a 3TB ,de nem mindegyik tipust.

[ Szerkesztve ]

風林火山

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.