Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Kérdeznék is egyet. (49UB850v) Beállítottam wifire a smartshare-t. Elindítom a 3d filmet, de nem tudja streamelni, állandóan megakad. Ez normális dolog? Vagy csak kábelen keresztül bírja?
Tamás
-
Thomyyyyy
tag
válasz yvsmad #60404 üzenetére
Nagyobb, mint 8 giga. Kábelt nem akarok áthúzni, pláne, hogy a media lejátszóban már van egy. Idővel veszek egy 3D képeset és akkor majd azon nézem a filmeket.
Egyelőre nem akarom eladni! Egyébként UB. Nem tudom mi az oka, hogy ennyire árulják. Nekem is valszeg egy utolsó darabot sikerült megvennem. Lehet olcsón hozzájutottak és drágábban árulják, mert nincs több belőle...A Tag On-t hova kell ragasztani a tv-n? Tudom, hogy nfc-hez van, de pontosan mire való? Az alkalmazásokat már leszedtem hozzá.
[ Szerkesztve ]
Tamás
-
törölt tag
válasz Thomyyyyy #60402 üzenetére
Nálam gond nélkül megy. Külön routered van vagy valami kombó ? A wifi jel erősségétől is függ, és a használt csatorna terheltsége is befolyásolhatja, ha többen ugyanazt használják. A keresővel itt jobb felül is próbálkozhatsz, mert máskor is voltak hasonló kérdések.
-
Kobe
veterán
sziasztok
adott egy LG 47LM660S tv. Szeretnék rajta sorozatokat, animeket nézni amiknek a legtöbbje .ass felirattal van ellátva.
ezeket a gyári beépített lejátszó szarul kezeli, eltolja, krikszkrakszként jeleníti meg a pozíciókordinátákat, stb.van valami LG storeból, vagy máshonnan telepíthető lejátszó amivel normálisan lehetne külső vinyóról MKV + ass fileokat lejátszani ?
sajna a windows 10 a widit nem supportálja, egyelőre így gépről widivel kilőve opció kiesett. Kábeles megoldás sem játszik (rohadt messze van tőle a gép).
Egyéb ötletek ?
-
dokee78
félisten
Adott egy LG 47LB65.
Elfelejti az időt a TV-je.
Beállítja az időt majd 3-4 nap vagy 1 hét ...mikor meddig birja.
Bár mostanában jó neki.Hogyhogy csak 2 szám a vége?
Nem 47LB650 vagy ilyesminek kellene lennie,ezt nem értem. -
TeeJay
félisten
válasz Rico45 #60412 üzenetére
akinél akad ott valami gebasz lesz...
én egy 42LB650V-n egy UPC-s Technicolor csodával N-es wifin 2,4GHz-en 20MHz módban
sima 30GB BD filmet néztem Serviio-val és vitte mint a huzat a szomszéd szobában.
idehaza TP-Link WR1043ND router szintén simán vitt mindent, tehát akinek akad az nézzen szét a router meg wifi beállítások tájékán mert ott lesz a hibaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
válasz dokee78 #60414 üzenetére
Nem megfelelő hely, idő, időzóna stb. esetén lehet gond az idővel. Automatikusra kell tenni.
A dobozon lehet ilyen rövid jelölés , mert van több kivitel is ezen belül, pl. 650V, 652V, stb., de a tévén teljes típus jelölésnek kell lenni. Az Általános menüben a TV leírása alatt is nézd meg. -
Danythedog
csendes tag
Sziasztok!
Segitsegeteket kernem!
Van egy LG LA740S tv-m es ra van dugva egy PS4 hdmi kabellel es az a problemam hogy szeretnem hasznalni a tv simplinkjet. De sajnos egyaltalan nem tudom be allitani.
A konzolon be van kapcsolva ez a funkcio, lehet hogy a hdmi kabele nem megfelelo?Elore koszonom a segitseget!
-
Azurooandrew
tag
A minap a kezembe került az LG 2015-ös termékkatalógusa, érdeklődve lapoztam a FHD szekció felé, ahol az LF65x és az LF63x szerepelt a hatos sorozatból 2-2 talpszerkezettel.
Az LF65 esetében a leírás és a kép is egy 4 pontos talpat említ illetve mutat, titán vagy króm verzióban.
Ha jól láttam akkor itthon az LF650 és az LF652 is "nagy talpas", a 4 pontos talpat ami pl. volt az LB-k (LB 671) esetében tavaly a 6-os szériában, itthon nem lehet kapni FHD-ben.
E mellett engedjetek meg egy általános kérdést az idei LF-ek kapcsán (6-os szériára vonatkozóan), ha jól gondolom, hogy a tavalyi direkt led-es sötét foltos és dirty screen-es jelenség nagyságrendekkel csökkent az idei modellek esetében (?)
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Sziasztok!
Eltudnám cserélni az 47LA660S-em egy 55LB652V-re. 60 ezret kellene ráfizetnem. Szerintetek megérné a csere? Az enyém összes tartozékos jó állapotú, még fél év Euronics garanciával. Az övé is elvileg minden tartozékos, de PH-s sráchoz van csak gari.
Mire kellene figyelnem ha megnézem? Néztem DSE tesztvideókat a Youtube-on de igazából nem láttam, hogy mi a hiba a képen. Mit kellene néznem?Köszi!
-
-
K Norbi
addikt
válasz #94529552 #60424 üzenetére
Pedig egy fehér/fekete kép sok mindent elárul! Kíváncsi lennék másnak milyen, ha valaki kedvet kapott hozzá küldetne nekem képet be, vagy akár privátba is jöhet. Maradok mindenképp az Lg nél csak egy szinttel feljebb lépek hátha nem lesz ennyire hálós.
[ Szerkesztve ]
-
Csibe78
tag
Sziasztok.
Vetem egy Lg 49UB850v-t...szuper minden de akad egy-két dolog amihez kérnék pici segítséget.
Házimozira lenne kötve a tv de a házimozin nincs optikai bemenet ( HDMI is csak OUT van rajta )ezért RCA -n vittem át a hangot (Tv-n a fülhallgató kimenetről) viszont így a hang késik a képhez képest...ez elég zavaró sajnos hiába állítgattam a tv-n a késleltetést nem segítettA másik hogy a tv-hez jó az újabb 2015-s LG-hez járó távirányító?
Esetleg tudtok segíteni a kalibrációba?
Van a tv-n usb3.1-es csatlakozó...csak a hdd-re való rögizést támogatja pendrive nem fog menni sehogy sem?
Van pár olyan DIGI HD adó aminek a képe szétesik a tv-n...van rá valami megoldás? -
yvsmad
őstag
válasz Csibe78 #60427 üzenetére
Ezek szerint a füles hangja és késne a képhez képest?
Normál távból jó hozzá a 2015-ös, Magic Remote-ból csak a saját 2014-es verziója.
Pendrive kevés neki, min. 80 v. 160 GB HDD kell (típusonként változó, nézz utána az e-Manualban).
A képét én is 2 napig állítgattam (LB730V), mert esett szét az egész. A mozgással kapocsolatos beállításokkal kísérletezz, de javaslom a topic összefoglaló vonatkozó részét is elolvasni. -
swedish
csendes tag
Sziasztok, pár napja frissített (04.61.03) a tévém (LM760S) és azóta a NAS szerveren eddig lejátszott filmek 30%-ka érvénytelen fájl lett.
Úgyhogy ha van lehetőséged VÁRJATOK MÉG FRISSÍTÉSSEL!
Van valakinek egy egyszerűbb javaslata a régi FW visszatéréshez ennél: http://blog.techflaws.org/2014/05/26/firmware-downgrade-for-lg-smart-tvs/
Mondjuk hogy nyomva tartom a piros gombot, miközben féllábon ugrálok...
A régi 04.60.13 FW-m megvan, csak nem egyszerű visszatölteni. -
K Norbi
addikt
-
Asrach
tag
Sziasztok!
Olyan tv-t keresek ami még viszonylag új széria jó színhűség jó kép jó kontraszttal rendelkezik.
A hangzása nem számít.
E-mellett 30 alatt legyen input lagja, mert sokat lenne Pc-n használva.
3D nem érdekel , nincs szükségem a 4k-ra sem, ne legyen hajlított (oled).Ár max 300000 Ft.
ÜDV!
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
A Tag On alkalmazást szeretném használni UB850-hez. Néztem videókat hogyan kell használni, de nem működik. Van ilyen nfc-s levonóm. Ráteszem a telót és el is indul az app, csak hogy nem találja a telefonom a tv-t. A wifi direct engedélyezve van. Miracast app-al megy a dolog, de a tag on-nal nem. A neten fellelt videókban azt írják, meg az app is azt kéri, hogy aktiváljam a tv miracast opcióját, de webos 2 alatt sehol sem találok ilyen beállítási fület. Elképzelhető, hogy mivel nem LG telóm van ezért nem működik?
Segítsetek légyszi.Köszi!
Tamás
-
Sakab
senior tag
sziasztok, 50lb650v-hez illetve a többi 2014-es tv-re lehet e tudni, hogy pontosan mikor érkezik a várva várt web2.0?
-
*H*
aktív tag
Pár napja elérhető az LG szerverén az új webOS a tavalyi modellekhez. Nem 2.0 a száma, de egyértelműen látszik, hogy ez már a beígért, újításokat tartalmazó verzió a 2014-es modellekhez. A webOS verzió 1.3-ról webOS 1.4.0-re (2501) ugrott és afro-arches helyett afro-ashley. Feltettem, hibát még nem tapasztaltam. Gyorsabb, új funkcók (csatorna váltáskor kiírja az aktuális műsort, my programmes, menü változások, stb.) Aki ki szeretné próbálni itt a közvetlen LG link:
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
*H*
aktív tag
Egymás mellett nem volt alkalmam kipróbálni két készüléket ezzel a verzióval és a 2.0-val, hogy minden menüt végignézve megállapítható legyen az esetleges különbség. Viszont emlékezetből a változások egyértelműen a webOS 2.0-ból ismerősek. Hogy van-e ami ebből az 1.4-ből hiányzik, azt jelenleg nem tudom megmondani.
(#60443) Gtaati
Egy pár LB szériásra tettem fel eddig. 650, 670, 730. Ez a frissítés UB szériához nem jó.
[ Szerkesztve ]
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
laja80
tag
Sziasztok!
Következő a problémám.
Van 1 Lg 32L5400-as Tv-m,és emellé digi tv kábeles szolgáltatás és sehogy sem tudom behangolni úgy,hogy minden csatorna meglegyen.Ha elindítok egy automatikus keresést,akkor megkeresei a csatornákat,viszont pl nincs m1 HD,dunaworld stb..illetve csatornák egy részét amit simán kábeltévére keresett/nem kábel dbt-re/ azokat ilyen s06 stb számmal jelzi,és semmi infot nem ír ki róla.Ha beállítom keresésre hogy csak digitálisra keressen,akkor szépen megtalálja a csatornákat/digisporthd stb/,viszont nem talál se m1 hd,m2,dunaworld csatornákat.
Valaki segítsen légyszi hogy hogyan állítsam be a keresést,mert sehogy sem akar tökéletes lenni!Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
-
laja80
tag
válasz LucasGrant #60447 üzenetére
Szia!
Igen először úgy csináltam,viszont dunaworld és m1 HD ,M2 HD csatornáim úgy nincsenek,illetve program rendezésnél nem tudom az analóg keresés által talált csatornákat rendezni együtt a digitálissal!Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
-
Beni2360
félisten
Sajnos a szervizzel egyeztetve azt az értesítést kaptam, hogy nem kapunk WebOs 2 frissítést hanem egy araní középút készül ami hasonlít a 2-es verzióra de csak 1.5 verzió számot kapja. Sok minden benne lesz ami 2-esben van. technikai okok miatt lesz ez a könnyített verzió.
Pontos időt még nem mondtak.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től