Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55551) 3szli


3szli
tag

üdv mindenkinek !
szeretnék távirányítót venni a LG 42LB650V tv-m hez mert egy Cisco ISB2000(t-home iptv) van rá kötve és nem akarok 2 távirányítót használni nem tudom mi az ami kompatibilis mind a 2 eszközzel ?

(#55552) luckyman válasza Morris (#55550) üzenetére


luckyman
aktív tag

A philipsek is szépek ám. Ez meglehetősen szubjektív. Sőt, nem nagyon van ronda tévé. Ami a ph címoldalán van androidos philips kimondottan gyönyörű. Küllem alapján nagyon nehéz lenne dönteni.

[ Szerkesztve ]

(#55553) Morris válasza luckyman (#55552) üzenetére


Morris
veterán

Persze, tudom relatív, de a fenti kettő közül nekem az LG külseje tetszik a legjobban. Kifinomult, elegáns, modern. Maga a talp kialakítás is zseniális.
Persze ha falon lesz, akkor teljesen mindegy!

[ Szerkesztve ]

(#55554) vigyori78


vigyori78
őstag

Sziasztok.
Az LB szériákra csak Wireless Sound Sync kompatibilis Sound Bar-t lehet rákötni vagy bármilyen Bluetooth-os hangcuccot felismer ?

(#55555) Shingen válasza csuti70 (#55522) üzenetére


Shingen
addikt

Nem akarlak elkeseríteni,, de szerinted Lg topikba mit is ajánlanánk.
Amúgy meg nem hiszem, hogy philips-ről sokat tudnának az itteni forumozók.

風林火山

(#55556) #94529552 válasza luckyman (#55552) üzenetére


#94529552
törölt tag

A háttér nagyon gyenge náluk. Még magyarországi képviseletük sincs, csak disztribútor, és 1 db Bp.-i szerviz, ami nem az otthonodban kb. fél óra alatt helyszínen javít, hanem futárral hozatja fel Pestre.

ilyenezalaci Szerintem oda szól a csereutalvány is, de kérdezősködj a pontos infóért az LG chat-en.

[ Szerkesztve ]

(#55557) Shingen válasza ilyenezalaci (#55546) üzenetére


Shingen
addikt

Szerintem bármelyik MM-ba, de hallottam olyat is mondjuk, hogy abban a MM szerencsés intézni amelyikbe vetted, mert nem tetszik a másik MM miért oda viszed ha nem abban vetted.
Meg kell próbálni..........

風林火山

(#55558) Henker2 válasza vigyori78 (#55545) üzenetére


Henker2
addikt

Uhh! Pedig ezek frankók!

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

(#55559) huncutka1029 válasza vigyori78 (#55554) üzenetére


huncutka1029
addikt

Szia bármilyen soundbart ráköthetsz, de szerintem csak az LG-vel fog vezeték nélkül kommunikálni.
ezeken a típusokon külön opció van a wireless sync-re.
LG-TV- a bemenet neve, a BT- kapcsolódik telefonhoz, tablethez, pc-hez, ha támogatják a bt2.0-szabványt.
Ha nem működik akkor marad az optikai vagy HDMI csatlakozás :K

[ Szerkesztve ]

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#55560) Stevenstyle válasza 3szli (#55551) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Hali!

Ha komoly univerzális távban gondolkozol akkor szerintem a Logitech Harmony sorozata nagyon jó, programozható, akár esemény sorozatok-ra is pl.: ha a TV-t bekapcsolod akkor küld jelet az erősítőnek is, hogy kapcsoljon be és váltson át arra forrásra amin a TV van és hasonlók. Ellenben meglehetősen drágák sajnos.

Amennyiben olcsóbb megoldás is szóba jöhet akkor akár egy MR is játszhat amivel egyrészt szerintem nagyon jól lehet irányítani a TV-t másrészt van egy ilyen box nálam is és az alap funkciókat nagyon kényelmesen lehet vele a gombokkal vezérelni a kicsit bonyolultabbakat pedig az univerzális táv app virtuális felületéről el lehet érni.

Más téma, amit viszont mindenkinek mondanék: mivel a minap felkérést kaptam a topicgazda szerepére, szeretném mihamarabb megcsinálni az összefoglalót. Mára eljutottam odáig, hogy a lényeg szerintem már körvonalazva van, a 2014-es modellek esetében. A 2015-be kicsit belekezdtem, de teljes egészében még nincs sem értelme sem lehetőség az elkészítésére, nem tiszta még minden típus és kategória összes paramétere, több esetben még a pontos típusok sem. A cél az lenne majd, hogy a még nagyobb számban kapható 2014-es és idővel az új 2015-ös modellek is benne legyenek.

Akit érdekel a dolog és szeretne produktívan részt venni benne, hogy ez a topic is kezdjen hasonlítani pl ebben is a többi nagy márkáéhoz az privátban írjon (csak, hogy ne szemeteljünk feleslegesen itt) és adok egy linket ahonnan gyorsan le lehet tölteni a mondjuk úgy formázatlan alpha verziót egyszerű docx formátumban, hogy szerkeszthető és kiegészíthető legyen. Minden ötlet és kritika jöhetne (valamit vegyünk ki mert túl részletes, valami hiányzik rakjuk be, valamivel nem értetek egyet, írjuk át stb..), tehát egyfajta lektorálásról lenne szó általatok mivel késő estig próbáltam összerakni tegnap és biztos, hogy sok még benne a hiba. Az adatokat is jó lenne átnézni, mert bár az LG saját, a weben elérhető adataiból építkeztem, sajnos az sem megbízható minden esetben. Részemről nagyon örülnék neki, ha minél többen hozzájárulnánk az elkészültéhez.

Persze az is előfordulhat, hogy azt mondjátok, hogy az egész úgy ahogy van kuka, mert nem jó és kész, azt is elfogadom, de azért bízom benne, hogy kiindulási alapnak jó lesz, időmhöz és energiámhoz mérten igyekeztem.

(#55561) ilyenezalaci válasza luckyman (#55547) üzenetére


ilyenezalaci
tag

Nem titok, 47LB650-em van. Korábban már írtam róla itt a fórumon, global dimming gondom volt/van. Hdmi jelnél alacsony fekete szint beállítással sötét képernyő még jobban elsötétül. Ezen kívül vannak gondjaim a trumotionnal is, szerintem darabos a mozgás a 2011-es LV szériás tévémhez képest. Nekem a színek is kicsit fakóbbak, mint a régin, de állítólag a 650 tízen valahány féle panellel szerelt.... A múlt héten volt alaplap és fényérzékelő csele is benne, szerelés közben néztem, nem egy bonyolult szerkezet.:) Gondolom minden led tv hasonló lehet belülről. Nem akartam szidni a típust, kapott már így is eleget itt. 47LB 671 a terv, nem tudom, hogy lesz-e global dimming, de az utóbbiak miatt is cserélném. A gond az, hogy 185k-ért vettem a 650-est, 220k a 671 most az MM-ben. Nagyon sokallom az árát így. Még az Extreme Digitalnál is olcsóbb egy tízessel + a helyi szervízesekkel jóban vagyok, szerintem bárhol vásárolt tv-t tudnék szervízeltetni. A neten ismertebb boltokban is 50-60 ezerrel olcsóbban megkapnám. Nagyon nem mindegy ám, pont egy kuplungszett az autómba:) A netes vásárlásnál viszont a szállítás óvatossága miatt izgulnék egy kicsit.

(#55562) 3szli válasza Stevenstyle (#55560) üzenetére


3szli
tag

köszönöm a választ utána néztem és végül az MR mellet döntöttem mivel más( pl erősítő) nincs a tv re kötve ez jobb választásnak tűnt

(#55563) ilyenezalaci válasza Shingen (#55557) üzenetére


ilyenezalaci
tag

Úgy emlékszem, olvastam itt olyan sztorit, hogy az MM-ben valakinek gond nélkül visszafizették az árat. Egyébként nemrég tudtam meg, hogy minden egyes áruház külön Kft., az online szintén külön cég. Nálunk a helyi MM úgy versenyez az online-nal, hogy ha bemegyek és azt mondom, hogy online olcsóbb, akkor megnézik gyorsan a neten és mindig odaadják azon az áron. Így vettem 199k helyett 185-ért a mostani tévémet. Mikor nem akarták olcsóbban adni a magic-et, akkor mondtam nekik, hogy akkor itt, most megrendelem online a telefonon, és kérem az áruházi átvételt. Jó fejek voltak és odaadták 1 ezressel olcsóbban.

Nem vagyok egyébként az a tipikus fillér b...ó, nem rohangálok vissza a boltokba cseréltetni, de most úgy érzem, hogy rossz döntést hoztam a legutóbbi tévé vásárlásommal.

[ Szerkesztve ]

(#55564) #94529552 válasza nightshadow (#55541) üzenetére


#94529552
törölt tag

LG 32LF630V 154k [link]
LG 55UF671V 419k [link]
LG 55UF950V 899k [link] Alakul a kínálat.
ilyenezalaci Jobb megoldás lenne valóban, ha visszaadják a pénzt, és online rendelsz egy másikat. Magabiztos fellépéssel hátha sikerül. ;)

[ Szerkesztve ]

(#55565) XTaki


XTaki
tag

sziasztok!

ma lettem tulajdonosa egy LG 55UB856V-nek. Igazabol fogalmam nincs mit a kulonbseg a LG 55UB850V es a LG 55UB856V kozott, de raktaton ez volt, leirasban semmi kulonbseget nem talaltam, tehat megvettem.

Otthon meg nem lottem ossze a halozatomat, mert epp csak hazakoltozunk.
Eddig egy synology NAS-rol olvasta a popcorn hour az adatot es nyomta ki a TV-re a jelet, de mivel a haz meg nincs ujrakabelezve[ a nappaliban a TV atkerult egy masik falra] ezert gondoltam atmenetileg egy DLNA megoldassal majd jol megoldom a dolgot. A NAS-n elinditottam egy media center-t, majd felismertettem az LG-n. Idaig ok a dolog, viszont az MKV file-k nem jelennek meg az LG smart share-ben.

5letek?

azzal tisztaban vagyok, hogy a wifi-vel 4k-s tartalmat nem fogok atvinni, de mint irtam ez egy atmeneti allapot lenne, amig nem tudom ujrakabelezni a dolgokat.

Kosz!

XTaki

(#55566) Stevenstyle válasza XTaki (#55565) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Tudom buta kérdés, de jól be van állítva a DLNA szerveren minden? Könyvtárak hozzáadva? Milyen DLNA szervert futtatsz a Syno-n?

(#55567) XTaki válasza Stevenstyle (#55566) üzenetére


XTaki
tag

a kerdes nem buta, mivel sosem hasznaltam meg ilyen cuccost. A beepitett media server-et hasznalom a syno cuccnak. Mondjuk kerem ha a foldereket latja a szolgaltatas, akkor file szinten muxik a dolog, gondolom...

XTaki

(#55568) ilyenezalaci válasza #94529552 (#55564) üzenetére


ilyenezalaci
tag

Igen, lehet, hogy az lesz a jó döntés, ha visszakérem a pénzt. Ráadásul ma délután hazafelé a szervízből megörülve az utalvány kérelemnek beugrottam az MM-be, ahol eltették nekem az egyetlen dobozos 671-et 5 napig. Nem leszek a kedvencük, az biztos. Hátha több időbe telik, mire megkapom az utalványt és eladják a tv-t.:)

(#55569) cidalain válasza XTaki (#55565) üzenetére


cidalain
veterán

A 3. szam altalaban aprobb kulonbseget szokott jelenteni. Fekete/szurke kava, vagy masfajta talpkialakitas, de minden muszaki tekintetben tok egyformanak kellene lennie a 850-nek es 856-nak.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#55570) #94529552 válasza XTaki (#55565) üzenetére


#94529552
törölt tag

Elvileg valami külső szín különbség lehet közöttük. Én az 55UB850V-t láttam olcsóbbnak, vagy azt is meg tudtad venni 350k körül?
Lehet, hogy egy Serviioo-t kellene feltenned. Itt van a topikja: [link], vagy egyéb pl. Plex, Ums, szerver progit.

(#55571) Stevenstyle válasza XTaki (#55567) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Ha magát a NAS-t látja a TV akkor több mint valószínű, hogy nincs megfelelően konfigurálva a media server. A Syno alapból is brutálisan jó szoftverháttérrel rendelkezik és nagyon komoly szinten konfigurálható (irigyellek is érte :) )

Innentől itt ez viszont már több mint off lenne.

Vagy böngésszed [ezt] át vagy ami még inkább jobb megoldás [itt] kérj segítséget a helyes konfigurációról.

Utána persze gyere vissza, várjuk a tapasztalataidat.

(#55572) XTaki válasza #94529552 (#55570) üzenetére


XTaki
tag

359 volt az ar. fekete ez is...review-t csak nemet nyelven lattam hozza, de azon meg google translettel sem mentem at

a NAS confignak meg nekiesek, majd remelem kisul belole valami

XTaki

(#55573) luckyman válasza ilyenezalaci (#55561) üzenetére


luckyman
aktív tag

A terv az jó, nekem is az van.
Ami hiba van, az a sarkok enyhe sötétedése, amit műsornál észre sem veszel. A darabos truemotion most, hogy mondod, az M1hd-n szoktam észre venni a vízszintesen futó szövegen, ha a kép nem viszonylag statikus (pl csak a bemondó feje ), hanem mozgó, akkor a szöveg enyhén ugrik. Mondjuk nekem 0-10-re van állítva, nem autó.
És még egy hibát vettem észre tegnap, kizárólag ha a teljes kép fehér, a bal oldalon egy tenyérnyi függőleges sáv nagyon-nagyon halványan pirosas. Annyira halvány, hogy meg kellett kérdeznem a gyereket látja e ő is, vagy csak a szemem szórakozik velem. De ő is látta. Soha nem láttam eddig. Egyébként nagyon meg vagyok elégedve vele.

(#55574) poli27 válasza ilyenezalaci (#55563) üzenetére


poli27
veterán

Megkapod a csereigazolást, és visszafizeti a media a pénzt szó nélkül, kérned sem kell, nekem volt ez szintén egy 650v tévé csereutalvánnyal :)

(#55575) ilyenezalaci válasza luckyman (#55573) üzenetére


ilyenezalaci
tag

A sarkok sötétedése a 650-nél is van, de nem zavar különösebben. Az a komoly, hogy egy kb. egy órája akciós a 671 a media markt online-on, 219k helyett 199. Próbálom annyiért blokkolni, ha a kezemben lesz az utalvány. Nekem Pana plazmán volt először halvány kék csík, ami idővel sötétedett és egész szép mély kék lett. A szervíz megcsinálta, utána 6 évig semmi baja nem volt. Pár hónapja adtam el az olx-en. Abban még volt anyag... utána is néztem, mikor kikanyrodott a srác az utcából. Visszatérve a trumotionra, lehet, hogy az általam sokat emlegetett 2011-es LV szériában volt iszonyat jó a mozgásjavítás, mert ott soha semmi riccenés nincs, 7-8 as dejudderrel sem. Lehet, hogy kókányolás, de nekem pl. nem fárad tőle úgy a szemem. Szappanoperát nem nézek, csak effektet.:)

(#55576) ilyenezalaci válasza poli27 (#55574) üzenetére


ilyenezalaci
tag

Köszi, ez biztató. Ha nekem is lesz lehetőség kp.-re, akkor tényleg webshop lesz, ha nem akkor 199-ért lesz.

(#55577) XTaki válasza XTaki (#55572) üzenetére


XTaki
tag

1-2 ora utan megjelent par allomany...ugy tunik amig nem indexeli meg a file-kat, addig nem jelenik meg a service-ben. gondolom ez az ejszaka elmegy indexelesre...

XTaki

(#55578) poli27 válasza ilyenezalaci (#55576) üzenetére


poli27
veterán

AZért azt vedd figyelembe, hogy a webshopos tv vásárlásnál, ha esetleg megint csereutalványt kapsz könnyen kihullhat a hajad mire sikerül cserét vagy pénzvisszafizetést elérned...

(#55580) csuti70 válasza Shingen (#55555) üzenetére


csuti70
csendes tag

Nem keseredtem el miért is kellene,de tudod ahogy én is itt vagyok úgy rajtam kívül más is lehet vagy lehetett az itt lévők közül az én helyzetemben korábban,vagyis több típust is megnézett vásárlás előtt nem csak egyet /mert nem mindenki fanatikus LG párti van aki a TV tulajdonságai miatt dönt/és végül az LG mellett döntött,engem meg érdekelne hogy miért,talán meg tudna győzni vagy éppen lebeszélni az LG-ről mert azért olvastam itt fikát is rendesen a márkáról!

(#55582) #94529552 válasza csuti70 (#55580) üzenetére


#94529552
törölt tag

Én nem akarlak meggyőzni egyikről sem, mint az előttem szóló, de én Philips-et nem vennék, mióta a kínaiak kezébe került. A topikjában írták, hogy a külföldi teszteken ugyan még jól szerepelnek egyes típusai, de errefelé már nem. A megoldás: a csóró kelet-európaiaknak nem ugyanolyan alkatrészek, pl. elektronika kerül a tévébe. Képesek megkülönböztetni régió szerint.

(#55584) csuti70 válasza #94529552 (#55582) üzenetére


csuti70
csendes tag

Lehet hogy így van de ez igaz lehet akkor az LG-re is hogy különböző piacokra különböző minőséget gyártanak gondolom,viszont mi már nem a kelethez tartozunk hanem az unióhoz.
Szóval itt aki LG-t vett senki nem bánta meg?Pedig nemrég volt itt egy vita arról hogy a tavalyi modellek el vannak cseszve de ha valaki rákérdez akkor még is jobbnak tartják a többi márkánál?
Azért kösz a választ.

(#55585) #94529552 válasza csuti70 (#55584) üzenetére


#94529552
törölt tag

Nekem mindegy melyiket veszed, én elmondtam a véleményemet, és amit olvastam róla. Ennyi volt.
Akár még várhatsz is a vétellel, mert mostanában vezetik be a 2015-ös tévéket a nagyobb gyártók.
Ha olvasod ezt a fórumot egy ideje, akkor láthattad, hogy én elégedett vagyok a LB671V jelű tévémmel, mint ahogy mások is. Csak annyit bánok, hogy nem vártam pár hónapot, mert most sokkal, de nagyon sokkal jobb áron lehet megvenni. Jó ötletnek tartanék, az itt lévőktól egy vélemény nyílvánítást, vagy szavazást a saját 2014-es LG tévéjéről, lebontva típusonként. Bár ez se adna pontos képet, mert a régebbi tagokon kívül, csak azok térnek vissza fórumozni ide, akiknek valamilyen nehézsége támad a működtetéssel, beállítással, vagy egyebekkel. Vagy éppen elromlik az új tévéje, de olyanból se sok van, pedig az eladási listákon nagyon jól áll a márka.

(#55586) Morris válasza #94529552 (#55585) üzenetére


Morris
veterán

Én is megvettem, aztán vissza is vittem. Akkor most én is hozzájárultam az eladási számokhoz?
Azt, hogy valamit érdemes-e megvenni vagy sem, sohasem szabad eldönteni az eladási számokból.

Ha mondjuk a Blaupunkt 130cm-es tévé 50k lenne, vennék mint a cukrot. Mindezek ellenére, nem egy jó, ajánlott termék (már).

[ Szerkesztve ]

(#55587) szaszalino válasza csuti70 (#55584) üzenetére


szaszalino
csendes tag

Szerintem várj a vásárlással, én totál megbántam az LB731-t. Gyakorlatilag, a saját hibámon tanultam meg, mit kellett volna korábban néznem. Sajnos, a drágább típusokról lassabban szivárognak a fórumokon az infók, mert kevésbé fogynak az elején, ezért nehezebb is döntést hozni, a technikai paraméterek csak fél információk. Remélem, hamarosan jó áron lehet majd OLED típust venni, mert akkor a lányomhoz átköltöztetem a 731-t. Szóval az LB szériák egy technikai tévedés az LG palettáján és a fogyasztók megtévesztése, bár némelyik fórumtársam be van ájulva - hát én nem.

(#55588) #52931072 válasza csuti70 (#55584) üzenetére


#52931072
törölt tag

Üdv!
Nekem 42lb650v-m van. Összességében elégedett vagyok vele. Egy webáruházban vettem egy hónapja 118ért.
Viszont az MM-ben dettó ugyanezt 150ért árulták, annyit már nem adnék érte. A legnagyobb gyengesége a web-os és a lassú menü. Valóban elhibázta a gyártó, hogy ezt a szériát direct ledesre csinálta, az összes képminőségre vonatkozó kritika valszeg erre vezethető vissza. Ettől függetlenül nekem nem volt ingerem, hogy vissza kellene cseréltetni mád típusra. A képminőség megfelelő, a média lejátszó kifogástalan, a beépített sat tuner kicsit nehézkes, de használható és hálózaton keresztül filmnézésre nekem tökéletes.Ezen az áron nem találni ennél jobbat. Egy fapados led-tv 3d és dlna nélkül ( a smart részt nem emlegetem, mert azt én nem használom) alig olcsóbb.

(#55589) direwolf válasza #52931072 (#55588) üzenetére


direwolf
őstag

Szia! Megtennéd, hogy a tv-d teljes product codeját leírod nekem? Hátul a címke szélén van. Köszi!

"I've seen things you people wouldn't believe"

(#55590) Sholom


Sholom
tag

Sziasztok!

Hogyan tudnam az iPad Air képét "kivetiteni" az LB650V-re? Vodafone Red Mozit szeretnem a TV-n nezni. Apple TV-t nem akarok venni, barmi mas lehetoseg van? Sajnos a beepitett teves bongeszobol Silverlight miatt nem lehet megnyitni, igy mindenkeppen ki kene vetiteni valahogy

(#55591) gyurasz válasza csuti70 (#55580) üzenetére


gyurasz
tag

LB671V tulajaként írom, hogy egyáltalán nem bántam meg a tv vásárlását. Családban Samsung és LG is van, és nem véletlenül döntöttem e mellett. Ár/érték arányban a legjobb vétel most is.
TV 2D/3D, HDMI, DLNA ami használva van, a smart appok felejtősek, böngészésre is keress mást (nem márkát, hanem eszközt).
Megfelelő beállítások mellett (a gyárit felejtsd el, és ez más tvkre is igaz) a filmeknél, HD foci adásoknál még mindig keresem azokat a jelenségeket, amiket hátrányként írnak le. Lehet, hogy a kis méret (42"), vagy a szerencsésen kifogott példány miatt, de a sarkok kis mértékű sötétedésén kívül nem fogsz tvzés közben semmi zavarót sem látni (azt is csak akkor ha direkt a sarkokat nézed).

Ja, és OLED-et én is szeretnék. :))

[ Szerkesztve ]

(#55592) gyurasz válasza Sholom (#55590) üzenetére


gyurasz
tag

Ha képernyőtükrözést szeretnél (wifin), arra közvetlen megoldást nem ismerek. (iOS airplay-t használ Tv-d meg Miracastot)
Többféle dolgot szoktak javasolni: AppleTV.
Vagy pl. PC-n keresztül Airserver (http://www.airserver.com/) segítségével.

Vagy persze ha nem kell wifi, hdmi-n keresztül adapter segítségével:
[link]

(#55593) Sholom válasza gyurasz (#55592) üzenetére


Sholom
tag

Koszi, kenytelen leszek atalakitot venni. Kicsit borsos az ara de mindegy

(#55594) #52931072 válasza direwolf (#55589) üzenetére


#52931072
törölt tag

Üdv! Este elküldöm privátban, melóhelyen vagyok.

(#55595) #94529552 válasza Morris (#55586) üzenetére


#94529552
törölt tag

Már hogy is ne szabadna saját szempontok alapján dönteni. Veled ellentétben nekem eléggé fontos tényező, hogy visznek valamit mint a cukrot, vagy ott öregszik meg a boltokban, és szépen lassan tönkre megy és megszűnik a gyártás. És ez nagyon sok terméknél meghatározó tényező. Ha nincs elég forgalom, akkor nincs pénz supportra, szervizre, fejlesztésre, stb. Jön a takarékoskodás, kivonulnak egyes régiókból, majd a végén eladják a márkanevet is. A példádban lévő tévéhez 50k-ból még egy kijelzőt se vesz senki, talán még a leggyengébb kínai gyártóktól sem. A kék pontos márka egyéb hátrányairól nem is beszélve.

(#55596) huncutka1029 válasza Sholom (#55593) üzenetére


huncutka1029
addikt

mhl kábel?

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#55598) gyurasz válasza Sholom (#55593) üzenetére


gyurasz
tag

E-bayen kapsz olcsóbban is, meg utángyártottat is (kérdés, hogy mennyire megbízható, mint az Apple túlárazott terméke) :F
A linkelt adapter egyébként az MHL-HDMI adapter, ami kell neked, ha elég a kábeles összekötés.

(#55599) luckyman válasza direwolf (#55589) üzenetére


luckyman
aktív tag

47lb671v-zb.beewljg

(#55600) lamaffia0331 válasza ilyenezalaci (#55546) üzenetére


lamaffia0331
csendes tag

Csak ott.

LG 55 OLED C8 - PS5 - PIONEER VSX-830 - JBL ARENA 170 5.1-SAMSUNG GALAXY S10+

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.