Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77538) sb válasza Crus (#77531) üzenetére


sb
veterán

A könyv is, bezárólag a kőtáblákig. Egész jól le tudtak égni komplett könyvtárak. Esetleg az adatsűrűséget is bele kellene venni a számításba, most a mai adatmennyiséget tedd el könyvben. Ha a biztonság megköveteli akkor nyugodtan, több példányban is... megoldható?
Nem igazán... abba, hogy vmi önmagában sérülékeny ezt is bele kellene kalkulálni, hogy milyen sűrűségben, redundanciával tudod tárolni. Lehet, hogy önmagában szarabb, más setuppal - amit a másik technológiával meg kevésbé tudsz megoldani - meg sokkal jobb lesz.

A leírásra visszatérve, nyilván ez szubjektív. Nekem furcsa. Ilyen alapon a saját lenyilazott bölény húsához is ragaszkodhatnánk, napi 100 ilyet hagyunk el praktikus és józan okokból. Ez nem tűnt sarkalatos kérdésnek a legózással kapcsolatban.
(Abba nem is akartam belemenni, hogy mi van ha füzet sincs. Nálunk ömlesztve megy a legtöbb építés, füzet elő se kerül. Mondhatnám, hogy ott ugrok ki az ablakon amikor valakik a teljes szabadságot és kreativitást adó Legot elkezdik füzetből/bármiből építeni... szinte eretnekség ha tablet vs füzet is az. :D ;])

@Llew
Lehet, hogy most épp csak ennyire dobták be. Csak hogy érezd a középkori téma sodrását a BDP vár rendelés előtt. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.